Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik ha valaki (85 db)

Hogy működik, ha valaki feltett egy kérdést és válaszolnak rá és arra a kérdező is válaszol, azt a válaszadó kapja e-mailbe, hogy újabb válasz érkezett vagy csak akkor tudja, ha vissza néz a kérdésre?

erre az oldalra gondolok

Legjobb válasz: Bármilyen kérdésrõl kaphatsz értesítést, nemcsak a Te általad feltettekrõl, csak be kell a kérdés alján ezt állítani. Ettõl függetlenül ott van a "Megválaszoltjaid" listája és ebben is jegyezve van, hogy mikor jött az általad megválaszolt kérdésekre újabb válasz. Úgyhogy mindkét általad felvetett lehetõség adott.

Bármilyen kérdésrõl kaphatsz értesítést, nemcsak a Te általad feltettekrõl, csak be kell a kérdés alján ezt állítani. Ettõl függetlenül ott van a "Megválaszoltjaid" listája és ebben is jegyezve van, hogy mikor jött az általad megválaszolt kérdésekre újabb válasz. Úgyhogy mindkét általad felvetett lehetõség adott.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, hogy engem új kommentrõl értesítenek, mert bejelöltem még a reginél, de ugye van, hogy párbeszédezünk többet egy adott válaszolóval az olyansokszor visszatér az adott kérdésre, mer érdekli a többiek vagy a kérdezõ válasza, vagy kap értesítést és azért nézi meg?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
minden kérdés alatt ott van: Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? itt jelöld be a négyzetet, akkor kapsz emailt ha válaszoltak a kérdésre.

Az hogy működik ha valaki a Forma1-ben a boxutcából kell rajtoljon?

Akkor a boxutca bejáratáról kell rajtoljon?

Legjobb válasz: *Többiek

A kérdező hozzászólása: *Többiek
Amikor az utolsó elhagyta a boxutca kilépõ vonalát akkor kap zöld lámpát.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
nézz meg felvételrõl egy olyan versenyt, ahol történt ilyen...
A boxutca kijáratától kell rajtolni.
A kérdező hozzászólása: És akkor kell elrajtolni mint a többinek? Vagy azután amiután a tolöbbiek elmentek?

Ha most foglalok jegyet 2010 júliusára Budapestről Kanadába Torontóba és vissza repülőjegyet mennyibe kerül? Nem tudom hogy működik ez valaki kikeresné nekem? Mindegy milyen osztályon.

39/N

Legjobb válasz: Kiegészítés az elõzõhöz.. Ha a bécsi reptérrõl mész akkor van közvetlen járat Torontóba 200.000 forint alatt megúszod azt is. Austrian Airlines

Kiegészítés az elõzõhöz.. Ha a bécsi reptérrõl mész akkor van közvetlen járat Torontóba 200.000 forint alatt megúszod azt is. Austrian Airlines
Kínácsiságból én is néztem egyet. Ha mondjuk Július 1-én akarnál utazni, mondjuk 3 hétre, akkor 184.600 Ft-ot kéne ma kicsengetned. Ez sem közvetlen járat, Genfben át kell szállni. Szerintem is érdemesebb várni a foglalással, különös tekintettel a szezonra. Ha valamikor Márciusban foglalod, jó eséllyel ennél olcsóbban is kapsz jegyet. Én egy hét múlva utazok Montreálba, úgyhogy benne vagyok a témában rendesen. :-) Sok sikert!
Ez engem is érdekelne, mert én is mennék Kanadába, csak nagyon drgáa a repülõjegy ha akkor vesszük meg. De ha most megvennék, akkor olcsóbb ezt tudom:)
Elmehetnek a kurvä anyukba, akik lepontoztak. Én kikerestem a helyes árat, a többi meg csak okoskodott.
nem korai szerintem, mert egyre drgább a jegy. Minél hamarabb veszi meg valaki annál olcsóbb. Például ha most mondjuk 200ezer Ft, akor jövõ júliusban akár 400ezerFt is lehet, és azért így már nem mindegy!
Én kikerestem neked Repülõjegy ár: 154.500 Ft
Majd te kikeresed! pl. http://www.repjegy.hu vagy http://www.go.hu
Hát szerintem nagyon nem mindegy, hogy milyen osztályon, mert a turista meg elsõ osztály között jegyenként akár 300 ezer Ft eltérés is lehet... egyébként még korai megvenni jövõ júliusra. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Van egy Concorde x980-as mp4 lejátszóm! Szeretnék rá filmet tenni, de a konvertáló program ami a cd-jén volt nem működik! Ha valakinek van egy ilyen mp4 lejátszója tudna segíteni, hogy mit kell pontosan beállítani, hogy lejátsza a konvertált filmet?

Már kipróbáltam a Format factoryt, ami tök jó, mert magyar és tényleg egyszer?, de többféle módon próbáltam konvertálni, és vagy nem nyitotta meg az mp4 lejátszóm, vagy fájl formátum hibát írt ki!A többi konvertáló bonyolultnak bizonyult számomra!

Oviba való beszoktatás hogy működik ha előtte nem járt bölcsibe?

Arra vagyok kiváncsi hogy mindenhol úgy van e hogy beviszem bent maradok fele 1 órát és utána ott kell hagyni akkor is ha sír már az els? napon? Mert bölcsiben tudom h nem igy van, de oviban mindenhol igy van?

Legjobb válasz: Mindenhol más. Van, ahol bementek 1 órát, hazamentek. Másnap 2 órát, hazamentek. Harmadnap 3 órát, te közben elmész 1 órára. Egy hét múlva megpróbáljátok az ottalvást. Van, ahol beviszed és szevasz, nem maradhatsz.

Mindenhol más. Van, ahol bementek 1 órát, hazamentek. Másnap 2 órát, hazamentek. Harmadnap 3 órát, te közben elmész 1 órára. Egy hét múlva megpróbáljátok az ottalvást. Van, ahol beviszed és szevasz, nem maradhatsz.
Nálunk sem lehetett maradni:( 1. nap 2 órát volt és nagyon jól elvolt. 2. nap 3 órát akartam hagyni, de telefonáltak, hogy vígasztalhatatlan és érte kell menni. Mondjuk már reggel sírva ment be. 3.nap sírva ment és 1 órát hagytam. Utána jött 1, 5 hét betegség. Mikor újra ment, reggel mindig sír, de amikor elhozom, már jó kedve van. Viszont itthon már szombaton mondja, hogy õ nem akar oviba menni :(
Szerintem úgy van ahogy írtad, bár a helytõl is függ. A Szivárvány magánóvodában havi 140 ezer ft-ért biztos maradhatsz tovább is ha sír.
Szia!Nálunk úgy volt az elsõ nap, hogy bevittem, az óvónéni fogta a kezét és elköszönt tõlem.Én csak lestem, hogy ez a beszoktatás. Akkor nem is volt gond.Nagyon tetszett neki.Most viszont nagyon sírós lett.Reggel nehezen enged el, és már ebéd elõtt követel, sír.

Hogy működik a tőzsde? Tudnátok ajánlani oldalakat? Ha valaki vesz valamit a tőzsdén, akkor a pénz kié lesz amiért vásárolt?

Nem akarom t?zsdézni, csak érdekelne a m?ködése nagy vonalakban. Hogy lehet valamit t?zsdére vinni és annak mi határozza meg az árát? Hitelt, hogy lehet értékpapírok formájában t?zsdére vinni (lehet hogy nem jól írom), ha nincs mögötte biztos fedezet? Ha fizikai dolgokat vásárolunk, pl. gabonát akkor az miként a miénk és amit pénzt költöttünk rá az kié lesz, ki kapja meg Ill. a gabona fizikailag is a miénk vagy csak virtuális mennyiséget vettünk és azon bármikor továbbadhatunk?

Legjobb válasz: "Az ilyen értékpapír arról szól, hogy a birtokosa megkapja a kibocsátó banktól az ügyfelek által fizetett kamatok egy részét. Kell, hogy legyen mögötte valamilyen fedezet, de lehet, hogy az a fedezet gyenge vagy rizikós (gyenge hitelminõsítésû ügyfél, ingatlanlufi stb.), ilyenkor nyilván nagyobb az értékpapír garantált hozama, mert kockázatosabb (ha bedõl túl sok hitel, esetleg maga a bank is, az értékpapír elértéktelenedik). A 2007-ben az amerikai ingatlanpiacról indult válság egyik fõ oka az ilyen értékpapírok nem megfelelõ szabályozása volt - alacsony kockázatúként bocsátottak ki valójában óriási kockázatú papírokat." Ezt nem egészen értem. Tegyük fel valaki felvesz 100 ezer Ft hitelt, ennek a hitelnek a kamatát bocsájthatja ki a bank. Pl. 10% kamat esetén 10 ezer Ft-ot. Viszont ez a pénz még nem létezik csak értékpapírként, de a fedezet mögötte a hitelt felvevõ személy. Na már most valaki megveszi a 10 ezer Ft-os értékpapírt. A banknak megéri, de annak a személynek aki megvette aki vette miért éri meg? Annak az értékpapírnak miért fog nõni, esetleg csökkenni az értéke? Azt értem, hogy akkor lecsökken az értéke, ha pl. a hitelt felvevõ személy csõdöt jelent, de más esetben nem és azt sem, hogy miért nõne. Esetleg egy adott pénznem árfolyama határozza meg? Pl. adott 10 ezer Ft. A Ft elkezd erõsödni és a 10 ezer Ft-ból lesz 11 ezer Ft akkor 1000 Ft nyereséggel továbbadhatunk rajta. Ez a feltételezés megállja a helyét vagy teljesen más okból megy fel, vagy le a hitel értékpapírok ára?

A kérdező hozzászólása: "Az ilyen értékpapír arról szól, hogy a birtokosa megkapja a kibocsátó banktól az ügyfelek által fizetett kamatok egy részét. Kell, hogy legyen mögötte valamilyen fedezet, de lehet, hogy az a fedezet gyenge vagy rizikós (gyenge hitelminõsítésû ügyfél, ingatlanlufi stb.), ilyenkor nyilván nagyobb az értékpapír garantált hozama, mert kockázatosabb (ha bedõl túl sok hitel, esetleg maga a bank is, az értékpapír elértéktelenedik). A 2007-ben az amerikai ingatlanpiacról indult válság egyik fõ oka az ilyen értékpapírok nem megfelelõ szabályozása volt - alacsony kockázatúként bocsátottak ki valójában óriási kockázatú papírokat." Ezt nem egészen értem. Tegyük fel valaki felvesz 100 ezer Ft hitelt, ennek a hitelnek a kamatát bocsájthatja ki a bank. Pl. 10% kamat esetén 10 ezer Ft-ot. Viszont ez a pénz még nem létezik csak értékpapírként, de a fedezet mögötte a hitelt felvevõ személy. Na már most valaki megveszi a 10 ezer Ft-os értékpapírt. A banknak megéri, de annak a személynek aki megvette aki vette miért éri meg? Annak az értékpapírnak miért fog nõni, esetleg csökkenni az értéke? Azt értem, hogy akkor lecsökken az értéke, ha pl. a hitelt felvevõ személy csõdöt jelent, de más esetben nem és azt sem, hogy miért nõne. Esetleg egy adott pénznem árfolyama határozza meg? Pl. adott 10 ezer Ft. A Ft elkezd erõsödni és a 10 ezer Ft-ból lesz 11 ezer Ft akkor 1000 Ft nyereséggel továbbadhatunk rajta. Ez a feltételezés megállja a helyét vagy teljesen más okból megy fel, vagy le a hitel értékpapírok ára?

A párom még nem vált el, viszont az ex teherbe esett valaki mástól. Azt hallottuk, ha megszületik a baba, akkor egyből a párom nevét kapja. Követelhet gyerektartást az ex úgy is, ha nem a páromé a gyerek? Vagy ilyenkor ez hogy működik?

Legjobb válasz: A párod indíthatja az apaság vélelmének megdöntése iránti pert.Nem biztos hogy kell DNS teszt.Ha az ex is azt mondja hogy nem a volt férj az apa hanem az új párja akkor nem is kérnek DNS tesztet.Csak akkor ha esetleg az ex feleség azt mondja hogy a párod az apa.Viszont ha bebizonyosodik hogy az ex hazudott és nem a párod az apa,akkor a költségeket az ex feleségnek kell fizetni

A párod indíthatja az apaság vélelmének megdöntése iránti pert.Nem biztos hogy kell DNS teszt.Ha az ex is azt mondja hogy nem a volt férj az apa hanem az új párja akkor nem is kérnek DNS tesztet.Csak akkor ha esetleg az ex feleség azt mondja hogy a párod az apa.Viszont ha bebizonyosodik hogy az ex hazudott és nem a párod az apa, akkor a költségeket az ex feleségnek kell fizetni
"bár nem két forint a DNS-teszt, és nehéz behajtani az asszonyon; " Ez azért nem így van. Bíróságon a vesztes félnek kell fizetni, ha bebizonyosodik, hogy az anya hazudik akkor a kérdezõnek egy árva fillért nem kell fizetni.
Igen az õ nevére kerül elõször, igen ha olyan aljas akkor igen követelhet. De õ kérheti a bíróságon, az apasági vélemény megdöntését, így pedig DNS tesztre kötelezi a bíróság. És a vesztesnek kell kifizetnie, így nagyon megszívhatja. Különben meg ha követelõzik, akkor a párod követelje a láthatás. Nem hiszem, hogy egy idegennek jó szível adná a gyerekét.
1. házasság alatt automatikusan a férj nevét kapja a gyerek; 2. gyerektartást követelhet, de a párod kérheti az apaság megállapítását, bár nem két forint a DNS-teszt, és nehéz behajtani az asszonyon; 3. normálisabb bírónál elég az, hogy külön élnek;
Automatikusan a párod nevére fog kerülni a gyerek. Ha a nõ bíróságra fordul gyermektartás miatt, ott el kell mondani, hogy nem is élnek már együtt, válófélben vannak, valószínûleg mástól van a gyerek. Ekkor dns tesztet rendel el a bíróság, és ha kiderül, hogy nem a párod az apa, akkor anyuka nagyot fog koppanni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
"Ez azért nem így van. Bíróságon a vesztes félnek kell fizetni, ha bebizonyosodik, hogy az anya hazudik akkor a kérdezõnek egy árva fillért nem kell fizetni." Polgári pernél az állítást vitatónak kell a szakértõi költségeket állnia, és utólag kérheti a vesztestõl a költségei megtérítését!

Filmeket (lehetoleg magyar szinkronnal) es zenet szeretnek letolteni. Hogy kell? mi az a torrent es hogyan mukodik? Tudom mar ezren kerdeztek ezt, de kerlek, elmagyarazna valaki? Azt sem bannam, ha ajanlnatok egy par linket

Legjobb válasz: Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod,de rá fogsz jönni,hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..

Ez a legjobb link: http://www.google.hu/ Most talán nem így gondolod, de rá fogsz jönni, hogy az. Pl: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=torrent+haszn%C3%A1l..

Olyan problémám volna hogy ha elindítom a Windows Media Player lefagy és újraindul a gép most felettem egy másik lejrácot most működik de a kameránál ugyan így van? Azt nem tudom hejetesiteni ha valaki tud megoldás segicsen

Legjobb válasz: Elõször ezt nézegesd http://www.tantaki.hu/demo/gyakorlok/helyesiras/player.html Lehet, hogy nem eredeti a windowsod Használd a KMPLAYER-t

Elõször ezt nézegesd http://www.tantaki.hu/demo/gyakorlok/helyesiras/player.html Lehet, hogy nem eredeti a windowsod Használd a KMPLAYER-t
A kérdező hozzászólása: köszi mindent de a kamera úgyse megy
A kamerához lehet, hogy driver-t kell telepíteni
A kérdező hozzászólása: köszi megprobálom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!