Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik ciklus.hu (2 db)

Hogyan müködik a ciklus.hu-n a görbézes, hogyan kell hasznalni, mit kell jegyezgetni?

En meg ezt nem probaltam,kezdö vagyok es szeretnem kiprobalni.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/index.php?p=0

A kérdező hozzászólása: Ezeket már elolvastam, de en azt szeretnem tudni, hogy pontosan hogy kell vezetni, ki hogyan csinalja?
Szia! Minden reggel ébredéskor megmérem a hõmérsékletemet szájban nyelv alatt. Én ezt az értéket és a nemi aktusokat szoktam beirni a ciklus.hu-ra.Persze a menstruációkat is vezetem. Irom a vérzések intenzitását is. A diagramm kiadja a hõgörbédet. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van a peteérés.

Hogy működik a ciklus.hu?

hogy kell felvinnem az adatokat, már bejelentkeztem, de nem tudok tovább lépni

Legjobb válasz: A naptár napjaira kell kattintani, akkor beállíthatóak a menzesz napjai és az egyéb adatok. Javaslom, hogy nézz be a fórumokra, ott is rengeteg ilyen kérdésre válaszoltak már. Kérdezz nyugodtan, mindig segít valaki.

A naptár napjaira kell kattintani, akkor beállíthatóak a menzesz napjai és az egyéb adatok. Javaslom, hogy nézz be a fórumokra, ott is rengeteg ilyen kérdésre válaszoltak már. Kérdezz nyugodtan, mindig segít valaki.
Szia! Ha a naptárba belekattintasz, akkor feljön egy lila kis ablakocska amiben tovább tudsz lépni és be tudsz állítani dolgokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!