Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik Rapidshare (4 db)

HY ALL! Megtudná nekem valaki mondani hogyan működik a rapidshare (hogyan lehet vele letölteni ingyen? )

Legjobb válasz: linket megnyitod, katt a free-re aztán vársz vagy 80mp-t, utána download, letöltöd majd 15 perc múlva töltheted a következõt

linket megnyitod, katt a free-re aztán vársz vagy 80mp-t, utána download, letöltöd majd 15 perc múlva töltheted a következõt
Mindig a free userre kell kattintani, aztán határtalan türelemmel ki kell várni :) Ennél gyakran kiírják, hogy próbálkozz 3 perc múlva, mert nincs szabad szál (na persze), aztán, ha végre kapsz, akkor számol mondjuk 90 mp-tõl visszafelé, és ha még ekkor sem tépted ki a hajad, akkor elindíthatod a töltést. Egy film, néha tizenakárhány rar-ból áll, a letöltések közt van olyan, hogy kell várni 15-20 percet. Ezeket nyilván azért csinálják így, hogy kiakadj és úgy dönts, inkább fizetsz, de nem szenvedsz vele. Ha birka türelmed és sok idõd van, akkor nem tudnak megtörni :)
Szia!En a JDownloader-t hasznalom a letolteshez. Innen letoltheted:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/jdownloader_v0.9.421__m.. Felinstallalod a programot es elinditod.Rakattintasz a Linkgyujtore, majd Link(ek) hozzaadasa es bemasolod a linket amit le akarsz tolteni.Utana Linkek elemzese es vegul Listaban levo letoltesek inditasa(ez a bal felso sarokban levo haromszog).Van ra eset hogy nem indul el azonnal a letoltes de a program 2 percenkent ujrainditja a keresest neked nem kell csinalnod semmit. Remelem segitettem!
ez csak akkor vicces, ha a rapidshare kéri, hogy írd be a számokat a képrõl.(nem tudom, hogy szokta-e kérni)
http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=c3da4235ade6762a6.. http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=7fbd80dff278c80d0.. http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=dad8bca39e1dc05ed.. http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=d5ab792a194b0b0a2.. Ha így sem engedi, akkor túlterhelt a szerver és csak a fizetõs letöltések lehetségesek. (csúcsidõben, este elõfordul) próbálkozz a reggeli, de-ti, vagy a kora du-i idõponban akkor mûkszik.
hát nemtom mik ezek a válaszok. igaz én mar fél éve premiumom van, de elõtte évekig használtam freeben. 1, 5 megas letöltésem van csak, de volt naponta 3-4 filmet is leszedtem rapidrol. warezokon van fennt rapid letöltõk, amik max sebességel engedik h letölts, nem korlátoz. 15 percet kell varni azzal is, de nem vészes az. mondom 3-4 film siman lejött anno freevel egy nap. akinek torenten van ideje h visszatöltögesse a dolgokat, meg ha nme kattan ra egybõl egy filmre akkor varhat letöltéssel is mire seedelik rendesen, meg ha annyi ideje van h vissza is töltse, akkor rapidozni is tud. sokkal elõnyösebb, és jobb!!!
"ez csak akkor vicces, ha a rapidshare kéri, hogy írd be a számokat a képrõl.(nem tudom, hogy szokta-e kérni)" mar vagy egy éve nem kér ilyet!!!
de ha kérné akkor is megoldható, bizonyosw letöltésvezérlõk ezt is kezelik! pl. CryptLoad 1.1.0 Hun "Fix IP-hez tökéletesen automatizált program, nem kell nézned-várnod az idõ múlását a progam saját maga letölt a müködõ betûképfelismerõ script segítségével, ami nem igényel felügyeletet. http://download.chip.eu/hu/Cryptload-1.0.5_1333998.html

A Rapidshare.com új pontrendszere hogyan működik?

Mire jók a free és mire jók a premium pontok???

Legjobb válasz: Talán olvasd el a News oldalukat :) Hihetetlen de a google meg le is forditja neked ha esetleg nem beszélsz jol angolul....

Talán olvasd el a News oldalukat :) Hihetetlen de a google meg le is forditja neked ha esetleg nem beszélsz jol angolul....

Hogy működik a Rapidshare program?

Legjobb válasz: az nem 1 program, hanem 1 fájlcserélõ oldal

az nem 1 program, hanem 1 fájlcserélõ oldal
A nagyobb része fizetõs, de van egy free is, ami engedi ugyan a letöltést, de várni kell a letöltések között valamennyit. Sztem nem tól jó
szerintem meg nagyon is jó. Keresni kell hozzá a linkeket, és akár 2 mbit/sec sebességgel (250kbyte/sec) tölthetsz le ingyen. 2 letöltés közt vagy vársz 15 percet, vagy ip címet cserélsz;)
van ilyen program is, amely megkönnyíti a ltöltést
rapidshare-on hol van a keresõ?


Na, én meg ezt a két helyet akartam ajánlani......
Mi ez a napi 10 jobb agyféltekés rajzolás kérdés? Ki teszi fel ezt a sok kérdést? Miért nem elég 1x feltenni?
Gondolom õ teszi fel ezt a sok kérdést. De nem fogja fel, hogy rajta kívül senkit sem érdekel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! az utolsó elõttinek meg: nem rég regisztráltam, elõször és utoljára tettem fel a kérdést, szóval ne kombinálj! Egyébként ha normálisan elolvastad volna a kérdést, le is írtam, hogy AZÉRT tettem fel, mert az elõzõ válaszokban nem találtam rá MEGFELELÕ VÁLASZT. Azért van ez az oldal, hogy megkérdezd amit nem tudsz.
A kérdező hozzászólása: Minden kérdésre a googlet dobod be? Akkor mire van ez az oldal? Pontosan azért, mert valamit nem találni ott meg! Nem vagyok kíváncsi a szellemes válaszokra/megjegyzésekre, minek ír egyáltalán valaki, ha nem tud segíteni?! Talán azért kérdeztem meg ITT, mert VALÓDI választ szeretnék és mert a google-ban is csak rapidsher-és hotfile-os linkekre bukkantam. Nem értem az ilyen , , google a barátod'' és hozzáhasonló embereket, akkor mégis mi a fenét keresel ezen az oldalon?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!