Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik Jónás módszer (2 db)

Hogy működik a Jónás módszer?

Kerestem a neten , de nem találtam róla semmit.

Legjobb válasz: Üsd csak be a google keresõjébe a "jónás módszer" szavakat, rengeteg találat jön! Hát bogarászni kell, de meg lehet találni!

Üsd csak be a google keresõjébe a "jónás módszer" szavakat, rengeteg találat jön! Hát bogarászni kell, de meg lehet találni!
Ezen az oldalon ki lehet számolni: Kezdünk a http://www.astro.com oldalon Kattints a Free horoscopes-ra, ekkor ide jutsz: http://www.astro.com/horoscopes/ahor.asp A lap alján kattints az Extended chart selection-re, amelynek hatására ide jutsz: http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi A http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon kattints a felül látható Astrodienst special feliratra Eztán a legördülõ listából (A Please select the type of chart you want felirat alatt) válaszd ki az Astromap world helyett a Lunar phases fertility calendar* sort (a lista legaljáról) Majd állítsd be, mely dátummal szeretnéd kezdeni a naptáradat: start date for charts marked with* (angol dátumsorrendben: nap, hónap, év). A naptár pontosan egy évnyi idõtartamot fog mutatni az itt megadott dátummal kezdõdõen. Végül kattints a Click here to show the chart (azaz „kattints ide a grafikon megmutatásához”) feliratú gombra. Ekkor megjelenik egy rövid szöveg a képernyõn, többek között a következõ is: „Have you entered your birth data yet? No? Please, click here in order to get to the input page. Once you have completed this step, the Chart drawing, Ascendant will be displayed for you.” Azaz: megadtad a születési adataidat? Nem? Akkor kattints ide stb. stb. Tehát az utasításnak megfelelõen kattints a Please, click here feliratra. Születési adatok kitöltése, majd continue. Eztán megjelenik egy újabb, az elõzõhöz hasonló képernyõ, melyen a rendszer beírta a születés városát a földrajzi koordinátáival együtt, és rákérdez, hogy valóban ez-e a helyes város. Ha oké, akkor újra a continue gombra kell kattintani. Ha nem oké, akkor az other town feliratra, ahol újra be lehet állítani a helyes várost. Eztán megjelenik egy gif fájl, a Jónás-naptár. A naptár egy évet ölel át. A hónapok fekete függ. vonallal vannak elválasztva A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké. A függ. piros kis vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az elõtte levõ 3 napot átfogó vízsz. piros vonal azt jelenti, hogy azon napokon kell együtt lenni. A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy az azon a napon fogant gyerek milyen nemû lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemû gyerek megfoganhat.

Hiszel a Jónás módszerben? Bejött? Olyankor extra peteérés lehet, vagy hogy működik?

Legjobb válasz: Most néztem meg pont tegnap, 3 hónapja mérem a hõm és 3 hónapja minden ciklusban pontosan ugyanazon a napon volt PÉ-m, mint amit a Jónás naptár beírt.

Most néztem meg pont tegnap, 3 hónapja mérem a hõm és 3 hónapja minden ciklusban pontosan ugyanazon a napon volt PÉ-m, mint amit a Jónás naptár beírt.
Nekem érdekes módon mindig a mensim ötödik napjára esett a fogantatás a Jónás szerint. :/ Ahhoz képest mindig a 16-17 napomon volt PÉ-em, akkor sexeltünk, és be is jött, mert itt van 3gyönyörû gyermek mellettem.
én figyelem a jónás naptáramat, de eddig nem jött össze a baba ezzel a módszerrel.
Nekem nem jött volna be. Tudom mikor volt peteérésem, akkor fogant a babánk, megnéztem a Jónás szerint és kb. egy héttel elõrébb tette. 17 hkm
Én nem hittem benne, sõt, azt sem tudtam, hogy mi az, meg még teherbe sem akartam esni. Mégis azon a napon lettem terhes, amelyiken meg kellett volna jönnie a mensimnek. Évekkel késõbb néztem utána és jöttem rá, amikor megismertem a Jónás módszert, hogy akkor arra a napra esett az én Jónás napom.
Ezen a linken el tudod olvasni a mûködését http://www.babatakarok.hu/babatervezo/jonas-naptar
A Holddal magyarázza, szerinte csak akkor tudunk megfoganni amikor úgy áll az adott hold abban a hónapban mint amikor születtünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszokat. Tudja valaki, hogy mi a logika mögötte? Hogy lehetne teherbeesni, ha nem akkor van a normál pé, amikorra a Jónás naptár írja?
Jónás módszer alapján sose lenne gyerekem mindig a mensim elsõ napjára teszi a Jónás napomat, sem elsõ gyereknél sem most a másodiknál nem jött be a számítása, ugyanis ciklus közepén volt ovum és így sikerült. Ha a naptárt vettem volna figyelembe várhattam volna a csodát.
10:04-es vagyok. Nekem mivel 26-27 napos a ciklusom, ezért van, mikor a menzi napjára esik a jónás napom, van mikor pé. idejére. amúgy úgy mûködik, hogy megnézed, a születésed napján milyen holdállás volt (én például újhold utáni 4.napon születtem), s így tehát nekem az újhold utáni 4.nap a jónás napom minden hónapban. a módszer szerint ezt a jónás napot megelõzõ 4 napon célszerû együtt lenni a baba érdekében, és nem a jónás napon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!