Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik 90 napos, (5 db)

Hogy működik a 90 napos diéta?

Elég sokat kéne leadnom úgy 20-25 kg-ot és ezt ajánlották. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan m?ködik és, hogy kb. mennyi id? alatt tudnám leadni a felszedett plussz kilókat? Nem a gyorsaságra hajtok csak jó lenne tudni. Van egy 1 éves babám és az is érdekelne, hogy mennyi az a minimum mozgás ami kéne egy nap, mert sajnos nem sok id?m van. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Itt találsz leírást a 90 naposról: http://www.mindmegette.hu/dieta-amitol-megvaltozol-90-napos-.. Kezdd annyi mozgással amennyit bírsz és jólesik, hidd el a tested jelzi majd, hogy többet kíván, és észre is fogod venni, hogy egyre jobban bírod majd. Ha 20 perc mozgást bírsz elõször, akkor 20 perc, és fokozatosan növeld az adagot.

Itt találsz leírást a 90 naposról: http://www.mindmegette.hu/dieta-amitol-megvaltozol-90-napos-.. Kezdd annyi mozgással amennyit bírsz és jólesik, hidd el a tested jelzi majd, hogy többet kíván, és észre is fogod venni, hogy egyre jobban bírod majd. Ha 20 perc mozgást bírsz elõször, akkor 20 perc, és fokozatosan növeld az adagot.
Ha betartod az eloirast, ami amugy nem nehez, akkor kulon mozgas nelkul is fogysz, mozgassal hatasosabb, szebb alakod lesz. Fontos viszont, hogyha meg mindig szoptatsz, akkor ne tarts viznapot, mert sok mereganyag szabadul fel akkor egyszerre, amit a tejjel atadsz a babadnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! Már nem szoptatok.
A hatékony fogyókúra lényege: csökkenteni a szénhidrátbevitelt. A 90 napos "diéta" lényege: 4 napból 3-szor szénhidráttal tömni magad (lásd: keményítõ és gyümölcscukor). Ebbõl magad is levonhatod a következtetést, mennyire egészsésges és hatékony a módszer. Olvass utána a kérdések között, egy csomó emberrõl a 90 napos alatt derült ki, hogy cukorbeteg. Nyilván nem véletlenül.
Egy kisbaba mellett gondolom van annyi teendõ, hogy a napi mozgás talán elegendõ is. Jó idõ van, délelõtt elviszed a picit sétálni. õ nézelõdik, míg te megmozgatod magad. Általában 0.5-1 kg megy le hetente. Az olyan "tudatlanokra" pedig ne hallgass, akik olyan dolgokat kevernek ide, hogy fuj szénhidrát, mert ha jártak volna biológia órára, akkor biztosan megtudták volna, hogy az agyunknak a szénhidrát a "tápláléka". Ez a "diétától lett valaki cukorbeteg" pedig óriási csúsztatás, mert a körülményekrõl senki sem beszél. Valószínû, hogy az akinek valóban a diétázás alatt derült ki, hogy cukorbeteg, az az illetõ amúgy is magas kockázatú volt ilyen téren (túlsúly, idõs kor). NEM a szénhidrátot hanem az energiabevitelt kell csökkenteni, azért nem mindegy a kettõ. Én azért azt tanácsolnám, hogy kérdezd meg a háziorvosodat, hogy õ személy szerint neked mit ajánlana.

Úgy is működik a 90 napos, hogy ha a megszokott napi kis kávédat (cukorral, tejjel, esetleg tejporral) iszod, mert képtelen vagy elhagyni?

Legjobb válasz: Erre azt írták máshol, hogy reggel igyál csak kávét (kivétel fehérjenapokon), és rá egy-két órával egyél csak gyümölcsöt. Nem akarok senkit elkeseríteni, de sok édesítõszer hízlal:( (PL.a light cola ha cukormentes, ha nem, az se jobb)

Erre azt írták máshol, hogy reggel igyál csak kávét (kivétel fehérjenapokon), és rá egy-két órával egyél csak gyümölcsöt. Nem akarok senkit elkeseríteni, de sok édesítõszer hízlal:( (PL.a light cola ha cukormentes, ha nem, az se jobb)
A cukor helyett édesitõt használok, de tejet mindig teszek bele.Igy nem zavar be. myho
Én is úgy indítottam a fogyókúrámat, hogy a reggeli cappuccinómat nem hagyom el, igaz, hogy diétás cappuccinót iszom azóta. Lehet, hogy nem helyes, de víznapot sem vagyok hajlandó tartani. Ezt nem azért írtam, hogy kövesd a példámat. 4 hét alatt -5 kg.
Jó kérdés! Én is tejjel iszom a kávét, azt nem bírom elhagyni! A cukrot már kidobtam belõle, de a tejet nem! Remélem ez nem nagyon zavar be a diétába! Inkább napi 1 tejjel v.egy sem! Amugy, ha nem iszom reggel tejet, akkor megfájdul a fejem!


Lehetséges, hogy valakinél nem működik a 90 napos?

Lassan egy hónapja csinálom, és semmi.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!

Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!
10 kg felesleg valóban nem számít olyan nagyon soknak, illetve azt mondják, hogy ez a diéta annak hat gyorsan akinek igazán nagy súlyfeleslege van. Szerintem Nálad is fog hatni, csak valószínûleg lassabban indul be. Lehet hogy mondjuk viszonylag lassabb az anyagcseréd is. Szerintem tarts ki még! Mozogj sokat, és igyál minden nap elegendõ (legalább 1, 5 2 l) folyadékot (érdekes, de nekem egyszer ez vált be, már hosszú ideje fogyóztam és nem indult be a fogyás, és akkor valaki azt mondta, hogy lehet hogy nem iszom elegendõ folyadékot, és a szervezetem mindent "megköt" emiatt, és nem is méregtelenít megfelelõen... és igaza lett! :) ) Szóval szerintem elõbb utóbb lesz eredménye, ne add fel. Ha pedig nem sikerül annyit fogynod vele amennyit szeretnél, akkor próbálkozz más típusú diétával, hiszen mindannyian mások vagyunk, nem hathat mindenkinek ugyanúgy a 90 napos... Sok sikert kívánok! :)
A környezetemben eddig mindenkinek bevált és én is jó úton haladok. Erre nehéz választ adni, de szerintem nézd át mégegyszer a diétát, hátha valamit elnéztél és nem azt eszed amit lehetne. Sokaknál okoz gondot, hogy akkor melyik kaja hova is tartozik. Nem tudok másra gondolni, csak hogy valamit mégse jól csinálsz. Olvass utána mégegyszer!
Az is lehet, hogy nem iszod meg a húslevest, vagy nem eszed meg az étcsokit... Ezek mind lényegesek.
Utóbbiba belekötnék :) Nem szoktam inni levest, mivel nem vagyok leveses típus... az étcsokit pedig legtöbbször elfeljtem, mégis lement 1 hónap alatt 5 kg =) én 14 kg felesleggel kezdtem
Hát tudod én is a dohányzás abbahagyása után szedtem fel 13 kg-ot, amitõl évek óta nem tudtam megszabadulni. Hoszú lenne leírni, hogy mi mindennel próbálkoztam, ami 2-3 kg erejéig mûködött is, aztán gyorsan vissza is szedtem. (Megjegyzem és a Norbi diétát is csináltam 3 hétig, de semmi, egy deka sem). Elképzelhetõ, hogy az anyagcserémmel van némi gondom, mert ez a 90 napos viszont levitte ezeket a kilókat. Arra nagyon figyelj, hogy sok folyadékot igyál és ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, akkor meglesz az eredmény, ne add fel.

Hogy működik a 90 napos, mennyit tudok leadni kb. hetente? Hogy kezdjek bele?

Legjobb válasz: Úgy kezdj bele, hogy akarod, elszánt vagy! A fogyás az egyénenként változó, én egy hónap alatt 6 kg fogytam.Egyébként sok mindent kipróbáltam már, de ez a legeredményesebb számomra.Könnyen betartható és ez nagyon fontos!

Úgy kezdj bele, hogy akarod, elszánt vagy! A fogyás az egyénenként változó, én egy hónap alatt 6 kg fogytam.Egyébként sok mindent kipróbáltam már, de ez a legeredményesebb számomra.Könnyen betartható és ez nagyon fontos!
Én egy napja kezdtem. A fehérjenapon vagyok túl és 90 dkg-mal mutat kevesebbet a mérleg. Tudom, hogy nem jó naponta méretkezni, de ez engem doppingol. Remélem sikerül neked is.
Szia! Még csak hétfõn kezdtem a 90 napost, ez a 4. napom azaz gyümölcs nap. Nem tudom mennyit sikerül majd fogynom, de ha heti 1 kg-ot ledobok, már elégedett vagyok. 168 cm és 80 kg innen indulok. Jelzem: már 1 kg lement így a 4.napon! :) ...de most kb 10 napig nem méreckedek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!