Találatok a következő kifejezésre: Hogy lett a (5323 db)

Hogyan jellemeznéd a legjobb barátnõdet? Hogyan lett õ a legjobb, mikor és hogyan ébredtetek rá?

Volt valami konkrét amikor legjobbá vált? Kimondtátok valamikor? Mióta vagytok barátok? Elsõsorban a felnõtt barátságokra gondolok.

Legjobb válasz: Intelligens,erkölcsös,nem közönséges,mûvészi beállítottságú(az az igazi),magabiztos,és én vagyok a legjobb barátnõje,még egy pasi sem állna közénk(nem azért mert leszbi).Úgy lett õ a legjobb,hogy kitaláltam.Õ csak egy képzeletbeli legjobb barátnõ.(itt volt a csattanó)

Intelligens, erkölcsös, nem közönséges, mûvészi beállítottságú(az az igazi), magabiztos, és én vagyok a legjobb barátnõje, még egy pasi sem állna közénk(nem azért mert leszbi).Úgy lett õ a legjobb, hogy kitaláltam.Õ csak egy képzeletbeli legjobb barátnõ.(itt volt a csattanó)
Önfeláldozó, végtelenül egyenes, és erõs. 10 éve. Talán 5 éve, de szinte olyan mint ha az elsõ perctõl kezdve mindig velem lett volna.
És: önzetlen.
Mi középiskolában ismerkedtünk meg, 9. osztályban, és annak a 2. napjától vagyunk barátnõk, akkor ültettek mellé. Hamar megtaláltuk a közös hangot és kiderült, hogy nagyon egyformák vagyunk, ugyan olyan a gondolkodásunk, és szinte mindenben ugyan azt szeretjük. 6 éve vagyunk barátok, de már egy év után tudtam, hogy igazi barát és rá számíthatok mindig :)
Energikus, vicces, különleges, merész, testvéri Még általánosban ismerkedtünk meg, de csak a vége felé lettünk legjobb barátnõk. Konkrétat mondani nem tudok, eleinte csak együtt jártunk biciklizni, aztán tinédzserként minden nagy hülyeségünket együtt csináltuk, és annyi mindenben hasonlítunk(és ugyanakkor annyi mindenben különbözünk), annyi közös élményünk van, hogy teljesen természetesen lett közöttünk egyre szorosabb és elválaszthatatlanabb a barátság. Tényleg olyan barátnõ, hogy már inkább testvér. 18 évesek vagyunk most
Én Általános elsõ óta a legjobb barátnõje vagyok (8 éve) Jellemzés: Vicces, nagyon vicces, egyedi, vagány, kedves, együttérzõ, barátságos, stb. Annyi baromságot csináltunk együtt...:) Nagyon sok közös emlékünk van 14/L (hát igen még nem vagyok felnõtt)

Hogy lett a Húsvét egyik jelképe a nyuszi?

Legjobb válasz: Valamikor félre lett értve, eredetileg gyöngytyúk volt, ami a németben nagyon hasonlít a nyúlra.

Valamikor félre lett értve, eredetileg gyöngytyúk volt, ami a németben nagyon hasonlít a nyúlra.
hosel-> hose

Hogy lett a BMW menõ?

Menõbb, mint az audi.. és a mercedestõl is..

Legjobb válasz: hátsókerekes (audi nem) és fiatalos, sportos (régebbi mercik nagyon öregesek, újabbak már azér kezdenek jók lenni)

hátsókerekes (audi nem) és fiatalos, sportos (régebbi mercik nagyon öregesek, újabbak már azér kezdenek jók lenni)
A kérdező hozzászólása: Az audi sem rossz azért. :)
Mondjuk számomra ezek az autók ott kezdõdnek, hogy nem a legalapabb másfél literesek... azokon csak mosolyogni tudok mikor meglátok egy fiatalt egy olyannal menõzni, mert hiába van ott az orrán az embléma, de semmivel sem több bármely más autónál.
Sz*r autó nem nagyon lesz menõ. Valóban hasonló már a dolog az Iphone-hoz, hogy azért is mindenkinek csak olyan kell, de az Iphone sem csak úgy ni szerezte a hirnevét. Na igy van ez a BMW-vel is. Csakhogy, hozzáteszem, hogy nálam az Audi gyõzõtt.
kinek menõ meg hol?
Azért lett menõ, mert Magyarországra beviszik innen Ausztriából, vagy akár Németországból az olcsó 316i E36-okat és ezt a fiatalok megveszik, hogy felvágjanak a többiek elõtt. Ez nem is lenne baj, mivel huszon évesen mindenki kicsit több akar lenni a másiknál, csak nem tudják fentartani az autót ezért teljesen lelakják. Tisztelet a kivételnek.
Mert prémiumautó, ezért drága, szóval menõ. -Nem a 400 rugós szakadt rozsdaboglyákra gondolok, amit 3 autóból raktak össze- Amúgy jó autó, nekem egy E60-as van. Nem azért mert menõ, hanem mert szeretem a márkát, és kényelmes, jó autó (ha karban van tartva). Az én álláspontom szerint: A Merci zömében még mindig elegáns, de rohadt drága és unalmas autókat dob piacra, de annak is megvan a maga rétege. Az Audi egy átmenet a kettõ között, elegáns, de sportos autók, a családostól a "teljesítményõrültig" mindenki talál magának autót a márka kínálatából. A BMW a sportos, fiatalos vonalat képviseli, a vásárlóköre szerintem olyan 45-50 évig bezárólag alakul, míg a Mercit inkább ezen életkor felett választják a kedves ügyfelek.
ha a BMW a legmenõbb akkor ezt hová sorolnád? [link]
Azért egy Ferrari vagy Lamborghini menõbb. Amúgy a fiatalok körében menõ mert már 500-ért kapni rohadó szarokat amivel menõzni lehet.
A kérdező hozzászólása: De hogy lett menõ ? Ma már ez a legmenõbb, nem ez volt a kérdés.:)
mivel akkor kb a mostani bmw-k 1%a maradna meg az utakon.
Mindenkinek más a menõ... számomra ez nem az, szóval nincs is mit magyarázni.
Ezt én se értem, 20 évvel ezelõtt úgy néztek ki, mint a kocka ladák. Sztem ez annyira feleslegesen felkapott dolog, mint az iPhone. Mindenki BMW-t akar, mert az menõ. Sok olyan ember megveszi aki épphogy az árát ki tudja nyögni és nem gondol a fenntartásra... majd szid minden isten féleséget, hogy miért vette meg, mert sok üzemanyagot fogyaszt, meg ha elromlik benne vmi rámegy több havi fizetése. Sztem ha csak olyanok vennének akiknek tényleg futja is rá, fenn tudja tartani gond nélkül akkor nem lenne annyira menõ.
Másrészt szerintem sok embernél még úgy van, hogy a Mercedes az inkább szolid öreguras, diplomata kocsi, az Audi a családosoknak míg a BMW a sportos vezetõknek. Teljesen értelmetlen persze, de még régen egy baráti beszélgetésen volt errõl a téma, akkor említette valaki.

Hogy lett a semmiből egyszer csak valami?

Rengeteget gondolkodtam azon, hogy hogyan jött létre a világegyetem, de hihetetlen a számomra. A semmiből lett valami? A semmiből hogyan lett valami? Meg ha Isten is teremtett mindent, akkor Istent is meg kellett valakinek teremtenie. Meg azon is gondolkodtam, hogy hány bolygón lehet még élet, mert rengeteg galaxis van, és azon belül mennyi bolygó...Kár, hogy ezek csak rejtélyek maradnak, és csak töri a fejét rajta az ember.

Legjobb válasz: Nem rejtély: kifejlõdött. Szerintem ezzel elmondtam mindent.

Nem rejtély: kifejlõdött. Szerintem ezzel elmondtam mindent.
Nem a semmibôl lett, ez csak egy népszerû baromság. Egy nagy sûrûségû test inflálódott.
@Bíró Miklós: Tévedsz, Einstein nem volt hívô.
"Amit nem tudsz elfogadni azon meg változtass." Ha nem vetted volna észre épp abban fáradozok.
Ha meg itthon maradsz akkor meg ne lázadj az ország ellen hanem fogadd el hogy ez van. Amit nem tudsz elfogadni azon meg változtass! Mindig pofázni a legegyszerûbb!
Hoppá! Még valami ami azonos a nsgyedik válaszólótól idézettel: "Isten öröktõl fogva van, és örökké lesz" Máma jó ing van rajtam.Nem szoktam jósolni de most az egyszer - egye fene - csak a te kedvedér megteszem: Az utóbbi idézetnél soha senki nem jut tovább, még azzal se, ha matematikailag fejezi ki magát. Egyébként Einstejn bácsi is hívõ volt.
tegnap 17.31-nek! "az energia mindig jelenvolt" ( na ezt faggyúzd meg!) Nézzünk egy másikat. ""Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az ige.Õ kezdetben az Istennél volt. Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött." Az idézet János Evangéliuma alsõ sorai. Tudsz a kettõ között különbséget? Nehogy megpróbáld. A diliházban nemcsak Napóleonok, meg Jézusok vannak...Vannak ott tudósok is... Tudod mi az észbontó kedves Kérdezõ? Az, hogy valaki sokat jár iskolába, évtizedekig tanul, hogy akkora marha lehessen, hogy "rádöbben" felrobbant a semmi! és ebbõl lett a vbalami És a többi hülye meg elhiszi.Na de ez már hadd legyen az õ bajuk.
Várjál icike picike, hát ez nemegészen úgy van ahogy írod. Ezt Jézus mondta a gazdag ifjúnak. Utána elvette a világ bbûneit. - Mármint annak aki hisz.- Úgyhogy engem ne kûldj sehová, mert bavágtam a durcit. Nemmegyek! Itthonmaradok! Különbenis : Ki mondta neked, hogy van valami jobb annál, amit Jézus Krisztus adott?
Elõzõ vagyok, nemjól fogalmaztam, nem választ adna, segítene megérteni. :)
4. válaszolóval értek egyet. Ezeket a kérdéseket élõ ember nem tudja megválaszolni. Bár szerintem ha beszélgetnél errõl egy pappal ( Istennel kapcsolatban) õ jobb választ adhatna.
És ha megtalálod, vagy te magad rádöbbbensz az egyetlen, valódi, végleges megoldásra (ami persze sose lesz senkinek) akkor mi van? Akkor már nem a fõldön élsz, ezekközöt a mocskos, szemétrevaló emberek között akik lopnak, csalnak hazudnak éppúgy fant, mint lent, akik oly önzõk, hogy szeretnék kilopni még a szemedet is (lásd mszp)akkor boldog leszel? Megértem én, hogy az emberekne kérdéseik vannak. Nekem is van.Ez is. Úgyhogy ha megtaláltad a választ, légszives közölni velem is.
Ami keletkezett az egyszer el is múlik és az sosem volt mindíg, de Isten mindíg volt. Nem született és nem fog meghalnisohasem, Õ teremtette a világot. Ez az amit az ember a véges agyával sohasem fog megérteni
E=mc^2. Az energia mindig jelen volt. Az Akasha elem. Ebbõl fejlõdött ki elõször a tûz (gyors atommozgás), a víz (lassú atommozgás), a levegõ (szétszóródott atomok - õskáosz), majd a föld (atomok összekapcsolódása - nem õskáosz).
Kérdezd meg a tudomány témakörben, errõl mi a tudományos beállítottságú emberek véleménye. Számomra elképzelhetetlen, hogy mindig is létezett a világegyetem, az még inkább, hogy egy összekoncentrálódott valami felrobbant, és így alakult ki. Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy reális magyarázata biztos van, ami nem egy istenséghez, vagy felsõbb hatalomhoz kötött.
"hogyan jött létre a világegyetem" Ezen dolgoznak a tudósok is, és még nincs válasz, csak teóriák, de egyszer meglesz a válasz. Sajnos ha az ember nem kap választ egy kérdésre, vagy ember számára felfoghatatlan fogalmakkal találkozik, akkor hajlamos saját maga választ kreálni, és mély meggyõzõdéssel hinni is benne. Ne ess ebbe a hibába. :)
"@Biró Miklós . Tévedsz. Einstein nem volt hívõ." Nem szabad ám hazudni. Egy idézet atudóstól: "A tudomány vallás nélkül ánta. A vallás tudomány nélkül vak." Ennél többet is megtudhatsz róla, ha a googleba beírod: Einstein és a hit.

Hogyan lett a kutya az ember barátja, társa?

sürg?s

Legjobb válasz: egyszerû! az ember szépen vesz magának egy kutyát gondoskodik róla, nem veri és szereti.

egyszerû! az ember szépen vesz magának egy kutyát gondoskodik róla, nem veri és szereti.
A kutyák és az emberek történelme, már a kezdetektõl összefonódott, de egy kérdés megválaszolatlan: mi választottuk a kutyákat, vagy a kutyák választottak minket? A kutyák történelme megmutatja, hogyan alakultak át vérengzõ vadállatokból, otthonainkat õrzõ házi kedvencekké. E barátság kialakulása az emberiség korai szakaszára tehetõ, ugyanis e két faj kisegítette egymást. Az embernek segítségre volt szüksége a vadászatban, amire a kutyák alkalmasak voltak. Találkozásuk valószínûleg úgy történhetett, hogy az emberi vadászokat követték, majd rájöttek, hogy az emberek maradékot hagynak maguk után. A könnyû zsákmány reményében pedig követték õket, egyre közelebb, és közelebb somfordáltak. Majd, egy alkalommal a két faj segített egymásnak, megosztoztak, és megmaradt bennük a kellemes élmény. A kutyák szaglása és hallása fejlettebb az emberénél, így nagy segítséget nyújtottak a vadászatban, míg az emberek menedéket, élelmet és meleget adtak cserébe a segítõ mancsokért. Egy másik elképzelés szerint, a kutyák õsei – a farkasokhoz hasonlóan – falkákban vadásztak, s közben magukra hagyták kicsinyeiket. A kölyköket megtalálták az emberek és magukhoz vették õket gyermekeik játékszerének, ezekbõl a játékszerekbõl végül családtagok lettek. A szoros kapcsolat meglazulni látszott, mikor az ember elkerített állatokat neveltek és ettek, hisz ekkor már nem volt igény a kutya vadásztudományára, de az ebeket saját és állataik védelmére továbbra is tartották. Forrás: http://www.pets-magazin.hu/index.php/kutya/64-kutya/486-amik..
egyszer találkoztak az erdõben és jó pásztortûz mellett pipiltek.
Valószínüleg mindkét faj hamar rájött, hogy hasznos egymás közelsége. A kutya megtanulta, hogy ahol tûz van, ott ember van, és ahol ember van, ott kajamaradék is van. Az embernek pedig jól jött, hogy négy lábú társa igen hamar észreveszi a kardfogút, még azelõtt, hogy azt az ember meg tudná oldani. Az ember etette a farkast, a farkas jelezte a veszélyt, mindenkinek jó volt. Bunkósbottal elkezdték kiszelektálni a domináns egyedeket, míg végül semelyik nem akart domináns egyed lenni (mert nem akarta, hogy az ember kiszelektálja) és inkább átadták az irányítást. Tömören és lebutítva így.

Az esüsttükör próbánál hogy lett a 2 Ag+ ból Ag?

Legjobb válasz: Úgy, hogy elektronokat kap a reakció során. R-CHO + 2Ag(OH) -> R-COOH + 2Ag + H2O

Úgy, hogy elektronokat kap a reakció során. R-CHO + 2Ag(OH) -> R-COOH + 2Ag + H2O
A kérdező hozzászólása: én is erre tippeltem ( : köszönöm : D

Szerintetek hogy lett a vérszívó, kegyetlen vámpírokból csillogó bőrű edward?

úgy értem,hogy mi tehet erről pontosan.

Legjobb válasz: A kislányok. Pontosan azt adják nekik ami kell. És sikeres... (bizonyos rétegeknél)

A kislányok. Pontosan azt adják nekik ami kell. És sikeres... (bizonyos rétegeknél)
A kérdező hozzászólása: de hogy jutott el idáig a dolog?:/

Hogyan lett a 4GB-os pendrive-mból 900Mb?

A 4Gb-os usb flash meghajtómat egy Chromium os pendrive-ra telepítése leformázta 900 Mb-ra.... Hogyan állíthatnám én vissza ezt a hibát? Nagyon sürgős lenne a válasz.... Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ajánlott olvasmány: http://pcworld.hu/pendrive-nak-latszo-targyak-20090909.html?..

Formázd ujra
A kérdező hozzászólása: Újraformázásnál is *950 MB-ot dob ki..... (950Mb, nem 900.... elírtam)
A kérdező hozzászólása: A probléma nem itt van.... láttam már ilyen hibát, csak nemtudom hogy miként lehet visszacsinálni.... Androidban memóriakártyát is sikerült már hasonlóképpen "tönkretenni".
Bootice nevû program, és az angol nyelvû párszáz oldalas kézikönyvének tanulmányozása. Sajnálom, aki hülyeséget csinál, az szenvedjen meg a helyreállítás kisilabizálásával is.
A sok ökörség helyett, amit fentebb írtak, bootolsz egy GParted Live CD-vel, és ott visszacsinálod rá a normális egy darab 4 gigás partíciót.

Hogyan lett a "hokizás" a maszturbálás egyik szinonimája?

És hogyhogy csak a fiúk szokták használni? Pl. lánytól még nem hallottam olyat, hogy "megyek hokizni", vagy "kiverem a puncimat", ők csak "masztizni" szoktak.

Legjobb válasz: zsebhoki, aztán születik zsebibaba

zsebhoki, aztán születik zsebibaba
én sokat szoktam hokizni ><
Én olyat se hallottam még lánytól h "megyek masztizni" :P Amúgy sztem azért, mert a bré olyan hosszúkás, mint a hokiütõ :D
én órán is szoktam a hátsó padban matyizni ><
Puncit nyálazni kell é simogatni, nem kiverni.
úgy lehert hogy olyan mintha a gatyádban hokiznál- ide-oda húzogatod a kezedet a lányok meg azért nem használják mert õk nem ideoda húzkodják a fütykösüket

Most akkor hogy lett a ember a vallásosok szerint?

Mármint ha Ádám és Éva mindenkinek a szülöje, akkor ugy ott volt nekik Kain és Ábel... Kain megmaradt... számüzte isten a sötétségbe...Akkor mégis? Kain összefeküdt Évával? Vagy még egy gyerek, és akkor is rokonnal?

Legjobb válasz: "mértlettek lepontozva..." Mert itt jártak jehovatanúi.

"mértlettek lepontozva..." Mert itt jártak jehovatanúi.
A keresztény történelmi egyházak a teremtés könyvét és sokmindent a Bibliában soha nem vettek szó szerint. A "képes beszéd" a történetek tanulságát vették és nem szó szerint ami le van írva. (Érdekes is lenne, mivel 2 teremtéstörténet van a Bibliában, ha mindkettõt szó szerint igaznak hinnénk) Tehát ezek tanulságos történetek, de nem szó szerint értendõk. (Vannak nem történekmi, hanem újabb egyházak, akik szó szerint veszik a Bibliát és bonyolult magyarázatokat dolgoznak ki az ellentmondások kiküszöbölésére, de ez az õ dolguk, én jókat szoktam nevetni rajta, ha már teljesen belezavarodnak a magyarázatba)
Ha egy kicsit tájékozódnál egy ilyen kérdés elõtt, akkor tudnád, hogy a nõket sokáig alacsonyabb rendûeknek tekintették, nem is vették emberszámba. A Biblia se véletlenül említ zömében inkább férfiakat, és nagyon kevés az a nõ, aki kivívta magának azt, hogy egyáltalán megemlítsék. Másrészt a Bibliát nem szabad teljesen szó szerint venni, sok tekintetben szimbolikus. Harmadrészt nagyon sokáig (nem csak az õsi idõkben, hanem Krisztus utáni korokban is) rokonok is házasodhattak, illetve volt ennek egy rendje, hogy ha egy nõ megözvegyült, akkor ki vehette el. Erre is van utalás a Bibliában, de ez sokáig más kultúrákban is jelen volt. Na most ezek tudatában tehát az biztos, hogy nagyon kevés ember volt kezdetben, és szerintem volt a megemlítetteken kívül más ember is, csak nem mindenkit említenek meg név szerint, mert csak minimális jelentõsége volt vagy semmi.
Honnan vett feleséget Káin, ha csupán egyetlen család létezett? 1Móz 3:20: „ Ádám ezután Évának nevezte el a feleségét, mert õ lett minden élõ anyja.” (Minden ember tehát Ádám és Éva leszármazottja.) 1Móz 5:3, 4: „ Ádám százharminc évet élt, és akkor nemzett egy fiút az õ képmására és hasonlatosságára, akit Sétnek nevezett el. És Ádám napjai, miután Sétet nemzette, nyolcszáz évet tettek ki. Idõközben nemzett még fiúkat és lányokat.” (Káin Ádám egyik fia volt, és Ádám egyik lánya kellett hogy legyen Káin felesége. Az emberiség történelmének ebben az idõszakában az emberek még rendkívül egészségesek és életerõsek voltak, ahogyan azt a magas koruk is jelzi, így csekély volt a valószínûsége annak, hogy a közeli rokonok közötti házasságból eredõ hiányosságok öröklõdjenek. Ám az emberi történelemben mintegy 2500 évvel késõbb, amikor az emberiség fizikai állapota lényegesen megromlott, Jehova olyan törvényeket adott Izraelnek, amelyek tiltották a vérfertõzést.) 1Móz 4:16, 17: „Káin ezután elment Jehova színe elõl, és a Menekülés [Nód] földjén telepedett le, Édentõl keletre. Káin ezután együtt hált a feleségével [„ismeré” vagy „megismerte”, mármint meghitten, Kár., Kat., KNB], az pedig terhes lett, és megszülte Énókot.” (Figyeld meg, hogy Káin nem ott találkozott elsõször a feleségével, ahová elmenekült, mintha a felesége más családból származott volna. Ehelyett ott történt, hogy nemi kapcsolatot létesített a feleségével, és fiút nemzett.)
Valaki nagyon tud lepontozgatni, hát úgy tûnik, selejtesek is vannak az emberiségben...
Van egy jó kis bizonyíték a Bibliában, miért inkább a férfiakat vették számításba. Van az a csodálatos kenyérszaporítás, amit Jézus csinált, 5 kenyérrel és 2 hallal. A Biblia ezt írja: "Az asszonyokat és a gyerekeket nem számítva mintegy ötezer férfi evett." Szóval itt is csak a férfiakat nevezték meg számszerûen (ha csak õk voltak 5000-en, akkor jó sokan lehettek összességében), és más fordításban is így írják, csak lehet, hogy más szavakkal vagy más mondatösszetételben, a lényeg, hogy elsõsorban a férfiak számítottak nagyon-nagyon sokáig. Biztos voltak más emberek, más férfiak és nõk, csak nem mindenkit vettek számításba.
Igen, a bibliai sztori szerint az emberiség egyetlen hatalmas vérfertõzés. Plusz ami még külön poén: Káin "a sötétségben" összejött egy nõvel... AKKOR, amikor a sztori szerint még senki más nem volt a Földön az elsõ kis családon kívül.
Az elõítéletektõl elvakítva nem is láthatod, hogy a Biblia mennyire megbízható, még akkor is, ha tudományos kérdéseket érint!
"Az emberiség történelmének ebben az idõszakában az emberek még rendkívül egészségesek és életerõsek voltak, ahogyan azt a magas koruk is jelzi, így csekély volt a valószínûsége annak, hogy a közeli rokonok közötti házasságból eredõ hiányosságok öröklõdjenek." Te jó ég, keverni a tudományt a Bibliával... azért a Biblia maradjon már meg a hívõknek, akik vakon elhisznek minden hülyeséget, és ne fejtegesd tudományosan, kérlek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hasznos válaszokat:) mert szerintem hasznosak, és nemértem tényleg, mértlettek lepontozva...
Jó ég, 15:05... te ezt komolyan elhiszed? :D Nem nyilvánvaló, hogy ez egy óriási baromság? Vagy a legjobb esetben is metafora... jajj, tudom, hogy szánalmasak az iylen "szétröhögöm rajtada belem" fikázós kommentek, de KOMOLYAN azt gondolod, hogy akkor az emberek 800+ évig éltek? Neneneneeee

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!