Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges hogy valaki nem veszi (7 db)

Milyen érzés a csiklóorgazmus, mik a jelei? Lehetséges, hogy valaki nem veszi észre, hogy az volt neki?

Legjobb válasz: A csikló orgazmus fantasztikus érzés... pláne, ha a párodtól kapod meg az élményt. Én már percekkel az orgazmus elõtt zihálok, remeg a lábam..és teljesen kikapcsolok! Jah és én nem bírom ki hangok nélkül..(oh..ahh.. ssssz..huu..ssz..aah.óh..hú..ahahahah..) és nem bírok egy helyben maradni.. de imádom, amikor a barátom lefogja a medencémet és így még nagyobb az élvezet.

A csikló orgazmus fantasztikus érzés... pláne, ha a párodtól kapod meg az élményt. Én már percekkel az orgazmus elõtt zihálok, remeg a lábam..és teljesen kikapcsolok! Jah és én nem bírom ki hangok nélkül..(oh..ahh.. ssssz..huu..ssz..aah.óh..hú..ahahahah..) és nem bírok egy helyben maradni.. de imádom, amikor a barátom lefogja a medencémet és így még nagyobb az élvezet.
Az elsõ hozzászóló nagyon jól leírta!!!!Nálam is pont így zajlik le, szóval szerintem ez érvényes a legtöbb nõre. Valónszínûleg, akkor neked még nem volt, mert azt biztos észre vetted volna. Petranova
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Sajnos még nem éreztem ilyet, ha magamnak csináltam sem.:(

Olyan lehetséges, hogy valakit költségtérítéssel vesznek fel, de egy idő után nem kell már fizatnie?

Pl. mondjuk a jó tanulmányi eredménye miatt stb.?

Legjobb válasz: Igen, az átsorolás oda-vissza mûködik. Viszont az általánosan elfogadott tény, hogy államira visszakerülni sokkal nehezebb, mint költségesre átcsúszni. Elég jó átlagot kell hozzá teljesíteni, de lehetséges. De az államilag finanszírozott képzésre történõ átsorolást kérvényezni kell!

Igen, az átsorolás oda-vissza mûködik. Viszont az általánosan elfogadott tény, hogy államira visszakerülni sokkal nehezebb, mint költségesre átcsúszni. Elég jó átlagot kell hozzá teljesíteni, de lehetséges. De az államilag finanszírozott képzésre történõ átsorolást kérvényezni kell!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Igen, testvéremnél is ez volt. Elsõ évben még fizetni kellett neki, de küldték neki a levelet úgy nyár vége felé, hogy átvették államira. De ehhez ha jól tudom, valakinek az államiról kell "kibuknia"

Lehetséges az, hogy valakinek szívinfarktusa van és nem veszi észre?

Most tudtam meg, hogy apukám amikor volt kivizsáláson akkor az EKG kimutatta, hogy volt szívinfarktusa és csodálkozott a doktornő amikor apukám mondta, hogy soha semmi furcsaságot nem észlelt magán , ami ezzel hozható kapcsolatba. Tény az, hogy magas, 220/100 as vérnyomás miatt ment el orvoshoz. Lehetséges, hogy történt valami és nem vette észre?

Legjobb válasz: lehetséges. Van aki képtelen megállni, hogy végig gondolja hogyan érzi magát

lehetséges. Van aki képtelen megállni, hogy végig gondolja hogyan érzi magát
AKKOR ÉN IS ILYEN VAGYOK MERT NEKEM IS SZOKOTT SZÍVTÁLYÉKON NYILALNI NEHEZEBBÉ VÁLNI A LÉGZÉS és még túl sújos sem vagyok.
igen

Hogy lehetséges az hogy valaki nem veszi észre hogy 7 hónapos terhes? (vagy csak mondja). Egyáltalán az anyja? A család hogy-hogy nem veszi észre?

Legjobb válasz: Ez számomra felfoghatatlan.. Leginkább a szülõt minõsíti! Mennyire figyel a gyermekére, mennyit beszélget vele és milyen a kapcsolatuk?? Hihetetlen...és szomorú.

Ez számomra felfoghatatlan.. Leginkább a szülõt minõsíti! Mennyire figyel a gyermekére, mennyit beszélget vele és milyen a kapcsolatuk?? Hihetetlen...és szomorú.
Uhh, ez nagyon durva!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Most derült ki a dolog. A csajszi kicsit ducika. Mi még meg is nyomkodtuk a hasát hogy:--"X te terhes vagy???" Válasz: "áááá hülyék vagytok ti" Pici volt a melle, és az tünt fel sokunknak hogy megnõtt. EGyedül a kötelezõ uszodába járást hagyta ki. Ráadásul a csajszi nekem még rokon is. Volt most hétvégén egy családi ebéd, hát ne tudjátok meg....olyan volt a hangulat mint egy halotti toron...Hogy Jajj szegényke...... Kiakadtam. Visszaszámoltam, és pont akkor csinálhatták a gyerket mikor a lány egész hétvégére eltünt. (diszkóba voltunk, be volt rugva, és egy autóba szállt be, aztán meg az egész család kereste, vasárnap este került elõ.) Annyira durva. Más meg mennyit szenved, ez meg szerintem el is dobta volna ha nem derül ki. A legdurvább: Nem volt orvosnál sem. Most vitte el az anyja. Még kiskönyve sem volt.
Ez most komoly? Én 16 hetes vagyok és a héten kezdték el kérdezni akik nemtudták h terhes vagyok h tán csak nem? Szóval 7 hónapos terhességet észre kellene venni szerintem! Fõleg h itt van a jó idõ és nem lehet nagy ruhában járni. És az anyja avval mivan? Hát ez érdekes!
Nem tudom itt pontosan mi lehetett a problema, de egy rokonom aki akkor amikor ez meg tortent 25-26 eves volt, munkahelye, 5 eves kapcsolata, bar meg a szulokkel lakott..a szulei idosebbek voltak es az anyukaja a szuleszeten dolgozott mind apolo, asszisztens, es elegge szigoruak!Nagyon vallasosak!Ami fura az az hogy a csaj hozzank jott hogy elmondja hogy 5 honapos terhes mert nem meri a szuleinek..sose vertek, nem agresszivek csk szigoruak kicsit es ettol felt, de kerdem en ez normalis??ikreket vart es eggyik meghalt a szuletes utan 1 nappal mert a tudeje ossze volt nyomva. A szulok tenyleg hibasak es legalabb mi tanuljunk ebbol, beszelgessunk a gyermekekkel!!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogyha nem derül ki, és nem foglalkozik az oszifõ vele, akkor szegény kisbaba is a wc-n vagy elásva végezte volna. Még egy barátja sem volt akinek elmondta volna. Testvérének sem. Senkinek. Most majd kiderül hogy a rég nem láttott apuka (7 hónapja) ugyan mit szól hogy hirtelen apa lesz
A kérdező hozzászólása: kimaradt: KÉT lánya van az anyjának!
A kérdező hozzászólása: Legborzasztóbb hogy az édesanya (vagyis nagymami) ÓVÓNÕ ÉS LÁNY GYERMEKE VAN! Az osztályfõnõk hívatta be a szülõt, hogy terhes a lányuk. Az anya annyit mondott, hogy csak olyan duci lesz mint õ. Otthon elbeszélgetett a lánnyal és kiderült. Mi már piszkáltuk hogy tán terhes, de tagadott. Egy hónapja még szekrényt ugrott tesi órán velünk.
Az hülyeség, maximum letagadja. Hallottam már, hogy valaki végig mensizett, vagy nem érezte a babamozgást, de azért bizonyos diszkomfortérzésbõl is lehet gyanakodni, pl minek nõ így a has? Vagy kényelmetlen, nem tudja behúzni, keményebb is, nagy de mégsem hájas. Mi az hogy nem tudja valaki?? Mi az hogy a saját anyám nem venné észre? Simán tudta 7 hetesen hogy valami nem stimmel nálam. A virágosnéni, pedig a járásomból kitalálta, ugyanis úgy tágul a csontom, hogy alig tudok menni neéha.
titkolni talán tudja, de észre kell vennie!elmaradt menstruáció, növekvõ poci, és igen a 7.hónapban már aktívan boxol a baba.
Az aki nem veszi észre, az kicsit gáz, hiszen érezie kell a baba mozgásait. Biztos, hogy csak mondja.
Ez elég durva én meg aggódom néha hogy minden rendben legyen, és tessék õ még orvoshoz se ment csak most. Engem ez felháborít 16 hetes kismama

Lehetséges, hogy nem veszi észre, ha valaki többet akar tőle és nem direkt adja alá a lovat?

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, egy ideje együtt is élünk - fontosnak tartom elmondani, hogy az összeköltözéssel nem értek negatív tapasztalatok-. A kérdésemhez a háttértörténet szerintem lényeges. Pár hónapja lett új munkahelye, ahol most néhány hétig van egy leányzó betanulni. Név szerint Veronika. Amúgy nagyon közvetlen típus a barátom, lehet hogy a lány félreértette, de lehet én is félreérteném a helyébe. A lényeg hogy mivel nem a lakhelyünkön dolgoznak így csapódni szoktak a munkatársak az autóval közlekedőkhöz. Veronika is csapódott a páromhoz, amiről persze itthon mesélt is - először úgy örültem, hogy mindent elmesél- Aztán mesélte, hogy hú milyen jó fej ez a csaj, mert nem olyan, mint a többi munkatársa, mert azok idősebbek,milyen laza stb.. aztán mikor hivatalosak voltunk esküvőre, előtte gyorsan el kellett vinni Veronikát a buszállomásra, ahol megint kiderült, hogy milyen jó fej, mert hogy hú milyen hamar odaértek és egyéb történetek. A munkahelyükön az idősebbek poénkodnak vele, hogy már megint együtt jönnek munkába, mennek munkából. Eddig még nem zavar, hát hadd mondják, amíg hozzám jön munka után. Az kezdett kicsit idegesíteni, mikor egyik este vacsora közben felhozta a témát, hogy milyen igazam van (korábban poénkodás szinten mondtam, hogy ez a csaj még akar valamit, DE TÉNYLEG CSAK POÉNBÓL), mert előző nap bejelölte Veronikát "A" közösségi portálon és biztos látta, hogy kapcsolatba van és már nem is vele ment haza meg vissza sem jelölte. Annyira rosszul esett, hogy én csak múltkor azzal vicceltem ő meg közölte hogy nem és ráadásul még jelölgeti is.. lehet én is félreérteném ha a kiszemeltemmel jól el vagyok, hoz-visz és még meg is keres a munkán kívül úgymond. Én meg szembesültem ezzel nap végén, mikor vártam már hogy hazajöjjön és legkevésbé sem ilyen beszélgetésre vágytam volna..Erre fordít energiát, de velem egy közös képe sincs, pedig kértem, hogy ne is az internetre, hanem az éjjeli szekrényemre hadd legyen már egy, mert nekem fontos. Kicsit kusza a sztori de a lényeg talán benne van. Nem is a csaj a zavaró tényező, hanem a viselkedés. De lehet, hogy csak hülye vagyok, nem is azt várom, hogy világmegváltó kommentek érkezzenek, de nincsenek olyan emberek körülöttem, akik elfoglutság nélkül mondanának véleményt. Persze megbeszélni nem lehet semmit,mert nem hallgatja meg bármi is van egyből ráígér -persze semmi nem lesz belőle- csak ne kelljen folytatni. Lehetséges, hogy nem vesz észre ilyen dolgokat, hogy még nekem is elújságolja? Remélem csak túl érzékeny vagyok :D

Legjobb válasz: Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne. Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok. Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem? Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Õ meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.

Magamból indulok, ki meg szerintem a legtöbb ember ugyan így cselekedne. Tegyük fel, nagyon jól elvagyok a munkahelyen valakivel, jó viszonyt ápolok. Fent vagyok facebookon, szoktam nézegetni. Ha találkozom egy ilyen jó arc emberrel, akkor biztos kéztetést érzek, hogy rákeressek facebookon, nem? Szerintem az a csajszi már rég tudta, hogy kapcsolatban van a párod veled, és Õ meg megijedt, hogy a párod kavarni akar vele, azért jelölte be és nem akarja keverni a szart.
Amúgy egyre többen szélesen szétválasztják a munkát és magánéletet. Briteknél figyelhetõ meg leginkább, õk egyáltalán nem terveznek munkatársakkal semmilyen programot és maximum az azonos nemû kollégák jelölik be egymást facebookon, megjegyzem teljesen jogosan. Volt nekem is olyan barátnõm, aki ha mindig megkérdezte, hogy honnan ismerem a legutóbbi csajszit, akit hozzáadtam. Most gondolj bele, hogy reagálna a barátnõm, ha az ellenkezõ nemû munkatársamat jelölöm be facebookon, akivel a hét nagy részét együtt töltöm, rengeteget beszélek vele és még facebookon és szeretném tartani vele a kapcsolatot. Azért ez bennem is kiváltana egy féltékenységi rohamot. Lehet a csajszi ezt tudja, vagy pont neki van olyan valaki az életében akirõl tudja, hogy kiakadna, ha a férfi munkatársát akivel kvajól kijön hozzáadja a facehez, hogy mégtöbbet dumáljanak.
A kérdező hozzászólása: Nem is a csajszi a kérdéses csak nem értem, hogy õ miért újságolja el nekem ezeket, mikor tudom , hogy a kapcsolatunk alatt megfogalmazódó egyetlen kérésemet - hogy legyen egy emlékem, egy kép magunkról az éjjeli szekrényemen, ahogy a legtöbb szerettemrõl van is- még mindig másfél év után le**arja. Mondja, hogy jó akkor csináljunk, de megvalósítani nem igazán sikerült még..ezek fényében esnek rosszul a dolgok.
Furi egy pasid van az tény. Lehet hogy csak lusta, bár szerintem ez a mindent megbeszélek a párommal inkább jó dolog mint az ellenkezõje.
A kérdező hozzászólása: hát mindegy :) köszönöm a kommenteket, magam is örülök neki, hogy mindent elmond, bár kértem már, hogy az ilyen dolgokat ne, mert nincs súlya és csak feleslegesen okoz agyalást (legalább is remélem, hogy feleslegesen), õ sem szereti, ha fiúkról beszélek neki, legyen az csak szaktársam vagy gyerekkori barátom, akit évek óta nem láttam. Én sem vagyok már fent facebookon, számomra az egy olyan dolog, ami nélkül jobb mint vele. Csak ha valaki a saját szájával mondd dolgokat, mert még csak nem is véletlenül hallom ezeket az kicsit más. És végülis arra jutottam, hogy igen, lehet hogy õ ilyen naív vagy nem tudom, hogy nem is gondolja, hogy más félreértheti a közvetlenséget.Köztük én is. Bár számomra nem garancia az, hogy nem hallgatja el, akkor az biztos jó, mert volt már olyannal dolgom, aki rengeteget mesélt egy adott problémáról, amiben az ex is szerepelt és mikor rákérdeztem, hogy mennyire érdekli az ex, hogy ennyit beszél róla meg foglalkoztatja, azt mondta semennyire. Mégis az exnél kötött ki.Van ilyen is. Azért nyitott szemmel/füllel leszek, mert a bizalom egy dolog, de szerintem van egy pont, mikor az ember hihet a szemének és fülének.

Lehetséges, hogy három hónapig nem veszi észre valaki, hogy terhes, mert pl. a hasa nem olyan nagy?

Volt két tesztem pár hete, amik azonnal erős pozitívak lettek, de utána csak egy nagyon-nagyon halvány csík maradt, majd másnap negatív... Közben amúgy állandóan rosszul vagyok, hányingerem van, ég a gyomrom, puffadok, és állandóan éhes vagyok! Plusz a folyamatos szédülés, ájulásérzés, álmosság...

Legjobb válasz: Ha elvetelt colna eros gorcsei lettek volna es eros verzessel is jar. Az h a hasad nem nott az nem jelent swmmit mert ilyenkor meg nem no szinte aemmit max puffadas van. En mindenkepp elmennek orvoshoz. Ne halaszd.

Ha elvetelt colna eros gorcsei lettek volna es eros verzessel is jar. Az h a hasad nem nott az nem jelent swmmit mert ilyenkor meg nem no szinte aemmit max puffadas van. En mindenkepp elmennek orvoshoz. Ne halaszd.
Talán el kellene menni egy nõgyógyászhoz. Megvizsgál, csinál hüvelyi uh-t. Ha terhes vagy, és valóban ilyen idõs a terhességed, akkor látnia kell valamit.
Szerintem elvetéltél. A tesztek erre utalnak. Ha már negatívak a tesztjeid, biztos nem vagy terhes, így a tüneteidet sem a terhesség okozza :-( Én hormonproblémára gyanakszom még, szóval menj el orvoshoz.
Mióta késik a menzeszed? Ha mar többször kimaradt, ideje lenne elmenni orvoshoz, mégpedig sürgõsen. Csináltál mostanában is tesztet? Ha nem, csak pár hete, jó lenne megint tesztelned. Amúgy nem mindig jár erõs vérzéssel a vetélés sajnos. Van úgy hogy hetekig nem ürül ki rendesen a méhüreg.

Lehetséges, hogy a nőgyógyász kézi vizsgálattal és hüvelyi uh-val nem veszi észre a 10 hetes terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Kézivel elhiszem, mert a 2. babánál egy 60 körüli sztk-s doki azt mondta, h "Nem érzi h meg van nagyobbodva méhem"....Kb. 8 hetes lehettem .....az uh megerõsítette 1 hét múlva a terhességemet.Hasival is látnia kell már vmit 10 hetesen, hüvelyivel, meg pláne. Ha terhes.

Szia! Kézivel elhiszem, mert a 2. babánál egy 60 körüli sztk-s doki azt mondta, h "Nem érzi h meg van nagyobbodva méhem"....Kb. 8 hetes lehettem .....az uh megerõsítette 1 hét múlva a terhességemet.Hasival is látnia kell már vmit 10 hetesen, hüvelyivel, meg pláne. Ha terhes.
A tegnapi válaszok nem gyõztek meg, hogy észrevenné?? Vaze, mi a francért nem mész el még vagy öt nõgyógyászhoz???
Biztos hogy észrevenne egy 10 hetes terhességet! Hidd el, te is! Egy nagy fekete foltot mindenképp kell látnod az uh képen, ha terhes vagy.
mindenképp azt a választ akarod hallani, hogy terhes vagy. hidd el, a nõgyógyász azért kapta a diplomáját, mert ért hozzá. ha eddig egy dokinál voltál, keress fel egy másodikat is, hátha az elsõ téved. de utána inkább fejezd be a görcsölést! szeretkezz és majd jön a baba!
Pont 10 hetesen voltam én is uh-n akkor egy 3cm-es baba látszódott gyönyörûen egy sima hasi ultrahangon sõõõt elõtte a 8 hetesen már az 1.4mm-es is látszódott és az is hasi uh volt!!! Akkor szerintem ezek utána elég egyértelmû a válasz!!! DE ha vki ennyire nem biztos a dolgában miért nem megy el másik dokihoz? Én ezt nem értem végképp. NAgyon analfabéta orvosnak kell lennie h 10 hetesen ne lássa!!!! Fõleg hüvelyivel. Igaza van az elõttem szólónak próbálkozzatok majd sikerül. De az már biztos az ilyen beképzelõs, görcsölõsen próbálkozósoknak emiatt nem jön össze. Ha csak szimplán próbálkoznál nem stresszelnél nem lenne gond. 15hkm
Biztos , nekem egy 12 hetes terhességet nem vett észre az ügyeletes a kórházban azt mondta menstruációs görcs .Mikor elértem a saját orvosom mondtam a panaszom megvizsgált de már késõ volt el kellett venni a babát.miért pont 12 hetesen vettem észre , hogy babát várok mert hormon gondokkal kezeltek és nem számítottam terhességre mivel hónapokig nem jött meg már azelõtt is párszor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!