Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges hogy valaki nem (200 db)

A szűzhártya hol van, és hogyan lehetséges, hogy valakinek nem szakad át az aktustól sem?

Lehet, hogy hülye kérdés, de milyen hártya az, ami lovaglástól, tornától stb. átszakadhat, de valakinél ujjazástól sem szakad át, valakinek meg az aktustól sem. Azt hittem, hogy a hüvely bemenetéénél van, de írt valaki olyat, hogy nem szakadt át, mert nem érte el az illet?. És ha egy ilyen hártyaszer? képz?dmény, akkor hogy lehet az, hogy a kisujjam nem szakítja át, de egy férfi nemi szerv igen? Mert pl egy nejlonzacskót is bármilyen vastagságú dologgal át lehet szakítani. Bocsánat, ha valakinek megzavartam a lelki békéjét:)

Legjobb válasz: http://patikapedia.hu/szuzhartya

A szûzhártyán is van lyuk, ahol kijön a mensi vér. Ha nincs lyuk akkor mûteni kell. Lovaglástól meg stbitõl úgy szakad el, hogy túlfeszül ált. De itt olyasmire kell gondolni, hogy a széle beszakad, bereped, nem pedig egy lyuk szakad rajta. Szintúgy amikor a pénisz bemegy. Ha a szûzhártya nem elég rugalmas, akkor megreped itt is. De elképzelhetõ, hogy rugalmas, és kitágul annyira, hogy ne essen kár benne. Vagy lehet, hogy a szerszám vékonyabb, és nem feszíti túl. Volt ismerõsöm aki elõször vékonyabb péniszû férfival volt együtt, és semmi gond, de amikor egy vatagabb szerszámmal került össze berepedt a szûzhártyája. Hát volt min csodálkoznia XD Egyébként a legtöbb embernek, a nõket is beleértve fogalmuk sincs arról hol van pontosan és milyen a szûzhártya. Ez azért van, mert suliban nem tanítják, egészségtanon se, és egyébként se beszél róla senki. Pedig sok nõ életét megkönnyítené, fõleg azokét akiknek rendellenes, mert kicsi lyuk van rajta és mellé vastag, rugalmatlan. Nekik már a tamponbehelyezés se megy normálisan ha egyáltalán, hát még a szexuális élet!
ja

Ugye minden nőnek van G-pontja. Lehetséges, hogy valakinek nem elég hosszú az ujja, hogy elérje?

Konkrétan az én esetemben van az, hogy masztizás közben próbáltam elérni, és éreztem is az ujjbegyemnél valami kis dudort, de nem tudom a G-pontom volt-e, mert csak épp a végéig ért el az ujjam.

Legjobb válasz: A G-pont a hüvelyben található kb:2-3cm re a bemenettõl,has felé.Egy kis dudort kellene érezni.De van még egy úgynevezett A-pont is,ami valóban beljebb van,de azért elérhetõ,mivel a hüvely csak7-9 cm hosszú.De ami legbelül van az a méhszáj. Ha a G-pontodat szeretnéd izgatni,javaslom feküdj le,lábaid húzd fel,az ujjadat dugd a hüvelyedbe,s ha megérzed a kis dudort,akkor hívó mozdulatokat csinálj az ujjaddal.(Tudod,mintha hívnál valakit)Az eredmény garantált lesz.Elõször olyan,mintha pisilni kellene,de ez változni fog,ha tovább csinálod.Kellemes próbálgatást:)

A G-pont a hüvelyben található kb:2-3cm re a bemenettõl, has felé.Egy kis dudort kellene érezni.De van még egy úgynevezett A-pont is, ami valóban beljebb van, de azért elérhetõ, mivel a hüvely csak7-9 cm hosszú.De ami legbelül van az a méhszáj. Ha a G-pontodat szeretnéd izgatni, javaslom feküdj le, lábaid húzd fel, az ujjadat dugd a hüvelyedbe, s ha megérzed a kis dudort, akkor hívó mozdulatokat csinálj az ujjaddal.(Tudod, mintha hívnál valakit)Az eredmény garantált lesz.Elõször olyan, mintha pisilni kellene, de ez változni fog, ha tovább csinálod.Kellemes próbálgatást:)
Lehet, hogy a puncikobold feje volt az.
Kinövés..legközelebb leharapja.
Ha nem vagy eléggé felizgulva akkor az is lehet hogy nincs eléggé megdagadva és úgy nehezebben találod meg. De olyan 2-3 cm mélyen van.

Lehetséges, hogy valaki nem lesz képes gyereket nemzeni szteroid használta miatt?

Sosem használtam, nem is fogok semmit. Csak érdekel, mert hallottam ehhez hasonlót. Szóval lehetséges, hogy annyira tönkre vágja valaki magát cuccal, hogy utána többé ne legyen képes szaporodni?

Legjobb válasz: A szteroidoktol leallhat a normalis hormontermeles, zsugorodhatnak a herek, ugyhogy siman elofordulhat, hogy nemzokeptelenne valik a delikvens. De oket ez nem erdekli, csak a sajat testuk 'szepsege' meg 'kidolgozottsaga', beteg emberek ezek, torz testkeppel es idealokkal.

A szteroidoktol leallhat a normalis hormontermeles, zsugorodhatnak a herek, ugyhogy siman elofordulhat, hogy nemzokeptelenne valik a delikvens. De oket ez nem erdekli, csak a sajat testuk 'szepsege' meg 'kidolgozottsaga', beteg emberek ezek, torz testkeppel es idealokkal.
igazából a szteroidokat nem vizsgálják be laborokba, ezért nem állíthatjuk azt hogy impotens lesz tõle az ember, de nincs garancia arra se hogy nem leszel tõle impotens, nem éri meg kockáztatni.
# 1 Helyesbítek. Nem beteg emberek, és tejesen normális testképpel és ideálokkal rendelkeznek. Egyszerûen csak lusták. Büdös nekik a munka.
#3 de vannak akiknek szimplàn nem elég a naturál max. Nekik van eltorzult testképük.

Az lehetséges hogy valaki nem mer szakítani és úgy keveri a dolgokat hogy a végén a másik rakja ki? Ha igen ez mire jó ha valaki így akar szakítani?

Legjobb válasz: Nálunk erre hajtott a férjem, de nem jött össze neki. Neki kellett bevállalnia, amit rám akart sózni, hogy szétbontja egy nõ miatt a nagycsaládot... Hát, ha nagyon szégyenletes a dolog, jobb a másikat is mellénk állítani hibásnak...

Nálunk erre hajtott a férjem, de nem jött össze neki. Neki kellett bevállalnia, amit rám akart sózni, hogy szétbontja egy nõ miatt a nagycsaládot... Hát, ha nagyon szégyenletes a dolog, jobb a másikat is mellénk állítani hibásnak...
Komolyan mondom, nagyon érdekesek a válaszok. Tanulságosak. Tényleg! Örülök, hogy itt értelmes és használható válaszok születtek. Pedig nem is én vagyok a kérdezõ. :-)
igen, pasiszokás. Kerülik a kényelmetlen helyzeteket, a drámát. Ráadásul a pasik nem szeretnek szakítani úgy, hogy nincs másik nõ a képben, nem akarnak egyedül maradni. Tisztelet a kivételnek!!!
Egy csomó pasi csinálja ezt, mert gyávák felvállalni, amit akarnak.
Velem is ezt csinálta az exem. Az utolsó hetekben elég bunkón viselkedett velem. Elõször persze zavart, mert nem tudtam, hogy miért változott meg ilyen hirtelen, miért viselkedik így velem. De miután rájöttem, hogy mire megy ki a játék, úgy gondoltam, hogy partner leszek ebben a játszadozásban: teljesen ráakaszkodtam, mindig találkozni akartam vele, hívogattam telefonom stb. Nem voltam hajlandó szakítani vele, úgy gondoltam, ha ennyire akart szakítani, akkor igenis tegye meg õ! Legalább legyen képe a szemembe mondani. Amúgy egy nagyszájú srác, de amikor valami értelmes, komolyabb téma került szóba, akkor hirtelen kis ''nem tudom'', ''aha, aha'' nyuszi-muszi fiúcska vált belõle.
Igen az én férjem is ilyen, nem mer elébem állni és pontosan azért, hogy ne neki kelljen utána elismerni, hogy õ a hibás. Gyávaság!
Igen, lehetséges. Exem erre játszott (szerintem legalábbis). Egyre meredekebb dolgokat csinált, nem részletezném, mert hátha magára ismer, de elegem lett és karácsony elõtt egy héttel szakítottam vele. Nem akartam még a Karácsonyt is idegbetegen tölteni, miatta. Így elmondhatja, hogy õ a szegény áldozat.
1. vagyok.Egyre késõbb jött haza(este 8-ig tolódott, 2-ig vagy 4-ig volt munkaidõ...), nem csinált itthon semmit(pedig még nem volt kész a ház, nekem kellett mindent), nem foglalkozott a gyerekekkel. Beült a gép elé levelezni. Végül már a nõjével levelezett elõttem, merthogy személyes, és semmi közöm hozzá. Erre sem dobtam, hadd vállalja egyedül, hogy 3 gyerekkel itt akar hagyni...Muszáj volt így felvállalnia, persze most is van azért ok, merthogy már nem voltam kedves :DDD.
Lehetséges. Van aki szimplán csak nem meri megmondani, mert nem akarja megbántani a másikat, inkább úgy viselkedik, hogy a végén kirakják, de ahogy az elsõ is írta van aki meg nem meri magára vállalni a hibás fél szerepét, vagy/és utána sajnáltatni szándékozik magát. Ki tudja.
tegnap 19:28 vagyok. Hát igen önuralom az kell hozzá. nem nem csináltam balhét. az õ szavaival élve: cinikusan csak mosolyogtam. Igazából én még mindig nagyon szeretem ennek ellenére. amúgy sem vagyok egy balhézós, mert az semmire nem vezet. Mondjuk itthon sokszor azon vagyok, hogy odamegyek és kiverem a balhét, de aztán meg merszem nincs.De lehet majd késõbb lesz. Sohasem késõ. Mondjuk ha ennek a házasságnak vége akkor biztos, hogy mindenki tuttára fogom adni a csajt. Akkor már nem fog érdekelni semmi.
Igen. Egyetértek, nagyon nagy önuralom kell hozzá. Nekem sincs sajnos sok, fõleg ilyen téren. Mondjuk nyilván a "meglévõ" kapcsolat minõségétõl is függ, mert ha a partner tetteinek hatására már amúgy sem ragaszkodik hozzá az ember, kvázi az érzelmei már nem erõsek iránta, talán könnyebb önuralmat tanúsítani, de szerintem nekem így sem menne.
Utolsó válaszoló. Megtudtad, hogy megcsalt, és megbírtad állni, hogy ne kérdezzél rá, ne csinálj balhét, stb, irigyellek nagy önuralmad van... Én nem bírtam megállni, hogy ne csináljak balhét:((
Nálunk is tipikusan ezek a jelek vannak: késõn jár haza, olyankor is elmegy amikor nem kellene , nem veszi fel a telót, sms-re nem válaszol, õ nem nagyon keres, semmi nem tetszett neki, nem érdekli mi van velem, hova megyek mit csinálok. Mint kiderült neki is van nõje. De velem sem mer szakítani. Hát én meg hamár ilyen volt, hogy becsajozott nem fogom megkönnyíteni a helyzetüket. Vállalja fel és álljon a szemem elé.
Igen! Ahhoz már"tökösnek, "és határozottnak, na meg õszintének kellene lenni, hogy elédálljon, és elmondja mi a szitu, mi nem mûködik. Meg aztán , egyszerûbb, mert így mindig talál indokot, okot, a szakításra, ha õ provokálja ki a viselkedésével.:(
A gyáva, jellemtelen, gerinctelen emberek szokása ez a fajta játszmázás, de sajnos sok pasi él vele, mert iszonyodik a szemtõl-szemben beszélgetésektõl e téren. Árulkodó jelek közé sorolható pl., amikor rendszeresen nem, vagy csak késõn veszi fel a telefont, kinyomkodja, sms-ekre nem reagál, találkozókat lemondja, arrogáns és bunkó a partnerrel szemben.Minden apró hibát észrevesz és megjegyez, provokálja a vitákat , , kedves" beszólásokkal, stb.
A kérdező hozzászólása: ma 11:43 És õ hogyan akarta tudtodra adni hogy jobb lenne ha kidobnád?vagy i miket csinált és hogyan próbálta elérni?azért kérdem mert úgy érzem hogy a párom mostanában arra játszik szerintem hogy rakjam ki..legalábbis én így érzem hogy arra játszik hogy szakadjon el nálam a cérna és dobjam ki, csak azt nem értem miért nem meri megmondani hogy azt akarja hogy vége legyen?ez mire jó de komolyan?
Nos, engem ismeretlen számról hívott a volt a barátom barátja, de mivel õ sem merte nekem megmondani, ezért elkérte a mellettem ülõ barátnõm. Neki elmondta, és a barátnõm megüzente, hogy a srác azt üzeni, hogy a barátom azt üzeni, hogy szakít velem. Cserébe eladtam az egyáltalán nem olcsó könyveit, amiket kölcsön adott, és mindenkinek elmeséltem, hogy mitörtént. Meg néhány más [email protected]ását az ágyban. Jelenleg az egész város rajta röhög ^^
Az az ember elsõsorban önmagának nem felel meg.
aki a párja mellett nem érzi jó nõnek magát, annak az önbizalma csak lefelé fog tendálni. magamból kiindulva, az utolsó barátom mellett nekem is ez vo9lt, de rájöttem, hogy a párom váltja ki azzal, hogy pl társaságban semmibe vesz, otthon gyakran kritizál. a mostani barátom meg sokszor dicsér, büszke rám a haverjai elõtt, és most tele vagyok önbizalommal. tekintve a mondást, miszerint a a férfi mellett lesz a nõ nõ, és a nõ mellett érzi magát férfinek a férfi, ebbõl leegyszerûsítve, ha nincs önbizalmad a párod mellett, arról a párod tehet. csak lehet nem tûnik fel.
Irányításra vágyik. Ha Te vagy a társa, akkor irányítsad. Meglátod, jobban fogja magát értezni úgy, hogy nem kell felelõsséget vállalnia a sikertelenségeiért.
A kérdező hozzászólása: Ezzel egyetértek, nem vitatkozom. De létezik, hogy ezt valaki ilyen ostoba módon próbálja kompenzálni magában? Már csak azért is, mert ez egy ördögi kör. Hiszen így egy idõ után nem csak magának nem fog megfelelni, és még mélyebbre esik abban a hitben, hogy õ nem elég jó. Nem egy ilyen embert ismerek, akik mindenhol önigazolást keresnek, mindig megbánják a tetteiket, de hosszú távon nem változik semmi. Kell-e, és ha igen, akkor mit kell tennie ilyenkor az ilyen személyek társának? Megéri pesztrálni õket?
Nekem mindig fontosabb volt a szerelmem véleménye, mint mindenki másé együttvéve.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez lenne a normális. Én elégedett vagyok magammal, még úgy is, hogy szerintem nem azt kapom amit kéne. De egyik ismerõsöm (nõ), hiába hordozza a pasija a tenyerén, idõnként mindig becsúszik egy két félrelépés. Szeret is udvaroltatni magának. Sok férfi ismerõsöm is van, akiknek ki van nyalva a seggük, aztán mégis legalább évente egyszer máshol keresnek "megnyugvást". És ráadásul nem is jó pasik:S
Az, hogy jól bánnak veled, nem elég a szerelemhez. Lehet, hogy a nõismerõs szívesen kihasználja a férjét, de ha beleszeretne valakibe, akkor sem kellene neki más, ha a pasi hallani sem akarna róla.

Lehetséges, hogy valakinek nem való a párkapcsolat?

Legjobb válasz: Igen. Te vagy rá a példa. :)

Igen. Te vagy rá a példa. :)
Hozzá állás kérdése, de szerintem nem lehetséges max azt beszéli be magának hogy ez nem jött össze ez nekem nem való, avagy tapasztalatlan és ugy látja neki ez nem jön ugy össze. Szerintem mindenkinek való a párkapcsolat csak lehet idõ és önbizalom kell hozzá
Vannak olyan önzõ emberek akik alkalmatlanok a párkapcsolatra. Duli-fuli savanyú káposzták. Konkrétan ismerek egy ilyen férfit.
Igen, van ilyen, sokszor bennem is felmerül ez a kérdés. Szeretem az aktuális barátomat mindig, nem azzal van a gond, egyszerûen csak túl nagy a szabadságvágyam és szeretem a kalandokat. Vannak ilyen emberek, nem kell beparázni;)
hát, nekem pl. nem való a hagyományos "feleség" (elég idõs vagyok hozzá:) . hogy én ellátom a férjem uramat, meg gondoskodok róla, pátyolgatom, intézem a dolgait. erõs a függetlenség bennem, kalandok viszont nem érdekelnek.

Lehetséges, hogy valakinek nem nő meg a hasa terhesség közben, akkor se, ha már pl. a 36. hétben jár?

Úgy értem, hogy nem olyan, mint az átlag terheseknek. Szóval nem t?nik vki terhesnek, max kicsit meghízik.

Legjobb válasz: Anyunak volt egy munkatársa,egyáltalán nem volt kövér kb. 55-60 kg lehetett, a fõnöke nem engedte el munkából a 8 hó végén mert nem hitte el, hogy terhes, papírt kellett vinnie az nõidokitól, hogy télleg terhes, mert egyáltalán nem látszott rajta :)

Én is valahogy úgy vagyok mint az elõzõ válaszoló :)
Anyunak volt egy munkatársa, egyáltalán nem volt kövér kb. 55-60 kg lehetett, a fõnöke nem engedte el munkából a 8 hó végén mert nem hitte el, hogy terhes, papírt kellett vinnie az nõidokitól, hogy télleg terhes, mert egyáltalán nem látszott rajta :)
Persze. Volt egy kolleganõm, akivel nap mint nap együtt dolgoztunk. A szülés elõtt 1 hónappal derült ki hogy terhes, alig látszott rajta. Teljesen egészséges kisbabája született.
Persze, van ilyen is.
Én sem voltam, és nem is vagyok 100 kg...csak olyan a testalkatom, hogy nem úgy gömbölyödik, mint az átlagnak... Ha kérhetem, akkor ne sértegesd a hozzám hasonlókat kedves válaszoló...
Nem sértegetek senkit. De nézz már meg egy lapos, csinos hasat, nõt. El tudod képzelni, hogy nem látszik rajta egy 8 hós terhesség??????
Rólam sem mondaná meg valaki, aki nem tudja, hogy terhes vagyok... A többség azt hiszi, csak meghíztam XD Én is a 36. hétben járok :)
egyik kollégámnak a felesége annyira kövér volt, hogy észre se lehetett venni, hogy terhes
Ahhoz extra kövérnek kell lenni. De én is láttam ilyet, de õ legalább 100kg volt terhesség elõtt is. Vékony, átlag alkatnál kizárt.
Az tény h lapos hasúaknál látszania kell...de akkor sem kell feltétlenül 100kg nak lenni ahhoz, h ne látszódjon... Én 70 kg voltam amikor terhes lettem...
Én írtam, hogy kövérnek kell lenni. Én 68kg-al kezdtem és 3 hósan már mindenki látta és kérdezte is. Most 26 hetesen pedig csúcsos, hatalmas hasam van, egyértelmûen látszik. Olyan 80kg lehetek most.
Elárulnám h 95kilóval lettem terhes, 174cm-hez. A 26-28ik héten gyönyörû gömbölyû pocakom volt!Tehát a kilók nem függenek össze a pocakkal. Most meg már.... :) 35hkm
Na akkor cáfolva a kövérséget :) Én kifejezetten sovány (160 cm és 42 kg) voltam mikor teherbe estem és 58 kg-osan mentem szülni. Kb. 6 hónapos terhes voltam, amikor már felöltözve is elkezdett látszani hogy babát várok. Persze ruha nélkül látszott hogy nem lapos a hasam, de még a 9. hónap végére sem volt túl nagy a pocakom.
171 cm magas vagyok és 62 kilóval kezdtem a terhességet!Ha most tél volna egyáltalán nem látszana a hasam, mert nem nagy és sok ruha eltakarná!a 28-29 héten kezdett el látszódni rendesen, de akkor is csak ha nagyon testhez állót húztam fel!Most 35 hetes vagyok!
Én is 70kg-al kezdtem annó és ne hasonlítsuk össze a 50-60kg-al. Sokat jelent. Pl: 5éve csak a 6. hónapba vették észre, hogy egyáltalán terhes vagyok. Most, hogy lefogytam már 4hónaposan a vak is látja..

Egy ilyen fejet hogy engedhetnek képernyőre? Hogy lehetséges, hogy valaki egy ennyire kóros (an elhízott) fej láttán nem lesz rosszul? (kép)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Jorge_Gar..

Legjobb válasz: Szerintem az van, hogy kibäszott felszínes emberek vagytok. Nem mindenki születik vékonynak, vannak olyan emberek, akik betegség miatt kövérek. Sõt olyan ismerõsöm is van, aki kifejezetten JÓL ÉRZI MAGÁT úgy, ahogy van, és leszarja, hogy a magatokfajták mit gondolnak.

Szerintem az van, hogy kibäszott felszínes emberek vagytok. Nem mindenki születik vékonynak, vannak olyan emberek, akik betegség miatt kövérek. Sõt olyan ismerõsöm is van, aki kifejezetten JÓL ÉRZI MAGÁT úgy, ahogy van, és leszarja, hogy a magatokfajták mit gondolnak.
Lehet kiemelkedõen tehetséges, nem tudom, nem ismerem. De én még Falusi Marianntól is ki vagyok akadva. Semmivel sincs jobb hangja, mint sok más magyar énekesnõnek, de száénalmasan és undorítóan néz ki, mégis képesek midnenhova benyomni mûsorvezetõnek(eddig nem érdekelt, de a Megasztárba, Eszenyi Enikõ helyett, aki talpig nõ???)
Nagyon egyszerû: Ha nem tetszik, nem nézed. Ha annyira zavar, hogy rosszul leszel tõle, nem kell nézni. Nyilván, ha valakitõl undorodom, nem megyek a közelébe, nem csevegek, de (ez már nem "nyilván" kategória), nem is mondok rá semmit. Elkerülöm, és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem egy embert bántok mondjuk az utcán ( - azért ez itt nagyon nem az. ) Hanem egy embert aki a képernyõre tolja magát önzõ érdekeibõl és közben ezzel durván sokkol. Õ egy média szereplõ, és magát tolta oda és ezzel vállalt minden kritikát. (Igen van benne közösség igény is biztos.) Sokan csak vele tudnak azonosulni, mert csúnyán elhíztak, mert elõtte volt némi súlyfeleslegük és azt nem tudták le- és feldolgozni. Ezért inkább elhíztak.
nem szép dolog mások külsejét kritizálni, most jöhet a kérdés, hogy te esetleg tökéletes vagy? Mellesleg ez a csávó tök szimpatikus, és sztem mindenki (téged kivéve) magasról letojja, hogy kövér... az is lehet, hogy genetikailag ilyen, én meg pont olyan vagyok, hogy bármennyit ehetek, képtelen vagyok hízni, szóval errõl nem õ tehet...
a szereplõket általában úgy választják ki, hogy a nézõi rétegnek megfeleljen. szóval néger, meg dagadt-sovány, lelki beteg, függõségben szenvedõ minden sorozatban van. egyébként ez a pufi gyerek volt a leghiteltelenebb a sorozatban, mert alig volt kaja, de õ meg nem fogyott semennyit.
"vannak olyan emberek, akik betegség miatt kövérek" - igen kövérek ~1-3%-a. (És több) ember van aki nyakig szarosan érzi jól magát, és az még kevésbé gusztustalan látvány is a tévében mint ez, és ráadásul kevésbé is egészségtelen. Bár azt sem kívánom látni. Amúgy én nem vagyok felszínes. De szándékosan önpusztító és súlyosan önkárosítóan egészségtelen és nagyon gusztustalan embereket nem szívesen látni, azért pont nem éppen a felszínességrõl árulkodik.
Na miért??? Mert az USA-ban több tíz millió hasonló (korú, súlyú és sokan még szintén kisebbségbe tartozó) fiatal van mint õ, és mással már szinte képtelenek azonosulni. Most a vesztesek kora van, de csak a gyorsbüfékben, hipermarketekben és a (tömeg) médiában.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, a magyar televíziózás csak összekötés és kibulizás és úgy magyar "költséghatékonyságról" (azaz spórolásról) szól. Hát igen Eszenyi tényleg tetõtõl-talpig nõ. És rendkívül tehetséges színész- és rendezõnõ. (Több rendezését láttam már. (Y))
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem is nézem. Ma már csak a tény sokkol, és az, hogy ez hová vezethet.

Lehetséges, hogy valakinek nem áll jól smink?

Vagy csak azért t?nhet úgy, mert 1.: rosszul volt megcsinálva, 2.: nem megszokott a látvány

Legjobb válasz: Mindkét ok nagyon valószínû.... mikor elkezdtem a sminket nagyon kicsinyenként vágtam bele....elõször kis szempillaspirál ami nagyon nõiessé tett...alapozó ai ugye úgy jó ha nem látszik... és ajakfilc...elsõnek szokatlan volt mivel jó erõs színe van mégse látszik festéknek ha jól keni fel az ember és mégcsak el se kenõdik nem is jön le...szóval kissé szokatlan volt a szinte fehér szám ezuttal saját színének többszörösen sötétített változatán, de sokak szerint nagyon bájos lett tõle az arcom bár én sokszor éreztem hogy nm az igazi, aztán megszoktam

Mindkét ok nagyon valószínû.... mikor elkezdtem a sminket nagyon kicsinyenként vágtam bele....elõször kis szempillaspirál ami nagyon nõiessé tett...alapozó ai ugye úgy jó ha nem látszik... és ajakfilc...elsõnek szokatlan volt mivel jó erõs színe van mégse látszik festéknek ha jól keni fel az ember és mégcsak el se kenõdik nem is jön le...szóval kissé szokatlan volt a szinte fehér szám ezuttal saját színének többszörösen sötétített változatán, de sokak szerint nagyon bájos lett tõle az arcom bár én sokszor éreztem hogy nm az igazi, aztán megszoktam
valamilyen formában mindenkinek jó áll ....nagyon bénán csinálhatták meg annak akinek nem áll jól ......:)
Szerintem a jó smink mindenkit szebbé tesz. Elfedi a bõrhibákat, nagyítja a szemet, vonzóbbá teszi az ajkakat. A természetes, nude smink mindenkinek jól áll, az élénk színek nem biztos.
Nekem pl nem áll jól csak átlátszó szájfény, és szempilla spirál. Az egyik hugomnak se áll jól, nem sokat tesz fel, rúzs, szemceruza, spirál, de ennyi neki bõven elég és úgy néz ki mint egy kuva...De az egyik nõvéremnek meg ha nem lenne rajta smink fuhh nagyon csúnya...neki nem csak alap dolog, hanem jól is áll, nem azért mert megszoktam, hanem mert sokkal szebbnek tûnik. Eltakarja a hibáit, nekem nem nagyon vannak ilyen hibáim, lehet azért nem áll jól, engem a rendes smink nagyon megcsúnyít.
Mindenkinek jól áll, ha elõnyösen sminkel, nem összevissza (mint a legtöbb tinilány).
Nekem hófehér bõröm van, rikítóan világos zöld szemem, és sötét hajam. Igazából amikor 13 évesen próbálgattam esténként otthon sminkelni, akkor mindig sötét színeket használtam, fekete szemhéjtust, fekete/sötétkék szemhéjpúder, vörös rúzst, de hiába voltam nagyon ügyes, hiába lettek szépek, nem álltak jól, hál Istennek erre rájöttem akkor is, és nem mentem ki így utcára. Amire viszont csak 2 hónap után jöttem rá, hogy a szemceruzától szörnyen kicsi lesz a szemem, rossz visszagondolni arra, hogy ez nem tûnt fel, csak Anya szólt, és bumm. Aztán 14 évesen életemben elõször használtam szempillaspirált. Hát kb beleszerettem magamba, még sosem láttam olyan gyönyörûnek magam mint akkor:D Mert teljesen szõkék a szempilláim, szóval amikor hosszú, fekete szempillákat varázsoltam, akkor hatalmasak lettek a szemeim, és hûh, szóval amikor elkezdtem spirálozni, akkor a következõ 2-3 hónapban minden héten megkaptam, hogy milyen gyönyörû vagyok így, teljesen más. Szóval közre játszhat az 1., 2. opció is, vagy az, amit mondtam, hogy egyszerûen csak elõnytelen színeket használt, vagy túlzott volt a smink.
A jó smink mindenkinek jól áll. És itt a szépítõ, korrigáló nude sminkre gondolok. Az erõteljesebb smink már nem mindenkinek. A gond ott van, hogy nagyon kevesen tudnak jól sminkelni. A rossz smink pedig pont hogy a hibákra hívja fel a figyelmet. Szerintem úgy a nõk 95 %-a nem tud sminkelni. (én is közéjük tartozom)
A jó smink tud szépíteni, csak meg kell találni, hogy mi is az a jó smink :) Nekem az erõs smink borzasztóan áll. Nagyon rosszul, pedig nem én pacsmagoltam össze magam :) Nekem annyi áll jól, hogy a felsõ szempillasorom feléig húzok egy fekete vonalat, szájra szõlõzsír és kész. Már a szempillaspiráltól olyan leszek, mint egy játékbaba... Mondjuk a centis szempilláimra, amik jó dúsak is, hát... :D Nem csoda. Szóval ha rossz a smink, akkor vagy nincs hozzászokva az illetõ, ahogy írtad (bár ezt csak idõ kérdése) vagy nincs jól kivitelezve. A smink nem egyenlõ a vakolattal, ezért merem mondani, hogy a jó smink mindenkin segít.
Rajtam nem áll jól a smink, utálom is, nem is használok. Nem leszek szebb tõle, sõt inkább mûvé teszi az arcomat. Talán kicsit ebben én is hibás vagyok, mert nem tudom viselni, zavar, hogy rajtam van, állandóan hozzányúlkálok, amivel csak elkenem. Évek óta nincs rajtam smink, a korrektoron és a bordó Labellón kívül.

Hogyan lehetséges hogy valakinek 23hetesen 2300gr a fia, és ha elhal a méhlepénye akkor 6hét alatt visszafogy 1340gr-ra. Nem azon keresztül táplálkozik a baba?

Legjobb válasz: Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.

Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.Akkor kb mennyivel kellene születnie hogy ne fogyjon vissza 2kg alá?
Úgy tudom, két kilónak kell lennie minimum, hogy hazaengedjék, de ebbõl már nem szabad veszítenie, tehát addig úgysem engedik haza a babót, amíg meg nem áll a súlyesése és el nem kezd gyarapodni szülés után.
A kérdező hozzászólása: mekkora az a súlyhatár amely alatt a babát bent tartják még a kórházban?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet neked jó nagy babád lesz :D De én hallottam olyat is hogy szülés elött 2órával becsülték 3470gr-ra és 2320gr-al született!Szóval ezt nem tudom hogyan számolják!
Nekem 32 hetesen volt 1856 g! Kicsit sokallom, vagyis meglepõdtem a baba súlyán!
A kérdező hozzászólása: én pedig ezért aggódtam hogy az enyém nagyon pici mert 31hetesen volt a fiam 1470gr. de akkor nem olyan vészes.
Ha a 29. héten volt annyi a súlya, az is sok! 29. héten max 1500 gr lehet. http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-29-het/
A kérdező hozzászólása: 35hetesen megszületett 1340gr al, teljesen jól van csak látszik rajta hogy koraszülött.
És most mi lett a babával?
A kérdező hozzászólása: 29.héten volt 2300gr, elnézést rosszul irtam.tehát akkor ha elhal a méhlepény akkor a baba is meghal.énis igy tudtam csak nekem ezt mondták és gondoltam utána kérdezek.
Nálam konkrétan elsorvadt a lepény. Mûködött még, de már rosszul. A 30. heti UH-n, még jól mûködött (placenta: 0. stádium), a 36.-on már kezdett sorvadni (III. stádium), és a 38. héten a manócskám inkább kibújt magától, mert elérte a lepény a IV. (utolsó) stádiumot, amikor már sem a tápanyagokat, sem az oxigént nem szállította megfelelõen. A lánykám 2150 grammal született meg (a 36. héten már 2500 gramm fölé saccolták), zéró zsírtartalékkal, 48 centisen. :( Viszont azóta már szépen hízik (2 és fél hetes, 2600 gramm), ügyes volt, mert inkább kijött, semmint tovább sorvadjon odabent... A IV. stádiumú lepény is szállít még tápanyagokat, csak sokkal kisebb adagban. Nekünk szerencsénk volt, hogy "csak" a végére romlott el, amikor a picim amúgy már életképes, érett baba volt.
23 hetesen 2300gr ? Az lehetetlen! Akkor mekkora lenne születéskor az a gyerek? 14 kiló? Ez valami elírás lehet!
Hát ezt a súlyt én is sokallom. Ez szinte kizárt. Én most vagyok a 22.hétben és kb. 500grammos a kisfiam.
23 hetes vagyok most, és kb 500-600 gr a baba ilyenkor. Valamit nagyon elértettek akkor. Ekkora súly 30 hetes kor körül szokott lenni, vagy inkább késõbb.
De szerintem az elsõ súlybecslésnek nincs sok köze a valósághoz, mert a 31. hét körül szokott 2000 g körül mozogni, tehát a 29. hét 1340 g még majdnem a normál kategória. Amúgy ha tényleg teljesen elhalt volna a lepény, akkor nem lenne élõ magzat sem, tehát max sorvad. De szerintem így a súlyok akkor sem stimmelnek...
Nem értettél valamit félre? Ha elhal a méhlepény, akkor meghal a baba, mert oxigént sem kap. Nem lehet, hogy csak elkezdett sorvadni? Akkor fogy a baba, s szükséges a szülésindítás, vagy császár. Még lehet várni valameddig (amig az áramlási értékek nem érik el a kritikus szintet), hogy fejlõdjön, de nem bármeddig.
2, 2kg-ról már nem feltétlen fogy sokat, csak érdemes igény szerint szoptatni már a kórházban, akkor a tejed is hamarabb belövell és több táplálékhoz jut a pici, ergo nem is fog fogyni. Nekem egy dekát sem fogyott egyik sem - el is volt hûlve gyerekorvostól védõnõig mindenki, pedig semmi mást nem csináltam, csak az elsõ napokban le se jöttek cicirõl. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!