Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges hogy valaki lenövi a (1 db)

Hogy lehetséges az, hogy valaki lenövi a szüleit? A lányok is kéepesek erre, vagy csak a fiúk, hogy lenőjjék az apjukat?

Legjobb válasz: Én anyukámat nõttem le nem gyengén:P lány vagyok 174cm és 18 éves. igaz már vagy 3 éve nem nõttem egy cm-t sem. apukámat szerencsére nem nõttem le meg bátyjámat sem. de anyát igen:D igaz õ am is kicsike apa meg magas...szal ez van. de nem hiszem h lány az apját lenõjje.

Én anyukámat nõttem le nem gyengén:P lány vagyok 174cm és 18 éves. igaz már vagy 3 éve nem nõttem egy cm-t sem. apukámat szerencsére nem nõttem le meg bátyjámat sem. de anyát igen:D igaz õ am is kicsike apa meg magas...szal ez van. de nem hiszem h lány az apját lenõjje.
A kérdező hozzászólása: Hát, az én apám 175 cm, úgyhogy nem hiszem, hogy lenövöm valaha.Tesóm fiú 170 cm.Én csak anyámat nõttem le, aki 160 cm, én 165 vagyok.
Én apámtól csak 2 centivel vagyok magasabb és lány vagyok :) De mondjuk anyámhoz képest is magas vagyok 170 centi. De az biztos hogy az unokatesóimtól nem leszek nagyobb õk majdnem 2 méter magasak
Én lenõttem apámat is és az Anyámat is. :-) Én 174 vagyok és lány, apám kb 170, anyu meg olyan 165 körül. Apám apja viszont magas volt.
14 éves vagyok és lenõttem a fatert:D a 18 éves bátyámnál is magasabb vagyok, muterról ne is beszéljünk:D és az osztályban csak a 6. legmagasabb vagyok:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lett a menedzseri szakma az egyik legnépszerűbb világszerte és mely szakterületeken tevékenykednek a menedzserek?

2

A becsiccsentés ugyanazt jelenti mint a berúgás?

2

Azért feljelenthet valaki egy személyt mert az olyan e-mail üzenet ír neki "Szar Patkány" megszólítással hogy majd a barátaival meglátogatják és "beszélgetnek"?

1

Szisaztok uj vok ha valamit kiirok azoldalra az megjelenik a facebookon?

3

A linkelt videó milyen lejátszón van?

Ha rákattintunk az Opcion 4-re, akkor kihoz egy videót. Az milyen lejátszóra van feltöltve? Itt a link: <[link]

2

Tanárnak ballagási ajándék?

8.osztályos vagyok, évvégén szeretném a némettanáromat meglepni valamivel.

0

Mit lehet kezdeni 133 db pizza távtartóval?

4

Mit vegyek apanak Karacsonyra?

Kerlek segitsetek!14 eves lany vagyok es nem tudom mit adhatnek apanak karacsonyra?nem szeretnek tul draga ajandekot venni mert anyanak se vettem olyan dragat!

2

Mondjatok a Minecraftba Hunger games IP-ket?

Hunger games Ip!

2

Miért nem kapcsol be a telefonom? (Samsung Galaxy Mini)

Samsung Galaxy Mini kb. 1 éve van meg lehet picivel több ezért nincs már garancia..Szóval játszottam rajta az egyik játékommal és lefagyott. Kivettem belőle az aksit vissza raktam és azóta nem kapcsol be csak mindig behozza a samsung logót és utána újra behozza, újra meg újra...Segítsetek nem tudom mi legyen:( Mennyibe kerülne a javítása?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!