Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt vehetnek (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek melyik pilótának melyik csapatnál lenne a helye? (F1)

Reális legyen, ne az szerint írjatok, hogy pl. na Hamilton utálom, akkor legyen Caterham, vagy Alonso Marussia stb...

12

Hogy lehet megkülönbözteteni Hamilton és Rosberget mikor autóba ülnek?

Csak a rajtszám alapján tudom.. azt meg nem látom mindig :s

4

Honnan tudhatom meg, hogy evezésben az elmúlt 5 évben kik voltak a világbajnokaink?

ha tudja valaki, azt is köszi, de ha linket tud, azt is megköszönöm!

5

Melyik volt az a versen ahol Barrichellonak el kellett engednie Schumahert?

Tudom sok ilyen volt, de konkrétan egyre gondolok ami nagy botrányt kavart amikor Barrichello lett volna a győztes és ha jól emlékszem a célegyenesbe lassított le, hogy csapatutasításra elengedje Schumahert. Ez érdekelne, hogy melyik évben és melyik pályán történt ez ?

4

Szerintetek ki nyeri a Monacói Nagydíjat? (F1)

Szerintek ha a Mercedes Monacóban is megszerzi a pole pozicíót akkor a hercegségben megszerezheti idei első győzelmét?

6

Ki fogja ma este nézni a crossfit games-t? :D

2

Igaz, hogy Nigel Mansell postás volt és csak utána lett F1-es pilóta?

3

Szerintetek Hamilton lesz még Mc'Laren pilóta?

5

Közelharcra milyen ütéstechnikák hatásosak, szerintetek a könyök jó lehet?

3

Milyen szabadtéri játékok lehetnek?

sportnap lesz suliba és főszervezőként játékokat kéne kitalálni, de arra gondoltam nem a szokásos sorversenyeknek kéne főszerepet adni! valami egyéb? egy focipálya áll helyileg rendelkezésre

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!