Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt vehetnek (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Hungaroringre, állójeggyel hova érdemes állni? Ami nincs annyira messze a pályától, és nem kell 6-7 kor elindulni? Az 5-ös kapu nyitva lesz?

Egyépként a rajtnál ahol vannak az ülőhelyek azok mellett lehet állni közvetlen a kapu mellett??Bocsi,hogy ilyen hosszan sikerült.:)

2

Forma-1 Magyar Nagydíj 2013 ingyen busszal?

Van-e valakinek tapasztalata tavalyról, hogy az Árpád-híd és Mogyoród közt közlekedő ingyen buszról? Menetidő, tömeg stb. Mogyoródról kb. mennyi idő a pálya gyalog?

2

Idén hol szállnak meg az F1 pilótái?

Sziasztok
Idén nem tudjátok, h az F1 pilótái melyik hotelban szállnak meg? :)
Főként Alonso és Kimi érdekelne!!!! :)
Köszönöm a válaszokat

3

Az F1-ben a tankolós vagy a tankolás nélküli futamok voltak jobbak? (többi lent)

Az f1-ben 1980-as évektől az 1990 év közepéig is tankolás nélküli futamok voltak.Az előzések számával sem voltak gondok, de amikor bevezették a tankolást csökkentek az előzések. 2010-ben mikor ismét nem volt tankolás akkor nőtt az előzések száma.De a DRS behozása szerintem hülyeség volt.Most már nem olyan izgalmasak a futamok.

2

Szerintetek HA Ayrton Senna nem a Williams-hez igazolt volna akkor még most is élne?

Tudom,hogy sokan nem szeretik az ilyen HA-val kezdődő kérdéseket,de őszintén kit érdekel? Az ne írjon ide.Arra lennék kíváncsi,hogy szerintetek ha nem igazol a Williams-hez Senna akkor még ma is élne? Mert akkor szerintem akkor nem ért volna az alváz az aszfalthoz és akkor nem szenved balesetet.

5

Ring-re Forma-1 futamra kerékpárral beengednek szerintetek?

Sziasztok!
Ring-re Forma-1 futamra kerékpárral beengednek szerintetek?

1

Szerintetek lehet 2 lefagyasztott 2l-es pet (műanyag) palackot bevinni a Hungaroringre?

Hűtőtáskát tudom, hogy nem, a műanyag palackot tudom, hogy beengedik, de, ha lefagyasztom a vizet, azt is beengedik?
Remélem a nagy hőségre való tekintettel nem fognak ezzel szívózni?!

3

Forma 1-re ha vonattal akarok menni kell jegyet venni?

Tudom, hogy ingyenes, de kell-e előtte jegyet kérni?

3

A gödöllői HÉV is ingyenes a Hungaroringre?

Egyenesen a Hungaroringre 2 állójegyem van.Ingyenes az Örs vezér tér és Szilasliget(Mogyoród)között közlekedő HÉV is?

4

Örültök? 2014-től ismét F1-es futam Ausztriában a Red Bull Ringen!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!