Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt vehetnek (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Neymar játszani fog az Olimpián?

3

A Magyar Nagydíjon a red bull nevű jegy az állójegy?

2

Szerintetek lehetséges dopping nélkül világversenyen komoly eredményt elérni?

Most, hogy nyakunkon az olimpia, felmerült bennem a kérdés. Azt a kérdést is feltehettem volna, hogy miért akarja a NOB mindenáron elhitetni a közvéleménnyel, hogy csak "tiszták" nyernek-nyerhetnek, aki meg csal, az úgyis lebukik.

6

(F1, Hungaroring) Ki nyeri a futamot?

10

Mi a véleményetek a GP1-ről?

Párszor felmerült már hogy néhányan a GP1 sorozat beindítását tervezgetik. A sorozat lényegében egy F1 konkurens sorozat lenne, ahol sokkal olcsóbban lehet versenyezni. A kasztnikat egy cég gyártaná és csak néhány ponton lehetne módosítani pl szárnyak. Motorgyártóból meg lenne sokféle.

10

(F1, Hungaroring) : Ki nyeri az időmérőt?

6

Melyik a legjobb álló hely a Hungaroringen?

http://www.youtube.com/watch?v=5uosi-Bcjg4

4

Mikor kezdödik az Olimpia és ha megkezdösik hol fogják sugározni a tv-ben?

tl klub,tv2 m1,?

3

Mi a véleményetek Romain Grosjean, F1-es pilótáról?

13

Szerintetek Vettel normális (most, hogy nem vezeti a tabellát)? !

El?ször is, a Schumacher-el történt incidens. MIndenki láthatta, hogy leszorította a pályáról. Ha ez fordítva történt volna, még ? lenne felháborodva "szabálytalanság" miatt.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!