Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt vehetnek (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Közelharcra milyen ütéstechnikák hatásosak, szerintetek a könyök jó lehet?

3

Milyen szabadtéri játékok lehetnek?

sportnap lesz suliba és főszervezőként játékokat kéne kitalálni, de arra gondoltam nem a szokásos sorversenyeknek kéne főszerepet adni! valami egyéb? egy focipálya áll helyileg rendelkezésre

1

Mikor rángatta meg Schumacher a Ferrarit a kockás zászlónál?

Régi emlékeimben él egy halovány kép, hogy Schumi a befutónál megráncigálta a ferrarit örömében. Mikor volt ez? És hol?

6

Mi a véleményetek arról hogy a Pirelli visszahozza a tavalyi gumikat? (F1)

A Kanadai Nagydíjtól térnek vissza a tavalyi abroncsok.

2

Futáshoz milyen zenéket ajánlotok?

Nemsokára mérik nálunk tesiből a 12 percest.Egy kör a pályánkon 400m,azaz 6x400m kell lefutni.A tanárunk megengedte,hogy zenét hallgassunk.Tudtok-e nekem ilyeneket mondani?

4

2007-ben a Ferrari mért Raikkonent szerződtette le, ha Alonsot is lehetett volna?

Ugye 2005-2006ban is VB lett Alonso, majd 2007-ben a McLarenhez ment, míg Raikkonen a Ferrarihoz, ahol VB is lett, de 2010-ben meg lecserélték Alonsora... Szóval nem értem, hogy mért nem hozták Schumi helyére Alonsot már 2007-ben.
Egyszerűen csak jobbnak tartja/tartotta a Ferrari Raikkonent Alonsotól?

12

Ki emlékszik egy sportolóra - talán cselgáncsozó volt - félig magyar félig görög volt. Talán Antony Papakulio (vagy vmi ilyesmi) volt a neve?

1

A Miskolc rallyn hol lesz a rajt, és mikor?

Hogy lehet busszal megközelíteni?

0

Lehet-e a Hungaroringen helyben ajándékot venni? Ha igen, akkor lehet szponzoráltat (mercedes GP, Red Bull Racing. )?

2

No itt ki nyert?

Ha ez nem beállított kép, kiváncsi lennék, ebben az esetben ki a győztes: a földön fekvő versenyző keze a földön ért túl a célvonalon, - a guruló kerékpár kereke előrébb van a fekvő sportoló kezénél.
Http://ajanlo. Kapu.hu/kpics. Php? Id=1589g61580bede345dd8f

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!