Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az hogy működik ha valaki a Forma1-ben a boxutcából kell rajtoljon?

Akkor a boxutca bejáratáról kell rajtoljon?

6

Roger Federer És Rafael Nadal kibékültek az áprilisi veszekedés óta?

5

Hol oktatnak versenyszerűen sportokat Budapesten a 20. kerületben? Illetve milyen sportok ezek? ! KÖSZÖNÖM!

2

Szerintetek tudok javítani a futási időmön?

Most a 2000m-et 8 perc 20 mp alatt futom hétf?re vagy max keddre 8 perc alá kellene mennem mit tegyek minden nap futok 2000m et de még mit tehetek h jobb legyen és hogy jobb legyen az állóképességem

3

US Open után nincsen semmiféle tenisz csak majd Ausztrál Open év elején? Kisebb tornák sem lesznek?

5

Szerintetek mennyi esély van arra hogy Jenson Button idén világbajnok legyen?

Sajnos szerintem elég kevés.

8

Milyen iratokra, engedélyekre van szükségem nekem, illetve a lovamnak ahhoz, hogy versenyezhessünk az OTP Bank Lovas Világkupán?

Egy ilyen szabású versenynek mik a feltételei ló és lovas számára?

0

Nem érzitek úgy, hogy a brit Louis Smith mai nyilatkozata (miszerint neki kellett volna az aranyat kapnia! ) :nem sportemberhez méltó, és szégyen a brit versenyszellemre nézve?

9

Usain Bolt döntött világcsúcsot az idei olimpián 100 m-en?

6

Régi F1-es magyar kommentáros versenyeket hol lehet megnézni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!