Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök részt (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok, ki nyeri meg az idei vb-t a Forma-1 ben?

Közv. Kutatok...;-) Kort, nemet irjatok...

3

Mit szólsz Norbi privát bajnoki címéhez? (WTCC)

Én örülök neki, mert az államot nem érdekli ez a sportág, de így is összejött neki a gy?zelem...

5

A Mobil 1 reklámban csak szerintem nem vicces amikor Hamilton meg egy nascaros srác kölcsönösen nem férnek el egymás kocsijaiban? Miért kell csinálni a műbalhét?

5

Miért kell a forma 1-es pilótáknak minden verseny után megmérni a súlyukat?

2

WTCC-t nézni fogod, vagy inkább alszol?

4:00, Makaó

8

Tippjeitek a mai időmérő edzés végeredményére?

2

Szerintetek jó sport a judo?

judo, szerintetek

1

Húsz évesen lehet belőlem még profi sportoló?

Nincsen semmilyen sportmúltam,soha nem sportoltam rendszeresen semmit,most azonban úgy érzem,hogy itt az ideje annak,hogy bizonyítsak magamnak és a környezetemnek,és úgy látom,hogy ezt igazán csak a sportban tudnám elérni.Futni egész jól tudok,ezért szeretnék futó lenni,de a boksz is érdekel.Szerintem ez az egyetlen esélyem,hogy felemelkedjek és kiteljesedjek.

5

A londoni olimpián kik és milyen sorrendben értek el dobogós helyezéseket? (a magyar indulók közül)

Vagyis: név,helyezés, sportág és esetleg a napja kellene nekem! El?re is köszönöm a válaszokat! :)

1

Az év gólja Ibrahimovic-é jövöre?

http://videa.hu/videok/sport/sweden-vs-england-ibrahimovic-a..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!