Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy esetleges Monaco - Indonézia vagy Románia - Csád mérkőzéseken honnan lehet tudni, hogy melyik zászló melyik országhoz tartozik?

3

Miért van az, hogy ha valaki Monacoban előzni akar, azt mindenki hülyének nézi? (F1)

Egyedül Perez, meg talán Sutil volt az, aki csinált valamit Monacoban... A többiek körözgettek, előzni sem próbáltak szinte. Perez gyönyörüen előzött, igaz kicsit túlzásba vitte már Raikkonennél a támadást, de máshol nem nagyon lehet előzni. Mivel a sok Raikkonen szurkoló (én is az vagyok) nem látja, hogy Raikkonen is húzott Perezre, ezért mindenki lehurrogta Perezt, hogy mekkora idióta f*sz, hogy támadni meri Raikkonent...
Szóval mi az értelme a mai F1-nek, ha nem az előzés, és a nézők szórakoztatása?

14

Az autó sportokban mit jelentenek ezek?

Ret, DNS, WD, DSQ, DNQ, NC, ni, nk
Valaki tudja? Vagy linket tud küldeni ahol le vannak írva a jelentései?

3

Mit szóltok a tegnap Monacói Nagydíjhoz? (F1)

5

Szerintetek már késő hogy versenytáncos legyek?

24 éves vagyok, régen táncoltam de abba hagytam, de máig nagyon bánom. szerintetek elkezdhetem még?

1

Szerintetek az idén is lesz kedvezményes 10000 ft-os jegy a forma1-re?

2

Melyik szektorba érdemes jegyet venni a hungaroringen F1 versenyre?

Tapasztalatok érdekelnének, mert ha jól látni a versenyt olcsóbb helyről is akkor oda vennék, viszont ha ott nem élvezhető akkor inkább legyen a drága.

2

Hol található a forma 1. es pálya kínában? SOS!

4

Szerintetek lesz valami ebből a Mercedes ügyből? (F1)

4

SOS! Melyik csatornán adják a 2013-as BL döntőt?

Köszi a válaszokat!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!