Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a Törökök (1 db)

Hogy lehetséges, hogy a Törökök részt vehetnek az EB-ken, pedig nem is európai ország?

Izrael is játszott selejtez?ket, pedig nekik aztán tényleg semmi közük európához. Hogy megy ez? Jelentkezni kell az UEFA-nál, hogy mondjuk a Tunéziai válogatott az EB-n szeretne játszani?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.

Ezt én sem tudom, de érdekelne. Még Törökországot "elnézem", mert egy része Európában van, és az EU-ba is be akar lépni. Izraelrõl nem tudtam, hogy játszott selejtezõket. Engem õk az Eurovíziós Dalversenyen leptek meg.
"Izrael még sose vett részt EB-döntõn, bár nem sok híja volt. De szó sincs az õ esetükben európaiságról (Törökország azért EB-ország, mert van európai része - kíváncsi volnék, hogy az Ázsia-bajnokságon indul-e, bár tudtommal nem - pl. Oroszország is indulhatna mindkettõn földrajzi alapon). Izrael azért van az európai zónába sorolva, mert ha saját földrajzi zónájában játszana, a meccsek elviselhetetlen biztonsági kockázatot jelentenének"
azt hogy ki hova tartozik azt egyezmények döntik el. pl az europai unioba sincs benne minden europai ország. így meg van hogy egy egy egyezmény alapján kik játszhatnak az eb-n. amúgy a törökök tegnap nagyot alakítottak.
Izraelnek elég sok köze van Európához elég sok szálon :D
Már újabban Kazahsztán is EB selejtezõt játszik. A nem európaiknak kell valami plussz pénzt fizetni a kasszába? Törökországnak van európai része ugyanis a Boszporusz-Márvány-tenger Dardanellák a határ. Minden csak pénz kérdés? Akár Kuvait, Katar is indulhatna? Egy magyarázat talán, hogy a zsidók megelõzik konfliktusokat azzal, hogy nem arabokkal játszanak. De Kazahsztán miért?
2008-07-01 17:14: Akkor az USA, Kanada, Ausztrália is Európában kellene induljon mert nekik is elég sok közük van Európához, nemde?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ketrecharcnál miért "motozzák meg" a versenyzőket mielőtt belépnének a ketrecbe?

Ha csak a kesztyűjüket tapogatnák meg azt még megérteném, mert biztosan van ott egy két elvetemült, aki kitömné valami nem puha anyaggal, de a fülük mögött, a hátukat is megtapogatják, meg megkérik, hogy forduljanak meg. Miért?
Gélmeztelen az ember, ha lenne rajta valami, azt azért csak kiszúrnák szemre is.

2

Hogyan keressek szponzort autósportban? Van tapasztalatom gokartozás terén.

3

F1 Árpád híd - Mogyoród buszjárat oda-vissza: Fölfér rá könnyedén az ember? Nem szokott nagyon bedugulni?

1

17 vagyok és már 3 éve gokartozok. Hogy tudnék feljebb lépni versenyzés terén?

5

Szerintetek kit választ a Red Bull?

Christian Horner azt mondta hogy a Riccardo-Raikkönen kettősből kerül ki Vettel csapattársa. JEV-nek nincs esélye a nagycsapathoz kerülni. Szerintetek az idősebb de még mindig nagyon gyors Raikkönen lesz a befutó vagy a fiatal ausztrál RB nevelés Riccardo?

2

Érdemes kimenni az F1-re akciós MÁV állójeggyel?

2

F1-re milyen öltözék javasolt lányoknak? Milyen egyéb dolgokat vigyek magammal mindenképp?

Lányok, akik már voltatok, mik a tapasztalatotok, mi az amit felejtsek el, mi az amit javasoltok? Végig kinn leszünk a 4 napban, tehát csütörtöktől vasárnapig. És egyenlőre jó időt, 30 fok körüli hőmérsékletet jósolnak végig, max néha előfordulhat majd zápor.

10

14ezer ft sok egy klubnak ahova teniszezni járok, hónaponta?

12

Forma 1-es futam után, ha vége van, van arra lehetőség, hogy a pálya valamelyik részéről egy-két gumitörmeléket összeszedjek emlékbe? (Hungaroring) Csak normális válaszokat szeretnék!

2

2009-ben a Red Bullnál mi volt a csapat sorrend? Forma1

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!