Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetséges, a (6239 db)

Ovu előtt 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni. Kinek jött így össze a baba? Tudom, hogy lehetséges, a statisztikát is ismerem, személyes tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.

Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.
Szia, én a ciklus 8. napján estem teherbe, életem elsõ alkalma volt, hogy nem használtunk óvszert a férjemmel és nem szállt ki hatvannál. 32 éves vagyok, õ negyven, és elsõre összejött. De nem mindenki egyforma.
Nekem tegnap reggel lett pozitiv a teszt...és nem tudunk rájönni, hogyan is sikerülhetett. De nem is lényeges. Boldog vagyok, tele izgalmakkal mert tavaly volt egy vetélésem és nagyon megijedtem, hogy nem megy majd olyan könnyen.Már olyan mérges voltam, hogy nem megy a dolog, hogy már a mensimet sem irtam mikor jött meg ment...aztán tessék. Nem tudom megmondani a dokinak, mikor volt utoljára...mi valószínû a 9. napon voltunk együtt még gondoltam is, hogy jaj még nem...de hát a szex nemcsak gyerekgyár hanem öröm is. Aztán vendégünk volt és akkor volt olyan nem befejezett szeretkezés szerû mert nyikorgott az ágy..stb...stb.. csodababy megfogant. Férjemmel madarat lehet fogatni, én 2 napja hányok...ma már rájöttünk arra is, hogy a tej a megváltó tej az ami jót tesz nekem...szóval, igen, lehetséges.
nekem dec 24-én lett volna peteérésem de akkor nem akartunk együtt lenni mert valahogy én úgy voltam azért szenteste mégsem..meg lelkierõm sem lett volna mert egész nap vendég sereg igy csak dec 20.án voltunk együtt.januárba már nem jött a menzi és 5 nap késés után este pozit teszteltem! nem voltunk konkrétan rajt a gyerek dolgon csak mindig kiszámoltam mikor lesz peteérés és ha tudunk együtt leszünk...hát meg kell mondani nem sok olyan volt hogy pont azon a napon voltunk együtt mikor kellett volna.:D valami mindig közbejött.:D ja és a párom külföldön dolgozott és 3 havonta jött haza...szinte sosem volt itthon peteéréskor.október elején jött haza végleg decemberben terhes lettem.:D szerintem 2-3 nap eltéréssel összejöhet. hhajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Szívesen veszek további tapasztalatokat :-)

Buddhisták, Igaz az hogy nektek nincs lelketek akkor hogy lehetséges a lélekvándorlás?

Csak mert a kettõ ellentmondásba ütközik. Ha nincs lélek egyenlõ nincs lélekvándorlás.

Legjobb válasz: és ki mondta, hogy nincs lelkük?

és ki mondta, hogy nincs lelkük?
A kérdező hozzászólása: Ez az egész nekem zavaros.. Olyanról állítjátok hogy létezik ami nem bizonyított.
Nem, azt nem en irtam, sot ha figyeltel akkor meg is cafoltam. Nincsenek egyszeru valaszok.
Hát vizsgálódással mutatható ki, vannak kevesen akik ezt képesek vizsgálni.Nekünk meg pl a rizspalánta szutra van ezt megérteni, amelyik leirja hasonlattal ezt. Ez: A rizspalánta szútra (Sálisztamba Szútra) [link]
A kérdező hozzászólása: "ok-okozati mutatható ki" és mivel mutatható ki? Nem igazán értem. Teljesen új de mégis a régi tudat?
Miért ne lenne ezeknek értelme?Hiszen valóban minden új Mégsem tünik el a semmibe, vagyis a reinkarnációk között ok-okozatiság mutatható ki, nem csak a különbözõségek. Olyan ez mintha a 60 éves és a 5 éves önmagad találkozna gondolatban egyszer és elkezdenének beszélgetni egymással.Egyik sem értené meg a másikat teljesen különbözõnek tünnének egymásnak, mégis egy folyamat eredményeképpen lett az ötéves 60 évessé. Ez vonatkozik a kisebb idõtávokra is, mármint az ok-okozatiság csakhogy a hasonlóság sokkal szembetünõbb, pl a halál után a tudatosság még nagyon hasonlit a volt élõ személyre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. akkor ezek szerint a tudatunk is eltûnik így nincs értelme fejleszteni és nincs értelme az önmegtartóztatásnak sem nem jutunk el a nirvánába.mert úgyis másik tudatot testet egót kapunk ahogy te írtad fekete péter.
A magyar terminologia szerint ujraszuletes. Azzal az elkepzelessel pedig vigyazni kell, hogy minden uj. Buddha azzal a hasonlattal vilagitotta meg ezt, hogy mint amikor egy leegett gyertya langjaval gyujtunk meg egy masik gyertyat. Vajon a lang uj vagy regi?
javítanám: újraszületés nincs, újjászületés van. Az újraszületés azt jelenti, hogy ugyan abban a testben, ugyan azzal az elmével, tudattal és egóval születsz meg újra. Az újjászületés ennek az ellentéte. Új testben, új elmével, új tudattal és új egóval jössz világra. :)
Valoban nincs lelekvandorlas a buddhizmusban, ujraszuletes van. Lelek olyan ertelemben, ahogy a kereszteny kulturkorben ertelmezzuk ezt a fogalmat, szinten nincs. Lelek alatt olyan orokke letezo, allando belso "lenyeget" szoktunk erteni, ami kulonbozo a testtol. Buddha ezt nem tanitja. Ehelyett azt tartja, hogy az ember osszetett, es a kulonbozo osszetevok folyamatosan valtozo osszjateka az, ami meghatarozza. Az egyes osszetevok egyike sem bir azonban olyan tulajdonsagokkal, amit a lelekrol szoktunk gondolni. az ujraszuletesnel az egyik osszetevo, a szokasok (kesztetesek) hatarozzak meg a kovetkezo eletet. Azonban az ujraszuletesek kozott a szokasok is valtozhatnak, ez sem orokkevalo osszetevo.
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor több irányzata van? Jó, köszönöm a választ.
A vörhenyeseknek nincs lelkük.
A buddhisták szerint is van lélek, csak ezt máshogy fogják fel, mint a keresztények. Számukra inkább a test az, ami úgymond "nem létezik", ettõl a korláttól tudnak megszabadulni a nirvána állapotába jutással. Nézz utána a szánkhjának, és sokat megtudhatsz a buddhizmusról, ugyanis részben az is a szánkhján alapul. Persze ma már sokféle újbuddhista iskola van, de az eredeti buddhizmus nem az amirõl te írsz.
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam egy buddhistától
Tényleg nem szokták a buddhizmust a materialista filozofiák közé sorolni xd.(Nem sorolnám az idealisták közé sem egyébként.Sõt még filozofiának mondani is problémás).A vallásban kiegyeznék(bár van aki azt mondja nem is vallás), bár a hitnek nincs olyan komoly szerepe benne.Igy hát reinkarnációs tapasztalat nélkül is el lehet "buddhistáskodni" xd. Emellet már a hinduk is állitják Buddha megjelenésétõl korábbi idöktõl is hogy van reinkarnáció.

Börtönben hogyan lehetséges a házasság?

A válaszokat előre is köszönöm,kritizálást nem kérek!

Legjobb válasz: Anyakönyvvezetõ kell, hogy ott legyen, és két tanú.

Anyakönyvvezetõ kell, hogy ott legyen, és két tanú.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszolónak!
A kérdező hozzászólása: Tanú lehet szülõ vagy családtag?
Lehet, persze, csak nagykorú legyen. És mindenkinél legyen ott a személyi igazolvány!
Hihetetlen, hogy senki nem ír, engem is érdekelne
Ktya útlevéllel. Oltási papirokkal.
Útlevél kell, semmi más.
ÚGYHOGY ÁTVISZED A HATÁRON. MÉGIS MIT GONDOLTÁL? HOGY MAJD AZ INTERPOL, A TEK, AZ FBI, A CIA, A MOSAD, ÉS A KGB A NYOMODBA ERED?
A kérdező hozzászólása: Természetesen.. sõt már különbözõ terrorista csoportokra, szabadkõmûves illetve illuminátus páholyok jelenlétére is számítottam :D
Pedig csak a vámpírok ellen kell fokhagymát vinni. :D

Közösségi oldalakon hogyan lehetséges a kereskedelem?

Egy gyors kérdéssel fordulok hozzátok. A közösségi oldalakon található online ,,kereskedőknek", akik különböző oldalakra megvásárolt olcsó termékeket kínálnak minimális haszonnal, hogyan tehetik meg legálisan? Ha minimális a haszon (havonta 20-30-40 ezer forint), cégként nem működik, sem egyéni vállalkozóként, de mégis létezik egy konkrét oldal, hogyan valósítható meg szabályszerűen?

BF:BC2 hogyan lehetséges a bejelentkezés, régi EA account-al?

Nem enged bejelentkezni. Beírom az e-mai címet és a jelszót, elfogadja, tehát létez? az account (ez azért fontos, mert nem nagyon emlékszem, milyen címmel és jelszóval regisztráltam). Utána meg kéri a "serial key"-t, ezzel az a gond, hogy azt az els? használatkor beírtam, így ezt többet nem fogadja el. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne/kell bejelentkezni?

Hogyan lehetséges a facebook jelszó megszerzése?

Legjobb válasz: Kérsz egy jelszóemlékezetõt!

Kérsz egy jelszóemlékezetõt!
A regisztrációs e-mailben benne van! G.
Egyébként nincs benne a regisztrációs e-mailba!!!
Arra azért jó volt, hogy a kérdezõ észbe kapjon Itt csak erre a kérdésére kaphat választ!
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:16" Akkor bocs, én úgy emlékeztem, benne van. G.
hackereld meg magad!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!