Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetnek lábaim (17 db)

Németországból, hogy tudok lábon elhozni egy ott vásárolt autót? Milyen alternatívák lehetnek és milyen áron? Lábon elhozás valahogy megoldható, akár nemis a legtörvényesebben?

Legjobb válasz: Törvényesen is elhozhatod. Ott leadod az eredeti rendszámot, kapsz helyette egy ideiglenes "utazó" rendszámot, amivel a magyar vámosnál jelentkezel. Utána már õk irányítanak, hogy mi a teendõd.

Törvényesen is elhozhatod. Ott leadod az eredeti rendszámot, kapsz helyette egy ideiglenes "utazó" rendszámot, amivel a magyar vámosnál jelentkezel. Utána már õk irányítanak, hogy mi a teendõd.
A kérdező hozzászólása: és itthon is gond nélkül használató?
Ameddig le nem jár, igen. Addig EU-n belül bárhol.
A kérdező hozzászólása: Az nem rossz, még nem hallottam róla.
Ismerõsöm is így hordja befelé az Audikat németbõl. 3 napig oda, ahova akarsz mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Milyen buktatója, hátulütõje lehet ennek? A regadón kívül.
Regadó miért buktató? Hazahozod német rendszámmal, még aznap elmész NAV-hoz, befizeted a regadót, onnantól 6 hónapod van mûszakiztatni. Oda már vehetsz egy E rendszámot.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy van, hogy az E rendszámot csak akkor lehet, ha még nem fizettem ki a regadót? Hátrányként gondoltam a regadót, nem hátulütõként.
Neeem, az a P rendszám :) Regadó kifizetését követõen E rendszámot lehet venni.
ezek nem az enyémek, neten kerestem.
Ilyenek: [link]
A kérdező hozzászólása: jöhet, kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: És ez mennyibe kerül?
32.000 forint, 3 napra. Mi is így hoztuk haza az A4-et, 3 napig használhatod akárhol.
Megnézném azt az autót, amelyiknek lába van, nem kereke :) A nem legtörvényesebb megoldáshoz egy kicsit messze van, az úton biztos bukás lenne, ezért ezt kerülném.
A kérdező hozzászólása: És ez a rendszám hol igényelhetõ?
Németországban, bármelyik okmányirodában. Német nyelvtudás alapfokon szükséges hogy megértsétek egymást :)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor 100euro? mi lesz a rendszámmal, miután már nem kell?
semmi, megtarthatod. Nekem is megvan. A rendszám jobb szélén van a dátum meddig jó. Nekem: 01 04 14 Azaz 2014. 04. 01.-ig
holnap fotózhatom neked ha kell
A kérdező hozzászólása: Hát igazából ha csak a mûszakit kerülöm ezzel ki, akkor nem biztos, hogy belemegyek, az a 80ezer ft nem olyan nagy összeg azért.

Hogy lehetnek tökéletes lábaim?

Legjobb válasz: Írd le pontosan, hogy szerinted milyen a tökéletes láb.

Írd le pontosan, hogy szerinted milyen a tökéletes láb.
Azért van különnbség Giselle és Mary-Kate lábai között, nem csak hosszra, hanem formára is, és Giselle szerintem kifejezetten szép
Csakis futással lehet tökéletes lábat elérni. Ilyen gebe löttyedt, alaktalan lábakat el lehet érni pusztán koplalással vagy narkózással is, de ha igazán szép lábakat akarsz, akkor napi 10km futás és egy éven belül meglesz az eredménye.
Akkor egy kicsit változtassál az értékrendeden mer akiket te belinkeltél egytõl egyig anorexiás drogos picsák... Jamie Eason odabasz, de a magyarok közül Tóth Bogi a BEST:P
Én nõ vagyok és szerintem is az izmos láb a szép. (Én is Jamie-t említettem volna). De ilyen lábat nagyon nehéz csinálni, rengeteg munka és lemondás. Ha izmosodik a lábad bármennyit, már szebb lesz (feltéve, hogy nem vagy eleve nagyon izmos:) )). Az összes férfiismerõsöm utálja az olyan lábakat, ahol a két comb nem ér össze legalább egy helyen felül, meg térdben, mert ó-lábnak néz ki. Nem tudom, mennyi idõs vagy, de 20 felett már nem jó, ha valaki gebe.
Egy formás feszes láb sokkal vonzóbb mint azok a gólyalábak. De ha te olyanokat tartasz tökéletesnek akkor bizony sokat kell koplalnod és szenvedned. És amit elérsz hogy a pasik 99%-a rá se néz a virgácsaidra. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: ilyet nem akarok:D
Én férfi vagyok, és nekem az a sok pipaszár láb egyáltalán nem tetszik. A formás lábakhoz izmok is kellenek. Nekem az etalon Jamie Eason http://www.bodybuilding.com/fun/jamie.htm Még nem volt olyan férfi ismerõsöm, akinek nem tetszett. Ehhez sportolni kell. És persze diétázni.
jesszus mária
Én voltam aki megkérdezte, hogy szerinted milyen a tökéletes láb. Nahát, ha olyan pipaszár lábakat akarsz, mint a képeken, ahhoz már koplalás szükséges. Mellette aerob edzést kell végezned, nagyon sokat, és semmi izomerõsítõ gyakorlat. Egyébként akinek ilyen vékonyak a lábai, az már olyan sovány, hogy kilátszik a medencecsontja, ami már nagyon nem szép. Szerintem a tökéletes láb valahogy így néz ki: http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/sexy/sexy_2008.06.11_02... De ez csak az én véleményem.
Formás lábakra gondolsz szerintem.Sok sportolás.Egézséges ételek.Kevesebb zsír mert az hízlal minden hol!Aerobik, mindenféle sportolás, talán még egykis láb masszás is!És testápoló amitöl szebbek lesznek
Ha alapjában vastagabb csontozatú vagy akkor ilyen lábaid sosem lesznek. Bár szerintem nem is szépek ezek a gebe csirkelábak:D
...amit a természet nem adott meg, azt a magas sarkú cipõ még pótolhatja. Amúgy ne nagyon csinálj erõsítõ gyakorlatokat, mert attól csak vastagodik a lábad, és azt már nehéz korrigálni. Inkább diéta, aerob mozgás. Ha vastag a combod, akkor esténként masszírozd valamilyen alakformáló testápolókrémmel, attól is formásabb lesz. De alapjában alkati adottság, szóval csodát ne várj.. sok sikert!
de ezek nem tökéletes lábak, hanem soványak. a marykate-es kifejezetten gusztustalan. az ilyen lábat aerob edzéssel tudod leginkább megközelíteni. megjegyzem, ha alapból vaskosabb, baromi nehéz lesz (csontrakétának kell lenni hozzá).
A kérdező hozzászólása: http://www.hipgirlie.com/wp-content/uploads/2007/12/kate_mos.. http://www.instablogs.com/media/2007/06/calzedonia-1_5248.jpg http://stealthestyle.com/wp-content/uploads/2007/02/mary_kat.. http://cache.boston.com/bonzai-fba/Original_Photo/2005/12/01.. http://img47.imageshack.us/img47/6610/adrianalima1fv6.jpg ok, tudom, hogy photoshoppal, de h legalább közel kerüljön hozzá:D
Haaaat attol fugg mia tokeletes de ajanloma futast, gyurj combra terdre labfejre mindenre akkor tuti olyan lex amiennek szeretned;):P

Hogy lehetnek balettos lábaim?

Nem balettozok és ott ahol lakom szerintem nincs is rá lehet?ség hogy elkezdjek jazzbalettozni,de nagyon tetszik a jazzbalettosok lába hogy tudnék én is olyan combokat csinálni magamnak:? Bármilyen módszer jó! :)) 14/L

Legjobb válasz: Szerintem te nem akarsz olyan lábat, mint amilyen egy balettosnak van. Combja lehet tetszik, de a talpát, lábujjait lábfejét nézd meg egy balettosnak. Amúgy a legjobb módszer a több 10 év balett.

Szerintem te nem akarsz olyan lábat, mint amilyen egy balettosnak van. Combja lehet tetszik, de a talpát, lábujjait lábfejét nézd meg egy balettosnak. Amúgy a legjobb módszer a több 10 év balett.
A kérdező hozzászólása: Igen a combja tetszik! A többirõl nem akarok tudni.. xD De egyéb más? Amivel a combom erõsíthetem?

Ha a párom nagyon betolja nekem úgy hogy a lábaim a nyakában vannak, akkor sérülhet a méhem? V akármi? Mert utánna barna folyásom volt. Lehetek terhes (gumit használtunk)?

Legjobb válasz: Ha gumit használtatok és nem volt vele semmi gáz, nem valószínû hogy terhes lehetsz. Vad szex után elõfordulhatnak kisebb vérzések, mert ugye az ember sérülékeny... Ha közel a mensid (pár napon belül) akkor az is lehet hogy elõbb megjön.

Ha gumit használtatok és nem volt vele semmi gáz, nem valószínû hogy terhes lehetsz. Vad szex után elõfordulhatnak kisebb vérzések, mert ugye az ember sérülékeny... Ha közel a mensid (pár napon belül) akkor az is lehet hogy elõbb megjön.
A nõk ha izgulnak, képesek arra is, h 10 nappal is eltolják a saját mensijüket... Akkor meg még jobban izgulnak...
A barna folyas lehet mehszajseb velejaroja is, amit bizony okozhat a baratod, ha hozzaer a mehszajadhoz, es felserti azt. En a helyedben elmennek egy nogyogyaszhoz.
A kérdező hozzászólása: hát a mensim elmaradt mert 3napja kellett vna h megjõjjön :S:S az is elõfordulhat??

Hogy lehetnek ilyen vékony lábaim? : cdn. Bmx. Transworld. Net/wp-content/blogs. Dir/444/files/2011/11/Tom-Dugan-BMX-Bike-Check-01. jpg. Most egy kicsit vastagok a combjaim és a fenekemen feszül az összes nadrág de máshol meg tök nagy rám a nadrág.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ferfiként ne akarj csirkelabat.

Ferfiként ne akarj csirkelabat.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy kapok ilyen választ is, elfogadom mert ez is egy nézõpont.Továbbiakban ha lehet akkor nem kérek ignoráló kommenteket.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg ott vannak a focisták meg usain bolt is akiknek ugyanúgy ilyen vékonyak a lábaik.

Kérlek adjatok tippeket, hogyan álljak lábra a lehető leggyorsabban, ha a barátnőm elhagyott?

irtóra szenvedek, kaparom a falat egész nap, próbálok dolgozni, sportolni, elfoglalni magam, de Õ jár a fejemben egész nap, minden reggel amikor felébredek és vele alszom el. Nagyon szeretem, de esélytelen vele újra összejönnöm, mert szerelmes egy másik pasiba és elhagyott érte.

Legjobb válasz: Az idõ gyógyítja a sebeket.

Az idõ gyógyítja a sebeket.
Hány éves vagy? Amúgy meg nincs más megoldás, mint keresned kell egy másik lányt.
Tudok egy jó festõ-mázlót a falhoz, ha kell. Az idõ minden sebet gyógyít.
Egyszer volt egy 21 éves fiú aki autóbalesetet szenvedett, megsérült a gerince és deréktól lefelé béna lett. A barátnõje aki elvileg szerette és már 3 éve együtt voltak, elhagyta mert õ nem tudott így együtt élni vele, hogy képtelen lesz teljes életre. A fiú összetört lelkileg, és hónapokig csak feküdt, majd rádöbbent, hogy jelenleg az mindennél jobb lenne ha tudna járni és közlekedni ha egyedül is képes lenne eltartani magát. Ezért nekiállt és küzdött, majd hosszas idõ után az egyik lábára már rá tudott állni, a másikra soha sem. Ezek után elvégezte az egyetemet , nyelvvizsgát tett, vezetõ beosztású munkát kapott. Majd ez a volt barátnõ újra felkereste õt , de a fiútermészetesen elutasította. Majd meghalt a fiú édesanyja rákban, ez után a beteg édesapját kellett neki gondoznia fél lábbal, sántikálva. késõbb édesapja is meghalt. Ezek után már csak a barátai maradtak neki. 2 év után megismert egy lányt , aki elfogadta õt úgy ahogy van. (ez igaz történet egyébként)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam más lányokkal ismerkedni, de róluk is folyton Õ jut az eszembe. Hiába csókolok meg más nõt, azt képzelem, mintha Õt csókolnám meg...
Én is így voltam vele mint te...elsõ pár hónapban nem is tudtam másra gondolni...de aztán egyre kevésbé fájt...az idõ tényleg gyogyít. A lényeg hogy ne tartsd vele a kapcsolatot mert én bele estem ebbe a hibába...reménykedtem hogy hátha mégegyszer...de persze õ nem akart semmit..akkor teljesen visszaestem és kezdõdött elõrõl...de már szerencsére mostmár szinte egyáltalán nem hiányzik 2 és fél év után...

Hogyan lehetnek realistabb? 2 labbal a foldon.

Legjobb válasz: Úgy, hogy nem írsz semmit, nem tudunk tanácsot adni. -.-"

Úgy, hogy nem írsz semmit, nem tudunk tanácsot adni. -.-"
csak nézz körül és rájössz hogy a világ szar =) 16/L
Engem egy barátnak hitt lány lebukása húzott le a Földre. Eddig én se mentem be a turkálókba, szartam az emberek érzéseire, és nem érdekelt semmi. Aztán kiderült, hogy ez a csaj végig ellenem volt. Átmentem egy másik suliba és ott újrakezdtem mindent, most pedig olyan jó életem van, hogy szeptember óta nem volt rossz napom:) Új barátok, új tanárok, és rájöttem hogy egész jól énekelek és festek:) Szóval teljes "imidzsváltás". Ha pedig realistább akarsz lenni, várj, mert általában az elsõ pofon után térsz észhez. 13/L
elõzõ, velem is kb ez volt, csak nem barátnõs, hanem egyszerûen rájöttem, hogy mekkora egy p*csfej vagyok és elkezdtem változtatni.[: szerintem mindenképpen olvass igaz történeteket a világról és lefog esni egy idõ után, hogy az élet nem olyan álomszerû, hanem rosszabb.[: 13/L

Hogy lehetnek ilyen lábaim és mennyit kell hullahoppoznom ahhoz, hogy ilyen derekam legyen?

Kb ilyen combom van (vagy pár centivel kisebbek):

Legjobb válasz: bringázás ;)

bringázás ;)
A kérdező hozzászólása: És mennyit bringázzak és kb. mikor lehet észrevenni az eredményt?
Kevesebb kell enned, és kevésbé hízlaló ételeket, rendszeresen mozogni, napi kg. 1 óra futás. Mellette igyál sok folyadékot.
A hullahopp nagyon jó, fõleg ha nehéz, csináld minden nap, amennyit bírsz, jó, mert közben tudsz tévét nézni, stb. Szerintem nagyon gyorsan meglátszik az eredmény!!
futás napi 1 óra:D
nekem is kb ugyanilyen az alakom:( szóval ez engem is érdekelne :)
miért akarsz girnyó lenni? Sztem az a nõ aki az elsõ képen van, nagyon is kívánatos, mert igényes és szexi attól függetlenül, hogy vaskosabb, mint a másik de ha fogyni akarsz, akkor diéta, sport. Fél év alatt már nagyon látványos eredményt lehet elérni. Bringa, futás, edzõterem, a fiúk szívesen segítenek :) )))))

Lehetek jó nő attól még, hogy nincsenek szép lábaim?

Elég szerencsétlen vagyok, mert a lábaimon kívül minden jó rajtam, legalábbis én elégedett vagyok. Deréktól felfelé tökéletesnek tartom magam. A lábaim viszont szörnyűek, már kicsi gyerekkoromban is feltűnt és utáltam. Tényleg megtettem mindent, hogy kihozzam belőle a legjobbat. 10 éve figyelek az étkezésemre és rendszeresen sportolok, most már viszont kezdem felfogni, hogy nem lesz jobb, mert hiába vagyok vékony és formás, van amin nem változtathatok. (rövidek a lábaim,vastag a térdem) Viszont iszonyatosan szégyellem, főleg a fiúk előtt. Állandóan azt hallom, hogy össze-vissza dicsérik a hosszú lábú lányokat, meg a mini szoknyás csajokat nézegetik, én meg azt nem merek felvenni, bár szeretnék. Szóval nagyon fontos a jó láb, vagy csak én hiszem azt?

Legjobb válasz: Túlreagálod. Örülj hogy minden más szép ami rajtad van. Mit gondoljon az, aki teljes egészében csúnya? Egyébként én is így voltam a vastag bokámmal + vastag formátlan vádliaimmal(pedig nem vagyok dagadt). Aztán egy pasi megdicsérte, hát elõször kiakadtam mert azt hittem rosszból mondja, aztán rájöttem hogy tényleg nem olyan vészesek, mint hittem évekig. Fekete harisnyában és magassarkúban, meg egész vékonynak tûnik. Próbáld megszeretni! Amúgy sem mindenki tökéletes! Ez pont neked való, nevess egyet! http://www.life.hu/tested-lelked/20120312-sztartestreszek-am..

Túlreagálod. Örülj hogy minden más szép ami rajtad van. Mit gondoljon az, aki teljes egészében csúnya? Egyébként én is így voltam a vastag bokámmal + vastag formátlan vádliaimmal(pedig nem vagyok dagadt). Aztán egy pasi megdicsérte, hát elõször kiakadtam mert azt hittem rosszból mondja, aztán rájöttem hogy tényleg nem olyan vészesek, mint hittem évekig. Fekete harisnyában és magassarkúban, meg egész vékonynak tûnik. Próbáld megszeretni! Amúgy sem mindenki tökéletes! Ez pont neked való, nevess egyet! http://www.life.hu/tested-lelked/20120312-sztartestreszek-am..
Nekem sincsenek hosszú lábaim, viszont vékonyak. Én simán hordok miniszoknyát és kaptam már elismerõ pillantásokat, bókokat, úgyhogy a miniszoknya nem csak a 170+ centis nõknek készül ;)

Patentpedállal outin mennyire kell kinyújtani a lábat hogy a lehető leghatékonyabb legyen a hajtás?

Amikor elkezd mozogni a csíp?m, onnan számítva 4 cmel lejebb van a nyergem, mintha itt lenne a legjobb, de itt kicist hamar fárad a combom, fél centivel feljebb már nem és kényelmes is, de mintha kicist rosszabb lenne a hatékonyság, ez lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy azért fárad hamar a combod, mert nem ahhoz a beállításhoz vagy hozzáedzõdve. Mondjuk az irány furcsa (nekem magasabb beállítás a vádlimat terheli jobban), de lehet, hogy a még alacsonyabb más izomcsoportot használ a combodban. Szóval én azt a pozíciót használnám, ahol hamarabb fárad a combod - mondjuk 500 km-en keresztül, és ha addigra nem oldódik ez meg, akkor raknám csak fél centivel lejjebb.

Lehet, hogy azért fárad hamar a combod, mert nem ahhoz a beállításhoz vagy hozzáedzõdve. Mondjuk az irány furcsa (nekem magasabb beállítás a vádlimat terheli jobban), de lehet, hogy a még alacsonyabb más izomcsoportot használ a combodban. Szóval én azt a pozíciót használnám, ahol hamarabb fárad a combod - mondjuk 500 km-en keresztül, és ha addigra nem oldódik ez meg, akkor raknám csak fél centivel lejjebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!