Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne leggyorsabban (13 db)

Az első tárgyalás megvolt-közös megegyezéssel. A fiaim velem maradnak, az anyjuk beleegyezésével. A lakás 25%-ban az övé. Alig tartózkodik otthon, a fiúkkal nem törődik, nem költ rájuk. Kapcsolata van. Hogyan lehetne leggyorsabban kirakni a házból?

A gyerekeket is kiboritja ez a helyzet,családipótlék neki megy.

Legjobb válasz: Elõször is kérvényezd, hogy hozzád küldjék a családit, mivel te tartod el a gyerekeket, te vagy a törvényes képviselõjük. Másodjára pedig egy ügyvéddel kellene megbeszélni, hogy milyen lehetõségeid vannak. Biztos lehet olyat, hogy az exnek kifizeted a ház 25%-át és akkor ki kell költöznie, mert csak a tiéd lesz úgy a ház. Vagy pl nálunk úgy volt, hogy a ház fele-fele arányban volt elosztva. Úgy oldottuk meg, hogy apuka nem fizetett gyerektartást és így le kellett mondania a ház felérõl, és csak a miénk lett.

Elõször is kérvényezd, hogy hozzád küldjék a családit, mivel te tartod el a gyerekeket, te vagy a törvényes képviselõjük. Másodjára pedig egy ügyvéddel kellene megbeszélni, hogy milyen lehetõségeid vannak. Biztos lehet olyat, hogy az exnek kifizeted a ház 25%-át és akkor ki kell költöznie, mert csak a tiéd lesz úgy a ház. Vagy pl nálunk úgy volt, hogy a ház fele-fele arányban volt elosztva. Úgy oldottuk meg, hogy apuka nem fizetett gyerektartást és így le kellett mondania a ház felérõl, és csak a miénk lett.
A csp-ot visszakövetelheted bíróságilag amit jogtalanul vett fel.A házrészét érdemes lenne kifizetnetek, és költözzön el.Nem tudom mennyit érhet, de megegyezhettek úgy, hogy kiszámoljátok mennyi gyerektartást fizetne anyuka, és amíg ki nem egyenlítõdik a része a házból addig nem kell fizetnie.Ha neked is megfelel így, és el tudod egyedül tartani a fiukat.Vagy ha nagyon kellene a pénz nektek is, akkor fizetne egyik fiú után, a másiknak járó pedig törlesztõrészlet lenne.Erre van mód, hogy ezt kérjétek a bíróságon. Ha férfiba hallok ilyet attól is kiakadok, de ha egy anya teszi ezt, az nem más mint egy b...s k..va.Már bocs, de akinek fontosabb egy pasas a gyerekeinél az nem más. Remélem letojják majd a fiai, amikor majd õ kapaszkodna beléjük. Minden jót nektek, sok szerencsét.
Kedves Kérdezõ, ki lehet vásárolni az anyukát akkor is, ha nem akarja, de javasolnám elõbb a bontóper jogerõs befejezését, egy kis megnyugvást, és utána ezt a megoldást, mert ez is - esetleg - perrel járhat. A közös tulajdont meg kell szüntetni, ha bármelyik tulajdonostárs akarja. Igaz, ez a másiknak nem szokott jól esni, de a Ptk-ban ez a szabály létezik, ugyanakkor nem gondolom, hogy talán most rögtön kell belebocsátkozni ebbe, fõleg a várható viták miatt. Persze, ez utóbbi csak az én véleményem, a törvényes lehetõség fennáll.
igen igaza van az elõttem szólónak. ki kell vásárolni anyukát. csak ezzel az a gond ha õ nem akarja eladni. A családit pedig kérheted a te nevedre, a válási papírokkal igazolni tudod, hogy miért. bírjátok rá a nõt, hogy adja el a részét! vagy irassa a fiaira! csak nehogy haszonélvezõként ottmaradjon aneve, mert akkor csak ha meghalt akkor tehetitek ki.
A gyerektartásról törvényesen nem lehet lemondani, ill. nem lehet tulajdonra váltani. A legjobb kifizetni a 25% részt

Hogy lehetne leggyorsabban lefogyni kemény diéta nélkül? 10 kilót szeretnék! Please help

Legjobb válasz: öncsonkítás,zsírleszívás,plasztikai mûtét,gyomorgyûrû, SPORT,MOZGÁS és a többi nyalánkság. A fogyáshoz akaraterõ kell.Azaz 1x el kell szörnyedj ,hogy úr isten ,hogy nézek ki,ha ez megvan akkor már semmilyen diéta nem kemény.

öncsonkítás, zsírleszívás, plasztikai mûtét, gyomorgyûrû, SPORT, MOZGÁS és a többi nyalánkság. A fogyáshoz akaraterõ kell.Azaz 1x el kell szörnyedj , hogy úr isten , hogy nézek ki, ha ez megvan akkor már semmilyen diéta nem kemény.
ez nem így megy. komolyan felidegesít. siránkozik mindenki h fogyni akar de semmit sem tesz érte. ez olyan h: Hogy tudok pénzt szerezni úgy h semmit nem csinálok? Nézz bele tükörbe és döntsd el h hajlandó vagy e egy kicsit küszködni azért h jól nézz ki és ne egy disznó legyél. Ne haragudj a hangvételért de minnél többen mondják hogy kövér vagy elõbb utóbb ráveszed magad. SPORT + DIÉTA. Amúgy a diéta se kemény ha értesz hozzá. Nem kell koplalni stb. Ehetsz csak nem mindegy hogy mit. Ami kemény az max a sport lehet. de azt máshogy nem is lehet.
igen. énis tükörbe néztem, és báj háj :D
Gyorsan fogyni diéta nélkül??? Ha rájöttél mondd el nekem is...
Sehogy...bocsi de ez van!
Miért angolul írtad, hogy segítsünk?

Örs vezér terétől BKV-val hogy lehetne leggyorsabban eljutni a Ferihegyi repülőtérhez?

Igazból a Ferihegyi út érdekelne!Melyik busz rak le legközelebb ahhoz az úthoz Örst?l?

Legjobb válasz: 85-ös lesz neked a jó, Budapest körbemetrózása h*lyeség. A 85-ös elvisz kõbánya kispestig (mondjuk elég a gyömrõiig elmenni, de ne bonyolítsuk), ott pedig átszállsz arra, amelyik ferihegyre megy, nem tudom a számát hirtelen, de ki lesz írva, vagy rákérdezel. Amúgy a ferihegyi gyorsforgalmi (gyömrõi) marha hosszú :) Ja igen, és az se mindegy, hogy az 1-es v. 2-es terminálhoz mennél-e(?)

Emberek a háborgás helyett választ adna valaki neki... Na akkor: 85-ös vagy 85E busz->Kõbánya-Kispest irányba Kõbánya-Kispest végállomásig, onnan 200E busz->Ferihegy 2 Airport irányába, betér betér Ferihegy 1 re is, így érintve mindkét terminált.
Lehet, hogy a kérdezõ is a Ferihegyi útról a reptérre asszociált, nem lehetséges?
Ok:) bocsi, csak annyi kötekedõ van itt az oldalon, a rossz tapasztalat...
Nyugi ne stresszeld magad, nem osztottalak le, mindössze a metrós opciót véleményeztem, amit fenn is tartok. Nem téged, vagy a megoldásaidat. Nem tudom a kérdezõ mikor akar menni, történetesen ismerem a 85-ös útját kívül-belül, a fehér út és az élessarok csak csúcsforgalomban necces (illetve most fel van túrva, mert csinálják a buszsávot, de még így is bõven járható), a harmat/maglódi (ha a gyorssal megy) viszont mindig tiszta. Újhegy szintén, a Sibrikkel meg soha nincs gond, és már ott is van a köki. Menetideje nem több 20-25 percnél, a két metró meg (dugulás nélkül) együttesen lenne 50. Csak ebbõl indultam ki.
85-ös lesz neked a jó, Budapest körbemetrózása h*lyeség. A 85-ös elvisz kõbánya kispestig (mondjuk elég a gyömrõiig elmenni, de ne bonyolítsuk), ott pedig átszállsz arra, amelyik ferihegyre megy, nem tudom a számát hirtelen, de ki lesz írva, vagy rákérdezel. Amúgy a ferihegyi gyorsforgalmi (gyömrõi) marha hosszú :) Ja igen, és az se mindegy, hogy az 1-es v. 2-es terminálhoz mennél-e(?)
Én csak annyit tennék ide, hogy a Ferihegyi út nem egyenlõ a Ferihegyi Repülõtérre vezetõ úttal (gyorsforgalmi) csak azt nevezik rövidítve annak. Valójában a Ferihegyi út Rákoshegyen van, és oda az Örsrõl közvetlenül a 168E busz visz. Most neked melyik Ferihegyi útra kell elmenned? és csak zárójelben jegyzem meg, h az általam említett Ferihegyi útnak köze nincs a reptérhez.
Nem kell leosztani a fejemet, csak mert a metrót is felvetettem alternatívaként a vonatra való átszállással. Ha bedugul a város mondjuk hétköznap délután, igenis gyorsabb mint busszal szarakodni, ne haragudj. És mellesleg én is írtam a közvetlen busz lehetõségét, csak nem tudtam a pontos nevét.
Én meg zárójelben jegyzem meg, hogy olvasd el a kérdés vastagon szedett fõsorát... :D
Bocs még annyi, hogyha a Ferihegy 2 termináljaihoz akarsz eljutni, akkor még át kell szállnod a Ferihegyi vasútállomáson a reptéri buszra Vecsés felé, az még úgy 10 perc utazás. ahogy leszállsz a vonatról, átmész a felüljárón és ott lesz a buszmegálló.
Én inkább azt látom, hogy a reptér, mint cél ismeretes elõtte, és a sima ferihegyi útra asszociált.
Metróval Deákig ott átszállsz a 3-as metróra, azzal Nyugatiig majd felszállsz egy személyvonatra és Ferihegy állomáson leszállsz. De elképzelhetõ, hogy megy busz közvetlenül Kõbánya Kispestre az Örsrõl, akkor leszállsz Kökin és ott megintcsak vonatra szállsz át. Sokat járok arra, mindig vonattal megyek, az a leggyorsabb.


Hogy lehetne leggyorsabban, ingyen elküldeni kb 1000 képet?

Legjobb válasz: betömöríted egy mappába és elküldöd valamilyen órisá levél funkcióval(gmail, freemail, hotmail) vagy csak simán fájlok hozzáadásánál többet jelölsz ki

betömöríted egy mappába és elküldöd valamilyen órisá levél funkcióval(gmail, freemail, hotmail) vagy csak simán fájlok hozzáadásánál többet jelölsz ki
A kérdező hozzászólása: Valami egyszerûbb? Én a fogadó fél lennék, nem vagyok egy gépguru, de aki küldené az meg még hülyébb az ilyenekhez. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2, ezt már inkább megértettem. :)
Annyi képet nem lehet mélben egyszerre elköldeni. Fel kell tölteni valahova ahogy az elsõ irta.
erre valo a torrent protokoll......
Én is a torrent protokollt javasolnám. Részletes leírás: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogyan lehetne a lehető leggyorsabban elmulasztani a fogfájást?

1-2 napja kezdődött, és mára már eléggé fáj. Donalgint be szoktam szedni, az van, amikor hat. De sajnos most a héten időm nincsen elmenni fogorvoshoz... Ötletek ? Mit tudnék tenni ? Előre is köszönöm! 25/N

Legjobb válasz: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/

A kérdező hozzászólása: Ja és elnézést, hogy ide írok, de eszembe jutott valami, amit a kérdésbe elfelejtettem... Nagyon sokszor elõfordult Velem, hogy a számat véletlen sikerült olyan szinten megharapni, hogy az fájt, meg elég csúnya lett, és nem egyszer volt olyan, hogy amikor ezek elkezdtek begyógyulni, akkor hirtelen a fogam nekiállt fájni... Nem tudom lehet-e összefüggés ezek között...:/
Nekem a vízben oldódó cataflam vált be fogfájásra legjobban eddig, de az vényköteles. Összefüggés maximum annyi lehet, hogy a harapásodon keresztül bejutott a mélyebb szövetekbe is valamilyen baci esetleg és a fogad környékén talán meg tudott telepedni és begyullasztani. De ezt a fogat kezelni kell, valószínûleg gyökérkezelés lesz a vége, ha ennyire fájdogál.
nurofen por 400mg ibuprófén 5 perc alatt hat a reklám szerint

Hogy lehetne a leggyorsabban barátot találni (már mint fiúban)?

Legjobb válasz: A lényeg szerintem az, hogy ne idegeskedj emiatt, ne siettesd a dolgot. Nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan találsz, hanem hogy milyet. Légy természetes, vidám, ne stresszelj, és egy idõ után úgyis magadhoz vonzol egy rendes srácot! Én fiú vagyok, és amíg folyton azon izgultam, hogy miért nincs barátnõm, sehogy sem akart összejönni. Egy idõ után megpróbálkoztam egy sokkkal lazább hozzáállással... és már egy éve járok a világ legjobb nõjével! :)

A lényeg szerintem az, hogy ne idegeskedj emiatt, ne siettesd a dolgot. Nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan találsz, hanem hogy milyet. Légy természetes, vidám, ne stresszelj, és egy idõ után úgyis magadhoz vonzol egy rendes srácot! Én fiú vagyok, és amíg folyton azon izgultam, hogy miért nincs barátnõm, sehogy sem akart összejönni. Egy idõ után megpróbálkoztam egy sokkkal lazább hozzáállással... és már egy éve járok a világ legjobb nõjével! :)
barátot lehet hamar találni csak nem mind1 h hosszú távút akarsz e.

Egyik haveromat elakarják vitetni drog tesztre. Hogy lehetne a leggyorsabban a Herbált méregteleníteni a szervezetből? Mert azt mondták hogy azt is kilehet mutatni.

Legjobb válasz: Jó eséllyel nincs miért izgulni. Ezeket a szereket csak speciális, direkt ezekre kifejlesztett drogtesztek mutatják ki. A megjelenésük elõtt kidolgozott tesztek egyike sem fog pozitív eredményt adni miattuk.

Jó eséllyel nincs miért izgulni. Ezeket a szereket csak speciális, direkt ezekre kifejlesztett drogtesztek mutatják ki. A megjelenésük elõtt kidolgozott tesztek egyike sem fog pozitív eredményt adni miattuk.
Egyik „haveromat”, mindig így kezdõdik… A „herbál” még mindig ipari acetonos szutyok. Nagy valószínûséggel ezt nem mutatják ki sem vér, sem vizelet teszt során.
Ha mostantól nem nyomjátok, minden nap nektek dolgozik. Csak ügyesen!
Ha hülyeséget csinált a "haverod", akkor vállalja is el...
Ez engem is érdekel, hogy VALÓBAN létezik-e, vagy csak egy jó üzlet, parasztvakítás...

Hogyan lehetne fejleszteni a leggyorsabban a kommunikációs készséget?

Legjobb válasz: Olvass sokat hangosan. Én diszlexiás vagyok így sokszor nehezemre esik a kommunikáció, de a hangos olvasás sokat segít. És szókincset is bõvít. Beszélgess, olvass a tükör elõtt (én ezt furcsának találtam, így nem próbáltam ki)

Olvass sokat hangosan. Én diszlexiás vagyok így sokszor nehezemre esik a kommunikáció, de a hangos olvasás sokat segít. És szókincset is bõvít. Beszélgess, olvass a tükör elõtt (én ezt furcsának találtam, így nem próbáltam ki)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Állj fel a gép elõl, menj ki a szobából és beszélgess másokkal. Hidd el, sokat segít :)
Elmész a fülészetre és kimosatod a dokival..ennyi
A kérdező hozzászólása: Nagyon rossz tapasztalatom van sajnos, és csak jövõhéten tudnék beutalót kérni, és még mire ott sorra kerülök, addig gondoltam próbálkoznék!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget, megyek endokrinológiára jövõ héten pajzsmirigy alulmûködésem van, 1éve kezelik, de most olvastam, h hallásromlást is okozhat! Rá fogok kérdezni, és gondolom továbbküld majd a fülészetre!
Én született halláskárosult vagyok mindkét fülemre. Szoktam használni fülgyertyát, és elég szépen kiszedi a fülzsírt.Meglep, hogy elõttem író azt mondja, hogy csak egészséges hallású ember használhatja, amikor nekem az orvosom ajánlotta.(én évente járok fülészetre, és eddig nem okozott gondot. a fülgyertya.
Az elõzõ válaszoló vagyok: ép dobhártyájút mondtam, halláskárosodásod a hallóideg vagy a csontocskák károsodásától is lehet, nem csak a dobhártya kilyukadása miatt. Mivel azt írod, hogy születésed óta halláskárosult vagy, ezért gondolom nálad a hallóideg károsodása állhat fenn - ebben az esetben természetesen szabad gyertyázni. A kérdezõ viszont fokozatosan veszítette el a hallását, tehát nála lehet fertõzés "eredménye" is a hallásvesztés, amely erdményezhette akár a dobhártya perforációját vagy a hallócsontok károsodását és ennek következtében elégtelen illeszkedését. Amíg nem látja fül-orr-gégész, addig ronthat az állapotán, ha gyertyázik.
ma 19:43 Igen, igazad van..nem mindegy bizony, hogy ép-e a dobhártya vagy sem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!