Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne fogyni (62 db)

Hogyan tudnék a lábamból fogyni? A többi testrészemmel nincs bajom. De a combom nem tetszik. Hogyan lehetne fogyni belőle, hogy ne izmosodjon, hanem tűnjön onnan az 'anyag' . :D

milyen sport ?

Legjobb válasz: Nincs helyi fogyás, de nekem is ezzel van bajom!!!! Undorítóan vastag lett a combom!!!!! 59 cm!!!!!! FÚJ.

Nincs helyi fogyás, de nekem is ezzel van bajom!!!! Undorítóan vastag lett a combom!!!!! 59 cm!!!!!! FÚJ.
hosszútáv futás (10-15km) heti 3-4x, és mellette diéta.

Hogy lehetne fogyni combol?

milyen tornával?..comban elég er?s vagyok és ezen jó lenne változtatni ..viszont nem tudom h mivel tudnám..futással a mellem t?nne el (állítólag)....szóval milyen torna gyakorlatokkal lehetne elérni ?..elöreis köszönöm

Legjobb válasz: Rendben van. :)

Rendben van. :)
Mi az a "combol"? talán azt akartad írni: combból Hol van "comban"? talán azt akartad írni: combban A ragozást még gyakorolni kellene! :)
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló : köszönöm a jó tanácsot :) .!..
A kérdező hozzászólása: 2: bocsánat hogy siettem:'D
ja kettes, azt hittem hogy azt nekem írtad :DDD hogy rosszúl írtam a comb szót :D vicces.
A kérdező hozzászólása: tõlem okoskodhatsz itt:'D..én csak szánakozom rajtad hogy ilyen "semmibe"..ismétlem "semmibe" bele kell kötni ..mert ugye azt nem tudod hogy siettem ..tuti hogy ezzel a lelkivilágod jobb lett hogy belém kötöttél..RAJ VAGY TESÓ:D
Szánakozhatsz nyugodtan, de attól még nem minõsít kevésbé, hogy szarul megy neked a nyelvtan, hiába tagadod. Az csak egy szar kifogás, hogy "siettem", akkor sem tudsz írni, bárhogyan is próbálod kimagyarázni magadat. Olyan vagy, mint a legtöbben. Lusta vagy átolvasni amit írtál, mielõtt elküldöd. Vagy csak egyszerûen nem is tudod, hogyan kell leírni az adott szót, mert nem voltál ott nyelvtanon. NEM VAGYOK, ismétlem, NEM VAGYOK sem raj, sem õrs, sem sereg, sem csapat. Na pusszantás :)
A kérdező hozzászólása: tudod hogy egyszer az élettõl rohadtul nagy pofonokat fogsz kapni?:) ..pont az ilyen okoskodó mindent jól tudok dolgaid miatt ?:D..tõlem belém köthetsz itt:D..de mond azt hogy soha semmit nem írtál félre..biztos volt;DD..ha meg nem akkor te nagyon nagy valaki lehetsz..mert tudod az emberek szoktak HIBÁZNI..mert senki nem tökéletes..

Hasról hogyan lehetne fogyni?

Karcsúsítani hogyan lehetne? NEM diétákkal. Sportra gondoltam. Mert azt tudom, hogy a felülés csak izmosít. :/

Legjobb válasz: Futással, úszással. Állítólag biciklizéssel is lehet. Persze jó hosszan kell ezeket csinálni. Futóedzésbõl mondjuk 4-5x egy héten min. egy órát. És akkor is valószínûleg csak egy hónap után indul be a fogyás.

Futással, úszással. Állítólag biciklizéssel is lehet. Persze jó hosszan kell ezeket csinálni. Futóedzésbõl mondjuk 4-5x egy héten min. egy órát. És akkor is valószínûleg csak egy hónap után indul be a fogyás.
A kérdező hozzászólása: és futógépen a gyaloglás is fogyaszt? mert azt olvastam
Én nem hiszek benne. Akkor a városban is lehet sétálni, vagy kicsit gyorsabb tempóban gyalogolni. De ettõl még nemigen fogyott le senki.

Hogyan lehetne fogyni, úgy 1-2 hét alatt?

Legjobb válasz: Szerintem leggyorsabban léböjt kúrával... de ez persze hosszú távon nem megoldás.

Szerintem leggyorsabban léböjt kúrával... de ez persze hosszú távon nem megoldás.
Sehogy. Annyi idõ alatt lehet normálisan lefogyni, amennyi idõ alatt feljöttek a plusz kilók. Egyébként csak a szervezetedet gyötröd és meg fogja bosszulni.

Hogyan lehetne fogyni hasból?

nagyon kerek és nagy hasamvan. nagyon nemtetszik. ezér szeretném "lapositani" xd mit csináljak ? 14/L

Legjobb válasz: Sajnos helyi zsírégetés nincsen. Ezért csak úgy tudod eltüntetni ha mindenhonnan fogysz ahhoz pedig szálkásító diéta +aerob edzés (kocogás , biciklizés , úszás) szükséges.

Sajnos helyi zsírégetés nincsen. Ezért csak úgy tudod eltüntetni ha mindenhonnan fogysz ahhoz pedig szálkásító diéta +aerob edzés (kocogás , biciklizés , úszás) szükséges.
csak hasból nem lehet fogyni. ikszdé...

Hogyan lehetne fogyni és izmosodni egyszerre? Mi lenne a leghatásosabb edzésforma?

Sziasztok, 21 éves lány vagyok és nyárra szeretném egy kicsit formába hozni magam. Igen, tudom, hogy ennek nem most kéne nekiállni, de talán még nincs veszve minden:) Csak az a baj, hogy nem igazán tudom mit és hogyan kellene... A csípőm, a hasam és a felkarom van kissé kipárnázva, ezekről fogynom kéne gondolom. Viszont a fenekem meg inkább laposnak mondató, örülnék ha az kerekebb lenne, izmosabb. Gondoltam a futásra, de attól a fenekem szerintem mégjobban eltűnne. Hogyan kombinálhatnám össze a gyakorlatokat?? Tehát a felsőtestemről inkább zsírt égetnék, a popsim viszont lehetne nagyobb. Köszi annak aki segít.

Legjobb válasz: Ez egyszerre nem szokott sikerülni naturálban (kox nélkül), mert a zsírleadáshoz kalória deficit kell az izomnöveléshez pedig kalória többlet. Nem lehet sajnos a felsõtestet szálkásítani, miközben alsótestre izomtömeget építesz. Két módszer van: 1. Elõbb diétával és aerob edzéssel szákásítasz. Persze mehet mellé súlyzós edzés is, így az izmokból nem fogsz veszíteni magas fehérjebevitel esetén és utána tömegnövelõ étrenddel izmot építesz. Vagy fordítva, elõször tömegnövelõ étrenddel és súlyzós edzéssel izmot építesz és nem törõdsz a zsírral, majd pár hónap múlva szálkásítasz.

Ez egyszerre nem szokott sikerülni naturálban (kox nélkül), mert a zsírleadáshoz kalória deficit kell az izomnöveléshez pedig kalória többlet. Nem lehet sajnos a felsõtestet szálkásítani, miközben alsótestre izomtömeget építesz. Két módszer van: 1. Elõbb diétával és aerob edzéssel szákásítasz. Persze mehet mellé súlyzós edzés is, így az izmokból nem fogsz veszíteni magas fehérjebevitel esetén és utána tömegnövelõ étrenddel izmot építesz. Vagy fordítva, elõször tömegnövelõ étrenddel és súlyzós edzéssel izmot építesz és nem törõdsz a zsírral, majd pár hónap múlva szálkásítasz.
Az elsõ 1-2 hónapban nem lehetetlen a két folyamat egyszerre. viszont precíz (szakember irányítása alatt) végzett átfogó edzési és étkezési program kell. Kevés ismerettel, autodidakta módon nem tudsz jó eredményeket elérni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Akkor...ha esetleg felkeresek egy személyi edzõt akkor lehetséges?
szia ha igazán csinos akarsz lenni és nem akarod megerõltetni magad közben akkor ezt a videót tudom ajánlani :http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg szed le az összes részét és csináld meg õket egyszerre otthon (én is evvel csinosodtam :D )

Hogyan lehetne fogyni csípő környékről és hasból?

Kérnék tippeket,milyen ételeket kerüljek és esetleg,tornagyakorlatokat is,ha lehet! Előre is köszönöm,aki segít! :) (Nem számítok túlsúlyosnak,de nem vagyok a hasammal és a csípőkörnyékemmel megelégedve..)

Legjobb válasz: Mármint,milyen gyakorlatokat végezzek!

A kérdező hozzászólása: Mármint, milyen gyakorlatokat végezzek!
figyelj a szénhidrát bevitelre (kenyér, tészta, édesség) ehetsz csak módjával.A futás a legjobb megoldás (szerintem) de ha otthoni gyakorlatokat szeretnél ott van a hasprés, láb emelés

Nem bírom megállni! Mégis hogy lehetne fogyni?

a mostani nyáron a mamámnál laktam 1 hónapot és ptt én mindig "babaadagot " ettem 2 okból. 1 : a mamám még mindig azt hiszi elég nekem annyi kaja amennyi 9 évesen elég volt . 2: elszívtam egy szál cigit és elment az étvágyam 4 napra és onnantól már nem is bírtam enni csak keveset. de most hogy haza jöttem felszedtem a leadott kilókat. a nyári szünet elején 65kiló voltam mikor a mamámtól hazajöttem 57 és most meg 63kiló. de nem birom megálni az evést. mivel egész nap unatkozok ezért eszek. mikor tanulok akkor is eszek mert muszáj valami melléktevékenységet csinálnom és nálam az a rágás/evés. hogy bírnám megálni az evést? cigire nem szeretnék rászokni az ilyen különféle teák,gyógyszerekt?l csak hasmenésem lesz. 13/L amúgy 166 centi vagyok !

Legjobb válasz: Délelõtt iskola, délután tanulás? Miért unatkozol? Találkozz a barátnõkkel, járj el a suliba, valamilyen sportfoglalkozásra (kézilabda, kosárlabda, atlétika), biztosan van valamilyen. Na meg egyél sok gyümölcsöt! A magas víztartalom miatt eltelítenek, és ráadásul nem is hízlalnak. Most még az alma a nyerõ, majd késõbb a narancs lesz a téli hónapokban!

Délelõtt iskola, délután tanulás? Miért unatkozol? Találkozz a barátnõkkel, járj el a suliba, valamilyen sportfoglalkozásra (kézilabda, kosárlabda, atlétika), biztosan van valamilyen. Na meg egyél sok gyümölcsöt! A magas víztartalom miatt eltelítenek, és ráadásul nem is hízlalnak. Most még az alma a nyerõ, majd késõbb a narancs lesz a téli hónapokban!
Rágjál rágót, addig sem eszel, és a cukormente Orbit nem is fog hízlalni, vagy csak kis mértékben.
19.06: ehhez nem kell zseninek lenni. én kb. röhögve tanultam a hetedikes anyagot, sõt még gimiben is volt olyan, hogy 10 perc alatt befejeztem. Majd ha egyetemen tanulja meg 10 perc alatt a kérdezõ, akkor zseninek minõsíthetõ, mert ott ezt már tényleg nem lehet eljátszani! :D
Menj el táncolni. A dohányzás felnõttként is gáz.
, , elszívtam egy szál cigit" süllyedj el...
Ha 13 vagy, akkor 7-es vagy 8-as vagy, és 10 perc alatt megtanulsz, akkor te vagy hanyag vagy, vagy zseni. Csak a matek írásbeli ennyi idõ. Ha meg sok gyümölcsöt eszel, akkor nem tudom mitõl vagy még éhes. Igyál sok vizet! És ne cigizz, mert a "szükséges" adag egyre nagyobb lesz! Na és ha a plusz egy óra tesi meg kosár kevés, és idõd van, akkor sportolj még valamit! Úszás, konditerem, diáksportkör az iskolában stb... Vagy csak kocogjál egyet esténként vagy délután! Az ingyen van, és fogyaszt. Vagy vetess egy szobabiciklit.
Akkor bicajozzál, kézisúlyzózzál, és nézz körül az iskolában, hogy milyen sportfoglalkozások vannak. Na meg tanulj többet, mert nem tudsz rendesen elhelyezkedni!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon sok gyümölcsöt eszek :D úgy van hogy heti 3 tesi +1tesi + 1 kosár edzés. a kosár az csak ilyen haverokkal :D amúgy a tanulás nekem 10 perc :$$
Ez okés, de azért legalább egyszer, ha elolvassa az ember. Amúgy én sem szerettem tanulni, de pont akkor szívtam meg, amikor a legjobban tanultam. Amikor meg csak átfutottam, akkor meg sokkal jobban feleltem. Bár én ritkán feleltetem, mert a névsor végén voltam.
A kérdező hozzászólása: hanyag vagyok. utálok tanulni és ez megis látszik a jegyeimen. amúgy futni nem birok kondira meg nincs pénzem.

Szoptatás közbe hogyan lehetne fogyni?

9hete született meg a kislányom,szerencsére tudok szoptatni.Terhességem alatt 8kg híztam,igaz el?tte is duci voltam(77kg).Már újból ugyan annyi vagyok mint terhességem el?tt,de szeretnék még kicsit(sokat)fogyni.Sajnos pajzsmirigy beteg vagyok ezért is híztam meg a pár éve.

Legjobb válasz: Gratulálok, hogy ilyen gyorsan visszanyerted a súlyodat. Ez nagy dolog 9 hét alatt. A további fogyással várd meg a szoptatás végét.

Gratulálok, hogy ilyen gyorsan visszanyerted a súlyodat. Ez nagy dolog 9 hét alatt. A további fogyással várd meg a szoptatás végét.
Szoptatás alatt nagy fogyókúrát ne csinálj, csak egy kicsit reformáld meg az étrendedet. Minden nap egyél fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt. Ehetsz kenyeret is és más szénhidrátot, de nagyon limitáld le. Ha tudod, akkor számold a kalóriáidat, 2000-re van szükséged egy nap. Ha ezt nem léped túl, akkor garantáltan nem fogsz hízni. Mozoghatsz is, de ne ugrálósat csak vmi könnyû pilatest, jógát csinálj meg.
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek.A mozgásom megvan naponta:) kisfiam 4.5 éves állandóan mozgásban van én meg rohanok utána, meg alapba sok a tennivaló a ház körül, állatok, kert stb..Köszi az eddigi tanácsokat.Megfogadom.Azért még írjatok, kérlek
Odafigyelsz, hogy mit és mennyit eszel. Ha nem eszel túlzott mennyiségû zsírt, szénhidrátot, hanem inkább sok zöldséges, gyümölcsös dolgot, normális mennyiségû fehérjét, akkor maga a szoptatás is fogyaszt. A kiegyensúlyozott táplálkozás mindig fontos, a szoptatás alatt talán még jobban. Persze, nem azt mondom, hogy teljesen hagyd el a szénhidrátot, csupán, hogy figyelj oda, mennyit eszel. Mozoghatsz is, persze, ezt se szabad túlzásba vinni. Ha beállt a tejtermelés, akkor a mozgás és a kiegyensúlyozott étrend nem fogja azt befolyásolni.

Hogyan lehetne csípőből fogyni?

Legjobb válasz: csak csípõbõl nem tudsz fogyni! a tested dönti el hogy honnan kezzd el fogyni! sok sikert :)

csak csípõbõl nem tudsz fogyni! a tested dönti el hogy honnan kezzd el fogyni! sok sikert :)
A twister sokat segít, de vigyázz, mert ha túlzásba viszed, nem tesz jót a porcoknak, csontoknak, ízületeknek. De használ, nekem 3 cm leszedett.
Hullahopp karikázás is sokat segíthet szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!