Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne egyedül megtanulni (3 db)

Hogy lehetne otthon egyedül megtanulni német alapot, amit kint külföldön tudnék használni?

Legjobb válasz: Keress könyvtárban, vagy boltokban német nyelvû oktatókazettát, hallgass német rádiót vagy tévét, akkor is, ha nem réted, a füledbe mászik a nyelv dallama, ritmusa, és próbálgasd utánamondani. És persze keress valami jó német oktatókönyvet, amihez kazetta is jár - vagy manapság CD. Érdemes egész mondatokat tanulni, és azon értelmét megtanulni, és csak késõbb tanulj szavakat meg nyelvtant. Egész mondatokra értem a jó napot, hogy hívnak, meg ilyen alap dolgokat.

Keress könyvtárban, vagy boltokban német nyelvû oktatókazettát, hallgass német rádiót vagy tévét, akkor is, ha nem réted, a füledbe mászik a nyelv dallama, ritmusa, és próbálgasd utánamondani. És persze keress valami jó német oktatókönyvet, amihez kazetta is jár - vagy manapság CD. Érdemes egész mondatokat tanulni, és azon értelmét megtanulni, és csak késõbb tanulj szavakat meg nyelvtant. Egész mondatokra értem a jó napot, hogy hívnak, meg ilyen alap dolgokat.
Még valami, a német tévéhez nem kell kábel, a neten is van pl a Deutsche Welle TV-nek van online nézhetõ mûsora egy csomó. És vannak közte olyan témák, amiket séróból megértesz.
én amikor svàjcba kijöttem, egy szot se tudtam ma màr perfekt v.ok. vegyél egy szotàrt, és napi 15 szot tanulj meg, màsnap megint 15, de az elötte valo tanultakat ujra hozd elö.ird ki egy lapra a tanult szavakat, mellé a forditàst.és takard le az egyik oldalt egy papirral, igy kérdezd fel magadtol.ha naponta 10-20 alkalommal elvégzed, akkor megfogsz tudni szolalni.ahoz hogy beszélni tudj folyamatosan, az otthon nem fog menni.kinnt fogsz magadtol tanulni.amit még ajànlok:német nyelvü dvd film magyar feliratozàssal!!!!!!na meg német csatorne 24 oràn kersztül. sok sikert. ha kell segitség irj privàtba./(kinnt élek)
az a te nyelvérézékedtöl és kitartásodtol függ. én egy éve jöttem ide egy szó német nélkül és kiváló angollal de azt kell mondanom hogy nem volt egyszerü. most már komunikáció szinten beszélek de perfekt. én otthona suliban az angolt is képtelen voltam megtanulni csak hogy a nyelvterületen éltem 1, 5 évet sikerült. de ismerek olyat akire ragad a nyelv és nagyon hamar akár tv-böl is megtanul.(ritka)
Csatlakozom az elõttem szólokhoz. Ami a nyelvtant illeti, ajánlom Nagy Pál: Az én német nyelvtankönyvem címû segédkönyvét (Utánanézhetsz és megrendelheted az interneten: Novum Verlag.hu)Itt biztosan megtalálod, ami téged érdekel, ami meg nem, azt egyszerûen kihagyod.

A nulláról szeretnék megtanulni egy honlapot összerakni (olyan blog szerűséget mint a blog.hu vagy blogspot.com legtöbbje) Ezt hogy tudnám megtanulni és mennyi idő alatt? Van valamiféle képzés ahol ilyeneket lehetne tanulni pl OKJ-s?

Legjobb válasz: Egy olyat szeretnél összehozni amire mások tudnak regelni és tudják használni? Vagy csak saját magadnak egyet? A második pár hónap alatt elsajátitható,akár önszorgalommal is.

Egy olyat szeretnél összehozni amire mások tudnak regelni és tudják használni? Vagy csak saját magadnak egyet? A második pár hónap alatt elsajátitható, akár önszorgalommal is.
A webprogramozó szakképzés az, ahol el tudod sajátítani a webszerkesztéshez szükséges ismereteket. Az alapok (HTML, CSS) elsajátításával viszont önállóan is megpróbálkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: Csak saját magamnak, ahova csak én írhatok. És van ehhez könyv vagy milyen forrásokat tudnék használni az elsajátításhoz?
Attól függ: Ha programozási nyelvvel szeretnél blogot csinálni (pl. html, php) az eltart egy darabig, de ha egy olyan honlapon ami kifejezetten ezért jött létre, hogy azok is tudjanak blogot csinálni akik nem értenek a programozáshoz (pl. web4, gportal) akár rögtön bele is vághatsz, 5 perc alatt át fogod látni.
Elõször tanuld meg a HTML-t, akár netrõl is . Aztán ehhez jöhet a CSS. Ezután php vagy javascript. Én ezeket javaslom, de van nagyon sok féle lehetõség. Könyvesboltban találsz egy csomó könyvet, vagy a neten segéd anyagokat.
Egy blog vagy egy egyszerû weboldal összeállítása szakismeret nélkül is lehetséges. Csak némi angoltudás kell hozzá, mert a szolgáltatók általában ezt a nyelvet használják. Néhány ötlet: http://www.weebly.com http://www.blogger.com http://www.wix.com http://www.wopop.com http://www.doodlekit.com
szerintem a WordPress kéne neked. van saját adminja, és a honlap is a tiéd, csak a tárhelyet kell beszerezned. a WP telepítése egy tudás nélküli embernek (pl nekem) sem nehéz. ha segítség kéne WP telepítéshez keress rá youtube, vagy írj privátot!
Instant "gyorstalpalót" itt találsz:http://pcworld.hu/weboldalkeszito-suli-1-20080306.html Tõled függ milyen gyorsan tanulsz.

Lassan egy éve, hogy énekelni kezdtem, de szeretnék megtanulni kottázni és gitározni. Esetleg tud. Na valaki egy jó oldalt ajánlani ahol lehetne ilyesféléket tanulni?

Legjobb válasz: Szia! Gitárra tudok egy jó módszert,a yutyúbon beütöd a kedvenc zenédeta keresõbe és akkor lehet guitar ,tab,tabulator, guitar version stb ha szerencséd van vannak fent videók kifejezetten oktató jelleggel is . Linkelek példát Neked! http://www.youtube.com/watch?v=jtCWea6OUQU http://www.youtube.com/watch?v=7GQmpUD_RVg&feature=relmfu Sok sikert hozzá! Szia!

Szia! Gitárra tudok egy jó módszert, a yutyúbon beütöd a kedvenc zenédeta keresõbe és akkor lehet guitar , tab, tabulator, guitar version stb ha szerencséd van vannak fent videók kifejezetten oktató jelleggel is . Linkelek példát Neked! http://www.youtube.com/watch?v=jtCWea6OUQU http://www.youtube.com/watch?v=7GQmpUD_RVg&feature=relmfu Sok sikert hozzá! Szia!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!