Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne a combom (27 db)

Hogyan lehetne a combomat formázni?

Nem súlyos a helyzet, de azért 2-3 centit szeretnék letornázni. És a narancsb?r is nagyon zavar így 19 évesen... ötletek? Leginkább térdkalács fölülr?l, fenék alatt oldalról kellene leadnom..

Legjobb válasz: A testzsírt kell csökkenteni szálkásító diétával a narancsbõr eltüntetéséhez. Meg kocogj másnaponta 40percet.Ugrókötél is mehet.

A testzsírt kell csökkenteni szálkásító diétával a narancsbõr eltüntetéséhez. Meg kocogj másnaponta 40percet.Ugrókötél is mehet.
Minden masnap fuss 10 kilometert.Garantalt a siker!!

Mitől lehetnek a combomon "terhességi csíkok"? Hogyan lehetne eltűntetni?

Legjobb válasz: Túl gyorsan szedtél fel pár kilót a combodra. Eltûntetni nem lehet, csak el fognak halványulni.. Válasz valami olyan sportot/edzésmódot ami a lábra/combra megy rá..

Túl gyorsan szedtél fel pár kilót a combodra. Eltûntetni nem lehet, csak el fognak halványulni.. Válasz valami olyan sportot/edzésmódot ami a lábra/combra megy rá..

Comból lehet fogyni? Tehet lehet vékonyabb a combunk? Max hány centit vékonyothat? Essetleg van tippetek arra hogyan lehetne vékonyabb a combom? ,

Én úgy látom túl vastag a combom és szeretném hogy vékony legyen?? mit tegyek?? Edzésterve,valami mozgásfajta valami weblap esetleg?,

Legjobb válasz: Futással. Én még csak 3 hete futok heti 3x, de máris vékonyabb a combom.

Futással. Én még csak 3 hete futok heti 3x, de máris vékonyabb a combom.
Futás.


Guggolás, lépcsõzés
Lovagolj. És nem szexre gondolok, hanem lovon.
Ha lány vagy, akkor úgy, hogy a hátadon fekve fekszel a hasamon és tartod magad, mert lékellek :)
guggolás és nyakban lévõ súllyal is teheted, így gyorsabb súlyfelhúzás, ferde padon is lehet, N
A kérdező hozzászólása: linkelnétek vidiket ?
Kategória fail.
Guggolásról minek videó?:D Ajánlanám a Fegyencedzés címû könyvet, fent van az interneten, abban minden benne van..
keresgélj neten, ott van sok edzés, én csak csinálni szoktam, nem nézni N
Lábhajlítás, mélyguggolás, lábtoló (magasan, szûken legyen rajta a lábad), merev lábú felhúzás, négykázláb lábemelés.

Hogyan tudnék a lábamból fogyni? A többi testrészemmel nincs bajom. De a combom nem tetszik. Hogyan lehetne fogyni belőle, hogy ne izmosodjon, hanem tűnjön onnan az 'anyag' . :D

milyen sport ?

Legjobb válasz: Nincs helyi fogyás, de nekem is ezzel van bajom!!!! Undorítóan vastag lett a combom!!!!! 59 cm!!!!!! FÚJ.

Nincs helyi fogyás, de nekem is ezzel van bajom!!!! Undorítóan vastag lett a combom!!!!! 59 cm!!!!!! FÚJ.
hosszútáv futás (10-15km) heti 3-4x, és mellette diéta.

Nagyon zavar, hogy a combom elülső része husis, ezáltal furcsa alakú a combom. Milyen tornagyakorlatokkal lehetne azt a részt erősíteni? Vagy csak futással lehet? 30perc elég minden nap?

Legjobb válasz: Erõsíteni guggolással, kitöréssel tudod. De ha te fogyasztani akarod, akkor leírom, hogy nincs helyi zsírégetés, tehát az edzés mellé kellene még szálkásító diéta és aerob edzés is, pl kocogás, bicaj. Nem tudod a zsírleadás helyét irányítani.

Erõsíteni guggolással, kitöréssel tudod. De ha te fogyasztani akarod, akkor leírom, hogy nincs helyi zsírégetés, tehát az edzés mellé kellene még szálkásító diéta és aerob edzés is, pl kocogás, bicaj. Nem tudod a zsírleadás helyét irányítani.

A belső combot hogyan lehetne feszesíteni?

Elég sokat fogytam már (35 kg) és még tervezem is a folytatását, de a combom az nagyon csúnya még mindig. Jártam konditerembe is. Az els? része az szép kis izmos, de a bels? része még mindig nagyon zsíros, és fodros... Most már csak itthon tornázgatom, kitörés, guggolás, vagy hanyatt fekszem és tárogatom. Lehetne még valamit tenni a javulás érdekében? Tekercselés esetleg?

Legjobb válasz: callanatics mozdulat a belsõ comb feszesítésére: ülj le egy székkel szemben a földre és a kinyújtott lábaid közé a lábfejeddel szorítsd össze a szék lábait. Tartsd ki 1 percen keresztül utána 2 perc szünet. Ismételd ötször.

callanatics mozdulat a belsõ comb feszesítésére: ülj le egy székkel szemben a földre és a kinyújtott lábaid közé a lábfejeddel szorítsd össze a szék lábait. Tartsd ki 1 percen keresztül utána 2 perc szünet. Ismételd ötször.

Hogyan fogyhatnék le? Fenekem hogyan lehetne festesebb? hogyan lehetne véknyabb a combom? Hogyan adhatnám le ami a csipőmőn van kilók és a hasamon?

Legjobb válasz: Röviden: Diéta + súlyzós edzés + intervallum edzés. Hosszabban: Sárga kapszula c. könyv.

Röviden: Diéta + súlyzós edzés + intervallum edzés. Hosszabban: Sárga kapszula c. könyv.
Talán tornázz.
Ügyesen.
Röplabdázz!
Hogyan táplálkozol? Milyen mozgást végzel most? ezek a kérdések is fontosak, hogy a megfelelõ választ kaphass.
Utolsónál a pont!!!

NAGY COMBOKAT hogyan lehetne vékonyítani mi lenne alkalmas erre? A diéta mellett!

futás, bicó, aerobik, célzott torna, lépcsőzés, séta ,ugrálókötél,guggolás,kitörés????vagy ezek csak mindig izmositják? mondjuk ugy tudom diéta mellett nem izmosit egyik sem..de még is melyiket javasolnátok hogy vékonyabbak legyenek a combjaim?? tudom helyi fogyás nincs!!:)

Legjobb válasz: Úszás

Úszás
futás vagy úszás
Nekem a futas jott be. En kondiba futok heti 3-szor futogepen februar ota. Vekonyodott a combom es sokkal feszesebb lett a fenekem. A narancsbornek is nagyon jot tett. Persze honapok alatt. Kiloban nincs nagy valtozas de siman latom a tavaly teli nadragjaimon. Most, hogy elovettem oket mindenik szinte leesik rollam, lotyognek a combjaimon. 1 de van, hogy 2 szammal is kisebbet kell most vennem mint amit tavaly hordtam.
run you fools
futás, bicikli
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Pilates gyakorlatok is jók, keress rá youtubeon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!