Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne 4 és (45 db)

Minek visszaállítani? Semmi baj a 4.0.4-el. Nem fogja elvinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs bajom a 4.0.4-el csak a régi jobban tetszett

Konditerembe heti 3-4* hasazok edzések végén. Szépen kockásodik is de kezdenek a kockák elcsúszni. Ez mitől van és hogyan lehetne a problémát kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Ez genetika,nem tudsz változtatni rajta sajnos.Nem mindenkinek van szimmetrikus hasa,pl Jay Cutlernek se,ha lehetne csinálni ellene valamit akkor neki se így nézne ki: http://4.bp.blogspot.com/_VRXigGPIjUw/TLpFDUsaZuI/AAAAAAAADw..

Ez genetika, nem tudsz változtatni rajta sajnos.Nem mindenkinek van szimmetrikus hasa, pl Jay Cutlernek se, ha lehetne csinálni ellene valamit akkor neki se így nézne ki: http://4.bp.blogspot.com/_VRXigGPIjUw/TLpFDUsaZuI/AAAAAAAADw..
hát igen ez sajnos a genetika.nem tudsz ellene sok minden-t az izmot nem lehet formázni max. mütéttel de nem gondolom hogy valaki ilyesmivel foglalkozna.


A speedtest 4.9 megás netet mér. A torrentel viszont sosem megy 600 kb/s fölé. MIért van ez? És hogy lehetne növelni a torrentezésnél a sebességet?

Legjobb válasz: A 4,9 Megabit, a 600 kilobájt/másodperc. Ha a 4,9-et megszorzod 1024-gyel, majd elosztod 8-cal, kijön, hogy teljesen okés az a 600 körüli letöltés.

A 4, 9 Megabit, a 600 kilobájt/másodperc. Ha a 4, 9-et megszorzod 1024-gyel, majd elosztod 8-cal, kijön, hogy teljesen okés az a 600 körüli letöltés.
A kérdező hozzászólása: de az a helyzet hogy nemrég még 3 megás netem volt és akkor is 600 al jött csak.
3 MBit-es elõfizetéssel 600 KB/s-mal tölteni, erre nem a "csak" a megfelelõ kifejezés, hanem a csoda (vagy szerencse). 3Mbit az 384 KB. Kb. ennyivel kell tudni tölteni. 5Mbit-nél meg max 640KB/s-mal.
Akkor az nem 3 megás volt. 1 Megabit hivatalosan = 1000 Kilobit = 125 Kilobyte (mert 1000 a váltószám hálózatoknál szabvány szerint), de elképzelhetõ, hogy a szolgáltató 1024-gyel számol, ez esetben 1 Megabit = 128 Kilobyte. 3 Mbit = 375-384 KByte, míg 5 Mbit = 625-640 KByte...
A kérdező hozzászólása: Értem és kösz.
Nekem is 5 MB-s netem van(T-Home), a torrent olyan 642 Kbs/s maximum, viszont IDM-mel 710-720 Kbs/s (persze nem minden oldalról, de többségérõl)
Sehogy.
gyerekek WinRarról v 7-ziprõl még nem hallottatok ? :)
WinRAR-ral is lehet valóban, de elég nehézkesen tömöríti azt:S
ennyit nem lehet szerintem tömöríteni rajta..
Cod 4 =6, 47GB Pendrive = 3, 7GB körül Ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy tudok fél literes pohárba kiönteni 1 liter tejet. Egy megoldás van: Winrarral két részre bontod, és részenként másolod át egyik géprõl másikra, majd ott újra egyesíted.

Hogyan lehetne azt megldani hogy van 4db egyforma pendrájvom 4-4 gb ezeket egyesíteni és ha mindet bedugom akkor van egy 16 gb-s pendrájv?

Legjobb válasz: kiszeded a memóriacsipeket, pár hét tanulással megtanulod hogy milyen módon kell összeforrasztod õket egy új nyákra, újabb pár hét utánajárással megtanulod hogy lehet az új pendrive vezérlõjét átírni, hogy mûködõképes is legyen, és imádkozol, hogy mûködjön... viszont egy kicsit egyszerûbb módszer: fájldarabolás. gugli a barátod

kiszeded a memóriacsipeket, pár hét tanulással megtanulod hogy milyen módon kell összeforrasztod õket egy új nyákra, újabb pár hét utánajárással megtanulod hogy lehet az új pendrive vezérlõjét átírni, hogy mûködõképes is legyen, és imádkozol, hogy mûködjön... viszont egy kicsit egyszerûbb módszer: fájldarabolás. gugli a barátod

Iphone 3G 8gb -ot hogy lehetne felgyorsítani? átlagba olyan 40-52 Mb között van a RAM és ezt kéne feljebb tornászni storage pedig 208/1588 mit lehetne kezdeni vele azon kívűl hogy veszek egy 4-et vagy 3gs-t?

Legjobb válasz: Töltesz rá AppStore-ból valami Task Managert/Killert. Az majd kilövi azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz de lassítják a készüléket. Ennél többet nem tudsz csinálni, szerintem, mivel ha jól tudom iOSból fõzött ROM nincs.

Töltesz rá AppStore-ból valami Task Managert/Killert. Az majd kilövi azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz de lassítják a készüléket. Ennél többet nem tudsz csinálni, szerintem, mivel ha jól tudom iOSból fõzött ROM nincs.
A kérdező hozzászólása: Sb Settingsem van és kilövök mindig mindent dehát 50 fölé nem nagyon akar menni pedig elvileg valahogy a 70-et is ellehet érni.. csak hogy

Hogyan tudom a sony xperia u telómra rátenni a 4.4-es androidot? Milyen programmal lehetne ezt megoldani?

Hivatalosan nem adták ki rá a 4.4-es frissítést úgyhogy azért kérdem hogy máshogy hogyan lehetne.

Legjobb válasz: vidd el szakemberhez de ajánlatos hogy ismerd az embert akihez viszed

vidd el szakemberhez de ajánlatos hogy ismerd az embert akihez viszed

Lehetne 2. 0 ás androidroid ra 4-est rakni és ha igen akkor hogyan mert nem értek hozzá?

Legjobb válasz: elsõ: 2.0-ás androidroid nincs. amúgy fogsz egy mondjuk 2.3-as androidos telefont, majd ráteszel egy 4.0-ás androiddal rendelkezõ telefont.

elsõ: 2.0-ás androidroid nincs. amúgy fogsz egy mondjuk 2.3-as androidos telefont, majd ráteszel egy 4.0-ás androiddal rendelkezõ telefont.
Ennek megválaszolásához tudni kell a telefonod pontos típusát, mert okostelefonoknál ez nem úgy mûködik, ahogy te PC-n azt megszoktad. Ha a gyártó (vagy a közösség) készített Android 4.x-es ROM-ot hozzá, akkor ezt rá tudod rakni, persze ennek módja is készülékfüggõ...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat

Egy iskolaló, aki naponta körülbelül 3-4 órát megy osztályban ( ebből csak 20-25 percet vágtat lassú tempóban) mennyit bírna egyfolytában vágtázni, illetve hogyan lehetne fejleszteni a kitartását és az állóképességét?

Legjobb válasz: 3-4 órát naponta, osztályban??? Szegény..... Ha ennyit megy, nem hiszem, hogy az állóképességével nagy baj lenne... De inkább ne fejleszd neki tovább, többet érne egy kis pihenõ.

3-4 órát naponta, osztályban??? Szegény..... Ha ennyit megy, nem hiszem, hogy az állóképességével nagy baj lenne... De inkább ne fejleszd neki tovább, többet érne egy kis pihenõ.
szegény :(
Ha folyamatosan még mindig iskolaló akkor sehogy.. bõven elég neki amit megy.. ha már nem az akkor dobra le-fel.. sok-sok terep munka.
1 teljes körnél egy ló sose menjen többet. 1-et se. Sok jármód váltás. Rengeteg. Ne egyhuzamban kell vágtázni sokat. Egy iskolaló állóképességét nem egy mezei iskolalovas fogja megváltoztatni. Hiába mész ki terepre a ló még ott tart. Egy iskolalóval nem igazán lehet értelmes dolgokat csinálni, hacsak nem valami nagyon jól képzett edzõ kezében van és a lovai mindig napra készek minden lovasnál. Átlovagolni egy lovat az edzõ dolga. Egyfolytában sokat tudna, egy ló addig vágtázik amég te hajtod és végül végkimerülésében összeesik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár nem éppen a kérdésre válaszoltak. A válaszokkal ettõl függetlenül egyet értek, de én ez ellen nem túl sokat tehetek. Valetta téged pedig megkérlek, hogy ne a kérdésemet véleményezd, és ha valakinek nem tetszik a kérdés, akkor nem kell olvasni és válaszolni sem. Továbbá a , , mennyit bírna vágtázni"-t úgy értem, hogyha esetleg az oktató megengedné, hogy edzek a lovával mi lenne az ideális táv, körök száma vagy idõ, ami természetesen a lónak is jó.
Erre annyit tudok mondani, hogy a lónak hasznosabb lenne egy óra tempósabb edzés mint 3-4 óra totyogás. Ráadásul idomítani kéne terepre járni stb. Ez a lónak nagyon nem jó. Sajnos az iskola lovak nagy részének szörnyû sors jut :(. 70% befásult és elrontott..
Attól, hogy valaki terepre jár, se jó lovas nem lesz, se a lovon nem segít. Hozzáértésre lenne szükség, bizonyos idõközönként a lovak átlovaglására, egyéni oktatásra, néha terepre. A baj ott van, hogy a legtöbb lovasiskolában osztály szinten mûködik az oktatás, szóval a lovak tötyörésznek körbe-körbe és ennyi, ennél tovább nem képzik se õket, se a lovasokat. Ha ez a szegény ló már évek óta osztályban megy, az azt jelenti, hogy aki már évek óta oda jár lovagolni, nem jutott tovább az osztálylovaglásnál, ami szégyen az oktatógárdára nézve. Képezni kellene a lovasokat és a lovakat is, nem a legtöbb pénzt hozó osztálylovaglásra redukálni az oktatást és akkor a lovak sem lennének fásultak és a lovasok sem kérdeznének ilyen hülyeségeket, hogy mennyit bírna vágtázni a ló...
Igen ezt annyira bírom.. nem messze tõlünk is van egy lovas iskola.. a lovasaik nagyon profik ám.. de egy évben egyszer ha mennek terepre..
A kérdező hozzászólása: Hát pedig nem... de majd beszélek vele, hogy lehetne-e terepre menni, köszönöm!
Ezért szoktuk terepre vinni a lovakat... most komolyan, milyen oktató az, aki nem képes néha érdemi munkát is adni egy lónak és kicsit az agyát is foglalkoztatni? Nem hiszem el, hogy nincs 2-3 naponta 1 órája hogy elvigye terepre azt a szerencsétlen lovat. Mellesleg fejleszti az állóképességet és kicsit felfrissíti a lovat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!De az a helyzet, hogy nem én döntöm el mennyit menjen, hanem az oktató, mert az övé, de nem szoktak kifáradni a lovai, mert hozzá vannak szoktatva a kemény munkához és nagyrészt kezdõk lovagolják õket, tehát maximum pár kör vágta és nagy lépésszakaszok ügetés elõtt egy lovaglóóra pedig 40 perc. Ráadásul nem egymás után. Nem arról van szó, hogy összeesésig szeretném hajszolni csak kíváncsi voltam.
Mégis mit akarsz még attól a szerencsétlentõl, mennyit menjen naponta? Hogy mennyit bírna vágtázni? Sokat, csak a végén kell majd hozzá egy teherautó, ami elviszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!