Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne 4 (132 db)

Hogy lehetne 4 nél több wifis készüléket használni otthon?

Jelenleg TP link routerem van, 4 portos. Abból 1en NAS ücsörög, 1en a tévé... Kevés a négy.

Legjobb válasz: A wifin kapcsolódott eszközöknek SEMMI köze nincs a router LAN portjaihoz. Wifin keresztül elég sok kapcsolatot lehet csinálni, nem csak 4-et. Ha a LAN portokból fogynál ki, akkor pedig lehet venni switch-et, aminek pont ez a feladata, hogy "bõvítse a portokat". (Nem mellesleg a köznapi nyelvben használt, jelen esetben "wifis router" kapásból 3 eszközt kombinál magában. Egy wifi ap-t, amire a vezeték nélküli eszközök kapcsolódnak, egy routert, ami a csomagok továbbítását végzi és egy switchet, ami azt a 4 LAN portot kezeli/jelenti ami az készüléken van.)

A wifin kapcsolódott eszközöknek SEMMI köze nincs a router LAN portjaihoz. Wifin keresztül elég sok kapcsolatot lehet csinálni, nem csak 4-et. Ha a LAN portokból fogynál ki, akkor pedig lehet venni switch-et, aminek pont ez a feladata, hogy "bõvítse a portokat". (Nem mellesleg a köznapi nyelvben használt, jelen esetben "wifis router" kapásból 3 eszközt kombinál magában. Egy wifi ap-t, amire a vezeték nélküli eszközök kapcsolódnak, egy routert, ami a csomagok továbbítását végzi és egy switchet, ami azt a 4 LAN portot kezeli/jelenti ami az készüléken van.)
jól írta elsõke, egy routerre akár 200 /igen, kétszáz/wifis cumó is rácsatlakozhat,

Konditerembe heti 3-4* hasazok edzések végén. Szépen kockásodik is de kezdenek a kockák elcsúszni. Ez mitől van és hogyan lehetne a problémát kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Ez genetika,nem tudsz változtatni rajta sajnos.Nem mindenkinek van szimmetrikus hasa,pl Jay Cutlernek se,ha lehetne csinálni ellene valamit akkor neki se így nézne ki: http://4.bp.blogspot.com/_VRXigGPIjUw/TLpFDUsaZuI/AAAAAAAADw..

Ez genetika, nem tudsz változtatni rajta sajnos.Nem mindenkinek van szimmetrikus hasa, pl Jay Cutlernek se, ha lehetne csinálni ellene valamit akkor neki se így nézne ki: http://4.bp.blogspot.com/_VRXigGPIjUw/TLpFDUsaZuI/AAAAAAAADw..
hát igen ez sajnos a genetika.nem tudsz ellene sok minden-t az izmot nem lehet formázni max. mütéttel de nem gondolom hogy valaki ilyesmivel foglalkozna.
Minek visszaállítani? Semmi baj a 4.0.4-el. Nem fogja elvinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs bajom a 4.0.4-el csak a régi jobban tetszett

4 giga ramom van de a rendszerben azt írja hogy 3, 60 használható, a feladatkezelõben pedig azt írja hogy 1, 50 használ hogy lehetne ezt orvosolni? Mert ez így nagyon nem jó

Legjobb válasz: 32 bites operációs rendszerrel összesen 4 GB címezhetõ meg. Ebben benne vanak a cachek, a VGA RAM-ja és a rendszer memória is. Ha ez több, mint 4 GB, akkor az utóbbiból tud kevesebbet használni, így lesz a 4 GB-ból 3,6 GB. Az, hogy 1,5 GB-ot használ az azért van, mert nincs neki többre szüksége.

32 bites operációs rendszerrel összesen 4 GB címezhetõ meg. Ebben benne vanak a cachek, a VGA RAM-ja és a rendszer memória is. Ha ez több, mint 4 GB, akkor az utóbbiból tud kevesebbet használni, így lesz a 4 GB-ból 3, 6 GB. Az, hogy 1, 5 GB-ot használ az azért van, mert nincs neki többre szüksége.
Kikapcsolod a géped, lesz 4 GB használható RAMod. Amint bekapcsolod, az operációs rendszer a futáshoz RAMot haszál, különben hol futna, mit használna? Levegõvel nem megy... És az a program, amelyik "megmondja" mennyi a RAMod, az is fut valahol, na ezektõl lesz kevesebb.....
A kérdező hozzászólása: e így nem mennek a játékok régebben pedig mentek normálisan mi lehet a probléma?
A kérdező hozzászólása: amúgy 64 bites
Próbálj elõbb egy gyári visszaállítást.
A kérdező hozzászólása: próbáltam de nem változott semmi

Le akarok vele feküdni. Szeretnék tanácsot kérni. Második barátom, elsõvel már voltam úgy, de egyre jobban akarom vele. Egy hónapja vagyunk együtt 4 éve ismerem. Ötlet, hogy lehetne jó?

Legjobb válasz: " Ötlet, hogy lehetne jó? " - Sokféleképpen lehet jó. Az ilyen kérdésekkel soha nem tiszta mit is akartok. Volt már egy pasid, akivel csináltad, ez lesz a második. Akkor mit is akarsz tudni ? Mindenki így fejlõdik, nincs olyan útlerövidítés, amely által 2. alkalommal olyan teljesítményre tehetsz szert, mint egy pornósztár. Tehát fogalmazd meg magadban, hogy mit akarsz, vagy ha nem, akkor csak engedd, hogy az érzés vezessen és ennyi.

" Ötlet, hogy lehetne jó? " - Sokféleképpen lehet jó. Az ilyen kérdésekkel soha nem tiszta mit is akartok. Volt már egy pasid, akivel csináltad, ez lesz a második. Akkor mit is akarsz tudni ? Mindenki így fejlõdik, nincs olyan útlerövidítés, amely által 2. alkalommal olyan teljesítményre tehetsz szert, mint egy pornósztár. Tehát fogalmazd meg magadban, hogy mit akarsz, vagy ha nem, akkor csak engedd, hogy az érzés vezessen és ennyi.

Hogyan lehetne leszoktatni a 4 éves lányomat arról, hogy fogja a kezemet mikor alszik?

Elalváskor is és mikor fel-fel ébred éjjel (rosszat álmodik, pisilni kell stb), akkor is kéri. Ha nem nyulok be és fogom meg a kezét, akkor sir és dobálja magát.

Legjobb válasz: Ezt szokta meg, ne büntesd azzal, hogy ne3m foghatja a kezed. Próbáltál már valami kedvencet odaadni neki ilyenkor? Vagy csinálhatnád úgy, hogy mikor kéri a kezed, add oda neki, és mondd azt, hogy : nézd a macinak/kutyának/bárminek is fogjuk meg a kezét, hogy õ is aludjon. És õ fogja meg a plüss kezét, vagy mindketten. Aztán fokozatosan át lehetne szokatni arra, hogy csak a játékot fogja, és a te kezed már ne kelljen neki.

Ezt szokta meg, ne büntesd azzal, hogy ne3m foghatja a kezed. Próbáltál már valami kedvencet odaadni neki ilyenkor? Vagy csinálhatnád úgy, hogy mikor kéri a kezed, add oda neki, és mondd azt, hogy : nézd a macinak/kutyának/bárminek is fogjuk meg a kezét, hogy õ is aludjon. És õ fogja meg a plüss kezét, vagy mindketten. Aztán fokozatosan át lehetne szokatni arra, hogy csak a játékot fogja, és a te kezed már ne kelljen neki.
Elsõ vagyok. Ha nem szokna le a kezedrõl a plüss fogása ellenére, akkor próbáld bevezetni, hogy de a másik macika/kutyuska/akármicsodácska is vele akar aludni, és az õ kezét is fogja meg. Így már 2plüss lesz a kezében, de az a cél, hogy a te kezed "elengedje". Majd idõvel elkopnak az állatok is. Ja, és ha hisztizne amiatt, hogy nem tudja fogni a kezed, mert mindkét keze tele van plüssel, akkor te meg fogd meg a 2plüss kezét. Hátha ezt így elfogadja, és pár nap után, mikor már leszokik a kezed érzésétõl, elég lesznek neki a plüssök is. Egy próbát megér. Remélem kapsz még ötletes válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam plüsst adni, meg babát, aztán egyik kezében a plüss, a másikban meg az én kezem. Megpróbálom igy is, ahogy irtad, köszi!
a fiam is ilyen. nem szoktatom le róla, mert képtelenésg :) )) max ezzel a plüssös megoldással, ez beválik idõnként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Elképzeltam ahogy benyulok a rácsok között (mert rácsos ágya van) mindkét kezemmel és fogom a 2 plüss kezét és a lányom is :) Apa jól szorakona, hogy ahhoz képest hogy már kivagyok attól, hogy a kezem állandóan beszorul a rácsok közé, most miket csinálok :) De okvetlenül kipróbálom, mert már unom. Különben a mi ágyunk mellett van a kiságy úgy, hogy összeér a fejrész.

Hogyan lehetne meg oldani ezt a fajta példát? X-y=12}: x=4

Legjobb válasz: 2 egyenletes 2 ismeretlenes egyenlet. Ha x=4, akkor a másik egyenlet: 4-y=12. Remélem innen már te is meg tudod csinálni.

2 egyenletes 2 ismeretlenes egyenlet. Ha x=4, akkor a másik egyenlet: 4-y=12. Remélem innen már te is meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: kössz
S.O.S! Engem is éppen ez foglalkoztat. Remélem elmondjátok részletesen is mert ez alapján nem tudom megcsinálni. :(

A speedtest 4.9 megás netet mér. A torrentel viszont sosem megy 600 kb/s fölé. MIért van ez? És hogy lehetne növelni a torrentezésnél a sebességet?

Legjobb válasz: A 4,9 Megabit, a 600 kilobájt/másodperc. Ha a 4,9-et megszorzod 1024-gyel, majd elosztod 8-cal, kijön, hogy teljesen okés az a 600 körüli letöltés.

A 4, 9 Megabit, a 600 kilobájt/másodperc. Ha a 4, 9-et megszorzod 1024-gyel, majd elosztod 8-cal, kijön, hogy teljesen okés az a 600 körüli letöltés.
A kérdező hozzászólása: de az a helyzet hogy nemrég még 3 megás netem volt és akkor is 600 al jött csak.
3 MBit-es elõfizetéssel 600 KB/s-mal tölteni, erre nem a "csak" a megfelelõ kifejezés, hanem a csoda (vagy szerencse). 3Mbit az 384 KB. Kb. ennyivel kell tudni tölteni. 5Mbit-nél meg max 640KB/s-mal.
Akkor az nem 3 megás volt. 1 Megabit hivatalosan = 1000 Kilobit = 125 Kilobyte (mert 1000 a váltószám hálózatoknál szabvány szerint), de elképzelhetõ, hogy a szolgáltató 1024-gyel számol, ez esetben 1 Megabit = 128 Kilobyte. 3 Mbit = 375-384 KByte, míg 5 Mbit = 625-640 KByte...
A kérdező hozzászólása: Értem és kösz.
Nekem is 5 MB-s netem van(T-Home), a torrent olyan 642 Kbs/s maximum, viszont IDM-mel 710-720 Kbs/s (persze nem minden oldalról, de többségérõl)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!