Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne önbizalmam (54 db)

Hogyan lehetne önbizalmam?

Mert gyakorlatilag a 0 alatt vagyok..és ez nem enyhe túlzás,hanem a valóság.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Figyelj: Nem minden fiúnál a külsõ a fontos. Biztos egy nagyon,kedves,rendes lány vagy,akivel érdemes együtt lenni. Ha pozitívan állsz a dolgokhoz,akkor az kivülrõl is meglátszik,mert mosolyogsz és ezáltal szebb vagy. Amikor ilyen szar napod van,gondolj a barátodra és a bókjaira. A pornó filmel kapcsolatban pedig csak annyit,gondolj bele,lehetne 100* rosszabb... Fel a fejjel!

Ismerõs szitu. Figyelj: Nem minden fiúnál a külsõ a fontos. Biztos egy nagyon, kedves, rendes lány vagy, akivel érdemes együtt lenni. Ha pozitívan állsz a dolgokhoz, akkor az kivülrõl is meglátszik, mert mosolyogsz és ezáltal szebb vagy. Amikor ilyen szar napod van, gondolj a barátodra és a bókjaira. A pornó filmel kapcsolatban pedig csak annyit, gondolj bele, lehetne 100* rosszabb... Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: tanulni? pornóból?.. legszrabb pasi duma..
Ha te 0 vagy akkor én mit szoljak 22 éves vagyok sose volt barátnõm. Neked ott barátod aki szeret. Porno nézés az meg egy dolog ennyit meg lehet engedni neki mert lehetne sokkal rosszabb (megcsal, alkoholizmus stb......) filmekbõl még tanulhat is.
A kérdező hozzászólása: Én meg nm akartam soha szerelmes lenni, mert úgyis szenvedés lenne a vége..és hoppá, az is..
Te vagy a 0 alatt? Akkor én mit szóljak? 18 már elmúltam és még csajom se volt és nem is tudok róla hogy valaha tetszettem volna vkinek.
Nagyon nehéz lehet neked. Ha gondolod valakinek elakarod mondani a problémáidat, akkor írj privit, én szivesen meghallgatlak!
A kérdező hozzászólása: 18 leszek. Amúgy flörtölgetett már más csajokkal, de szerinte csak túlreagálom és csak barátkozott velük..hm na persze.. Már kb fél éve nem szeretek eljárni sehova..úgy érzem, nem szeretem az embereket és nem is akarok nagy társaságot, inkább itthon játszok a kutyámmal vagy sétálok.. barátnõzni sem szeretek, régen mikor volt idõm mindig velük voltam és nagyokat nevettem, de most szívbõl nevetni?? már nem is tudom milyen.. Gyerekkori gondjaim is vannak, szóval szerintem nem csak a kapcsolatom miatt vagyok ilyen...
Hát például megcsal vagy hazudozna vagy esetleg az, hogy nem lenne pasid vagy olyanba lennél szerelmes, aki téged nem szeret. Nem tudnál a barátnõiddel eljárni valahova, vmi feszültség oldásra vagy valami elfoglaltságot nem tudnál magadnak találni? Amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 100x rosszabb? Még ennél is? Amúgy nem tudok pozitívan állni semmihez, ritkán vagyok boldog. A barátom bókjait meg hagyjuk..ha egy hónapban 2x mondja, hogy szép vagyok akkor azzal sokat mondok.. de bezzeg más nõre tudja mondani..
Az önbizalom ott kezdõdik elfogadod önmagad és észreveszed a jó dolgokat, magadra találsz. És nem csak az életben, az ágyban is a pároddal. Az önbizalom megnõ ha a megfelelõ társra találsz rá és az õ érzései erõsítenek, nõnek érzed magad a bõrödben. Rengeteg nõ és férfi él körülöttünk, nem kell az álszentet játszani, hisz mi nõk is megnézünk egy jó pasit az utcán, a férfiak miért ne tehetnék ugyanezt. A magazinok csodanõi akkor és ott olyanok, a címlapon, az életben nem különböznek. És hidd el ha nem kellenél a pasidnak nem lenne veled. Nézz a tükörbe, higgy magadban és rakd rendbe magad, mert pont e miatt a nyafogás miatt tud világgá menni 1 pasi. Gondolom ezt nem szeretnéd!

Hogyan lehetne önbizalma és pozitív kisugárzásom, bátorságom ráhajtani a nekemt tetszõ lányokra, ha a környezetem mindig emlékeztet rá, hogy én nem vagyok egy vonzó fiú és folyton meg akarnak verni a kisebbségiek is?

Alacsony vagyok és vézna de szerintem nagyobb baj, hogy csúnya az arcom szerkezete. Mert sok kis páwa ilyen kis vakarcs, mint én mégis imádják õket a lányok. Jó mondjuk nekem pénzem sincs ilyen drága menõ márkás cuccokban járni.

Legjobb válasz: Talán nem kéne ilyen kisebbségiekkel körülvenni magad.

Talán nem kéne ilyen kisebbségiekkel körülvenni magad.
képet!
képet.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
tanulj aztán hátha az okosaknak bejössz. Nem mindenki a külsõdet nézi, ha te magad nemcsak a külsõd alapján ítéled el magad csúnyának. 17l :)

Ha kifejezettem szépnek tartott lányok is folyton rondának neveznek vagy jelzik valamilyen módon, hogy nem vagyok az esetük, akkor mégis hogyan lehetne önbizalmam a csajozáshoz?

Az a legrosszabb, hogy még kevésbé szép lányoknál is hiába próbálkozom, ők nekik sem tetszik az arcom.

Legjobb válasz: arcátültetés

arcátültetés
elõször is elfogadod amilyen vagy, és esetleg próbálsz tenni ellene, másodszor minden embernek leszarod a véleményét, és ne csináld görcsösen ezt a csajozás dolgot.....
Prostival játsszál csajozós szerepjátékot. Kvázi meghódítod fél óra alatt, és meg is dugod.
"Ha a kifejezetten szépnek tartott lányok is folyton rondának neveznek" Nem értem, miért ki más nevezzen annak, vagy a kevésbé szép lányoknak még úgy se jössz be? xD Az elég szívás! x'D
Úgy, hogy nem külsõ forrásoktól várod a csodát. Attól még, hogy valaki azt mondja, hogy ronda vagy, attól még nem biztos hogy az vagy. Én most azt írom, hogy szép vagy, akkor most elhitted? Ha hinnél önmagadban, a csajok is megéreznék. Minek is írom le ezt neked, mikor neked az okoz örömet, hogy sajnálhatod és sajnáltathatod magad, változni meg úgyse fogsz :(.
Héj vegita és songoku sosem adják fel, ne legyél szomorú, ne hozz rájuk szégyent! :D
Nekünk csak Dermesztõvel kellett megküzdenünk, nem ostoba önsajnáltatósoknak megmagyarázni, hogy nem a világ a hülye, hanem õk. Vissza is megyünk inkább Kájtóhoz bazze.
Igazad van xD Jólteszed...
SEhogy. Esetleg elmész gyúrni vagy küdõsportra, és egy darabig nemtörõdsz a nõkkel. Ha csajozás téren nem is lesz még önbizalmad, de élettel kapcsolatban már igen. Ezt a nõk is majd megérzik.

Hogy lehetne önbizalmam? Nagyon csúnyának érzem magam! 18L

Legjobb válasz: Olyan ember szerintem nincs, hogy csúnya. Valakinek BIZTOS hogy tetszik az is, aki a legtöbb ember szemében csúnya. Például a legtöbb fiú csorgatja a nyálát ezekre a(z anorexiás) modellekre meg színésznõkre, szerintem meg bûn rondák, arról nem is beszélve, hogy belül meg teljesen üresek. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.

Olyan ember szerintem nincs, hogy csúnya. Valakinek BIZTOS hogy tetszik az is, aki a legtöbb ember szemében csúnya. Például a legtöbb fiú csorgatja a nyálát ezekre a(z anorexiás) modellekre meg színésznõkre, szerintem meg bûn rondák, arról nem is beszélve, hogy belül meg teljesen üresek. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.
Ha szép nem lehetsz, legyél érdekes, kedves, sikeres. Ha ezek megvannak, önbizalomban sem lesz hiány. A legegyszerûbb, ha sportolni kezdesz valamit. Ha kitartó vagy, sikeres lehetsz benne...
Egyetértek az elöttem szólókkal! :) Hidd el nem vagy csúnya, hisz mindne embernek megvan a maga szépsége. Neked is. :P
"Mások azt mondják szép vagyok de én ezt nem hiszem el mert szerintem nem igaz!" Akkor irány a pszichológus! Nem vicc. Ha az önmagadról alkotott képed nem tükrözi a valóságot (attól nagymértékben eltér), az súlyos mentális zavarokhoz is vezethet.
igazéból szép vagy? szokták rád mondani, h. csúnya vagy?mert ha igen, akkor elhiszem, h. nehéz magabiztosnak lenned, de próbálkozz.Ne gondolj semmire, ha néznek, gondolj arra, h. csak azért, mert szép vagy.Öltözz csinosan, olyan ruhákban, amiben JÓL ÉRZED MAGAD! ez fontos.É smáris magabiztosan fogsz közlekedni.Biztos vagyok benne, h. nem vagy csúnya :]
Óóh, most nem kell mindenért rögtön pszichológushoz menni, az nem igazán megoldás. ha nem tudja magától magát elfogadni, akkor kis idõ elteltével, lehet, hogy "visszaesik". Csak idõ kérdése, és egyetemen esetleg munkahelyen lesz olyan srác, aki majd járni akar vele és akkor lesz bõven önbizalma.
A kérdező hozzászólása: Mások azt mondják szép vagyok de én ezt nem hiszem el mert szerintem nem igaz!
A kérdező hozzászólása: Mindig elkezdem magam másokhoz hasonlítani:S
Azt tanácsolom Neked, h ha azt mondják, h szép vagy, azt hidd el, nem hiszem, h hazudnának vagy jópofiznának a szemedbe! Mindenkinek saját magát olyannak kell elfogadnia, amilyennek született! Hidd el, nekem is volt olyan érzésem, h nem vok szép, de elfogadtam magamat olyannak, amilyen vok:) Ne kövessél másokat, fõleg ne sztárokat, aki agyonplasztikázzák magukat, azért, h jól nézzenek ki! Bele fog telni vmennyi idõbe, amire elfogadod önmagadat, lesz önbizalmad:) Fel a fejjel!!!!:) Sok sikert kívánok!!:)

Hogyan lehetne önbizalmam?

lassan 16 éves leszek (lány vagyok) és semmi önbizalmam nincs , ha már csak egy fiú előtt el kell mennem kb 10 m-rel már akkor is pánikolok, mindig a földet nézem ... szvl semmi önbizalmam nincs... ezen hogyan változtathatnék ?

Legjobb válasz: akk vasald ki, vagy csavard be, festesd be, tetess belé melírcsíkot, akármit amitõl ugy érzed h jól nézel ki. Sminkelj!

akk vasald ki, vagy csavard be, festesd be, tetess belé melírcsíkot, akármit amitõl ugy érzed h jól nézel ki. Sminkelj!
Szia, 3-4éve énis ilyen voltam. Azóta aktívan sportolok, biciklizem, és jobban érzem magam a bõrömben. Ha elhiszed magadról, hogy szuperul nézel ki, áradni fog belõled az önbizalom, és mások is észreveszik. Szerintem probalj meg sportolni vmit, nem kell sokat, hidd el, jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Gördeszkázok , de semmi önbizalmat nem ad :/
Azért gördeszkázol, mert élvezed, vagy azért mert azt hiszed ettõl majd megjön az önbitalmad? Mert ha az utóbbi, akkor az régen rossz...
A kérdező hozzászólása: azért mert élvezem , de hiába állok deszkára mostanában valamiért már nincs tõle önbizalmam
menj el fodrászhoz xD járj el bulizni
A kérdező hozzászólása: a fenékig érõ hajamból nem merek vágatni :D bulizni meg nem szeretek xdd
milyen hülyeségeket írsz neki... :D Érezd jól magad a bõrödben, ez a lényeg! Nem kell ehhez sminkelni meg festetni, kivéve ha úgy tetszenél magadnak! ;)

HogyAN lehetne onbizalmam?

Semmi onbizalmam nincs,es ez sok kart okoz bennem. Hogyan lehetne?

Legjobb válasz: Tanulj meg ékezetet használni. Az segít!

Tanulj meg ékezetet használni. Az segít!
Sehogy máshogy, mint elfogadni önmagad. Tudom, ez rohadt nehéz. Nekem is ritkán megy. De ez az egyetlen mód. Ha biztos vagy magadban, mert úgy szereted magad, ahogy vagy, akkor a többi ember mondhat akármit...
Lehet, hogy hülyeségnek tûnik, de én egy zenei stílus által fogadtam el önmagam. A reggae királya: Bob Marley :D ezt fontosnak tartottam leírni, mert nekem Õ, az õ zenéje segített, és nagyon sokat köszönhetek neki. A nézeteim megváltoztatásával megváltozott az életem is :D. Nem azt mondom, hogy egybõl elfogadtam önmagam, de elértem addig, hogy nem izgat hogy néznek rám mások. Ezt nem úgy értem, hogy zûllött vagyok, hanem akárki akármit mond rólam a hátam mögött, nem érdekel, nem foglalkozok vele, mert tudom azt is, hogy vannak barátaim, akik olyannak szeretnek, amilyen vagyok. Szerintem egy próbát megér. Remélem segítettem :) )
"Senkit sem érdekel ha rossz kedved van, ezért akár lehetsz boldog is" :D Attól nincs önbizalmad, hogy nem van. De ha lesz egy kicsi, akkpr csak nõni fog, mert onnantól kezdve elfogadod magad ;)

Hogyan lehetne önbizalmam? Mi történhetett velem?

Egy ideje semmi önbizalmam nincs,Nem tudom hogy csak az énképem a rossz vagy tényleg ugy nézek ki ahogy magamat látom a tükörben .A barátn?im mind gyönyör?ek és mellettük teljesen eltünök ugy érzem .Pl : szombaton mentnük bulizni és itthon jól kicsiptem magam mondogattam magamnak hogy szép vagyok és hogy van önbizalmam ,Így is indultam el .De amikor találkoztam barátn?immel mindd olyan szépek voltak és valahogy hiába próbálkoztam teljesen "lekicsinyidtem " Pedig olyan csunya nem lehetek hisz lassan 2 éve van barátom és el?tte is voltak pasijaim .Ez az érzés ugy kb féléve tart és egyre jobban emészt.Pedig mondogatom magamnak hogy szép vagyok stb.. és el is hiszem aztán történik valami és megint ugyanaz van .nagyon sok hibám van- ami nagyon nem tetszik magamon és hiába igyekszem változtatni rajtuk meg eltakarni korrigálni stb akkor sem változom :(:( Mit csinálhatnék ?hogyan lehet önbizalmat növelni?

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve.Senki sem tökéletes,mindenkinek vannak hibái.Fogadd el,és szeresd magad.

Ne légy elkeseredve.Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái.Fogadd el, és szeresd magad.
Szia! Akkor lesz jó alakod, ha megfelelõ étrend (sok gyümölcs, zöldség, fehérje, kevés szénhidrát) mellett nemcsak súlyzózol, hanem kardiózol is! És ha ezeket mind betartod akkor rövid idõn belül nagy fejlõdést fogsz elérni!:) Az önbizalmaddal pedig ne legyen sose gondod!!:)
A kérdező hozzászólása: Például a hónalj hájjal mit lehetne kezdeni ?Nekem feltünõen nagy .És semmilyen top nem áll jól , mert mindbõl kibuggyan :S és hiába sulyzózom egy ideje nem tünik el :S Másrészt tiszta pattanás vagyok meg szeplõs.A hasam egyáltalán nem lapos, a combom teli van striákkal és narancsbõrõs is kezd lenni.A vádlim óriási és a hajam is jobban álna hosszan stb..szóval szinte semmi nem tetszik magamon :S
Kedves Kérdezõ, ahogy felsoroltad vélt hibáidat, kacagnom kellett. Azóta is töprengek, mit feledtél vajon ki? Talán azt, hogy mélyen gondolkodó és okos kislány vagy, ami persze nem hiba, hanem erény. Úgy vélem, talán valamit változtatnod kellene körülményeiden, mert jelenlegi helyzeted untat, ezért foglalkozol folyton magaddal. Talán nézz körül új barát után, mert a mai, szegény, nem tud lekötni. Top helyett keress hozzád illõ, talán romantikus megoldásokat, akár tanulj meg varrani, ami remek elfoglaltság. Kigondolod, elkészíted, felveszed, tündökölsz. Óriási érzés! Készíts kissé szélsõséges, azaz feltûnõ ruhákat, ha ki akarsz tûnni külsõddel minden áron. Persze, ehhez bátorság kell, ami vagy megvan Benned, vagy hiányzik. Ami egészen biztos, csak magad tudsz magadon segíteni. Az is lehet, hogy több agymunkára volna szükséged, hogy kissé jelentéktelenebb ügynek tartsad a külsõségeket.
A legújabb kutatások szerint a zsírégetés 130-as pulzusszám alatt történik. Napi fél óra testedzés, szinte kényelmesen, és zsírsejtjeid kiürülnek, izmod pedig nem vastagodik, ahol úgyis vastagnak találod. Sok gyümölcs, zöldség, némi fehérje és hidegen sajtolt olívaolaj, még jobb, ha lenmagolaj, illetve ez utóbbi mag kávéskanálnyi mennyiségben megõrölve salátádra hintve, és sikerre számíthatsz! Eltûnik hónaljadról a háj, ami, szerintem, barátnõidnek is van, de elkerüli figyelmedet, magaddal való kritikusságod miatt.

Hogyan lehetne úgy több önbizalmam, ha a nõk nem tekintenek rám férfiként?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá.Fordulj szakemberekhez.Pár ezer forintért bármit megtesznek.Egy barátnõ sokkal többe van.Az önbizalmad megjön tõle,aztán lesz majd barátnõd is.Nem értem,hogy mi ez a sok panasz,ezen a világon mindennek ára van.Aki sajnálja rá a pénzt csinálja magának.-Ha lesz majd kapcsolatod,rájössz egy ídõ múlva,hogy anõk csak valamilyen érdek miatt vannak a férfival.

Ne görcsölj rá.Fordulj szakemberekhez.Pár ezer forintért bármit megtesznek.Egy barátnõ sokkal többe van.Az önbizalmad megjön tõle, aztán lesz majd barátnõd is.Nem értem, hogy mi ez a sok panasz, ezen a világon mindennek ára van.Aki sajnálja rá a pénzt csinálja magának.-Ha lesz majd kapcsolatod, rájössz egy ídõ múlva, hogy anõk csak valamilyen érdek miatt vannak a férfival.
Istenem már reggel korán ilyen megkeseredett választ olvasni... Nos, miben merül ki, hogy nem tekintenek rád férfiként?
a nõk tényleg csak érdekbõl! 30+
Jó-jó hagyjuk már ezt a minden nõ érdekbõl, pénzért stb van férfival. Persze nekünk nõknek nincs szívünk, nem tudunk szeretni, mi csak a pénzt szeretjük....Istenem
Sajnos sehogy. Valószínûleg a kinézeted nem üti azt a színvonalat, hogy férfiként tekintsenek rád. Te sem tekintesz nõként minden csajra, csak amelyik valamennyire vonzó. Ezek a tények.
A kérdező hozzászólása: 4., Azt azért lássuk be, hogy akikre te gondolsz, sokkal ritkábban cserélik le a partnerüket, így velük jóval nehezebb "találkozni". Lehet, hogy a hármas még nem is látott ilyet.
Értem és van abban igazság amit írsz, csak az a baj, hogy össze van sokszor keverve a nõ ribizlivel. Ennyi
a hûséges, nem ribizli nõk is lelépnek ha nincs elég pénz :) a nõk érdekemberek
Én is hasolló helyzetben vagyok mint te, de én lesz'rom. Nem változok semmilyen pitsa kedvéért sem meg. Másrészt ott van justin biber. Szerinted férfias? Még is rengeteg csaj akarná.

Hogyan lehetne több önbizalmam?

Sziasztok!^^ Amióta a világ a világ, mindig is sok problémám volt az önbizalmammal, sohasem tekintettem magam egyenrangú-partnernek a másikkal, pedig belül önmagam előtt nagyon is tisztában voltam az értékeimmel, mégis ha "színre" kerültem, olyan nyúlbéla voltam, hogy már fáj! :$ Hogyan lehetne ezen segíteni? Illetve hogyan lehetne ezt visszacsökkenteni, kezelni, hogy ez ne legyen ennyire erős bennem? Bárki, aki ezzel küzd vagy küzdött, írjon és fejtse ki bővebben a véleményét! : -) Továbbá az is hozzásegít az önbizalomhiányhoz, hogy születésem óta rövidebb nyakam van, ám ez engem semmiben sem hátráltat/korlátoz, teljesen normális életet élek, egészséges környezetben nevelkedtem, mégis úgy érzem, ez óriási visszatartó erő! A családomban is néha úgy érzem, kívülálló vagyok, pedig vannak, akik tényleg tök normálisan közelítenek felém, csak én érzem magam kellemetlenül, egyszerűen ez az életemben komoly kihívás, nagy feladat! Egyik családtagommal is mindig próbálok normálisan kommunikálni, mégis sokszor (mintha!!) gúnyosan nevetne rajtam, esetleg nem venne komolyan... ...valaki találkozott már ehhez hasonlóval?!

Legjobb válasz: Nos igen, nálam is volt már ilyen. Azóta változott az öntudatom is. Egyre jobban nemtörõdöm lett belõlem és már sokkal lazább vagyok, ami azt eredményezi hogy nem frusztrálok társaságban, nem vagyok egyes aprócska dolgok miatt ideges. Önbizalmad növelése kulcsa, az hogy szembenézz problémáiddal, és kéne változtatnod gondolkodás módoddal, de ehez többet kellene írnod.

Nos igen, nálam is volt már ilyen. Azóta változott az öntudatom is. Egyre jobban nemtörõdöm lett belõlem és már sokkal lazább vagyok, ami azt eredményezi hogy nem frusztrálok társaságban, nem vagyok egyes aprócska dolgok miatt ideges. Önbizalmad növelése kulcsa, az hogy szembenézz problémáiddal, és kéne változtatnod gondolkodás módoddal, de ehez többet kellene írnod.

Hogyan lehetne nagyobb az önbizalmam?

Sokan mondják, hogy szép vagyok, fiuk is néznek stb. De én kövérnek, és bambácskának érzem magam.

Legjobb válasz: Én meghallgattam a Nõ és a Férfi c. könyvét hangoskönyvben. Ugyanazt szajkózza. Nekem Csernus hiteltelen lett. Azt akarja beigazolni, hogy õ egy nagyon jó pasi. Érdekes, hogy negyvenakárhány évesen nem tudott összehozni egyetlen élhetõ párkapcsolatot sem... Ez szerintem jelent valamit. Az én önbizalmamat még inkább elvette ez a két könyv, illetve inkább felbosszantott. Régen nagyon szerettem Csernus gondolatait, most viszont egyre inkább megingok... Ma már jobban kedvelem Popper Pétert, rengeteg videója van youtube-on. Szerintem Csernus kifejezetten pesszimista világképet vetít elénk, és ez pont az önbizalom ellen hat. Tudom, hogy azért csinálja, hogy tegyek/tegyünk valamit magunkért, de szerintem nem minden embernél mûködik. Ha önbizalom kell: http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Én meghallgattam a Nõ és a Férfi c. könyvét hangoskönyvben. Ugyanazt szajkózza. Nekem Csernus hiteltelen lett. Azt akarja beigazolni, hogy õ egy nagyon jó pasi. Érdekes, hogy negyvenakárhány évesen nem tudott összehozni egyetlen élhetõ párkapcsolatot sem... Ez szerintem jelent valamit. Az én önbizalmamat még inkább elvette ez a két könyv, illetve inkább felbosszantott. Régen nagyon szerettem Csernus gondolatait, most viszont egyre inkább megingok... Ma már jobban kedvelem Popper Pétert, rengeteg videója van youtube-on. Szerintem Csernus kifejezetten pesszimista világképet vetít elénk, és ez pont az önbizalom ellen hat. Tudom, hogy azért csinálja, hogy tegyek/tegyünk valamit magunkért, de szerintem nem minden embernél mûködik. Ha önbizalom kell: http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
Csernus leírta a könyvében, hogy lett k i s p ö c s b õ l egy n a g y f a s z :) A h ü l y e nõk meg elõszeretettel használják az irományát arra, hogy beskatulyázzák a férfiakat. A normális nõk meg veszik a fáradtságot, hogy elolvassák a nõrõl szóló mûvet, ami, hát a férfihoz hasonlóan erõsen szubjektív "mû". Régen rossz, ha egy nõnek a szájába kell rágni, hogy mitõl nõ, a mellette levõ férfi pedig mitõl férfi... Attól látjuk szépet a másikat és magunkat is, ha az elõnyös tulajdonságokat nézzük. Ez evidens. Kedves kérdezõ, lehet, hogy öhmm... nem vagy egy nádszál, de attól még lehet jó alakod és ha ennyien mondják, szép arcod, gyönyörû szemekkel. A bambaság pedig nõben nem is akkora hátrány, inkább aranyos tulajdonság :) Mosolyogj többet és visszamosolyognak rád, meglátod, már eszedben sem lesz ilyeneken gondolkozni!
hallod én eskü nem hittem ezekben a dolgokban, de amit a héten mesélt a körmösöm, hát csak lestem. Szóval neki sem volt önbizalma, mindig másoknak akart megfelelni. El ment Csernus egy elõadására, aminek az volt a címe, hogy Hit, és Önismeret, vagy mi. Azt mondta olyan mély nyomot hagyott benne az elõadás, hogy elment ilyen önismereti tanfolyamra, és október óta õt kicserélték, teljesen már ember lett, vagány, belevaló, magabiztos és úgy érzi megtalálta önmagát, és a helyét a világban. És egészen addig õ sem hitt ezekben, ameddig nem tapasztalta. Azt mondta olvassam el Csernus könyvét A Nõ-t.
Vannak még másnak is Csernussal ilyen tapasztalatai?Mert akkor esk. megveszem én is a könyvet.Te, elsõ válaszoló mit gondolsz?Megvette? Bocsi az offért.
elsõ vagyok! Hát anyunak megvan a könyv, de biztosan elolvasom. Én, én akinél nagyobb szkeptikus nincs a világon!:D Meg körmösöm is csak csodálkozott magán, õ sem gondolta volna, azt mondja, ha nem vele történik, eskü el sem hiszi senkinek és még körbe is röhögi!
én is olvastam. olvassátok el! :) :)
off 20:32 Jézusom, ez hihetetlen, köszönjük, hogy beraktad ide.
En is koszonom a videot!!! Gyonyoruszep!
Mi ez a topic? Egy kicseszett Csernus reklám? :) ))))) Kettõvel ezelõtti: Szívembõl szóltál, respect!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!