Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetne éves yorkinkat (2 db)

Összeszoktatáshoz szeretnék tanácsot kérni, 3 éves yorki kan mellé, 7 hetes spániel érkezett, de a nagy nem tűri meg maga mellett a kicsit! Hogyan lehetne elfogadtatni vele?

Legjobb válasz: Nem foglalkozol a kiskutyával többet mint a naggyal?Az a lényeg,hogy egyformán szeresd õket,mert ha a kicsivel többet foglalkozol akkor a nagy azt fogja hinni,hogy a kis spániel neki rossz,mert a gazdi már nem foglalkozik vele.Amikor a két kutya együtt van akkor adj nekik juti falatot és akkor tudni fogja hogy a spániel neki jó mert akkor kap juti falatot.Remélem érted mit akarok.:S

Nem foglalkozol a kiskutyával többet mint a naggyal?Az a lényeg, hogy egyformán szeresd õket, mert ha a kicsivel többet foglalkozol akkor a nagy azt fogja hinni, hogy a kis spániel neki rossz, mert a gazdi már nem foglalkozik vele.Amikor a két kutya együtt van akkor adj nekik juti falatot és akkor tudni fogja hogy a spániel neki jó mert akkor kap juti falatot.Remélem érted mit akarok.:S
valószínûleg az ivartalanítás segítene a yorkinál.. és egy módszer. ha ott van a kiskutya melletted a kanapén, akkor adj a yorkinak jutalomfalatokat, persze csak ha nem morog, hogy lássa, hogy pozitív ha ott a másik.

Hogy lehetne 6 éves yorkinkat leszoktatni arról, hogy az ágyban aludjon?

Babát várunk és azt javasolta az orvos, hogy szoktassuk le a kutyut az ágyban alvásról. Nade hogyan? Ha leteszem, visszaugrik, ha kizárom a másik szobába, addig nyüszít és ugat, hogy kénytelen vagyok beengedni (a múltkor 5 egész órán át "hadakoztunk" éjjel, de alulmaradtam) Ha meg benn van, els? útja az ágyba vezet. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm úgy szoktatta le, hogy vett a kutyunak egy kis ágyat ami eleinte az õ ágyukon volt... aztán már csak egy szintbe az õ ágyukkal, valami fotelon, ma meg már lent van a kutyi az ágyával együtt.

Egyik ismerõsöm úgy szoktatta le, hogy vett a kutyunak egy kis ágyat ami eleinte az õ ágyukon volt... aztán már csak egy szintbe az õ ágyukkal, valami fotelon, ma meg már lent van a kutyi az ágyával együtt.
Sajnos csak a kizárás marad.Ha már nagyon régóta alszik ott, akkor neki az természetes.Nekünk is ki kellett zárnunk a házból a németjuhász kutyánkat, õt is eléggé megviselte, alig evett meg szétrágta a bejárati ajtónkat.:( De utána hozzá szokott.
én is babát várok, és velünk alszik a kutyánk.én minden séta után ugymond alvázmosást csinálok ( illetve már a párom, mert már nem bírom ), lábak, poci.szóval tiszta.õ egy shih-tzu.nem fogjuk leszoktatni, mert nekem nem árt, nem csókolgat, valahol lábtájékon marad.a baba meg nem velünk fog aludni.szegénykém úgyis olyan kirekesztve fogja magát érezni, ha megjön a pici, legalább a legalapvetõbb szokását hadd tartsa meg a kutya.( hogy hol alszik ). boldog babavárást
Szerintem nem kell róla leszoktatni, az orvosnak biztos nincs kutyája. Én terhesen is együtt aludtam a kutyámmal, miért is tenném ki? És teljesen egészséges babám született. Hagyd csak az ágyban, ha eddig ott alhatott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tényleg nem fogom leszoktatni, ha semmi gondja nem lesz ettõl a babának! Így is tuti féltékeny lesz, minek tegyek rá még egy lapáttal?:)
3.válaszoló vagyok, örülök a döntésednen, mégegyszer boldog babavárást
vegyél eki egy saját fekhelyet de ha nagyon szeret a közeledben lenni akor rakd a fekhelyét az ágy mellé és ha ott van pozitív dolgokat fûzz az ágyhoz, jutalmazd meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!