Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetnének melleim kisebbek (3 db)

Hogy lehetnének a melleim kisebbek?

milyen sport vagy mi az, amit?l kisebbek lesznek, de lógni azért nem fognak?

Legjobb válasz: Sportolj be a plasztikai sebészetre és panaszold el az orvosnak hogy kissebb melleket szeretnél.De azért nem ajánlom,mert ha az orvos el...sza vagy nem olyan lesz mint amilyet szerettél volna akkor visszakönyörgöd a régi melleidet.És drága is.Elégedj meg azzal ahogy van.

Sportolj be a plasztikai sebészetre és panaszold el az orvosnak hogy kissebb melleket szeretnél.De azért nem ajánlom, mert ha az orvos el...sza vagy nem olyan lesz mint amilyet szerettél volna akkor visszakönyörgöd a régi melleidet.És drága is.Elégedj meg azzal ahogy van.
Nem létezik ilyen mellkisbbítés... Mûtéttel maximum. Amikor fogyóztam nekem akkor elöször cicibõl ment le (pedig 80A-s vagyok), és sajnos halványan, de látszódnak stirák :/// Mell különösen érzékeny erre, szóval ha lenne is ilyen mód a böröd nem viselné jól! Fogadd el a melleidet, úgy ahogy meg kellett teremtve!!
Mások meg nagyobbítani akarják :S Nincs igazság a földön. Egyébként a sima fogyókúra neked nem vesz le belõle?
Úszás. Nem nyújtja szét a mellszöveteket, de le tudsz valamennyit dolgozni a zsírból. Ezen kívül az izmok révén feszesebb is lesz a melled. Sajnos a barázdálódás itt is elõjöhet, de még mindig ez a legjobb!
azt hiszem ilyen mûtétre van tb támogatás, ha az egészségi állapotod indokolja, pl hátad fáj vagy ilyesmi
Örülj neki, hogy nagyok a melleid. Fogadd el olyannak amilyen. Mások meg nagyobbítani akarják! (Szerintem)

12 éves srác vagyok: 170 cm 52 kg. Nem vagoyk elhízva, de a "mellem" mégis nagy. Hogy lehetne kisebb?

valaki tud vmi megoldást, hogy kicsi legyen mint a többi átlagos fiúnak?

Legjobb válasz: Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)

Így a serdülõkor elején sok srácnak meggyûlik a baja mindennel. Gyorsan elkezdetek nõni, és nem nagyon tudjátok hova rakni magatokat. Érdemes lenne sportolni valamit, hogy minél hamarabb izmosabbá tegyétek a hirtelen megnyúlt, megnõtt testeteket. Ha te a melledet érzed nagynak, akkor esetleg érdemes lenne eljárni úszni, vagy fekvõzni otthon... Hidd el, sokat segítene! ;)
Ha kiérsz a serdülõkorból és még mindig ilyen akkor egykis mellizom erõsítõ gyakorlat használna.Ugy hetente 4-szer.
Úgytudom, hogy ez a serdülõkor velejárója (egyik oldalon olvastam ilyesmit). Ne izgulj, ez csak átmeneti állapot.
Nyugi, ez majd magától elmúlik...bátran ajánlok mindenféle sportot.Most pont abban az idõszakban vagy amikor enned kell rendesen, de h ne kelljen harcolnod a kamaszhájjal mindenképpen jó lenne sportolni, hiszen a serdülõkor java még csak most jön.
ez a serdülökor velejárója.ne aggódj, a serdülõkorban a fiatalok elkezdenek hirtelen nõni, de nem minden testrész egyenletesen.azután szépen behozzák egymást.Egy kis sport nem árt meg, de ha javasolhatom ne egybõl a konditeremben kezdj 50 kilós súlyokkal, mert az izületeidet eléggé megterhelte a növekedés is.Amint elnézem korodhoz képest már most is elég magas vagy, és valószinûsítem hogy az elkövetkezõ években még nõni fogsz.Viszont valaki ajánlotta neked az úszást, ami a lehetõ legjobb sport a mellednek.Minden izomcsoportot megmozgat.
Szerintem ez a koroddal jár együtt.ha nagyon zavar akkor fordulj szakemberhez

Hogy lehetne kisebb a mell?

fáj a hátam meg a nyakam is mert nagy a mellem.de nem plasztikai m?tétre gondoltam hanem valami másra amit otthon is leet csinálni.

Legjobb válasz: ilyen nincsen.

ilyen nincsen.
Nem lehet kisebbíteni, hacsak nem fogysz le és akkor az is kisebb lesz. Én 10 kilót fogytam és a mellem is szépen "elfogyott".
mivel zsirszovet: dieta. az uszas is segit vagy barmilyen mellizmot dolgoztato torna/sport. viszont ne vidd tulzasba, mert fiusan fogsz kinezni, a nagy vallak es mellizmok lanyoknal nem vonzoak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!majd kipróbálom.amugy a kézilabda nemjó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!