Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetnének melleim (83 db)

Hogyan lehetne mellre hízni/erõsödni?

22 évesen elég gáz a 70A-s mellméret, pláne hogy amúgyis vékony a testalkatom, egyátalán nem érzem magam jól így. Jópár tizenéves mögött elbújhatnék mind alkatilag mind mellméretben, az önértékelésem mindig is egy nagy nulla volt emiatt... A családban eléggé megoszlanak a méretek, így nem sok viszonyításom van, elvileg majd "szülés után" úgyis megdobom magam. Ezzel még mondjuk várnék. Egy barátnõm szerint a fogamzásgátló is meg tud dobni, hát nem tudom. A testedzés meg épphogy leviszi a meglévõ mellet is, esetleg valami táplálkozási szokás, vagy nem tudom mi lenne a helyes? Persze ami megdobna mellre is, az már a test többi tájékán is bõven elférne, bár hízni sehogy sem tudok. Tanácsok?

Legjobb válasz: na hát ilyen kérdést már én is gondoltam a kis fejecskémben.. én nem vagyok vékony, 60 kg/165cm vagyok, 75/B a méretem, és hát észre vettem hogy nõttek a melleim, még jó a 75/B de lassan az a méret sem lesz már jó... én is sokat olvasgattam a neten e témákban, utánajártam, nemsokra jutottam, de aztán egyszer csak láttam egy érdekes dolgot. Nem tudom hogy van-e párod, de igen hatékony az ha idõnként a párunk masszírozgatja a mellünket, nem az mondom hogy egybõl nõni fog, de ha nem is minden nap, hanem úgy 2-3 naponta egy negyed vagy fél órát, akkor egy idõ után majd látni fogod az eredményt, de ez nem csak a mellnövekedés miatt jó nekünk, hanem mert ez kényesztetés nekünk :P

na hát ilyen kérdést már én is gondoltam a kis fejecskémben.. én nem vagyok vékony, 60 kg/165cm vagyok, 75/B a méretem, és hát észre vettem hogy nõttek a melleim, még jó a 75/B de lassan az a méret sem lesz már jó... én is sokat olvasgattam a neten e témákban, utánajártam, nemsokra jutottam, de aztán egyszer csak láttam egy érdekes dolgot. Nem tudom hogy van-e párod, de igen hatékony az ha idõnként a párunk masszírozgatja a mellünket, nem az mondom hogy egybõl nõni fog, de ha nem is minden nap, hanem úgy 2-3 naponta egy negyed vagy fél órát, akkor egy idõ után majd látni fogod az eredményt, de ez nem csak a mellnövekedés miatt jó nekünk, hanem mert ez kényesztetés nekünk :P
ha nincs párod, akkor próbáld meg magadnak, bár az azért nem olyan jó, mintha más csinálná, de egy próbát megér :)
úgy nem minden esetben nincs sok lánynak melle, mert vékonyak lennének hozzá. sok olyan lányt láttam már, akik vékonyak, mégis azért volt mellük, sõt, némelyiknek nagyobb volt mint az enyém...
Sehogy. Max, ha meghízol. Szülés után meg egyáltalán nem biztos, hogy nagyobb melled lesz. Nekem szülés elõtt és szülés után is ugyanúgy C-s mellméretem volt. Egyedül a szoptatás idõszakára, ami másfél hónap volt, arra az idõre voltak megduzzadva a melleim a tej miatt. De ahogy elment a tejem, ugyanúgy visszament a mellméretem. Hozzáteszem, fogytam is szülés után. A mellméret genetika. Ha genetikailag kis méretû melled van, akkor az is lesz mindig. Kivéve persze mondom, ha nem hízol el. Mivel a mell zsírszövetbõl van, azért ha az ember hízik, akkor oda is hízik. De ahogy fogy, a mell is fogy.
Nálam a fogamzásgátló szedése után nõtt. Elolvastam, ez is egy mellékhatás. Most nem 6 méretet nõtt, de az összes melltartom kosár mérete kicsi.
tinadubfx: nem bántásból, nemtudom hány éves vagy, de ekkora marhaságot is rég olvastam... talán utoljára akkor amikor páran bedõltek a "mellnövelõ rágó" néven elhíresült bóvlinak... Ahogy a 4-es válaszoló írta, genetika, hízás kérdése.... én régen nagyon vékony voltam 75-80/B-s mérettel, most hogy nem vagyok vékony 100/E-s a méretem, de tudom ha megint lefogynék, megint 80/B-re visszamenne... Amúgymeg ha ennyire zavar (szerintem túl kéne lépned az ilyen külsõségeken, úgysem ez határozza meg hogy milyen ember vagy), gyûjtsél és csináltasd meg!!!
tudom hogy baromságnak hallatszik, és azt is tudom hogy nagyrészben ez genetika... és mindenki úgyvan, akkor hiszi a látja... sok minden lehet baromság, de talán másnak azért baromság, mert nem hisz benne és még nem próbálta, vagy mert nála nem mûködött, nekem ez a tapasztalatom, én is olvastam más témákban javaslatokat, amiket idiótaságnak gondoltam, hogy ugyan már.... de ha másoknak valami bejön, akkor bejön. Nálam ez jött be.

Kicsi a mellem, nagyon szégyenlem, mert így egy fiúnak sem tetszek. és nagyobb önbizalmam lenne ha lenne nagyobb mellem . Hogy lehetne? 13/L

Gondoltam már arra hogy berakok egy tömést, de az nem valami jó megoldást, úgy vagyok vele hogy addig tömöm magam ameddig nem n? meg..

Legjobb válasz: 13 évessen nem gáz ha kicsi a melled az lenne a fura ha nagy melleid lennének. :D Vegyél szivacsos melltartót akkor nagyobbnak látszik.

13 évessen nem gáz ha kicsi a melled az lenne a fura ha nagy melleid lennének. :D Vegyél szivacsos melltartót akkor nagyobbnak látszik.
Látszik hogy még gyerek vagy... egy pasinak sem a melled miatt fogsz tetszeni, nekem lapos teljesen mégis imádnak a pasik. Akinek mégis a melled miatt kellesz az meg ne érdekeljen mert csak ki akar használni. Ilyen egyszerû, a tömésnek meg semmi értelme, mert egy jó szivacsos melltartón is messzirõl látszik hogy az nem a mell hanem csak szivacs. Inkább nevetségessé tesz az ilyesmi. 13 éves vagy, még növésben, lehet hogy nagyobb lesz a melled, nem biztos, de meg kéne értened hogy nem számít semmit sem a mellméret.
majd akkor sírj ha 21 évesen is kicsi lesz..
sehogy
Én is 13 vagyok. Az osztályunkban 7 csajsziból 4nek nincs semilyen melle... Nekem 70As. Akiknek nincs melle az osztályunkban azok is tetszenek a fiúknak. Inkább a szemedért tetszél meg a fiúknak, mint a melledért.
Én 13 vagyok és "sajnos" az osztályban nekem van a legnagyobb mellem, a koromhoz képest nagyon fejlett vagyok. Ne akard, engem csak kicsúfolnak érte.Mások 20-on akárhány évesen is ilyet akarnak.Ha sokat eszel attól inkább meghízol.
Talán lesz nagyobb melled, még bõven növésben vagy, istenem... Amúgy addig örülj, míg nincs pasid.
Szerinted ha egy fiúnak a melled miatt tetszel, az mit akar majd tõled? Sajnos a tinik egyre korábban szeretnének felnõttek lenni, felnõttnek látszani, pedig hidd el, nagyon messze vagytok még attól. Ne foglalkozz olyan fiúkkal, akiknek ez a kérdés számít valamit, ha személyiségeddel, humoroddal, kedvességeddel tûnsz ki, az sokkal többet számít. Ha késõbb párkapcsolatod lesz, mivel szeretnéd magad mellett tartani a barátodat? Szexet, nagy melleket bárkitõl kaphat.
nekem melltartó sem kell pedig 13 vagyok de igy is szeretnek a fiúk :D de nem is lennék szomorú ha egyáltalán melltartót kéne hordanom :) 13/L
Irj privit es meglatjuk h tetszel e nekem :D 14/f
Csillagom, 15 éves koromig nekem sem volt, most 21 vagyok, és nincsen nagy mellem. Elhiszed, ha azt mondom, egy percig sem szégyenkeztem emiatt, és a pasik sem bánták? 13 évesen gyerek vagy, a mellméreteden kívül annyi minden van, amivel foglalkozhatnál. Ne az osztálytársaidhoz hasonlítgasd magad, mindenki más korban érik. Írod, hogy a fiúk nem szeretnek a kis mellet miatt, és ezért vagy önbizalom hiányos. Pedig valójában az a helyzet, hogy A kis melled miatt önbizalom hiányos vagy, és ezért nem szeretnek a fiúk. Mert a környezeted is észreveszi, hogy nem vagy rendben magaddal. Várjál még 5 évet, azalatt bõven nõhet még. De ha nem nõ nagyra se tört össze a világ. Akkor legalább tudod, hogy a pasik az eszedért, a humorodért szeretnek és nem azért, mert van két dinnyéd.
Én is 13 vagyok. Nekem sincs nagy mellem, (70/b)de azt viszont tudom, hogy a korosztályomból itt szinte mindenki push-up melltartót hord. Én büszke vagyok rá, hogy anélkül is vállalom a méreteimet. Szerintem vegyél normális melltartót, és elégedj meg egy ideig azzal, amid van. Nyugi, nõni fog még, és a fiúk ha látják, hogy te jól érzed magad a bõrödben, nem fognak azzal törõdni, hogy mekkorák a melleid. Egyegy buliba esetleg vegyél fel szivacsos melltartót, de másképp nem ajánlom, mert lassabban nõnek tõle a melleid, és a formájukat is elvesztik.
nehogy tömd, úristen...
A kérdező hozzászólása: De csak azért zavar, mert a velem egy idõsökkel nagyobb mellük van , talán veszek egy szivacsos melltartót , de nem olyan feltûnõt , amin látszana hogy tömés..
Igen, szégyelld magad, hogy 13 évesen ilyenekre gondolsz...Nekem 13 évesen nagyon kicsi volt.1Lány volt az osztályomban, akinek már akkor is C-s kosár kellett. Most itt vagyok, És nekem is C-s kosár kell. De ha esetleg tényleg itt megáll, ahogy van, egyáltalán nem kell aggódnod, hogy ez problémát okoz.A 3 legjobb barátnõm szinte teljesen lapos(velem egyidõsek), viszont ezt kompenzálják például azzal, hogy jó a fenekük, a combjuk, vékony a derekuk, szép a hajuk, ápoltak stb...Nem mondom azt, hogy a külsõségekkel nem foglalkoznak a fiúk, de a mellméret, az csak egy dolog.Személy szerint úgy vettem észre, hogy manapság már ez a melltéma háttérbe szorult kicsit a fiúknál. De 13 évesen még nõsz, meg fejlõdsz mint a gomba:D 18/L

13/L, sovány vagyok. Hogyan tudnám elérni, azt hogy a melleim nagyok legyenek? Ha sokat eszek, mind hasra hízok, úgyhogy az nem jó . Hogyan lehetnének nagy melleim?

Legjobb válasz: Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel,hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???

Hogyan tudnád elérni?? Türelemmel, hisz még csak most kezdesz fejlõdni.Ne vággy túl nagy mellekre.Mert minek ???
Olyannak fogadd el a melleid, amilyenek, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
Miért kellene hogy a "melleid" nagyok legyenek????
Köménymagos leves, illetve fûszerként, ételekbe. De nem garantált a hatása.
Nem nõ semmitõl. Ez genetika és kész. Amúgy sem értem 13 évesen miért kellenének neked nagy mellek...
A kérdező hozzászólása: De csak igy, simán a magot egyem?
Elvileg szoptatós anyáknak szokták javasolni, de mellnövesztõ hatása is lehet hosszútávon. Ártani nem árt.
A kérdező hozzászólása: Olga néni! A köménymag leves az jó erre?
A kérdező hozzászólása: Örökölhetem???? :O
A kérdező hozzászólása: De édesanyámnak, is kicsik a mellei. Én félek hogy nekem is olyan kicsik lesznek :-O :((
Még ki sem fejlõdtek a melleid.Majd 10 év múlva izgulj ezen ha még mindig nem fejlõdtek ki.pff.
kitömöd bugyival.
Köménymag!
Magaddal ragadott a kamaszkor, mi? :) Lehet, hogy nem vagy fejlett vagy az élet hozott neked kis melleket. 16 éves korodig még nõni fognak, rengeteget. Különben is, 13 évesen még nem kellenek nagy mellek, hagyd meg a nagykorúknak.
Nézd meg anyukádat. Nagy valószínûséggel kb 20 éves korodra olyan melleid lesznek, mint neki. 13 évesen egyébként még korai kétségbe esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Olganéni :)

Nagyobb melleket szeretnék mert túl kicsi. Ez hogyan lehetséges hogyan lehetne nagyobb mellem?

Legjobb válasz: nekem is az. volt pasim aki megõrült érte :D figyelj, bocs az offért, de nem a méret a lényeg, hanem hordani/viselni kell tudni. láttam én már nagy mellû nõt akirõl ordított a nõietlenség. egyik ismerõsömnek még kisebb mint az enyém (az meg már szinte olyan kicsi, hogy szinte befele nõ) és olyan nõies vele. mert az tükrözõdik le róla, hogy nem bánjta a dolog, és olyan kecses, rengeteg pasija is volt.

nekem is az. volt pasim aki megõrült érte :D figyelj, bocs az offért, de nem a méret a lényeg, hanem hordani/viselni kell tudni. láttam én már nagy mellû nõt akirõl ordított a nõietlenség. egyik ismerõsömnek még kisebb mint az enyém (az meg már szinte olyan kicsi, hogy szinte befele nõ) és olyan nõies vele. mert az tükrözõdik le róla, hogy nem bánjta a dolog, és olyan kecses, rengeteg pasija is volt.
Kiscsillag! Ez mitõl számítástechnikai kérdés? Egyébként plasztikai sebészek foglalkoznak mell nagyobbítással. Bár a véleményem errõl az, hogy nem ezen múlik a boldogság. Vagy ha igen, akkor az nem az igazi.
Nagyobb melleket csak plasztikazassal tudsz elerni. :) Amugy nekem is kicsik (A kosaras), de egy bizonyos mell-tornaval tudom formazni. Mell-gyakorlat: Ugy ulj le, hogy a jobb sarkadat rakd a ket labad koze ( a masikat nyujtsd ki|), aztan a melleid korul 72x irj le egy kort befele, majd csereld meg a labad, ismet 72x irj le egy kort, csak most kifele. Nekem bevalt
...ja, én meg egy kicsit nagyobb, erõsebb gépet meg monitort, de most a keret nem engedi a nagyobbitást, bõvítést!!

14 vagyok és elég kicsik a melleim. Ez még úgy magában nem is rossz, mert nem akarok nagy melleket. De ráadásnak ezek a picik is lógnak már (tavalyhoz képest -8 kg-t fogytam). Nincs valami módszer hogyan lehetnének feszesebbek?

Vagy már minden el van veszve? = (

Legjobb válasz: 18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)

18 éves korodig fognak nõlni a melleid.Ugyhogy ég nem kell ezen aggódnod.Lehet hogy majd magától fog feszesedni.De ha 18 éves korod után is ilyen lógósak akkor vagy elfogadod magadat vagy plasztika.Szoval 18 éves korodig mindenképpen fog fejlõdni :)
Eddz a mellizmaidra hátha feszesebb lesz;)
A kérdező hozzászólása: és milyen mellizom feszesítõ gyakorlatok vannak?
18 éves korodig nõni fog, nyugi. attól feszes lesz, de nem Minden reggel és este mosd meg elõször hideg, majd meleg vízzel, ez egyfajta "melltorna", jót tesz a ciciknek, nem fog annyira lógni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!=]
Ilyen marad. Szomorú, de ez van..Nekem is lóg nem is nagy, én 16vok, nõvérem18neki is ilyen hugom 12 és neki is..fogadd el..nekem még nem sikerült:(..de próbálkozom vele.

Hogy lehetnének a melleim kisebbek?

milyen sport vagy mi az, amit?l kisebbek lesznek, de lógni azért nem fognak?

Legjobb válasz: Sportolj be a plasztikai sebészetre és panaszold el az orvosnak hogy kissebb melleket szeretnél.De azért nem ajánlom,mert ha az orvos el...sza vagy nem olyan lesz mint amilyet szerettél volna akkor visszakönyörgöd a régi melleidet.És drága is.Elégedj meg azzal ahogy van.

Sportolj be a plasztikai sebészetre és panaszold el az orvosnak hogy kissebb melleket szeretnél.De azért nem ajánlom, mert ha az orvos el...sza vagy nem olyan lesz mint amilyet szerettél volna akkor visszakönyörgöd a régi melleidet.És drága is.Elégedj meg azzal ahogy van.
Nem létezik ilyen mellkisbbítés... Mûtéttel maximum. Amikor fogyóztam nekem akkor elöször cicibõl ment le (pedig 80A-s vagyok), és sajnos halványan, de látszódnak stirák :/// Mell különösen érzékeny erre, szóval ha lenne is ilyen mód a böröd nem viselné jól! Fogadd el a melleidet, úgy ahogy meg kellett teremtve!!
Mások meg nagyobbítani akarják :S Nincs igazság a földön. Egyébként a sima fogyókúra neked nem vesz le belõle?
Úszás. Nem nyújtja szét a mellszöveteket, de le tudsz valamennyit dolgozni a zsírból. Ezen kívül az izmok révén feszesebb is lesz a melled. Sajnos a barázdálódás itt is elõjöhet, de még mindig ez a legjobb!
azt hiszem ilyen mûtétre van tb támogatás, ha az egészségi állapotod indokolja, pl hátad fáj vagy ilyesmi
Örülj neki, hogy nagyok a melleid. Fogadd el olyannak amilyen. Mások meg nagyobbítani akarják! (Szerintem)

16 éves leszek és a mellem ilyen kúp, csucsos formájú, hogyan lehetne szép kerek a mellem? Egyáltalán fog még nőni?

Legjobb válasz: elég nagy a mellbimbó udvarom és nem szép, a baráom aztmondja nagyon jo melleim vannak de én mégsem vagyok megelégedve:(

A kérdező hozzászólása: elég nagy a mellbimbó udvarom és nem szép, a baráom aztmondja nagyon jo melleim vannak de én mégsem vagyok megelégedve:(
rakéééétaaaciciiixDDD
Nekem is ilyen volt de hidd el még kikupálódhat. Nekem szuper cickóim lettek (férjem mondta, hogy így írjam) így 29 éves koromra (plasztika nélkül) .
Szerintem próbáld ki a mellizom formáló tornát és használj rendszeresen mellápoló krémet, ezzel csak jót tehetsz és ne légy túl önkritikus :) ha a barátodnak tetszik, akkor fogadd el és örülj neki.
Milyen unalmas lenne, ha minden nõnek egyforma méretû és formájú melle lenne. Ettõl vagytok szépek és különlegesek, hogy nincs két egyforma.

Hogy lehetne úgy szép alakom, hogy a melleim ne ereszkedjenek meg?

Alapvetően jó alakom van, de nagyok a melleim. Elkezdtem fogyni, így kisebbek lettek, és mintha kicsit jobban lógnának. Ezt meg lehet előzni valamivel? Nem tartok szigorú diétát, inkább sportolok (futás, bicikli), de a kínos helyeken (has) bezzeg nem akar tűnni a zsír. Tudtok ajánlani valami olyan edzést/diétát/szert amivel ez megelőzhető?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, hogy lehetne bármit is tenni. Ott nincs izom, nem tudsz edzeni, hogy feszesebb, izmosabb legyen, mint egy popsin vagy hason pl. Egyébként hasonló helyzetben vagyok, 70 kilóról fogytam 62-re, 70 kilósan 75FF kosaras melltartót használtam, most viszont nagyok rám, a kosár csúnyán ráncolódik rajtam. Nem néztem mekkora lehet a méretem, de simán lehet, hogy már csak 75E vagy 75D kell....

Nem tudok róla, hogy lehetne bármit is tenni. Ott nincs izom, nem tudsz edzeni, hogy feszesebb, izmosabb legyen, mint egy popsin vagy hason pl. Egyébként hasonló helyzetben vagyok, 70 kilóról fogytam 62-re, 70 kilósan 75FF kosaras melltartót használtam, most viszont nagyok rám, a kosár csúnyán ráncolódik rajtam. Nem néztem mekkora lehet a méretem, de simán lehet, hogy már csak 75E vagy 75D kell....
Has és csipõ tájékra nekem a hullahop bevállt. Kicsit macerás, mert idõ kell hozzá.
Nekem fogyás elõtt jobban lógtak a melleim. Sokat súlyzózom és úszok, jót tesznek, próbáld ki szerintem (egyébként (80E-rõl fogytam 70E-re).
Egyébként hasra a hasprés jó, illetve az úszás is segített. Sok sikert.
Futásnál, ugrálásnál sportmelltartó, mert megtartja a melleket. Egyébként nekem is ez a problémám, egy méretet csökkent a mellem, és hát... nem esik a "kicsi és formás" tartományba.

Hogyan lehetnének nagyobb melleim?

A "majd megn?" vagy a "többieknek biztos lufimelle van" dolgok most nem segítenek. AZ osztályban már mindenkinek elég nagy mellei vannak. Hogyan fejl?dhetnék? (Itt sem kérnék "csak várj" válaszokat.) Csak ha hízom? Mert elég vékony lány vagyok.

Legjobb válasz: MEnnyi idös vagy? Ha vékony vagy, akkor eleve nem sok esély van arra, hogy a melled nagy legyen.

MEnnyi idös vagy? Ha vékony vagy, akkor eleve nem sok esély van arra, hogy a melled nagy legyen.
13 évesen hová akarsz még melleket de õszintén?
Fogad el önmagad! Nem értem minek azok a nagy mellek?
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok
Nõni fog a melled, különösen akkor, ha a többiekhez képest késõn kezdõdött a menzid. Hízni hatalmas hiba lenne, ha növesztesz egy nagy hasat, attól nem nõ a melled, de ha lesz melled, nem fog látszani. Vékony lányok is futkosnak nagy mellel.
PEdig csak annyit lehet mondani, hogy "majd megnö, várj néhány évet". 13 évesen még nagyon sok lánynak nem kezd nöni a melle. Ezen nem segit, ha elkezded magad hizlalni, mert elöször a hasad-feneked hizik, és a melled csak akkor, amikor már mindenhol kövér vagy. Viszont figyelj arra, hogy rendesen egyél, mert ha túl keveset eszel, akkor akarályozod a feljödésedet.
Figyelj! Én fiú vagyok, és ha azt hiszed, hogy a nagy mellû lányok értékesebbek csak a mellük miatt, akkor óriásit tévedsz!!! :) Te semmivel sem vagy kevésbé jó és értékes azért, mert Neked kicsik a melleid!!! :) Egyébként mindenki más ütemben fejlõdik. Ez nem egyik napról a másikra történik. :) Legyél türelmes! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Fölteszed a kérdést, majd megírod, hogy nem kaphatod rá az értelmes válaszokat, de akkor mire számítasz? Mit mondunk majd neked? Naponta mormolj el két imát, és megnõnek? Ez így nem megy... Mintha azt írnád, hogy kevés a két kezed, hogyan lehetne három, de ne azt mondjátok, hogy másnak is csak kettõ van! :) Egy tuti módszer, ami esetedben mûködik: 3 évig kenegesd szappannal, és a 3. év végére megnõnek. :) Ha elolvasod itt a hozzászólásokat a kis mellû kérdéseknél, hamar rájössz, hogy ez egyrészt a pasikat nem zavarja, sokaknak nagyon is bejön, másrészt nagyon nem vagy egyedül a problémáddal. Lehet, hogy az osztályban igen, de úgy általában sok sorstársad van. Ha jófej lány vagy, mindenki szeretni fog, ha nem vagy az, akkor a nagy mell nem abban segít, hogy szeressenek, hanem abban, h meg akarjanak ....ni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :-)

Hogy lehetne nagyobb a mellem?

Tudom sokan feltették már ezt a kérdést de igazából nem találtam normális választ. Hallottam arról h anál során a pasi elélvez és akkor a sperma vs hormon cucc (nem akarom leírni az egészet) meg olyat is h rostos növények. De nem igazán tudom melyik lenne jó igazán vagy,hogy egyáltalán melyik igaz. 85/B-s a melltartó méretem de nemtom elhinni mert olyan kicsinek tűnik (és nem push-up olok) Szóval ha valaki tud valamit akkor kérem segítsen

Legjobb válasz: Én ilyen hülyeségekrõl még nem hallottam. A fogamzásgátlótól "növekedhet" a melled, de nem annyit, hogy melltartó méretet kelljen cserélni. A 85 pedig egyáltalán nem kicsi. Képzeld el vannak nõk akiknek ennél kisebb van. Mellnagyobbításban egy sebész tud hosszútávra segítséget nyúltani.

Én ilyen hülyeségekrõl még nem hallottam. A fogamzásgátlótól "növekedhet" a melled, de nem annyit, hogy melltartó méretet kelljen cserélni. A 85 pedig egyáltalán nem kicsi. Képzeld el vannak nõk akiknek ennél kisebb van. Mellnagyobbításban egy sebész tud hosszútávra segítséget nyúltani.
Kihagyhatatlan ajánlat! Mellnagyobbítás kézrátétellel! Azonnali hatás - sikertelenség esetén a kezelést megismétlem! Rendszeres igény esetén melltartási szerzõdés is köthetõ! Ne hagyja ki, most az elsõ öt jelentkezõnek INGYEN!!!
Kedves Elsõ! 85 a mell alatti kerületet mutatja, a kosárméret a betû része jelzi. :) Amúgy szerintem a B átlagos, nekem is az van, nekem semmi bajom vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!