Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetek jobb (90 db)

Hogy lehetek jobb ugróköteles?

Igen tudom sok gyakorlás de van valami technikája ennek? Tudtok egy oldalt? Vagy valami tippet?

Legjobb válasz: Csak úgy lehetsz jobb és jobb, ha gyakorolsz. Ez van :S Mindenért meg kell dolgozni. Nézegess technikákat, amivel látványosabbá teheted.... azt is meg kel tanulnod nemde? :)) Válasz: Gyakorolj :D

Csak úgy lehetsz jobb és jobb, ha gyakorolsz. Ez van :S Mindenért meg kell dolgozni. Nézegess technikákat, amivel látványosabbá teheted.... azt is meg kel tanulnod nemde? :) ) Válasz: Gyakorolj :D

Hogyan lehetnék jobb játékos a world of tanksban már vettem több prémium tankot és prém fiókot is de mégsem lett jobb a játék?

Legjobb válasz: Például gyakorlássa. Nen tudom a World of Tanks mennyire pay2win, de ha veszel prémium cuccokat, nem ezzel lehet a probléma.

Például gyakorlássa. Nen tudom a World of Tanks mennyire pay2win, de ha veszel prémium cuccokat, nem ezzel lehet a probléma.
nézz Cleverland-et(nagyon jól elmagyarázza a taktikákat a pályákon, meg sok jó dolgot is mond.
Vannak különbözõ MOD-ok amit wotinfo.hu -rol letölthetsz. Ilyen például ami kijelzi, hogy hol sebezhetõbbek a tankok ( igaz, hogy elcsúnyitja kicsit a tankokat a szines részeivel, de hamar megtanulod és utána törölheted ) Arra is érdemes figyelni, hogy melyik szeróra mész...érdemesebb arra amin kevesebben játszanak, mert minél terheltebb a szerver Te mint magyar játékos annál nagyobb lag -ban fogsz részesülni...még ha a kép nem is "ugrik" meg akkor is késõbb ér el picit az info a gépedre és õ már addigra lehet, hogy rég becélzott. Fölöslegesen futó alkalmazásokat be lehet zárni, hogy ne terhelje a géped a WOT hátrányára. Ha tudod , hogy a géped nem teljesen über, akkor a grafikai dolgokon is lehet picit lejjebb venni.
A nyilvánvaló látszat ellenére ez elsõsorban észjáték. Az ügyes kezeléssel magában nem mész semmire, ha nem tudod, mik a túlélés szabályai. Meg kell nézni a hivatalos youtube-csatorna videóit a játék mûködésérõl, illetve ki kell ismerni a tankjaidat, elolvasni róluk a wot wikit, megnézni róluk is az ismertetõ videokat. Ez még az orosz nehéztankoknál sem hülyeség, bár azok felkészültség nélkül is játszhatóak. A játékosok többségének láthatóan fogalma nincsen, hogy az adott tank mire való (én személy szerint elõször egész az ISU-152-ig mentem, mire felfogtam, hogyan kell játszani azzal az ággal), aztán csodálkoznak, hogy semmire sem viszik azzal a tankkal, amivel a profik a fél csapatot kiirtják.
Nagy szerencsével. Ha megnézed az összes videót szétmákolja szinte mindegyik. Pl nem pattan le, ahonnan a maradék 9 lövés lepattan, nem õt célozzák mert van 1 szerencsétlen ki rohangál a pályán, stb. Erre amúgy pénzt költeni... pfff. Na mindegy, nem az én pénzem!

Hogyan lehetnék jobb a cod mw3-ban?

MIndig csak negyedik vagyok valamikor meg utolsó.. Mért van az hogy nem tudok első lenni??? (62-es szintű vagyok)

Legjobb válasz: nagyon sokat játssz vele :D és akkor egyre jobb leszel én is így lettem annó elég jó mw2-be :D

nagyon sokat játssz vele :D és akkor egyre jobb leszel én is így lettem annó elég jó mw2-be :D
A kérdező hozzászólása: Ha 80-as szintû leszek akkor leszek elsõ?
nem csak a szint számít, hanem a gyakorlás is. Mondjuk egy 500 óra után már biztos jó leszel, de ha nem eredeti akkor meg tuti trainerrel vagy cheattel lehetsz elsõ sok szerón.
A kérdező hozzászólása: Én még csak 368 órát játszottam még vele xd
A kérdező hozzászólása: 38* elírtam bocsi xD

13fiú vagyok milyen könyveket kéne olvasnom hogy a honfoglalóba jobb legyek? Vagy hogyan lehetnék jobb?

Legjobb válasz: Hááát, általános mûveltség szintjén kell akkor fejlõdni. Ha 13 éves vagy akkor az iskolai cuccot tanuld rendesen és nézz Spektrumot, Discovery-t stb...

Hááát, általános mûveltség szintjén kell akkor fejlõdni. Ha 13 éves vagy akkor az iskolai cuccot tanuld rendesen és nézz Spektrumot, Discovery-t stb...
honfoglalós kérdések fele nem az általános müveltséghez tartozik. de ott van a kérdéskategóriák a szobáknál igy tudod mit kell. ugy mindent.ami nincs azt is .xd

Hogyan lehetnék jobb nyilvános beszédben?

Mindig,ha valamilyen nyilvános beszédet kell tartsak (pl.: prezentáció az iskolában, vagy valamilyen szerepet kapok egy előadásban) mindig elhatalmasodik rajtam a stressz,a szorongás és a félelem. Néha a megalázottság is, amikor látom, hogy kinevetnek engem. Hogyan lehetnék jobb, és nyugodtabb? Gondolom gyakorlással. De hol tudnék gyakorolni az iskolán kívül,azaz lehetőleg nem az ismerőseim előtt? Vélemény,tanács,megjegyzés, bármit szívesen fogadok!:) 17/F

Legjobb válasz: Töltsd le: Dale Carnegie - Sikerkalaúz 3 Viszont a többi kötete is elérhetõ, mindet ajánlom, pár éjszaka alatt ki lehet olvasni és rengeteg erõt merít belõle az ember. Amúgy, ha kiállsz a közönség elé, le kell õket szarni, mivel õk sem különbek. Gondolj bele abba, hogy mennyire örülnek annak, hogy nem õk állnak kint elõadást tartani. De ha az egyik elõadás alatt végignézel majd az arcokon, akkor azt látod, hogy hóttul nem érdekli senkit sem, amit éppen tartasz, örülnek, hogy telik az idõ és nem õk állnak kint. Ez önbizalmat ad.

Töltsd le: Dale Carnegie - Sikerkalaúz 3 Viszont a többi kötete is elérhetõ, mindet ajánlom, pár éjszaka alatt ki lehet olvasni és rengeteg erõt merít belõle az ember. Amúgy, ha kiállsz a közönség elé, le kell õket szarni, mivel õk sem különbek. Gondolj bele abba, hogy mennyire örülnek annak, hogy nem õk állnak kint elõadást tartani. De ha az egyik elõadás alatt végignézel majd az arcokon, akkor azt látod, hogy hóttul nem érdekli senkit sem, amit éppen tartasz, örülnek, hogy telik az idõ és nem õk állnak kint. Ez önbizalmat ad.
Hát.. Szerintem ott a jól bevált tükör vagy a klasszikus "elképzelünk mindenkit fehérnemûben" én például néha megeszek egy rágok, vagy egy kis darab papírzsepit szorongatok. De ki lehet próbálni a gyors hi hú hi hú lélegzést is :)

Hogyan lehetnék jobb emberismerő? Honnan tudhatom, hogy jó emb. ism. Vagyok-e?

Nem tudom eldönteni, hogy jó emberismer? vagyok-e. Sokszor azt érzem átlagon felüli, máskor meg hogy egyáltalán nem.

Legjobb válasz: És hogyan lehet fejleszteni? hát olvas olyan könyveket, ami ezzel foglalkozik. pl.: A testbeszéd. elég sokat lehet belõle tanulni, hogy milyen ember, az aki zárt kézzel ül. aki nem néz más szemébe. stb... természetesen nem szent írás, de a gondolkozás módod megfog változni és figyeled majd az emberek testbeszédét, és próbálod ki találni ki milyen lehet, sõt még esetleg oda is mehetsz megkérdezni hogy úgy gondolod hogy te ilyen vagy, és hogy igaz-e. hát ha nem tudod eldönteni, akkor biztos nem vagy az. tehát most vagy tudsz vlmit, vagy tanulod még azt a vlmit. szerintem te még a tanuló fázisban vagy/lehetsz. akkor vagy jó ember ismerõs, ha rátudod venni és irányítani tudod az embereket, a saját céljaid elérése céljaiban. olyat tudsz az illetõnek mondani, hogy megtegyen dolgokat, amit nem tenne. fontos a magas empatikus képesség is. az hogy át tud érezni mások helyzetét. hogy bele tud élni magad a másik helyébe, és abban a helyzetben milyen kérdések juthatnak eszébe/eszedbe.

És hogyan lehet fejleszteni? hát olvas olyan könyveket, ami ezzel foglalkozik. pl.: A testbeszéd. elég sokat lehet belõle tanulni, hogy milyen ember, az aki zárt kézzel ül. aki nem néz más szemébe. stb... természetesen nem szent írás, de a gondolkozás módod megfog változni és figyeled majd az emberek testbeszédét, és próbálod ki találni ki milyen lehet, sõt még esetleg oda is mehetsz megkérdezni hogy úgy gondolod hogy te ilyen vagy, és hogy igaz-e. hát ha nem tudod eldönteni, akkor biztos nem vagy az. tehát most vagy tudsz vlmit, vagy tanulod még azt a vlmit. szerintem te még a tanuló fázisban vagy/lehetsz. akkor vagy jó ember ismerõs, ha rátudod venni és irányítani tudod az embereket, a saját céljaid elérése céljaiban. olyat tudsz az illetõnek mondani, hogy megtegyen dolgokat, amit nem tenne. fontos a magas empatikus képesség is. az hogy át tud érezni mások helyzetét. hogy bele tud élni magad a másik helyébe, és abban a helyzetben milyen kérdések juthatnak eszébe/eszedbe.
Én alapból nem vagyok jó embrerek 'olvasásában', rá is fáztam vele párszor. Pár éve elkezdtem olvasgatni személyiség típusokról (Jung munkáján alapszik), Myers–Briggs-típuselméletnek hívják (MBTI-ként érdemes rákeresni), és sokat segített az emberek megértésében. Nem egy könnyû délutáni olvasmány (és alig van magyar írás ebben a témában), de sztem nagyon megéri. Sajnos (vagy szerencsére) nem helyettesíti a személyes ismerkedést, de ad egy alapot, amire építve sztem sokkal könnyebben kiismered az embereket. (Egy ehez hasonló dolog a szocionika, de sztem nem érdemes azzal kezdeni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 1.válaszolónak: utána fogok nézni, köszi. 2: "akkor vagy jó ember ismerõs, ha rátudod venni és irányítani tudod az embereket, a saját céljaid elérése céljaiban. olyat tudsz az illetõnek mondani, hogy megtegyen dolgokat, amit nem tenne. " Ne haragudj, erre tudnál valami konkrét példát mondani?
A kérdező hozzászólása: Uhh, azt hiszem én nem ilyesmire gondoltam. Ilyet bármikor meg tudnék csinálni, de én nem szeretek kétszínûsködni, õszinte embernek tartom magam. Párszor amikor muszáj volt tettem hasonlót, de én nem éreztem magam valami jól utána... A nõket lefektetni szerintem nem nehéz dolog, az ember ránéz és tudja mit akar hallani egy nõ és hogy kell vele bánni... az nekem is megvan pár perc alatt :D Az állásinterjún (és máshol is ) én nem értek egyet azzal, hogy szükség van ilyesmire. Ha magamból indulok ki hozzám pl. jöhet bárki, dumálhat akármit, lehet akármilyen szép és akkor interjúztatok ha nem ért a munkához ne rabolja az idõmet. Most én azzal nem vagyok kisegítve, hogy jól tud kommunikálni és el tudja adni magát. Nem tudnék olyan emberrel dolgozni, akiben nem lehet megbízni, mert nem biztos, hogy ért is ahhoz, amit csinál... nem színházat vezetek :DD Amikor én voltam interjún mindig csak õszinte voltam, nem érdekelt kellek-e nekik... mégis mindig kellettem. Szóval nem tudom, köszönöm a választ, de szerintem vagy én írtam ki rosszul a kérdést vagy valami félreértés történt. Én nem pont erre az oldalára gondoltam a dolognak.
"Az állásinterjún (és máshol is ) én nem értek egyet azzal, hogy szükség van ilyesmire. Ha magamból indulok ki hozzám pl. jöhet bárki, dumálhat akármit, lehet akármilyen szép és akkor interjúztatok ha nem ért a munkához ne rabolja az idõmet. Most én azzal nem vagyok kisegítve, hogy jól tud kommunikálni és el tudja adni magát." látod magadból indulsz ki. ez is kell, de az ember aki meggyõz róla hogy tényleg te vagy az embere, na az tényleg tud vlmit az emberünkrõl rólad(rövid idõ alatt). bár ez kicsit, már a manipuláció, túl megy az emberismereten. ez a már megismert embert, "akaratának" irányítása.
A kérdező hozzászólása: Na, ezt a szót kerestem a múltkor... manipuláció. Szerintem amirõl te írtál az már manipuláció inkább. Én pedig pont másfelõl közelítek a dologhoz :)

Adna valaki tippeket, hogy hogyan lehetnék jobb CS:GO játékos?

Igazából nem vagyok rossz játékos, de valahogy nem értek dolgokat. Miért van az pl. hogy ha én célzol egy AWP-vel, akkor hajszál pontosan kell céloznom, míg más céloz vele, akkor igazából el se találja, mégis meghal az ellenfél. Rengeteg ilyet láttam már. Ez beállítás kérdése vagy csalás?

Legjobb válasz: Minden játékban sok a csaló, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Attól lesz mindenki FPS jó, ha van játékintelligenciája, törekszik a csapatjátékra, jó a reakcióideje, az egyéni skillek is számítanak, de azok a többivel együtt fejlõdnek. Sok játékossal találkoztam, akik nem lõttek jól, de annyira jól helyezkedtek mindig a csapatukkal együtt, hogy erre nem is volt akkora szükség.

Minden játékban sok a csaló, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Attól lesz mindenki FPS jó, ha van játékintelligenciája, törekszik a csapatjátékra, jó a reakcióideje, az egyéni skillek is számítanak, de azok a többivel együtt fejlõdnek. Sok játékossal találkoztam, akik nem lõttek jól, de annyira jól helyezkedtek mindig a csapatukkal együtt, hogy erre nem is volt akkora szükség.
a játék inteligeniáddal meg semmire nem mész ha az ellen felek csalnak te meg tisztán játszol, ha egy wh s van az ellenfeleid között akkor még ki tudod játszani mert aki wh zik az általában nem halja ha hátba kerülöd és be lövöd az csak addig tud lõni amíg szemben álsz vele és lát téged wh val de amúgy meg egy mocskos bot, de ha már 2-3 csaló van az ellenfeleid között na akkor már esélytelen hogy bármit is tudsz tenni ellene max ha rögzíted a meccsedet és youtube ra fel rakod és ott talán egy illetékes elkapja, vagy elküldöd a játék demót a VALVE nak ha már CS GO ról beszélünk, max ha több csaló ellen játszol annyit érsz a játék inteligenciáddal hogy nem idegesíted fel magad az ilyeneken de mást nem tudsz tenni, ha elkezdesz te is csalni akkor nem vagy jobb nálluk.
Nem csalnak azokse... :D van egy nagyon egyszerû módszer ennek a megtanúlására... 3-400 óra játék... De ha érdekelnek Profi tippek, akkor csak írj privit... am bárki írhat :D -Tony-
A profik is csalnak. Cs 1.5 óta játszom, nagyjából kifejlõdött a tudásom. Bevallom, ha versengõben osszekerulok pár tizenpar évessel. Mindig bukó, mert fafejuek. Nem hallják a trappot. Nem gondolkodnak. Csak b34b52 he+flash ennyi a skill.
Sok mindenkinek nem fog tetszeni amit írok de igenis van olyan hogy õ melléd lõ awp-vel és meghalsz ameddig te telibe lövöd és nem hal meg! Ez FPS függõ játék ha neki üti a 64 fps-t folyamatosan akkor " lagg mentes " lesz a játék de ha neked nem üti azt a 64 fpst ( 64 tickrates szerón ) akkor szemmel láthatatlan laggok lesznek amik kihatnak a hitboxra. Ezt azt hiszem kodiák is leírta. De egyébként ez a játék nagyon kedv függõ nekem 3.000 órám van benne és ha csak egy kicsit nincs kedvem vagy valamit nem ad be már nem leszek top. Bár nem profi de nézd meg a videómat és ha hiszed ha nem NEM CSALOK még is ilyeneket be adok. https://www.youtube.com/watch?v=sBXlXakF-ak&feature=youtu.be Ha gondolod tanítalak:[link]
komoly én 200-280 al játszom mm-et azért úgy jobban adja.
amúgy 1037 óra még a 3k közelében sincs csak úgy ne hazudj hogy látjuk a profilod lol.
én is tapasztaltam már ijen awp-s eseteket. ez lehet pl egy makkolás is amit pont akkor lött el mikor megmozdult és ezért félre hordott a fegyver. igazábol csak makkolni kell megtanulni. minél többet lõsz annál többet makkolsz. ha már állandoan makkolsz akkor vagy jo játékos :D
Nekem az AWP az erossegem! A le'nyeg a ra'ra'nta's Ha jol ra'ntod ra' az egeret automaatikusan beadja
adja meg a rkot.
hagyjuk ezt a baromságot, ha valaki felrakja a cs go t és a célkereszten meg a látó szögön kívül nem állít semmi mást át a konzolban, vagy nem csal, akkor nincs olyan hogy AWP-vel melléd lõ és beadja neki, te meg telibe lövöd és nem adja be, sajnos ez a bann rendszer ami a CS GO-ban van nem hogy nem hatékony, de a csalókat segíti, és nem azért nem csinálnak normális védelmi rendszert mert olyan nincs és lehetetlen ilyet csinálni miért lenne az ?, de ha nagyon hátékonyan mûködne ez a rendszer akkor mindenki aki szereti ezt a játékot megvenné egyszer és kész, nem lennének csalók mert folyamatosan bannolva lennének az meg nem indok hogy mert a csalásokat készítõ gyárak elõrébb járnak mint a VAC, baromság ahogy van miért a CS GO-t is frissítik folyamatosan a VAC-ot is tudnák ugyan így frissíteni, és ha ez így lenne akkor akik a csalásokat készítik semmire nem mennének vele mert senki vagy csak kevesen vállalnák be hogy csaláshoz folyamodnak, fõleg úgy akinek az acc ján több játék is van ami drágább mint a CS GO, és egy esetleges VAC bannal bukná az összes játékát ami az acc ján van, amúgy jelensd a játékost ha csalónak látod semmit nem ér az egész, ki tudja hány ilyen jelentést kapnak, van aki akkor is jelent egy játékost ha nem is csal csak nálla jobban lõ, és nehogy már azt mondja nekem valaki hogy mindenkit megnéznek, egyesével, mert tuti biztos hogy nem, egy két ember aki feltûnõen csal azt bannolják de ennyi vagy ha verseny játékos vagy és egy kicsit is ismernek akkor adnak a véleményedre és akkor megnézik az adott játékost akit te csalónak látsz, de másképp ha 1000x jelented akkor sem fogják õket bannolni, miért 1.6 ban, source ban ott is voltak csalók szép számmal de tuti CS GO ban 3x annyi van, és legtöbb orosz, az kellene hogy minden egyes szerverre ahová felmész versengõzni egyedül vagy haverokkal ott mindíg legyen minimum egy admin vagy védelmi rendszer ami játék közben figyeli a gépeded hogy mi fut még a játon kívül, és ezt mindíg folyamatosan frissítenék.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor ezt fogom tenni. Úgyis van olyan funkció játékon belül, hogy meccsnézés vagy CS:GOTV vagy mittudoménhogyhívják. Ott meg profikat lehet nézni. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Ez oké, de a cs-ben szinte soha nincsen csapat játék. Hiába írod/mondod, hogy "all B!!" mindenki megy a saját feje után. Még ha van egy BOT a csapatban, arra nem veszik a fáradtságot, hogy magukkal hívják, és így nem ölik meg az elsõ 5 másodpercben. Ezt így értem: Z+3 billentyûkombináció: Stick together! (Maradjunk együtt). A BOT követni fog.
A kérdező hozzászólása: És mit értesz a játékintelligencián és az egyéni skillen? Ezt sajnos nem vágom.
Helyzetfelismerést/reagálást és egyéni képességeket (célzás, reakcióidõ) jelenti.
Hát igen, ha nem tudsz jól lõni, akkor ügyeskedned kell. Lopakodni, kiszámítani, hogy hol lehet az ellenség, merre mehet stb. Taktika meg van, fõleg ha competitive módban tolod. "Miért van az pl. hogy ha én célzol egy AWP-vel, akkor hajszál pontosan kell céloznom, míg más céloz vele, akkor igazából el se találja, mégis meghal az ellenfél." Mert a modell és a modell hitbox-a nem mindig egyezik. Deagle meg szar fegyver, P250 jobb. Csak gyakorlással lehetsz jobb. Persze vannak akik sok gyakorlással sem lesznek jobbak, mert ahogy az elsõ is mondta, nincs elég játékintelligencia, lassú vagy stb.
A kérdező hozzászólása: Van egy nagyon jó taktikám. Ez sokszor be szokott válni, bár most meg fogtok érte kövezni, hiszen senki sem szereti a kempelõket (én sem). De oroszok ellen csak így van esélyem. Terrorista vagyok, és bekempelek a félig nyitott dupla ajtó mögé még a T bázis oldalán. Ha jön valaki, legjobb esetben nekem háttal lesz, le tudom puffantani Ak 47-tel. Ha egy jön kevésbé gyakorlott játékos, szinte mindig lelövöm, ha jön egy orosz, hiába lövöm hátba telibe, megfordul és elsõre fejbe lõ. Akkor ez most mi? A legjobb játékosokba sokkal többet kell bele lõni, mint egy kevésbé gyakorlott játékosba. Ezért gondoltam, hogy átállítottak valamit a konzolban, hogy kevesebbet sebzõdjenek. Vagy ezt nem lehet megcsinálni?
Az ilyen csaláshoz a szerver adatait is módosítani kellene, szóval nem egyszerû. Valószínûbb, hogy máshogy mozog egy profi mint egy kezdõ. Pl. egy lehelletnyit belemozdul a lövésedbe.
Ha csak egyedül mész, nincs csapatod, akkor csak az egyéni skilljeidre támaszkodhatsz, reakcióidõ, célzás, a pályák ismerete, elõnyös helyzetek keresése, stb, ez gyakorlással fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: Tehát azt mondjátok, hogy a lényeg a gyakorlás.. És akkor nincs egy vagy több magyar nyelvû útmutató videó? vagy esetleg magyar feliratos..
A videó nem tanít meg lõni és nem mindenkibõl lesz profi. Meg kell figyelned a nálad jobb játékosokat, a mozgásukat, mit csinálnak másképp és tanulni. Ha ez nem megy, megmaradsz egyszerû középszerû játékosnak.
ha jobb akarsz lenni akkor mühyeben keress olyat amit valahogy ugy hivnak hogy crasy aim training minden nap gyakorolj legalább fél orát. ettöl fejlödik a pontosságod, motorikus reflexek, sok idöt lehet ezzel spórolni ugyanis itt nem feltétlenül kel táralni ami nem lessz igy idöpocsékolás és állandoan termelödnek a botok. a lövésnél több mindent lehet gyakorolni. pl bármijen fegyverrel gyakorolhatsz, 1 golyós fejlövések egyhejböl, vagy mozgásbol, rántásbol, esetleg a sorozat lövés dinamikáját és metodját, mint pl a desert pontatlanságának a megértését és megszokását hogy te is ugy löhess mint aki 1 lövésböl lövi a fejet a dezertel. észre vehetsz ojan alapvetö dolgokat amit lehet hogy már tudod de egy DM metcsen vagy egy fegyverversenyen nem biztos hogy van idöd figyelni a pörgés miatt. ijen pl hogy mozgás közben a pisztolyokkal géppisztolyokkal az elsö golyo mindig pontos vagy legalábbis szinte majdnem a célkeresztközepébe csapódik. vagy pl az ak vagy m4 pontatlanná válik már az elsö golyonál is mozgás közben. ennél csak az aimod lesz jobb játék inteligenciát tactikot nem fogsz tudni megtanulni. azt inkább csak pro videok bolt tudod megtanulni de az igazábol kevés ahoz képest mint amennyi szituácio létre jöhet a játékaid során.

Hogyan lehetnék jobb táncos?

Próbáltam már ált. iskola első éveiben néptáncolni, az annyira nem tetszett, társastáncra is jártam. Ott a tanár nem igazán foglalkozott velünk (egy órából 10 percet késett, amikor bent volt szinte folyton dumált másokkal, óra alatt többször is kiment cigizni) ezért abbahagytam, most, hogy más tanár van, aki elméletileg jobb, sokat kéne fizetni (egyik osztálytársam mondta hogy rengeteget kell fizetni ruhákért meg mindenért). Aztán másfél évig jártam hip-hopra, de egy idő után kimaradtam, lebetegedtem, hetekig nem voltam, és nem mentem utána vissza. Ennek már több mint 1 éve, már cikinek érezném visszamenni, ezért itthon szeretnék tanulni táncolni, videókból. Leginkább az ilyen "popsirázós" dolgok tetszenek, mint mondjuk ez:

Legjobb válasz: Videóból csak satnya utánzatot lehet megtanulni.Profi táncosok mondták,hogy tehetséges vagy? Mert szülõk,haverok véleménye nem számít. Keress egy jóhírû tánciskolát.Nézz internetes véleményeket stb.. Ha Budapesten laksz akkor például a Harmónia,Táncláz,Csillagszemû,No Comment tánciskolák mind kiválóak

Videóból csak satnya utánzatot lehet megtanulni.Profi táncosok mondták, hogy tehetséges vagy? Mert szülõk, haverok véleménye nem számít. Keress egy jóhírû tánciskolát.Nézz internetes véleményeket stb.. Ha Budapesten laksz akkor például a Harmónia, Táncláz, Csillagszemû, No Comment tánciskolák mind kiválóak
A kérdező hozzászólása: Vidéken élek, kb. 40 kilóméterre Budapesttõl. A rokonok-barátok is mondták, de sok tánctanár megjegyezte, hogy van hozzá tehetségem. Tudom hogy csak utánzat, de gyakorlásnak nem árt...
A kérdező hozzászólása: A hip-hop tanárunk mindig legelõre állított, minden egyes új koreográfiánál, pedig mondjuk elég vékony és magas vagyok, szóval nem azért mert én voltam a legalacsonyabb, vagy hasonló...
A gyakorlás nem árt? Hát az biztos, de nem netrol. Megtanulsz mondjuk néhány lépést, de rosszul...akkor azt már az életben nem fogod tudni kijavítani. Keress táncos csatornákat, blog szerûeket, ahol kapcsolódnak a videók egymáshoz. Csak találnod kell egy pont hozzád illõ csatornát, ami a te stílusodban tanít. Lehet össze-vissza is, innen is, onnan is, de úgy még rosszabb lesz...a legjobb lenne egy normális tánc iskola!
Ühüm :D Felajánlották hogy többet csinálj? Vagyis egy tanárnak több csapata van van amelyik jobb ilyenkor átrak :) Nah mind1.. ez a video szerint õs tehetség vagyok :D Oké tanulj dolgokat a netrõl mozdulatokat is de ne egy egész koreográfiát... :D Most komolyan... Én hip hop-zok a tanár szar volt abba hagytam :) Itthon csinálok lényegében azt nézem hogy milyen trükkök vannak :D Hát nem lehet magadtól kitalálni valamit? Nem sablonosan? :o Könyörgöm... azt mutasd nekik...ne azt amit betanultál netröl :D és LÁNY vagy tehát ezt ki kell használni a hip hop-ban is... Ez a fenék rázás... és vonaglás.. :D de lényeg a lényegen :) Legyen saját stílusod :) 14/L

Hogyan lehetnék jobb fociban?

14éves vagyok,lány.Szeretek focizni,edzésre nem tudok még menni,mert szünet van.Nem focizok rosszul,de szeretnék minnél jobb lenni.csatár vagyok és kis pályán játszok.Valaki megmondaná,hogyan lehetnék jobb?tudnátok írni egy edzés programot?

Legjobb válasz: Mint szokták mondani,a foci 10 százalékban tudás és 90 százalékban kitartás. A focira kimondott edzés program nincs. Ha tehetséges valaki,fontos hogy rengeteget bánjon a labdával. Ha nem másokkal focizol,hanem mondjuk csak dekázol,azzal is sokat fejlõdsz. adott korosztálynak mennyi futásra,mennyi lépcsõzésre

Mint szokták mondani, a foci 10 százalékban tudás és 90 százalékban kitartás. A focira kimondott edzés program nincs. Ha tehetséges valaki, fontos hogy rengeteget bánjon a labdával. Ha nem másokkal focizol, hanem mondjuk csak dekázol, azzal is sokat fejlõdsz. adott korosztálynak mennyi futásra, mennyi lépcsõzésre
Bocsi, az elõzõ komment végét kicsit elrontottam. Az utolsó mondat így hangzott vopna: Az erõnléti része pedig már az edzõ feladata. Õ tudja, hogy az adott korosztálynak mennyi futásra, lépcsõzésre, felsõtestrverõsítésre stb van szüksége ahhoz, hogy ne dolgoztassa halálra, ám mégis fejlõdjön.

Hogy lehetnék jobb anya?

Ti mit csináltok mikor úgy érzitek, hogy minden erőtök elfogyott??? Vagy ez csak én érzem? 3,5 éves kislányommal most már minden nap egy kínszenvedés. Minden hétköznap 8-18 óráig nem vagyunk együtt. Sajnos sokat kell dolgoznom. Nagyon szeretnénk kistesót, hogy otthon tudjak lenni, de az sem jön össze. Szóval addig minden nap munka... Az estéket és a reggeleket szinte végig vitázzuk. Szinte semmit nem akar megcsinálni amit én szeretnék. Nem eszik, nem akarja felvenni amit én mondok, stb. Mondhatnám, hogy ritka pillanat, hogy egyből megcsinálja amit kérek. Tudom, hogy nagyon nagy gond, hogy keveset vagyunk együtt, de ez az ország erre kényszeríti az embert. Az is biztos, hogy dackorszakunk is van. De az oviba meg azt mondják, hogy nagyon jól viselkedik. Apa szerint csak velem viselkedik borzalmasan. Mit csináljak, hogy több erőm legyen? Nincs valami "pörgető" vagy vitamin ami segít, hogy éjfélig fent tudjak maradni, hogy a gyerekre meg a háztartásra is legyen időm? Hozzá teszem a párom is segít, de 18-21 óráig minden nem fér bele. Ezért még a hétvége is sokszor totál elmegy. Szerintetek el kéne mennünk gyerek pszichológushoz? Úgy érzem borzasztó anya vagyok és már sosem lesz közöttünk jó viszony... :(

Legjobb válasz: Na figyi. Semmi pánik. Ezt én is sokszor érzem mit leírsz, azzal a különbséggel, hogy én itthon vagyok a 3,5 évesemmel, és olyan patáliákat levág hogy csak lesek. Azt hittem a két éves dac után már nem jön csak késõbb. Nagy frászt, most az oviban is egyre több gyerek újra dacol, hiszti, dühroham, kiabálás, "süketség". És apának mindent megcsinál, neki sokkal jobban szót fogad. Ne hibáztasd magad semmiképp, tedd meg amit tudsz és ennyi. Majd kinövi. Supradin nekem bejött. De azért pihenj is, és ha lehet a pároddal mikor tudtok kapcsolódjatok ki gyerek nélkül. Minden jót! A szuperanyukáknak üzenném: nem, nem vittem a gyerekem pszichológushoz, és velem sincs baj köszönöm, életkori sajátosság a gyerkõcöknél ebben a korban, van akinél durván kijön, másik gyerek meg puding. Ennyi.

Na figyi. Semmi pánik. Ezt én is sokszor érzem mit leírsz, azzal a különbséggel, hogy én itthon vagyok a 3, 5 évesemmel, és olyan patáliákat levág hogy csak lesek. Azt hittem a két éves dac után már nem jön csak késõbb. Nagy frászt, most az oviban is egyre több gyerek újra dacol, hiszti, dühroham, kiabálás, "süketség". És apának mindent megcsinál, neki sokkal jobban szót fogad. Ne hibáztasd magad semmiképp, tedd meg amit tudsz és ennyi. Majd kinövi. Supradin nekem bejött. De azért pihenj is, és ha lehet a pároddal mikor tudtok kapcsolódjatok ki gyerek nélkül. Minden jót! A szuperanyukáknak üzenném: nem, nem vittem a gyerekem pszichológushoz, és velem sincs baj köszönöm, életkori sajátosság a gyerkõcöknél ebben a korban, van akinél durván kijön, másik gyerek meg puding. Ennyi.
Ezen csak az segít, ha minél többet foglalkozol vele. A gyereknek semmi baja, itt inkább Te vagy a gond. A gyerek így "bosszulja" meg, hogy keveset van Veled, a viselkedésével fel akarja hívni a figyelmet magára. Fenébe a háztartással, legyél inkább többet vele.
Megpróbálhatod a pszichológust, de szerintem a fõ probléma az, amit leírtál. Nem tudsz esetleg részmunkaidõs állást vállalni?
A kérdező hozzászólása: A munkám addig kell még ismét nem leszek terhes. Mert akkor újra otthon lehetnék . De nem akar összejönni.... Addig kéne valami megoldás. Az a baj, hogy borzasztó fáradt vagyok esténként. Még napi 3 kávé mellett is.
Pontosan ez az amit a gyerek érez rajtad. Magnéziumot szedhetsz amúgy az talán kicsit segít, hogy jobb erõbe legyél. Tavasz van ki van ürülve a szervezeted vitamin-készlete. Egyé sok gyümölcsöt, zöldséget, vagy patikából kérje valami multivitamint. Tényleg magaddal kell valamit kezdeni, hogy legyen türelmed a gyerekhez. Ezt jól látod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!