Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetek hogy (5395 db)

Au-Pair hogyan lehetek, hogyan mükődik ez?

ha nem beszélem az adott nyelvet,vagy csak picit akkor is lehet?

Legjobb válasz: Nézz körül a neten, regisztráld magad pár oldalon (pl. aupair-world.net), és nézelõdj a hirdetéseknél, van ahol nem kell tökéletes nyelvtudás, de valahogy azért meg kell értetned magad a családdal. Milyen nyelveket beszélsz? Ha angolul tudsz, akkor már el fogsz boldogulni legtöbbször, az adott ország nyelvét pedig tanulhatod ott.

Nézz körül a neten, regisztráld magad pár oldalon (pl. aupair-world.net), és nézelõdj a hirdetéseknél, van ahol nem kell tökéletes nyelvtudás, de valahogy azért meg kell értetned magad a családdal. Milyen nyelveket beszélsz? Ha angolul tudsz, akkor már el fogsz boldogulni legtöbbször, az adott ország nyelvét pedig tanulhatod ott.
A kérdező hozzászólása: angolt tanulok a suliban, de nem igazán megy, ezért gondoltam hogy kint jobban megtudnám tanulni, mivel muszáj lenne használni a nyelvet.

Hogyan lehetek én is Youtube partner?

Sziasztok!Láttam a magyar youtube-sok közül olyat,akinek 25.000 nézettsége,illetve 150 feliratkozója volt!Nekem jelenleg 42.129. nézettség, és 393 feliratkozóm van! Hogy lehetnék én is YouTube partner? A pénz az eggyátalán nem érdekel, csak a + lehet?ségek a csatornán!

Legjobb válasz: Ha elõjön ez a kérdésed, akkor légy szi görgess lejjebb és ott tökéletes választ kapsz mindenre: Kapcsolódó kérdések Hogy lehetek youtube partner? Milyen videót érdemes készíteni, amivel minnél hamarabb youtube partner lehetek? Levelet kaptam, mely szerint YouTube partner lehetek. Ha elfogadom a feltételeket, akkor? Hány éves kórtol lehetek youtube partner? Így lehetek Youtube partner? Magyarországon lehetek youtube partner?

Ha elõjön ez a kérdésed, akkor légy szi görgess lejjebb és ott tökéletes választ kapsz mindenre: Kapcsolódó kérdések Hogy lehetek youtube partner? Milyen videót érdemes készíteni, amivel minnél hamarabb youtube partner lehetek? Levelet kaptam, mely szerint YouTube partner lehetek. Ha elfogadom a feltételeket, akkor? Hány éves kórtol lehetek youtube partner? Így lehetek Youtube partner? Magyarországon lehetek youtube partner?
socialblade.com itt kitöltöd a lapot és ha engedélyezik akkor kész. segítek, vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenetbe. (admin4911)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok-sok segítséget! Partner lettem! :) http://www.youtube.com/user/ElectronicGamingTeam

Van olyan könyv amiben le van írva hogyan lehetünk egy lánynak a lehető legjobbak? Hogy minél jobban szeressen és a lehető legjobb legyek neki?

Legjobb válasz: nincs de én elmondom a titkot legyen egy házad meg két luxuskocsi a garázsban valamint legyél kigyyúrt izomállat és te vagy a legjobb :D

nincs de én elmondom a titkot legyen egy házad meg két luxuskocsi a garázsban valamint legyél kigyyúrt izomállat és te vagy a legjobb :D
Próbálkozz a plázán kívül ismerkedni.. ;)


Hogy van az anorexiásoknak annyi akaraterejük, hogy koplaljanak? Hogy lehetnek kitűnő tanulók ha nem esznek semmit, így nincs miből energiát nyerniük?

Legjobb válasz: hiába a motiváció, hiába akarok állandóan teljesíteni, volt pl nyáron olyan hetem, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, annyira rosszul voltam. meg olyan is, hogy nem bírtam el a táskámat, meg le kellett guggolnom az utcán, hogy el ne ájuljak, botorkálva közlekedtem, szédelegtem, depressziós voltam. de valami motivál, hajt, s mindenben én akarok lenni a legjobb... meg akarom mutatni a világnak, hogy van akaraterõm. hiába tudom, hogy nem a koplalással és önsanyargatással kellene fémjeleznem. a másik meg, hogy ha valamirõl úgy érzem, kudarcra van ítélve, inkább neki sem futok, hagyom veszni, vagy kitérek elõle, mert nem bírnám elviselni, hogy szembesülnöm kelljen azzal, hogy valamiben nem bírtam a maximumon teljesíteni. nem bírok második lenni. semmiben. ha elsõ nem lehetek, akkor sehányadik. a therapeuták szerint személyiségzavarból ered, hogy így félek a kudarctól, illetve, hogy ilyen nagyon szeretnék érvényesülni. elképzelhetõ.

hiába a motiváció, hiába akarok állandóan teljesíteni, volt pl nyáron olyan hetem, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, annyira rosszul voltam. meg olyan is, hogy nem bírtam el a táskámat, meg le kellett guggolnom az utcán, hogy el ne ájuljak, botorkálva közlekedtem, szédelegtem, depressziós voltam. de valami motivál, hajt, s mindenben én akarok lenni a legjobb... meg akarom mutatni a világnak, hogy van akaraterõm. hiába tudom, hogy nem a koplalással és önsanyargatással kellene fémjeleznem. a másik meg, hogy ha valamirõl úgy érzem, kudarcra van ítélve, inkább neki sem futok, hagyom veszni, vagy kitérek elõle, mert nem bírnám elviselni, hogy szembesülnöm kelljen azzal, hogy valamiben nem bírtam a maximumon teljesíteni. nem bírok második lenni. semmiben. ha elsõ nem lehetek, akkor sehányadik. a therapeuták szerint személyiségzavarból ered, hogy így félek a kudarctól, illetve, hogy ilyen nagyon szeretnék érvényesülni. elképzelhetõ.
Maximalisták lesznek, vagyis erõs önkontroll.. ilyesmi azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: én pedig szeretnék az lenni. mert tõlem elvárják hogy vékony legyek.
A kávéból meg a cigibõl esetleg alkoholból:) .Az ismerõsöm anorex, bulémiás, jó állása van sokat keres, rend fanatikus a lakásban egy porszem sem lehet és kb 40-45 kiló.Úgy néz ki, mint egy csapzott madár.A pulóverbõl kidülled a lapockája, az arca egy egéré. Kb 15 évesen ledagattozta valaki és akkor megbomlott az esze, meg persze a legfõbb kiváltó a szülõk elleni lázadás.
A kérdező hozzászólása: Vanilia Pipu, anorexiás vagy? hány éves vagy? volt már mikor én is koplaltam.. de csak néhány napig mert annyira lefárdtam hogy nem tudtam se tanulni, se semmit.
ezt nem lehet csak ugy megmagyarázni vegyünk engem....suliba biciklivel járok és év elején volt, hogy nem bírtam hazafelé tekerni, jó mondjuk itt nálunk szinte mindig szembeszél van, de amikor ez nem volt így, akkor sem ment a dolog.itt vagyok mint gyógyuló anorexiás, de míg tényleg nagyon beteg voltam, csak az éltetett h minél vékonyabb lehessek.....(jah meg a tvpaprika:) )
igen, betegeskedem, de járok orvoshoz. rem, idén elkerülöm a kórházat. nagyon szeretnék meggyógyulni. am 19. életévemben járok. :)
szeretnél az lenni? az anorexoia egy betegség, miért akarsz beteg lenni? nem minden vékony ember anorexiás, kórosan soványnak lenni meg egyáltalán nem szép, furcsa, hogy nálad ez elvárás.

Hogy lehetnek olyan emberek akik bent tartják a macskájukat?

Nem értem. Minek engedik őket be egyáltalán??A macskáknak kint a helyük. Hogy lehet ilyen ,hogy valakik macskája bent végzi a dolgát??Szerintem egészségtelen dolog bent macskát tartani. Főleg olyan szőrös Perzsát.Vagy az a Sziámi?? Összeszőröz mindent.

Legjobb válasz: Utolsó: a szomszéd pumi fajtájú kutyának ezerszer nagyobb a mozgásigénye, mint az én alvós nõstény macskámnak. Szóval ne hasonlítgassunk ilyen általánosan. A gazda dönti el, hogy bent vagy kint tartja, mint a többi állatnál. A kérdezõ tipikus vitakérdést tett fel. Fordítva is ki lehet tenni a kérdést: "hogy lehetnek olyan emberek, akik engedik, hogy kóboroljon a macskájuk, sok piszok és betegség van az utcán". Mi értelme ennek a kérdésnek? A macskát bent is lehet tartani, nem koszos állat és ápolással a szõrét is kordában lehet tartani. Aki nem akar sok szõrt, vesz olyan macskát. Nekem kinti cicáim vannak, de szívesen tartanám bent is õket, de nálam nem megoldható. Kiskorom óta puszilgatom a kinti cicáimat, és semmi bajom nem lett még tõlük.

Egy kint tartott macska nem fog neked elélni 15-20 évig... Az más kérdés, hogy régen nem volt ivartalanítás, így az se nagyon érdekelte a gazdát, ha Mircike löncshúsként végezte valami kutya szájában, mert a Mircike 5 kölyke, meg testvérkéi, meg unokái (igen, kb 30-40 macska) lakott még a tanyán. Mivel én nem tartok macska-szaporulatot eldugva a házam körül, igenis vigyázni fogok arra az egy szem állatra, amiért felelõsséget vállaltam. És ez azt jelenti, hogy nem engedem egyedül bóklászni az autóút mellett, megzabálni a kedves szomszéd által kitett patkánymérget, vagy berohanni a szomszéd kerítés mödé, ahol õrzõkutyák laknak. Az egészségrõl meg számtalan vitát nyithatnánk, szerintem nagyobb gond, hogy a lakosság fele kövér, mint egy disznó, többen fognak ebbe megbetegedni, mint a háztartásokban élõ állatok miatt.
Utolsó: a szomszéd pumi fajtájú kutyának ezerszer nagyobb a mozgásigénye, mint az én alvós nõstény macskámnak. Szóval ne hasonlítgassunk ilyen általánosan. A gazda dönti el, hogy bent vagy kint tartja, mint a többi állatnál. A kérdezõ tipikus vitakérdést tett fel. Fordítva is ki lehet tenni a kérdést: "hogy lehetnek olyan emberek, akik engedik, hogy kóboroljon a macskájuk, sok piszok és betegség van az utcán". Mi értelme ennek a kérdésnek? A macskát bent is lehet tartani, nem koszos állat és ápolással a szõrét is kordában lehet tartani. Aki nem akar sok szõrt, vesz olyan macskát. Nekem kinti cicáim vannak, de szívesen tartanám bent is õket, de nálam nem megoldható. Kiskorom óta puszilgatom a kinti cicáimat, és semmi bajom nem lett még tõlük.
A macskáknak bent a helyük. ha háziállatként tartják, kötelessége a gazdának gondoskodni arról, a macska ne kószáljon kint, felügyelet nélkül. Sok idõ kell, hogy elteljen még, amíg kimegy a köztudatból, a macska nem az utcán kószáló állattal egyenlõ. Amúgy, aki nem akar, az nem tart bent macskát. Aki meg tart, az vállalja annak minden nyûgjét. Az pedig, hogy mi az egészségtelen, külön fejezet.Nem tudok macskás ismerõst, aki beteg lenne, mert bent van a cicája.
Szerintem is egészségtelen, nem is szeretem a macskákat. De vannak akik igen, és mondjuk nem hagyják egész nap kóborolni õket, mint az udvari macskákat. Ha valakinek macskája van, akkor figyeljen is, rá és ezt így lehet a legkönnyebben megoldani.
Egészségtelen, büdös, de a macskának mindegy. Ha pici kora óta így él, akkor neki a kert lenne idegen.
A kérdező hozzászólása: Ugyan már! Még nem jött fel ez a szobacica divat addig mindenki kint nevelte a macskáját!!Ivartalanitás , oltások és szupi tápok nélkül is eléltek 15-20évet.
Én inkább azért tartom hülyeségnek, hogy egy macskát lakásban tartanak, mert ezeknek az állatoknak rengeteg mozgástérre van szükségük, nem olyanok, mint a kutyák, hogy megelégszenek napi 1 sétával. Ha egy macskát 4 fal közé zársz, egy idõ után meghülyül. Úgy meg mi értelme van állatot tartani, ha az nem érzi jól magát..
Én bizony egy ilyen ember vagyok! Szörnyû, igaz?? Panelban lakom, kettesben egy cicával, jó ideje õ az egyetlen társam. Hová kéne tennem a cicát, a lépcsõházba?? Vagy tegyük fel azt a kérdést is, hogyan lehetnek olyan emberek akik panel lakásban élnek.. A kinti cicákat vagy elütik, vagy megmérgezik, sajnos általában rövid kis életük van, pedig megérdemelnének ennél sokkal többet is. Ha kertes házban laknék, ki sem merném engedni a cicust kóborolni.
Mi közöd van hozzá, hogy ki, hol tartja a macskáját? Szerintem foglalkozz magaddal, és ne írj ki ilyen hülyeségeket erre az oldalra. Ja, egy sziámi gazdija voltam, aki lakásban tartja .....
Egyrészt igen, mi közöd hozzá, hogy más, hogy él, mért boldog és mire költi a pénzét? Konkrétan perzsát tenyésztek és képzeld nem egy macska van a házban :P Vannak idõ macskáim akik ivartalanítva vannak és lám nem õrültek meg, nem is értem mért hisz már oly régóta a 4 fal között vannak. Igen õsszeszõröz mindent, de van egy tevékenység ami háziállat mentes háztartásban is javasolt, úgy hívják, hogy takarítás. Tanulj meg élni a másik mellett és ne ítélkezni, mert rohadt undorító jellem ez. Én nem vállalnék gyereket, gyíkot, kígyót, tehenek, de ez az én gondom.Valakit az elõbbiek tesznek boldoggá, teljessé ezt elkell fogadni és nem ítélkezni.Nem mindenki úgy él ahogy a többség normálisnak tartja, kinek a pap kinek a papné ugye..
A szomszédomban 7 macska van a lakásban. Hiába takarít rendszeresen a csaj, azért van ájer és a székeken szõr rendesen. A múltkor hellyel kínált, de inkább álltam. Igaz, én 4x-es allergiás vagyok macskaszõrre. Az elsõ válaszomhoz ragaszkodom. A barátom kiscica kora óta nevel egy macskát a 8. emeleti lakásban és a macska egyszerûen nem akar kiszökni a lépcsõházba sem, pedig megtehetné. Úgyhogy akik lepontoztak azok 0 tapasztalattal rendelkeznek e téren és csak érzelembõl ítélkeznek. Szerintem meg a macskának a kert egy jó dolog, a probléma ott kezdõdik, amikor a szomszéd gyepére kakil vagy a veteményesébe. Mondjuk a hónapos retekbe. Más kontójára hobbiállatot tartani is ugyanolyan felelõtlenség. Akkor bizony benne van a pakliban, hogy egy kutya elkapja és nem véletlenül.
"Igen õsszeszõröz mindent, de van egy tevékenység ami háziállat mentes háztartásban is javasolt, úgy hívják, hogy takarítás. " Tudod vannak intervallumok amíg a szõr felgyûlik és elkezdõdik egy újabb takarítás. Ez egyén és igény függõ. Mivel a cicák szõre folyamatosan hullik, akkor a napodnak ezzel a tevékenységgel kéne telnie és szerintem nem csak ezzel foglalkozol. Úgyhogy nekem ne mesélje be egy macskás se aki tömegével tart állatot, hogy van olyan óra amikor egyetlen szál szõr sincs sehol. Mi van, ha váratlanul beállít valaki?
Mivan ha váratlanul beállít valaki?Semmi mi lenne?Behívom és megkínálom kávéval :) Bár nincs váratlan vendégem, mert nem vendégházam van és nem is átjáróház. Persze, hogy mindig van szõr valahol, de a válaszodból arra következtetek, hogy te egy putrira gondolsz ha valaki bent tart macskát.Nem kell látástól vakulásik takarítani, megvan a napi takarítás és minden tiszta, rendezett, de ezt hiába mondom olyannak aki úgy gondolja, hogy az állat kintre való, kintre, de a szomszédba ne wc-zen :D Tudom nehéz elképzelni azt, hogy valakinek munkahelye van, macskája van és még takarítani és fõzni is tud egy nap, valóban hihetetlen, hogy néhány ember betudja osztani az idejét és nem a fotelba hízlalja a seggét.De valakinek ez a normális élet valakinek más.Mindenki úgy él ahogy neki megfelel, így nem értem a kérdést se.Van úgy, hogy rohanok és van a ruhámon pár szõrszál, nem érdekel mivel nem akarok megfelelni másoknak, idegeneknek meg pláne nem és az se nagyon érdekel, hogy ki mit gondol.Kívánom, hogy sokan tudjanak így élni, mert azt látom az a meghatározó, hogy a másik mit gondol.(a másiknak is lehetne saját élete amit él, nem mindig a szomszéddal és másokkal foglalkozni)

Hogyan lehetek egy kicsit erősebb?

11 éves vagyok,és nem érzem magam jól a b?römben.Az osztályban mindenki lenyom,szeretnék egy kicsit er?sebb lenni.Próbáltam edzeni naponta többet tornázni,de nem ment.Vagy túl meder?ltettem magam,vagytúl lusta voltam hozzá.Kéne egy olyan módszer,amivel(ha sokáig tart,nem baj)egykicsit er?sebbé tenne.

Legjobb válasz: nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek rólam hanem hogy hogyan lehetek erõsebb!!!

A kérdező hozzászólása: nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek rólam hanem hogy hogyan lehetek erõsebb!!!
Ennyi évesen még nyomjad a fegyencedzést:****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ja a fegyenc jó lesz de hidd el nem azon múlik az élet, hogy ki nyom le kit a pénz a fontos nem a karod körmérete:)
Gondolj erre amikor a mozgásszegény életmód következtében a 40-rs éveidben elhízva cukorbetegen az elsõ szívinfarktus után vegetálsz.
Én nem élek mozgásszegény életmódot csak ez a fajta hülyegyerekféle presztizs idegesít, hogy ki tud kit megverni és hogy mindent erõszakkal, erõvel kell megoldani, meg kinyom le kit... Megáll az agyam ezektõl a hülyeségektõl, azért van számunkra a beszéd, hogy azzal oldjunk meg problémákat. Persze fontosnak tartom az egészséget és erõnlétet is, de azépeszûséget is egyben.

Hogyan lehetnék agresszívabb?

K1-ezem, és egyszerűen nem tudom magam felpörgetni kesztyűzésnél. Az életben is nyugodt vagyok, nagyon nehéz kihozni a sodromból. Hogyan "hívhatnám ki a vadállatot"? 21/f

Legjobb válasz: Ez nem válasz, csak egy észrevétel: Ha nem vagy agresszív akkor mi a francot keresel a K1-ben? :D Az én logikámban ez úgy mûködne, hogy ha ki is próbálom és látom hogy nem az igazi, akkor nem azon agyalok, hogyan lehetnék vadállat, hanem hogy akkor ahelyett mit csináljak :) A választ meg reméljük megkapod. :D

Ez nem válasz, csak egy észrevétel: Ha nem vagy agresszív akkor mi a francot keresel a K1-ben? :D Az én logikámban ez úgy mûködne, hogy ha ki is próbálom és látom hogy nem az igazi, akkor nem azon agyalok, hogyan lehetnék vadállat, hanem hogy akkor ahelyett mit csináljak :) A választ meg reméljük megkapod. :D
Mond az edzõsnek, húzzon fel. Mondjuk vágjon pofán ( csak lightosan), szidjon!
köss bele olyanba, aki nem mer visszaütni, belejössz majd, és agresszívebb leszel.
A kérdező hozzászólása: Szeretem csinálni, meg érdekel a küzdõsport, csak egyszerûen nem tudom elõhozni a "vadállatot". Az utcán belekötés másba meg nem méltó dolog, gusztustalan...

Hogyan lehetnék szerződéses katona?

Sziasztok! Jelenleg suliba járok szakmát tanulni, de szeretnék elmenni szerz?déses katonának (érettségim van), azon belül vagy lövészként vagy harckocsivezet?ként, és az érdekelne, hogy ennek mi a menete? Azt tudom, hogy els?nek bekéne menni a helyi toborzóirodába, de így informálódni akarok el?tte. Minden info érdekelne, hogy hova kell menni, mit kéne vinni, eleve mikor és hogyan lehetne jelentkezni, stb.... El?re is nagyon szépen köszönöm! 20/f

Legjobb válasz: De te semmit nem szabtál itt személyre. Ugyanazt írtad, mint mindenki: hogyan lehetek szerzõdéses katona. Mi ugyanazt válaszolhatjuk rá, mint eddig. De nem fogjuk százszor leírni. Plusz soha nem értettem, hogy bizonyos dolgokat miért nem az illetékeseknél kérdeznek meg az itteni felhasználók... Ha betegségük van, miért nem mennek orvoshoz? Itt - valószínûleg - senki nem az, és látatlanul fõleg nem lehet tudni, mi a baj. Aki katona akar lenni, miért nem megy a legközelebbi toborzóba? Az ottani embereknél pontosabb és naprakészebb információt senki nem tud itt adni - lévén, hogy ez a munkájuk.

De te semmit nem szabtál itt személyre. Ugyanazt írtad, mint mindenki: hogyan lehetek szerzõdéses katona. Mi ugyanazt válaszolhatjuk rá, mint eddig. De nem fogjuk százszor leírni. Plusz soha nem értettem, hogy bizonyos dolgokat miért nem az illetékeseknél kérdeznek meg az itteni felhasználók... Ha betegségük van, miért nem mennek orvoshoz? Itt - valószínûleg - senki nem az, és látatlanul fõleg nem lehet tudni, mi a baj. Aki katona akar lenni, miért nem megy a legközelebbi toborzóba? Az ottani embereknél pontosabb és naprakészebb információt senki nem tud itt adni - lévén, hogy ez a munkájuk.
A 200 fekvõ és 150 felülés nagyon erõs túlzás, 30 fekvõ és 40-45 felülés már elég a felvételhez.
Mondjuk használd a keresõt, és olvasd vissza a kismilló ilyen kérdést, amit elõtted feltettek.
adom az elözõ vélemyényét de itt egy kis segítség amit a googlén 21, 3 másodperc alatt megtalálhatsz http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! az a gondom ezzel a pdf-el, hogy mindig befagy a firefoxom, így sajna nem tudom megnézni....
A kérdező hozzászólása: Ja, és ha senki sem ismételné meg a kérdését személyre szabottan, akkor kb ez az oldal 100 kérdésbõl állna......
Öregem.Ha szakmát tanulsz akkor gyorsan felejtsd el a katonaságot.Addig ne is álmodozz róla míg el nem végeztél egy 4 éves érettségit.Ja és persze nem alapfokút hanem közép fokú a minimum.Persze készülj fel arra is, hogy a felvételin(elvileg) 200 fekvõt kell megcsinálnod asszem 2 perc alatt majd 200 guggolást megint 2 perc alatt és aztán 150 felülést megint csak 2 perc alatt.Persze mind ezt azután miután leutaztál Kecskemétre reggel 06:00-ra majd vettek tõled vért.Utána orvosi vizsgálat ahol megnézik a fogaidat a vérnyomásod stb... Utána az agyadban kezdenek el turkálni az agyturkászok. (ezek az adatok nem biztosak/pontosak/hihetõek.Én is valahol a GYK-n olvastam.)

Hogy lehet, hogy még mindig szeretem az első szerelmem? Azóta 8-9 év telt el. Mikor lehetek végre boldog? Vagy csak vele lehetek már? Senki mással? :' (

20éves vagyok és Januárba lett vége egy 6éves kapcsolatomnak! Amit?l nagyon örülök, hogy megszabadulhattam, hisz már nagyon rossz volt minden szinte 2év után. De én ugye mint fiatal lány sok dologra csak szakítás után jöttem rá, mint minden ember, aki egy ilyen hosszú kapcsolaton túl van. Most van egy másik barátom, vele 4hónapja vagyok együtt! Tudni kell, ? egy nagyon érzékeny férfi, tudja mi kell a n?nek és jó a sexben is! Nagyon szeretetre méltó jó természet?! Én is szeretem, de nem annyira, mint a legels? szerelmemet, akir?l még nem írtam! 4. es voltam (alsós), mikor megláttam, és egyb?l beleszerettem! Bel?le is érzelmeket válthattam ki, mert neki is voltak olyan megnyilvánulásai. Most, hogy id?sebb vagyok már, ? 21 én 20 . nem ment a felejtés. Igaz túl voltam egy 5éves kapcsolaton, de akkor is a képeit nézegettem és nagyon sokszor gondoltam rá. Miután az 5éves kapcsolatomnak vége lett, ? volt az els? aki rám írt. De nem nagyon mert lépni. Irogattunk egymásnak, heves volt, fort köztünk a leveg?, még cseten keresztül is. De nem történt semmi sem! Még egy csók sem volt köztünk. Most, hogy van barátom, ismét minidg rám ír, keres, a f?téren mindig látom. Megint csak nem megy a felejtés. Ma beszéltem vele személyesen. és ismét felkavart. Haza akart kisérni, de mondtam nem lehet. Lehet ez volt a hiba, mert akkor lehet sok dolog kiderült volna. Miután hazaértem, rá írtam és mondta nekem, hogy szeret, de nem szerelemmel, hanem mint n?t. és azt akarja vessek véget a mostani kapcsolatomnak, próbáljuk meg együtt, mert most valóban látja mit veszített. Én nagyon szeretem, de a mostani páromat is. Lehet a szenvedély er?sebb? lehet nem is szeretem, csak már olyan rég dédelgetem azt, hogy egy pár leszünk? Lehet egy olyan képet festettem róla magamba, ami nem is igazi, csak egy álom. Egy jól kitalált, számomra tökéletes álomkép. Félek. Mert ha a mostani párommal szakítanék, akkor egy ilyen embert nem hiszem találnék, valóban roppant érzelmes és nagyon sok szeretet ad, viszont, most itt az alkalom, hogy együtt legyek a dédelgetett álmommal. Nem tudom mit tegyek. Már sok embert megkérdeztem, de mindenki más-más választ adott. Igaz a véleményeket meglehet hallgatni, de minden fejben d?l el. Sokan azt mondták, nem hagynák el azt az embert aki annyira bolondul értem, mint a mostani párom. Nem tudom kérlek írjatok minél többen, ti, hogy látjátok ezt a helyzetet.

Legjobb válasz: Én is szeretem az elsõ szerelmemet. Most már több mint tíz éve. Pedig ugyanúgy köztünk se volt soha semmi. Ami viszont jelentõsen különbözik, hogy nekem nem kell fontolgatnom, hogyan hódíthatnám mégis el, vagy nem kell mérlegelnem, hogy kit válasszak, visszatérjek-e hozzá. Ugyanis õ engem kifejezetten utál. Neki sok volt az iránta táplált rajongásom, inkább tolakodónak érezte az egészet, úgyhogy ez lett a vége. Hosszú történet, de mindegy, nem ez a lényeg... A középiskola után külön városokba kerültünk, azóta személyesen mindössze háromszor láttam, ennek ellenére az interneten keresztül (régebben iWiW, most Facebook, publikus levlisták, fórumok stb.), amennyire csak lehet, én minden egyes nap figyelemmel követem az õ életét... Ami viszont a te esetedet illeti, reálisan nézve én is azt javaslom, hogy maradj a mostani pároddal. Tudom, hogy nagyon nehéz higgadt fejjel dönteni, és hidd el, átérzem, mennyire nehéz helyzet ez számodra, de a két fiú leírása alapján egyértelmû, melyiküket kellene választanod. 25/F

Én is szeretem az elsõ szerelmemet. Most már több mint tíz éve. Pedig ugyanúgy köztünk se volt soha semmi. Ami viszont jelentõsen különbözik, hogy nekem nem kell fontolgatnom, hogyan hódíthatnám mégis el, vagy nem kell mérlegelnem, hogy kit válasszak, visszatérjek-e hozzá. Ugyanis õ engem kifejezetten utál. Neki sok volt az iránta táplált rajongásom, inkább tolakodónak érezte az egészet, úgyhogy ez lett a vége. Hosszú történet, de mindegy, nem ez a lényeg... A középiskola után külön városokba kerültünk, azóta személyesen mindössze háromszor láttam, ennek ellenére az interneten keresztül (régebben iWiW, most Facebook, publikus levlisták, fórumok stb.), amennyire csak lehet, én minden egyes nap figyelemmel követem az õ életét... Ami viszont a te esetedet illeti, reálisan nézve én is azt javaslom, hogy maradj a mostani pároddal. Tudom, hogy nagyon nehéz higgadt fejjel dönteni, és hidd el, átérzem, mennyire nehéz helyzet ez számodra, de a két fiú leírása alapján egyértelmû, melyiküket kellene választanod. 25/F
Nekem 20 év és több kapcsolat is kevés volt. Persze gyerekként semmi nem volt köztünk. Tudtam, hogy csak úgy szabadulhatok meg tõle, ha csalódok benne. Találkoztunk párszor, majdnem jól alakult, de végül mégsem. Azóta végre nincs benne a fejemben. Nem tudtam volna lezárni, ha nem próbálok meg összejönni vele.
Szerintem ne szakíts vele, ha szakítanál azzal egy nrmális srácból csinálnál nõgyûlölõ bunkó srácot, de te tudod, aztán ne sírj, hogy a másik megdug és kidob. 21f
A kérdező hozzászólása: Nem fogok sírni, mert annál okosabb vagyok, hogy sex legyen ...erre nem lesz alakalom..de köszönöm a válaszod!Valóban ...nem akarom, hogy ismét csalódás érje a mostani párom!Nem érdemli meg, mert õ jó ember!!
Jó döntés, szemét dolog lenne a srácot így lekoptatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!Aranyosak vagytok...igen a mostani párom mellett maradok....nem hagyom ott a biztos a bizonytalanért...De azért fura az elsõ szerelmét az ember milyen nehezen engedi el...Az utolsó válasz adót meg válaszra sem méltatóm...a moderátor gomb lenyomásával rem.eltüntetik ezt a kommentet...az ilyen ember minek regel ilyen oldalra?normális válaszokat kérünk, nem holmi tróger beszólásokat..

Hogyan lehetek népszerű? (Tudom, sok ugyanilyen ostoba kérdés van már fent az oldalon, de ez nem olyan mint a többi! )

Nos, miel?tt elkezdenétek oltogatni, hogy miért akarok "men?" lenni, meg hogy nem éri meg. Nekem megéri, higgyétek el :) Semmi másra nem vágyok jobban pillanatnyilag.

Legjobb válasz: Lehet, hogy komplikált, de jó lenne :) Nem úgy gondoltam azt a kedvességet, hogy nyálas legyek meg ilyesmik... Csak hogy ne cseszegessek, beszéljek ki senkit, mindig mosolyogjak, és ne beszéljek lenézõen :) Azért szeretnék ilyen lenni, mert az eddigi életem... hát... nem volt éppen tökéletes =/ És olyan amilyen eddig voltam, véletlenül se szeretnék lenni... Ezért is megyek el innen messzire, ahol senki sem ismer, hogy új életet kezdhessek. El akarok felejteni minden hibát, rossz döntést, szomorú pillanatot. De ha itt maradok, ez sohasem fog sikerülni, és nem lehetek igazán boldog... 13 éves vagyok. Ez még nem késõ ahhoz, hogy változzak. Szóval ezért kellennek tanácsok, mert szeretnék tökéletes életet, amiben eddig sajna kicsiny részem sem volt... Sok igazi barátot szeretnék, és senkivel sem akarok rosszban lenni. Itt már elcsesztem, de ott Debrecenben még elõttem áll minden :) Nem azt mondom, hogy soha nem megyek bulizni. De nem olyan bulikba megyek majd mint eddig, csupán normálisan szórakozni. Tehát azért kellenek a tanácsok, hogy végre az lehessek aki lenni szeretnék :)

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy komplikált, de jó lenne :) Nem úgy gondoltam azt a kedvességet, hogy nyálas legyek meg ilyesmik... Csak hogy ne cseszegessek, beszéljek ki senkit, mindig mosolyogjak, és ne beszéljek lenézõen :) Azért szeretnék ilyen lenni, mert az eddigi életem... hát... nem volt éppen tökéletes =/ És olyan amilyen eddig voltam, véletlenül se szeretnék lenni... Ezért is megyek el innen messzire, ahol senki sem ismer, hogy új életet kezdhessek. El akarok felejteni minden hibát, rossz döntést, szomorú pillanatot. De ha itt maradok, ez sohasem fog sikerülni, és nem lehetek igazán boldog... 13 éves vagyok. Ez még nem késõ ahhoz, hogy változzak. Szóval ezért kellennek tanácsok, mert szeretnék tökéletes életet, amiben eddig sajna kicsiny részem sem volt... Sok igazi barátot szeretnék, és senkivel sem akarok rosszban lenni. Itt már elcsesztem, de ott Debrecenben még elõttem áll minden :) Nem azt mondom, hogy soha nem megyek bulizni. De nem olyan bulikba megyek majd mint eddig, csupán normálisan szórakozni. Tehát azért kellenek a tanácsok, hogy végre az lehessek aki lenni szeretnék :)
Mindenkinek megfelelni nem lehet. És öltözz úgy, ahogy kényelmesen ézred magad. Ha a 15 centis magassarkúban érzed magad tökéletesen, hát hordd azt. Ne mások mondják meg, mit vegyél föl, mert ha nem érzed benne jól magad, elveszett leszel, nem magabiztos így pont az ellenkezõ hatást éred el. Szóval ne ragaszkodj semmi külsõ recepthez, mert pl a fent leírt ruhatár (a blézer, drága holmik, 15 cm magassarkú) belõlem pont ellenézrést, visszatetszést vált ki. Ettõl függetlenül barátkoznék vele, mert ki tudja. Ja, és nem az elsõ benyomás alapján fognak megítélni, ez nagyon fontos. A véleményük még változik a gimnázium alatt. Szóval ne hangsúlyozd minden áron, hangosan, hogy "én k..va jó fej vagyok ám!" mert ez pont az ellenkezõját fogja kiváltani. Türelem, tettek és semmi önreklám. És ha rendes csaj vagy, akkor annak is fognak tartani. És ne félj, ha most nem a menõ kasztba kerülsz. Onnan percek alatt kikerül mindenki. Csak légy nyitott, toleráns, de ne hagyd, hogy kihasználjanak, csak mert jófej vagy! Az öltözködéshez még annyi, hogy az a legjobb, ha saját stílusod van. De elég fiatal vagy még ahhoz, hogy kétségbeess, ha nincs. És ha szereted, le ne vágasd a hajad, csak mert pár kommentes szerint hosszú!
A kérdező hozzászólása: Neeem, eszembe sem jutott, hogy levágassam a hajam :) Nekem így tökéletes :) [£]Majd akkor valamikor lehet linkelek képet neked :) jah és igen: egyáltalán nem csubakkás a hajam xD A tippeket amúgy nagyon köszönöm nektek :) De egy valamiben nem teljesen értek egyet: az elsõ benyomás ugyanis nagyon fontos és meghatározó. Ezért akarok az elsõ napon (a békatáborban) "tökéletes" lenni. Mert nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni :) Annak örülnék, ha mindenkinek szimpatikus lennék :) Tudom, hogy elég lehetetlen dolog, de próbálkozni lehet... :) Szóval még egy kérdés: ti elsõ benyomás alapján milyen viselkedésû/kinézetû embereket tartotok szimpatikusnak?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom... a probléma az, hogy az osztálynak minimum a fele debreceniekbõl áll... én meg innen a világvégérõl kerülök majd be a nagyváros éltbe úgy, hogy senkit sem ismerek... De majd csak lesz valahogy :) És hálás vagyok nagyon az eddigi válaszokért is :)
Csak természetesen, és ne görcsölj rá semmire. 17:48-as voltam.
A kérdező hozzászólása: Okéés, majd próbálkozok. Köszike ;)
A kérdező hozzászólása: köszike a linkeket :) )
"Eddig úgy voltam menõ, ahogy nem akartam soha. És nem is akarok. Az egész eddigi életem hazugság, a körülöttem lévõ emberek kétszínûek, és néha a legrosszabb eszközökhöz folyamodunk hogy ne legyen ez az egész olyan elviselhetetlen... Igaza van az egyik válaszadónak, a legtöbb népszerû ember tényleg egy csõdtömeg. Én is az vagyok... És nem vagyok büszke arra, hogy "menõ vagyok". Mert más szemében lehet hogy példakép vagyok, de ha tudnák hogy mennyire nem jó ilyennek lenni... El se tudják képzelni!" akkor miértis akarsz megint menõ lenni??? ellentmondasz magadnak kislány:) , de nem baj, majd felnõssz.
egyébként ha divatos is akarsz lenni, olyan hosszú hajjal nem leszel...max a vidéki jányok fognak felnézni rád. a hátközépnél hosszab haj már izléstelen. :) szóval ha másoknak _is_ akarsz tetszeni, rendbe teszed azt is.
A kérdező hozzászólása: Hát azt a népszerût (amilyen akarok lenni), úgy értem, hogy azt szeretném hogy szeressenek... Hogy felnézzenek rám, de ne hazugságok miatt. Hanem úgy igazából :) Másik válaszolónak pedig: a hajammal nincs semmi gond, és nem ízléstelen. Mindenki akivel találkozok, azt mondja hogy gyönyörû hajam van :) Az egyetlen dolog amit szeretek magamon :)
Azt a qva :O combközépig ér a hajad O.o Töltenél fel egy képet róla a kedvemért :D Biztos nagyon szép lehet :) le ne vágasd, inkább szépen kösd össze, vagy valami egyszerû frizurát csinált és különleges alkalmakkor pedig engedd ki hogy mindenkinek leessen az álla ;) A kérdésedre válaszolva: Ilyen ember nem igazán létezik :S Amit tehetsz az az, hogy megpróbálsz mindenkivel jóban lenni, mindenkivel közös témákról beszélgetni nem untatni a többieket és fõként nem nyafogni mindenen :)
A combközépig érõ haj, már túlzás. Nekem mindig csubakka jut eszembe, mikor meglátok egy ilyen hosszú hajú csajt:S Szerintem is elég lenne a fenékig érõ. 25L
Tökéletes sosem leszel. Szerintem ha jól értem, akkor te eddig egy ádáz számító dög voltál? Vagy egy lúzer-lúzer? :D Szerintem te csak egy kedves, aranyos lány akarsz akkor lenni, ahhoz meg nem kell semmi, gondolom nem vagy a lelked mélyéig gonosz. :D Úgyhogy csak légy önmagad. Mindig elsz, aki utálni fog, fõleg egy "nagyvárosban", szóval Debrecenben is tele lesz minden elkényeztetett gazdag libákkal, akiknek úgysem fogsz megfelelni. Légy kedves, tényleg ne beszélj ki senkit, ne játszd a fejed, és akkor lesznek BARÁTAID, több meg mindek? :D NEm olyan jó az, ha mindenki ismer és te vagy a "népszerû lány". Akármit csinálsz, az a téma. Fõleg ha rossz. -.- Sok a gonosz ember. De hálistennek vannak igazi barátaim, akikre mindig számíthatok (és viszont, valamelyik nap éjfélkor esett be egyikük lelki válság miatt) és ettõl vagyok boldog és elégedett. Nem attól, hogy mindenki megdícséri a hajam és tudja a nevem. :D
Az hogy tökéletes vagy-e vagy sem, a te fejedben dõl el, hiszen mindenkinek úgysem tudsz megfelelni akármit teszel, akárhogy viselkedsz... Lehet mindenki azt gondolja hogy milyen kedves és segítõkész vagy, de hidd el, találnak más hibát majd ami miatt néhányan nem fognak kedvelni. Viselkedj úgy ahogy neked tetszik, csak gondolj a következményekre, mert minden amit teszel hozzájárul ahhoz hogy ki lesz belõled késõbb. És szerintem nem az számít ki vagy 13-18 évesen a gimiben, hanem hogy ki leszel utána, az igazi világban. Mondhatnám a saját példámat, nem vagyok az a bulizós (szoktam járni havi egyszer), barátaimból kevés van, nem sokan ismernek, mégis tökéletes életem van, azt csinálom amit szeretek, nincsenek problémáim, nem szoktam idegeskedni... szvsz nem attól lesz valaki tökéletes hogy mindenki imádja... Egy csomó népszerû lány igazából egy csõdtömeg.
Én tökéletes vagyok :) mégsem szeret mindenki. Nagyon sokan "bírnak" de pont ugyan ennyien utálnak is. Lásd itt a fórumon bár már más névvel futok ;)
Te álomvilágban élsz, ilyen nincs amit te leírtál, és eleve ha csak azért lennél "menõ" mert megjátszod magad és nem önmagad adod akkor nincs értelme, úgy kell viselkedni ahogy te jól érzed magad, és nem úgy, hogy másoknak tetszen.
És hogy nézel ki?Ez nagyon fontos!Hány cm, kg?Milyen színû és hosszúságú a hajad?Milyen az arcbõröd?De mondjuk kitehetsz ide egy képet is.Mivel az öltözködés és a kedvesség a legkevesebb ahhoz, hogy menõ legyél.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom a külsõ mennyit számít, eddig a magabiztosságot mondta mindenki :) De ha szerinted fontos, akkor: 170 cm. 50 kg. combközépig érõ sötétbarna haj (és eredeti ;)) + félfufru az arcbõrt azt hogy érted?
Úgy értettem, hogy zsíros, pattanásos, sok rajta a hiba vagy tökéletes.
A kérdező hozzászólása: hát akkor ezek szerint tökéletes :) xd
Combközépig érõ haj szerintem nagyon hosszú.Elég lenne, ha épp, hogy a popsidig érne.Az alakod tuti jó.Milyen vastag a szád? Csináltass valami hasonló szemöldököt, de ne vékonyabbat http://petrakozmetika.hupont.hu/felhasznalok_uj/1/2/127239/k.. Parfüm:valami édeskés mondjuk szinte bármelyik escada vagy pedig SJP legújabb parfümje. Köröm:mindig szépen reszelt, de ne mû ha nem vagy elég ügyes és sok pénzetek van irány a manikûrös. Smink:amit linkeltem kép azon a lánynak nagyon szép a szemsminkje, ehhez valamilyen halvány pirosító http://lh4.ggpht.com/_eg2I5vDRaWM/TI7sPEJBo6I/AAAAAAAAMjI/Bz.. oda helyezd, ahol a lánynak a képen.És egy jó szempillaspirál, bármilyen rózsaszín árnylatú szájfény. Öltözködés:Szerezz be egy barna bõr vagy mûbõrdzsekit, egy poncsót, egy teveszõrszínû hosszú télikabátot.Legyen egy fekete blézered.Magassarkú az alap.Az nem baj, ha 170cm vagy én 168 és ugyanúgy hordok 15cm-es sarkú cipõket is.De kell egy ugg stílusú csizma is.Minimum egy drága táska, mondjuk Guess.Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de majd még írok.:)
A kérdező hozzászólása: Áhh de köszike! :) Tényleg segítettél :) Amúgy szerintem nem túl hosszú a hajam, pont tökéletes. Az egyetlen dolog amit nagyon imádok magamon :D A szemöldököm az pont ugyanolyan, mint amit linkeltél (: A ruhatippeket meg köszike :) Bõrdzsekit (igaz, fekete) és ugg stílusú csizmát már szereztem be, és magassarkúkból is van elég. Bár én inkább maradok a 10 centi körülieknél, mert annyira nagyon nem akarok magas se lenni :) Még abban kéne segítség, hogy majd õsszel, mikor kezdõdik a gimi, akkor milyen ruhákat hordjak..? Olyan kéne, ami egyedi, de mégis divatos és csinos :D
ha magadat teljes egésszébe nem szereted és tiszteled, ne várd el másoktól hogy szeressenek vagy tiszteljenek. a hajad nagyon hosszú, ez megállapitás, hogy a hát felénél hosszab haj már igencsak izléstelen. az oké hogy szép hosszú, azért dicsérik, de nem divatos...max 10évvel ezelõtt volt az. lehúzza a hossz, tartása nincs, esetenként le is lapul.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!