Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetek hogy (5171 db)

Au-Pair hogyan lehetek, hogyan mükődik ez?

ha nem beszélem az adott nyelvet,vagy csak picit akkor is lehet?

Legjobb válasz: Nézz körül a neten, regisztráld magad pár oldalon (pl. aupair-world.net), és nézelõdj a hirdetéseknél, van ahol nem kell tökéletes nyelvtudás, de valahogy azért meg kell értetned magad a családdal. Milyen nyelveket beszélsz? Ha angolul tudsz, akkor már el fogsz boldogulni legtöbbször, az adott ország nyelvét pedig tanulhatod ott.

Nézz körül a neten, regisztráld magad pár oldalon (pl. aupair-world.net), és nézelõdj a hirdetéseknél, van ahol nem kell tökéletes nyelvtudás, de valahogy azért meg kell értetned magad a családdal. Milyen nyelveket beszélsz? Ha angolul tudsz, akkor már el fogsz boldogulni legtöbbször, az adott ország nyelvét pedig tanulhatod ott.
A kérdező hozzászólása: angolt tanulok a suliban, de nem igazán megy, ezért gondoltam hogy kint jobban megtudnám tanulni, mivel muszáj lenne használni a nyelvet.

Hogyan lehetek én is Youtube partner?

Sziasztok!Láttam a magyar youtube-sok közül olyat,akinek 25.000 nézettsége,illetve 150 feliratkozója volt!Nekem jelenleg 42.129. nézettség, és 393 feliratkozóm van! Hogy lehetnék én is YouTube partner? A pénz az eggyátalán nem érdekel, csak a + lehet?ségek a csatornán!

Legjobb válasz: Ha elõjön ez a kérdésed, akkor légy szi görgess lejjebb és ott tökéletes választ kapsz mindenre: Kapcsolódó kérdések Hogy lehetek youtube partner? Milyen videót érdemes készíteni, amivel minnél hamarabb youtube partner lehetek? Levelet kaptam, mely szerint YouTube partner lehetek. Ha elfogadom a feltételeket, akkor? Hány éves kórtol lehetek youtube partner? Így lehetek Youtube partner? Magyarországon lehetek youtube partner?

Ha elõjön ez a kérdésed, akkor légy szi görgess lejjebb és ott tökéletes választ kapsz mindenre: Kapcsolódó kérdések Hogy lehetek youtube partner? Milyen videót érdemes készíteni, amivel minnél hamarabb youtube partner lehetek? Levelet kaptam, mely szerint YouTube partner lehetek. Ha elfogadom a feltételeket, akkor? Hány éves kórtol lehetek youtube partner? Így lehetek Youtube partner? Magyarországon lehetek youtube partner?
socialblade.com itt kitöltöd a lapot és ha engedélyezik akkor kész. segítek, vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenetbe. (admin4911)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok-sok segítséget! Partner lettem! :) http://www.youtube.com/user/ElectronicGamingTeam

Van olyan könyv amiben le van írva hogyan lehetünk egy lánynak a lehető legjobbak? Hogy minél jobban szeressen és a lehető legjobb legyek neki?

Legjobb válasz: nincs de én elmondom a titkot legyen egy házad meg két luxuskocsi a garázsban valamint legyél kigyyúrt izomállat és te vagy a legjobb :D

nincs de én elmondom a titkot legyen egy házad meg két luxuskocsi a garázsban valamint legyél kigyyúrt izomállat és te vagy a legjobb :D
Próbálkozz a plázán kívül ismerkedni.. ;)

Hogy van az anorexiásoknak annyi akaraterejük, hogy koplaljanak? Hogy lehetnek kitűnő tanulók ha nem esznek semmit, így nincs miből energiát nyerniük?

Legjobb válasz: hiába a motiváció, hiába akarok állandóan teljesíteni, volt pl nyáron olyan hetem, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, annyira rosszul voltam. meg olyan is, hogy nem bírtam el a táskámat, meg le kellett guggolnom az utcán, hogy el ne ájuljak, botorkálva közlekedtem, szédelegtem, depressziós voltam. de valami motivál, hajt, s mindenben én akarok lenni a legjobb... meg akarom mutatni a világnak, hogy van akaraterõm. hiába tudom, hogy nem a koplalással és önsanyargatással kellene fémjeleznem. a másik meg, hogy ha valamirõl úgy érzem, kudarcra van ítélve, inkább neki sem futok, hagyom veszni, vagy kitérek elõle, mert nem bírnám elviselni, hogy szembesülnöm kelljen azzal, hogy valamiben nem bírtam a maximumon teljesíteni. nem bírok második lenni. semmiben. ha elsõ nem lehetek, akkor sehányadik. a therapeuták szerint személyiségzavarból ered, hogy így félek a kudarctól, illetve, hogy ilyen nagyon szeretnék érvényesülni. elképzelhetõ.

hiába a motiváció, hiába akarok állandóan teljesíteni, volt pl nyáron olyan hetem, hogy nem bírtam felkelni az ágyból, annyira rosszul voltam. meg olyan is, hogy nem bírtam el a táskámat, meg le kellett guggolnom az utcán, hogy el ne ájuljak, botorkálva közlekedtem, szédelegtem, depressziós voltam. de valami motivál, hajt, s mindenben én akarok lenni a legjobb... meg akarom mutatni a világnak, hogy van akaraterõm. hiába tudom, hogy nem a koplalással és önsanyargatással kellene fémjeleznem. a másik meg, hogy ha valamirõl úgy érzem, kudarcra van ítélve, inkább neki sem futok, hagyom veszni, vagy kitérek elõle, mert nem bírnám elviselni, hogy szembesülnöm kelljen azzal, hogy valamiben nem bírtam a maximumon teljesíteni. nem bírok második lenni. semmiben. ha elsõ nem lehetek, akkor sehányadik. a therapeuták szerint személyiségzavarból ered, hogy így félek a kudarctól, illetve, hogy ilyen nagyon szeretnék érvényesülni. elképzelhetõ.
Maximalisták lesznek, vagyis erõs önkontroll.. ilyesmi azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: én pedig szeretnék az lenni. mert tõlem elvárják hogy vékony legyek.
A kávéból meg a cigibõl esetleg alkoholból:) .Az ismerõsöm anorex, bulémiás, jó állása van sokat keres, rend fanatikus a lakásban egy porszem sem lehet és kb 40-45 kiló.Úgy néz ki, mint egy csapzott madár.A pulóverbõl kidülled a lapockája, az arca egy egéré. Kb 15 évesen ledagattozta valaki és akkor megbomlott az esze, meg persze a legfõbb kiváltó a szülõk elleni lázadás.
A kérdező hozzászólása: Vanilia Pipu, anorexiás vagy? hány éves vagy? volt már mikor én is koplaltam.. de csak néhány napig mert annyira lefárdtam hogy nem tudtam se tanulni, se semmit.
ezt nem lehet csak ugy megmagyarázni vegyünk engem....suliba biciklivel járok és év elején volt, hogy nem bírtam hazafelé tekerni, jó mondjuk itt nálunk szinte mindig szembeszél van, de amikor ez nem volt így, akkor sem ment a dolog.itt vagyok mint gyógyuló anorexiás, de míg tényleg nagyon beteg voltam, csak az éltetett h minél vékonyabb lehessek.....(jah meg a tvpaprika:) )
igen, betegeskedem, de járok orvoshoz. rem, idén elkerülöm a kórházat. nagyon szeretnék meggyógyulni. am 19. életévemben járok. :)
szeretnél az lenni? az anorexoia egy betegség, miért akarsz beteg lenni? nem minden vékony ember anorexiás, kórosan soványnak lenni meg egyáltalán nem szép, furcsa, hogy nálad ez elvárás.

Tanúk! Hogyan lehetnek tagjai a 144000-nek nõk is? Hogyan lehetnek tagjai a 144000-nek nõs férfiak?

Jelenések 14:3 És új éneket énekelnek a trónus elõtt, a négy élõlény és a vének elõtt, és senki sem tudta megtanulni ezt az éneket, csak az a száznegyvennégyezer, akik áron vétettek meg a földrõl: 4 ezek nem szennyezték be magukat nõkkel, mert szüzek, ezek követik a Bárányt, ahova megy, ezek vétettek meg áron az emberek közül elsõ zsengéül az Istennek és a Báránynak,

Legjobb válasz: Ki mondta, hogy Péter vagy bármelyik apostol tagja a 144000-nek? Amúgy inkább õk, mint a Tanúk önkiválasztott emberei. 4. És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségébõl elpecsételve. 5. A Júda nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt vala; a Ruben nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Gád nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 6. Az Áser nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Nafthali nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Manassé nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 7. A Simeon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Lévi nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; az Izsakhár nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 8. A Zebulon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a József nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Benjámin nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt. Az önkiválasztott tanúk vajon melyik nemzetségbõl valók? Tehát szüzek, nem voltak nõvel, és a tizenkét nemzetség közül valók. Senki ki nem választotta a páska ünnepén magamutogató önkiválasztottakat, tudom, fáj az igazság. Hazug tanítások, személyválogató vezetõk, tanítások, megvezetett emberek.

Ki mondta, hogy Péter vagy bármelyik apostol tagja a 144000-nek? Amúgy inkább õk, mint a Tanúk önkiválasztott emberei. 4. És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségébõl elpecsételve. 5. A Júda nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt vala; a Ruben nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Gád nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 6. Az Áser nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Nafthali nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Manassé nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 7. A Simeon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Lévi nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; az Izsakhár nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; 8. A Zebulon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a József nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Benjámin nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt. Az önkiválasztott tanúk vajon melyik nemzetségbõl valók? Tehát szüzek, nem voltak nõvel, és a tizenkét nemzetség közül valók. Senki ki nem választotta a páska ünnepén magamutogató önkiválasztottakat, tudom, fáj az igazság. Hazug tanítások, személyválogató vezetõk, tanítások, megvezetett emberek.
Kedves 8-as Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy a törzsek felsorolása, nem szó szerint értendõ, egyébként már nagyon régen volt itt egy ilyen kérdés és akkor írva lett de a Kedvedért újra megírom az okát: Jel 7:4–8: „És hallottam az elpecsételtek számát: száznegyvennégyezer, Izrael fiainak minden törzsébõl elpecsételve: Júda . . . Rúben . . . Gád . . . Áser . . . Naftali . . . Manassé . . . Simeon . . . Lévi . . . Issakár . . . Zebulon . . . József . . . Benjámin törzsébõl.” Ezek nem lehetnek a test szerinti Izrael törzsei, mivel József törzse sohasem létezett, Efraim és Dán törzsét pedig nem tartalmazza a felsorolás, továbbá a léviták a templomi szolgálatra voltak kiválasztva, de nem számították õket a tizenkét törzshöz. Lásd: 4Mózes 1:4–16.) Jóllehet elsõként a test szerinti zsidók és a zsidó prozeliták kaptak lehetõséget arra, hogy a szellemi Izrael választottai legyenek, a nemzet tagjai közül csupán egy kisebbség élt ezzel a lehetõséggel. Jehova ezért a nem zsidókra is kiterjesztette a meghívást (János 1:10–13; Cselekedetek 2:4, 7–11; Róma 11:7). Miként az efézusiak – akik egykor ’elidegenedettek voltak Izrael államától’ –, úgy most a nem zsidók is elpecsételésre kerülhettek Isten szelleme által, és a felkent keresztény gyülekezet részévé válhattak (Efézus 2:11–13; 3:5,  6; Cselekedetek 15:14). Helyénvaló tehát, hogy a 24 vén ezt énekeli a Bárány elõtt: „véreddel embereket vettél meg az Istennek minden törzsbõl, nyelvbõl, népbõl és nemzetbõl, és királysággá és papokká tetted õket a mi Istenünknek, és királyokként fognak uralkodni a föld felett” (Jelenések 5:9,  10). Katy Weaver
Kedves Kérdezõ: Szerinted az elsõ században Péter hogyan lehetett, amikor Nõs volt? Vagy Mária Jézus nevelõ anyja? Egyébként ez kézen fekvõ. Szerinted kibõl lesz a legjobb király? Az aki ugyan úgy átélt egyes eseményeket, mint mások, és így meg tudja érteni egyes emberek helyzetét. Ha logikusan gondolkodol tudhatnád, hogy Jézus Társkirályainak olyan személynek kell lenni, akik hasonlóak velünk, de egy Férfi hogyan tudna együtt érezni a Nõvel, amikor nem tudja milyen Nõnek lenni? Ezért van az, hogy a 144.000, a földrõl minden nemû, illetve mindenféle nemzetbõl kiválasztott. Katy Weaver
Kedves kérdezõ. Bármit írhatsz a tanúknak úgyis megvan hozzá a válaszuk. Amire nem tudnak normális érthetõ választ adni, arra azt felelik, hogy , , nem úgy értendõ, , és akkor kimagyarázzák, hogy hogyan is értendõ az õk ízlésük szerint. Mint látod az történik itt is a kérdésednél, feketén fehéren le van írva a Bibliába a 144 ezer választása, de a tanúknak ez nem okoz próblémát mert egyszerûen nem is foglalkoznak azzal amit te írsz. Kár, nagy kár, hogy emberek tömege ennyire elvakultan kövesse ama vallás hazugságait. Katy miért írod, hogy , , Jézus nevelõ anyja, , ? Nem csak nevelõ anyja hanem édesanyja is.
A kérdező hozzászólása: Igen azt már én is tapasztaltam hogy válaszadásban az elsõk között vannak. De ami most kiverte nálam a biztosítékot hát az az volt hogy a Biblia elsõsorban a felkenteknek íródott. A Biblia mindenkinek íródott. Viszont feltételezem ez a vélemény nem Katy hanem ezt a hazugságot tanítják neki. A Jelenések könyve tele van szimbólumokkal amelyek értelmezése nem olyan egyszerû. De azok a versek amiket elõzõ hozzászólásomban írtam azok nem ilyenek.
Nahat ez az allitas tenyleg nagyon durva Katy, hogy a biblia elsosorban a felkenteknek irordott.Hogy lehet ilyen baromsagot irni?Szerintem ti magatok se tudjatok mar, hogy miket irtok itt ossze vissza, de ez a mondat volt eddig a legnagyobb tevedes amit irtal eddig.Oszinten sajnallak benneteket.
Nemcsak a "menyei néppel" vannak gondok!!!! Figyelj csak ide Katy, és olvasd végig: A Társulat szerint Jézusnak csak 144 000 felkent tanítványa van, csak velük kötötte meg az új szövetséget, hogy vele uralkodjanak majd a mennybõl. A nyilvános "emlékünnepen" csak õk törhetik meg a kenyeret és ihatják a bort, a Tanúk milliói csak megfigyelõk. Ezt tükrözi az ÚVF is, amelyben Jézus az utolsó vacsorán nem rájuk hagyja a királyságot, hanem így szól a Tizenkettõhöz: "szövetséget kötök veletek (…) egy királyságra" (Lk 22:29). Ugyanígy, bár Pál az 1Kor 11-ben eredetileg arra figyelmeztetett, hogy a hívõk méltó módon vegyenek részt az úrvacsorán, ti. megkülönböztetve a többi ételtõl, megvárva egymást stb. (lásd 1Kor 11:21-22, 34), az ÚVF-ban Pál sorai átalakulnak: "aki méltatlanul eszi a kenyeret vagy issza az Úr poharát [a nem felkent Tanúk nem méltók az emlékünnepre], vétkes lesz az Úr testét és vérét illetõen. Az ember elõször is tartson önvizsgálatot, hogy alkalmas-e rá" [2003-as társulati betoldás!], és "aki eszik és iszik, ítéletet eszik és iszik önmaga ellen, ha nem látja tisztán a testet" [ti. Krisztus Testét, amelybe a Társulat szerint csak a 144 000 tartozik]; ezért betegek és halnak meg sokan, "de ha tisztán látnánk, hogy mik vagyunk mi magunk, nem esnénk ítélet alá" [vagy "felkent" valaki, vagy csak "a más juhokhoz" tartozik] (1Kor 11:27-31). Végül, mivel a Társulat szerint az "emlékünnepet" csak egy évben egyszer lehet megtartani (a páska-ünnep idején), az ÚVF szerint az elsõ keresztények nem a kenyér megtörésében vettek kitartóan részt, azaz folyamatosan és gyakran, a közösségi összejövetel többi elemével (tanítás, ima) együtt, hanem "az étkezéseknek (…) szentelték magukat" (Csel 2:42). Az úrvacsora nem is az Úr (Krisztus), hanem "Jehova asztala" (1Kor 10:21 vö. 11:27).” forrás: apologia A Bibliában eleve nincsen szó semmiféle kiváltságos különreménységû "felkent" kasztról, hiszen Pál szerint (Ef 4:4 - az ÚVF átírta, hogy helyet csináljon a kétkasztos rezsimnek) minden kereszténynek EGY, és nem pedig kétféle reménysége van. Isten országában nincs elsõ és másodosztály. Az Újszövetségben a mennyei és a földi osztályok létezése egyértelmû utalásokat tett volna szükségessé arra vonatkozóan, hogy melyik ige, szakasz vagy levél kikrõl szól, és kiknek szól. Ilyen utalások nincsenek, tehát vagy az Újszövetséget kell kidobnunk a szentírók döbbenetes, félrevezetõ gondatlansága miatt, vagy pedig a szétválasztásról szóló tant. Különben a 144 000 állítólagos kiváltságait tekintetbe véve a Tanúk tömege teljesen fölöslegesen veszi a kezébe a Bibliát, hiszen annak csak töredéke szól róluk és nekik. A többi milliónyi Tanúnak valóban csak az „Õrtorony" olvasása marad... Azt pedig, hogy a "más juhok" (Jn 10:16 - amely Jézusnál nem egy másodosztályú különkaszt, hanem az akkor még Isten népének részét NEM képezõ nemzetek) nem részesedhetnek az Eucharisztiából, szintén egy kis ÚVF aláhamisítással van megtámasztva. JT-i az 1Kor 11:27-re hivatkoznak, amely szerint "aki méltatlanul eszi az Úr kenyerét, vagy issza az Úr poharát, vétkezik az Úr teste és vére ellen". Azonban Pál nem abban az értelemben használja a "méltatlanságot", mint JT-i, ti. hogy "nincs benne a 144000-ben, mégis részesedni akar benne." Hanem úgy: 1Kor 11, 20-22 "Mikor tehát egybegyûltök egyazon helyre, nincs úrvacsorájával való élés: Mert kiki az õ saját vacsoráját veszi elõ az evésnél; és némely éhezik, némely pedig dõzsöl. Hát nincsenek-é házaitok az evésre és ivásra? Avagy az Isten gyülekezetét vetitek-é meg, és azokat szégyenítitek-é meg, akiknek nincsen? Mit mondjak néktek? Dícsérjelek-é titeket ebben? Nem dícsérlek." Vagyis azok a méltatlanok, akik magánétkezést csinálnak az úrvacsorából (és a szeretetvendégségbõl), kirekesztve belõle másokat, ilyen módon szétszaggatva a Test egységét. Megjegyzem: JT-i a 144000-es tanításukkal éppen ezt teszik. Ellenben, ha a "más juhok" is a Test tagjai, akkor rájuk is ugyanúgy vonatkoznak ezek a megállapítások: Ef 3, 6 "a pogányok örököstársak és egyugyanazon test tagjai és részesei az õ ígéretének a Krisztus Jézusban az evangyéliom által." Vajon az õrtornyos értelemben vett "más juhok" (a továbbiakban "a földiek") ugyanazon ígéretek részesei és ugyanazon örökségre vannak szánva, mint az ún. "felkentek?" Ef 4, 4 "Egy a test és egy a Lélek, miképpen elhívatástoknak egy reménységében hívattatok el is" Tehát ha egy a Test, akkor egy a reménység is. (Az Új világ fordítás itt kétségbeesetten hamisítgatja a szöveget, hogy a reménységet észrevétlenül megkettõzze, de látványosan hasraesik.) 1Kor 10, 16-17 "A hálaadásnak pohara, amelyet megáldunk, nem a Krisztus vérével való közösségünk-é? A kenyér, amelyet megszegünk, nem a Krisztus testével való közösségünk-é? Mert egy a kenyér, egy test vagyunk sokan; mert mindnyájan az egy kenyérbõl részesedünk." Miféle közösségük van a "földieknek" ezzel a testtel, melynek állítólag tagjai, ha már a szent jegyek magukhoz vételére is méltatlanoknak dörgi õket a brooklyni központ? 1Kor 11, 27 "Azért aki méltatlanul eszi e kenyeret, vagy issza az Úrnak poharát, vétkezik az Úr teste és vére ellen." Micsoda tehát? Tagjai a Testnek, de mégsem annyira, mint mások, mert ha ennek a tagságnak a jegyében a hálaadás kenyerét és borát is fogyasztani akarják, máris méltatlanoknak lesznek bélyegezve, akik pusztán ezáltal is a Test ellen vétkeznek - melynek állítólag tagjai! 1Kor 12, 12-13 "Mert amiképpen a test egy, és sok tagja van, az egy testnek tagjai pedig, noha sokan vannak, mind egy test, azonképpen a Krisztus is. Mert hiszen egy Lélek által mi mindnyájan egy testté kereszteltettünk meg, akár zsidók, akár görögök, akár szolgák, akár szabadok; és mindnyájan egy Lélekkel itattattunk meg." Vagyis aki az egy Test tagja, az nem másért mondható ennek, hanem mert a Szentlélekbe való bemerítésben részesült. Ezek szerint a "más juhok" is részesültek a Szentlélek keresztégében…
Idézem a leveled: Azt ne felejtsd el Kedves kérdezõ, hogy a biblia elsõsorban a Felkenteknek íródott, és másod sorban nekünk a más juhoknak, akik földi reménységûek. Mert elõször a kicsiny nyáj tagjait gyûjtik be akik Társuralkodók lesznek és utána a nagy sokaságot akik a földön élnek majd az Õ királyságuk alatt. "Elõször a Zsenge, Jézus és akik Krisztusban elaludtak"... Tehát Õk vannak elõnyben... Katy Weaver Ezek után teljesen felesleges bármilyen eszmescere, menthetetlen vagy, mivel Isten ítélete van rajtad: 2.Teszalónikai levél : És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, akik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az õ idvességökre. 11 És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak; 12 Hogy kárhoztattassanak mindazok, akik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.
A kérdező hozzászólása: 18. válaszoló! Azért az talán túlzás hogy menthetetlen lenne Katy. De hogy nagy változások kellenek az életében az tény. Van számára megmentés csak el kell fogadnia. Bár a hallgatása egyértelmûen azt jelzi hogy tisztában van azzal hogy hatalmasat tévedett. Csak még nem érett meg benne a dolog hogy beismerje teljes mértékben , elsõsorban saját magának aztán meg másoknak is. De ez olyan dolog amit elõbb a Teremtõvel kell rendeznie.
Igen , bocsi nem menthetetlen , mert nincs olyan mélyen a bûnben , vagy a tévelygésben valaki, hogy ami Urunk, Jézus Krisztus ne tudná kiszabadítani. Katy, kérd Jézus imában , hogy nyissa fel a szemed , és mutassa meg a Bibliában az Igazságot.
A kérdező hozzászólása: Katy Weaver! "Azt ne felejtsd el Kedves kérdezõ, hogy a biblia elsõsorban a Felkenteknek íródott, és másod sorban nekünk a más juhoknak, akik földi reménységûek." Te mirõl beszélsz? Ekkora hazugságot egyáltalán hogyan mersz leírni? 1Timóteusz 2:1 Arra kérlek mindenekelõtt, hogy tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, 2 a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy nyugodt és csendes életet éljünk teljes istenfélelemben és tisztességben 3 Ez jó és kedves a mi üdvözítõ Istenünk színe elõtt, 4 aki azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön, és eljusson az igazság megismerésére. 1Timóteusz 4:10 hiszen azért fáradunk és küzdünk, mert az élõ Istenben reménykedünk, aki üdvözítõje minden embernek, de leginkább a hívõknek. 2Korintusz 4:2 , Kolossé 1:28 , Titusz 2:11 A Biblia minden embernek iratott meg. 1Korintusz 9:10 Nem teljes egészében értünk mondja ezt? Bizony, értünk íratott meg, hogy aki szánt, reménységgel kell szántania, és aki csépel, azzal a reménységgel csépeljen, hogy részesedik a termésbõl.
Azt ne felejtsd el Kedves kérdezõ, hogy a biblia elsõsorban a Felkenteknek íródott, és másod sorban nekünk a más juhoknak, akik földi reménységûek. Mert elõször a kicsiny nyáj tagjait gyûjtik be akik Társuralkodók lesznek és utána a nagy sokaságot akik a földön élnek majd az Õ királyságuk alatt. "Elõször a Zsenge, Jézus és akik Krisztusban elaludtak"... Tehát Õk vannak elõnyben... Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: Katy Weaver! Róma 2:10 viszont dicsõség, tisztesség és béke mindenkinek, aki jót cselekszik, elsõsorban a zsidónak, aztán a görögnek.11 Mert Istennél nincs személyválogatás. Oké de ez nem kifejezetten a 144000-rõl szól. Meg azt is írja hogy mindenkinek. Galata 3:28 Krisztusban tehát nincs zsidó, sem görög, nincs szolga, sem szabad, nincs férfi, sem nõ, mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban. Ez sem kifejezetten csak és kizárólag a 144000-re érthetõ hanem minden keresztényre akik egyek Krisztus Jézusban. János 6:44 Senki sem jöhet énhozzám, ha nem vonzza õt az Atya, aki elküldött engem. Én pedig feltámasztom az utolsó napon. Hát ez érdekes..... (Róma 11:33–36) Ezt nem másolom ide. De ennek meg aztán tényleg semmi vonatkozása nincs a 144000-rel. "Az Írásokból egyértelmûen kiderül, hogy faj vagy nem tekintetében „Istennél nincs személyválogatás”" Ezt én nem is vitatom. Tudom! Megjegyzem hogy amit a 7. kommentedben írsz azt logikus.
Kedves Kérdezõ A verseket leírtam: Az Írásokból egyértelmûen kiderül, hogy faj vagy nem tekintetében „Istennél nincs személyválogatás” (Róma 2:10,  11; Galata 3:28). És ez az igazság abban a módban is megnyilvánul, ahogyan Jehova kiválasztja azokat, akik Fiának társai lesznek a Királyság-uralomban (János 6:44). Milyen hálás a más juhok nagy sokasága, hogy olyan hûséges asszonyok, mint Jézus anyja, Mária, Mária Magdolna, Priscilla, Triféna, Trifósa és a korai keresztény gyülekezet számos más tagja már része a Királyság-uralomnak, amely a nõk érzéseinek és tapasztalatainak mély megértésével gazdagítja a kormányzatot! Milyen szeretõ gondoskodás és bölcsesség ez Jehova részérõl! (Róma 11:33–36). Katy Weaver
Talán annyit: Ha a jelenések könyvében olvasod a nagy szajhát akik a Föld királyaival paráználkodtak, itt nem szexuális kapcsolatról szól, hanem olyan meg nem engedett kapcsolatról melyet egy keresztény nem tehet, ahogy a fizikai paráznaságot, a szellemit sem. Azok aki Jézushoz tartoznak nem részei a világnak, nem tartoznak a világ vallásaihoz, sem nem ápolnak kapcsolatot az emberi politikai és egyéb Isten ellenes dolgokkal, mert ezek Sátán világának részei, Õ uralkodik most, ezért a 3 fõ tényezõ a Politika a korrupt kereskedelem, és a vallások mind az Õ hatalma alá tartoznak, s ez kitûnik abból is, hogy a magát Jézus követõjének nevezõ vallások parázna kapcsolatban vannak a világgal, politizálnak, és Biblia ellenes tanításokat tanítanak és gyakorolnak Jézus nevében. Ezért aki nincs ezekben benne azok a "szüzek" Katy Weaver
A kérdező hozzászólása: Katy Weaver! "Szerinted kibõl lesz a legjobb király?" A teremtõ Isten , Jézust tette meg királyjá. Õ csak tudja kibõl lesz a legjobb király. "Az aki ugyan úgy átélt egyes eseményeket, mint mások, és így meg tudja érteni egyes emberek helyzetét. Ha logikusan gondolkodol tudhatnád, hogy Jézus Társkirályainak olyan személynek kell lenni, akik hasonlóak velünk, de egy Férfi hogyan tudna együtt érezni a Nõvel, amikor nem tudja milyen Nõnek lenni?" Amennyiben úgy gondolkoznék ahogyan te írod. Akkor Jézus hogyan fogja megítélni a nõket? Neki soha nem volt felesége. Egy filózófiai kérdés: Jézus tudja e hogy milyen nõnek "lenni"? S még valami akkor hogyan magyarázod azt a részt a amit idemásoltam a Bibliából. Nyitott vagyok a magyarázatra. Tedd meg hogy kifejted! Ami rendívül érdekel: - Ha nem szennyezték be magukat nõkkel akkor csak és kizárólag férfiakról van szó , jól gondolom? "Ezért van az, hogy a 144.000, a földrõl minden nemû, illetve mindenféle nemzetbõl kiválasztott." Jelenleg ezzel sincs semmi bajom de csak hogy tisztán lássak az ügyben áruld már el nekem hogy melyek azok a bibliai igék amelyek alátámasztják ezt az álítást!
Kedves 4-es. Akkor Pétert miért választotta ki, Õ Nõs volt, ezért nem lehetett szûz. A Vers nem a fizikai szüzességre vonatkozik ebben az igében. Bizony sokan nem lehetnének akkor felkentek még az elsõ században sem, Már pedig a 11 apostol között is voltak házas emberek, mint ahogy írtam is. Az asszony kifejezés, a Jelenések könyvében nem Nõ nemû embert jelent, (Jelenések 14:4) 4 Ezek azok, akik nem szennyezték be magukat asszonyokkal; igen, õk szüzek. . . . . A szüzesség szellemi értelemben jellemzi ennek az osztálynak a tagjait. Elkerülték a szellemi házasságtörést a világ politikájával és a hamis vallással (Jakab 4:4; Jelenések 17:5). Krisztus eljegyzett menyasszonyának tagjaiként megõrizték magukat tisztának és ’szeplõ nélkülinek egy elferdült és elfajult nemzedék közepette’ (Filippi 2:15). Csak nem gondoltad, hogy Jézus "menyasszonya" kifejezés is szó szerint értendõ? Hiszen Jézus nem fog házasodni ott sem ahogy itt sem tette, ott meg pláne mert az angyalok nem házasodnak nem szaporodnak. Katy Weaver
Katy! " csak az a száznegyvennégyezer, akik áron vétettek meg a földrõl: 4 ezek nem szennyezték be magukat nõkkel, mert szüzek" Nem érteni magyar?
Kedves Katy! Az állitásoddal szembeszálsz Isten ihletett szavával, vagyis a Bibliával. Nem gondolod, hogy ez egy kicsit merész állitás? Egyébkén nem csodálkozom, ti(JT) már nem tudtok meglepni semmivel.
A kérdező hozzászólása: Katy! Áruld már el nekem hogy honnét szedted ezt a dolgot! Komolyan kíváncsi vagyok rá!

Stratégiai tanácsadó, hogy lehetnék? Milyen egyetemi végzettség kell hozzá?

Milyen végzettség ez? Mert nem találok ilyen egyetemet egyáltalán. Valaki tudna segíteni?

Legjobb válasz: "Stratégiai tanácsadó, hogy lehetnék?" Jól hangzik, mi? :-D "Milyen egyetemi végzettség kell hozzá?" Elõbb döntsd el, hogy kinek is akarsz stratégiai tanácsokat adni? - Honvédségnek? - Egy marketing cégnek? - Valamelyik párt vezetõségének? - Egy városi önkormányzatnak? - Stratégiai fontosságú cég vezetõségének? - Kovács Géza autószerelõnek? - A kormánynak? - Egy jogi irodának? - A Magyar Bankszövetségnek? - Egy kereskedelmi rádió adónak? Mindegyiknek szüksége lehet stratégiai tanácsokra, és mindegyiknek másféleképpen, más tárgyban, és más szempontok szerint.

"Stratégiai tanácsadó, hogy lehetnék?" Jól hangzik, mi? :-D "Milyen egyetemi végzettség kell hozzá?" Elõbb döntsd el, hogy kinek is akarsz stratégiai tanácsokat adni? - Honvédségnek? - Egy marketing cégnek? - Valamelyik párt vezetõségének? - Egy városi önkormányzatnak? - Stratégiai fontosságú cég vezetõségének? - Kovács Géza autószerelõnek? - A kormánynak? - Egy jogi irodának? - A Magyar Bankszövetségnek? - Egy kereskedelmi rádió adónak? Mindegyiknek szüksége lehet stratégiai tanácsokra, és mindegyiknek másféleképpen, más tárgyban, és más szempontok szerint.
A kérdező hozzászólása: Hát jól hangzik nagyon. Megmondom õszintén fogalmam nincs errõl... De ehhez milyen szak kellene az egyetemen? hogy ilyen tanácsadó lehessek?

Hogy lehetnek olyan emberek akik bent tartják a macskájukat?

Nem értem. Minek engedik őket be egyáltalán??A macskáknak kint a helyük. Hogy lehet ilyen ,hogy valakik macskája bent végzi a dolgát??Szerintem egészségtelen dolog bent macskát tartani. Főleg olyan szőrös Perzsát.Vagy az a Sziámi?? Összeszőröz mindent.

Legjobb válasz: Utolsó: a szomszéd pumi fajtájú kutyának ezerszer nagyobb a mozgásigénye, mint az én alvós nõstény macskámnak. Szóval ne hasonlítgassunk ilyen általánosan. A gazda dönti el, hogy bent vagy kint tartja, mint a többi állatnál. A kérdezõ tipikus vitakérdést tett fel. Fordítva is ki lehet tenni a kérdést: "hogy lehetnek olyan emberek, akik engedik, hogy kóboroljon a macskájuk, sok piszok és betegség van az utcán". Mi értelme ennek a kérdésnek? A macskát bent is lehet tartani, nem koszos állat és ápolással a szõrét is kordában lehet tartani. Aki nem akar sok szõrt, vesz olyan macskát. Nekem kinti cicáim vannak, de szívesen tartanám bent is õket, de nálam nem megoldható. Kiskorom óta puszilgatom a kinti cicáimat, és semmi bajom nem lett még tõlük.

Egy kint tartott macska nem fog neked elélni 15-20 évig... Az más kérdés, hogy régen nem volt ivartalanítás, így az se nagyon érdekelte a gazdát, ha Mircike löncshúsként végezte valami kutya szájában, mert a Mircike 5 kölyke, meg testvérkéi, meg unokái (igen, kb 30-40 macska) lakott még a tanyán. Mivel én nem tartok macska-szaporulatot eldugva a házam körül, igenis vigyázni fogok arra az egy szem állatra, amiért felelõsséget vállaltam. És ez azt jelenti, hogy nem engedem egyedül bóklászni az autóút mellett, megzabálni a kedves szomszéd által kitett patkánymérget, vagy berohanni a szomszéd kerítés mödé, ahol õrzõkutyák laknak. Az egészségrõl meg számtalan vitát nyithatnánk, szerintem nagyobb gond, hogy a lakosság fele kövér, mint egy disznó, többen fognak ebbe megbetegedni, mint a háztartásokban élõ állatok miatt.
Utolsó: a szomszéd pumi fajtájú kutyának ezerszer nagyobb a mozgásigénye, mint az én alvós nõstény macskámnak. Szóval ne hasonlítgassunk ilyen általánosan. A gazda dönti el, hogy bent vagy kint tartja, mint a többi állatnál. A kérdezõ tipikus vitakérdést tett fel. Fordítva is ki lehet tenni a kérdést: "hogy lehetnek olyan emberek, akik engedik, hogy kóboroljon a macskájuk, sok piszok és betegség van az utcán". Mi értelme ennek a kérdésnek? A macskát bent is lehet tartani, nem koszos állat és ápolással a szõrét is kordában lehet tartani. Aki nem akar sok szõrt, vesz olyan macskát. Nekem kinti cicáim vannak, de szívesen tartanám bent is õket, de nálam nem megoldható. Kiskorom óta puszilgatom a kinti cicáimat, és semmi bajom nem lett még tõlük.
A macskáknak bent a helyük. ha háziállatként tartják, kötelessége a gazdának gondoskodni arról, a macska ne kószáljon kint, felügyelet nélkül. Sok idõ kell, hogy elteljen még, amíg kimegy a köztudatból, a macska nem az utcán kószáló állattal egyenlõ. Amúgy, aki nem akar, az nem tart bent macskát. Aki meg tart, az vállalja annak minden nyûgjét. Az pedig, hogy mi az egészségtelen, külön fejezet.Nem tudok macskás ismerõst, aki beteg lenne, mert bent van a cicája.
Szerintem is egészségtelen, nem is szeretem a macskákat. De vannak akik igen, és mondjuk nem hagyják egész nap kóborolni õket, mint az udvari macskákat. Ha valakinek macskája van, akkor figyeljen is, rá és ezt így lehet a legkönnyebben megoldani.
Egészségtelen, büdös, de a macskának mindegy. Ha pici kora óta így él, akkor neki a kert lenne idegen.
A kérdező hozzászólása: Ugyan már! Még nem jött fel ez a szobacica divat addig mindenki kint nevelte a macskáját!!Ivartalanitás , oltások és szupi tápok nélkül is eléltek 15-20évet.
Én inkább azért tartom hülyeségnek, hogy egy macskát lakásban tartanak, mert ezeknek az állatoknak rengeteg mozgástérre van szükségük, nem olyanok, mint a kutyák, hogy megelégszenek napi 1 sétával. Ha egy macskát 4 fal közé zársz, egy idõ után meghülyül. Úgy meg mi értelme van állatot tartani, ha az nem érzi jól magát..
Én bizony egy ilyen ember vagyok! Szörnyû, igaz?? Panelban lakom, kettesben egy cicával, jó ideje õ az egyetlen társam. Hová kéne tennem a cicát, a lépcsõházba?? Vagy tegyük fel azt a kérdést is, hogyan lehetnek olyan emberek akik panel lakásban élnek.. A kinti cicákat vagy elütik, vagy megmérgezik, sajnos általában rövid kis életük van, pedig megérdemelnének ennél sokkal többet is. Ha kertes házban laknék, ki sem merném engedni a cicust kóborolni.
Mi közöd van hozzá, hogy ki, hol tartja a macskáját? Szerintem foglalkozz magaddal, és ne írj ki ilyen hülyeségeket erre az oldalra. Ja, egy sziámi gazdija voltam, aki lakásban tartja .....
Egyrészt igen, mi közöd hozzá, hogy más, hogy él, mért boldog és mire költi a pénzét? Konkrétan perzsát tenyésztek és képzeld nem egy macska van a házban :P Vannak idõ macskáim akik ivartalanítva vannak és lám nem õrültek meg, nem is értem mért hisz már oly régóta a 4 fal között vannak. Igen õsszeszõröz mindent, de van egy tevékenység ami háziállat mentes háztartásban is javasolt, úgy hívják, hogy takarítás. Tanulj meg élni a másik mellett és ne ítélkezni, mert rohadt undorító jellem ez. Én nem vállalnék gyereket, gyíkot, kígyót, tehenek, de ez az én gondom.Valakit az elõbbiek tesznek boldoggá, teljessé ezt elkell fogadni és nem ítélkezni.Nem mindenki úgy él ahogy a többség normálisnak tartja, kinek a pap kinek a papné ugye..
A szomszédomban 7 macska van a lakásban. Hiába takarít rendszeresen a csaj, azért van ájer és a székeken szõr rendesen. A múltkor hellyel kínált, de inkább álltam. Igaz, én 4x-es allergiás vagyok macskaszõrre. Az elsõ válaszomhoz ragaszkodom. A barátom kiscica kora óta nevel egy macskát a 8. emeleti lakásban és a macska egyszerûen nem akar kiszökni a lépcsõházba sem, pedig megtehetné. Úgyhogy akik lepontoztak azok 0 tapasztalattal rendelkeznek e téren és csak érzelembõl ítélkeznek. Szerintem meg a macskának a kert egy jó dolog, a probléma ott kezdõdik, amikor a szomszéd gyepére kakil vagy a veteményesébe. Mondjuk a hónapos retekbe. Más kontójára hobbiállatot tartani is ugyanolyan felelõtlenség. Akkor bizony benne van a pakliban, hogy egy kutya elkapja és nem véletlenül.
"Igen õsszeszõröz mindent, de van egy tevékenység ami háziállat mentes háztartásban is javasolt, úgy hívják, hogy takarítás. " Tudod vannak intervallumok amíg a szõr felgyûlik és elkezdõdik egy újabb takarítás. Ez egyén és igény függõ. Mivel a cicák szõre folyamatosan hullik, akkor a napodnak ezzel a tevékenységgel kéne telnie és szerintem nem csak ezzel foglalkozol. Úgyhogy nekem ne mesélje be egy macskás se aki tömegével tart állatot, hogy van olyan óra amikor egyetlen szál szõr sincs sehol. Mi van, ha váratlanul beállít valaki?
Mivan ha váratlanul beállít valaki?Semmi mi lenne?Behívom és megkínálom kávéval :) Bár nincs váratlan vendégem, mert nem vendégházam van és nem is átjáróház. Persze, hogy mindig van szõr valahol, de a válaszodból arra következtetek, hogy te egy putrira gondolsz ha valaki bent tart macskát.Nem kell látástól vakulásik takarítani, megvan a napi takarítás és minden tiszta, rendezett, de ezt hiába mondom olyannak aki úgy gondolja, hogy az állat kintre való, kintre, de a szomszédba ne wc-zen :D Tudom nehéz elképzelni azt, hogy valakinek munkahelye van, macskája van és még takarítani és fõzni is tud egy nap, valóban hihetetlen, hogy néhány ember betudja osztani az idejét és nem a fotelba hízlalja a seggét.De valakinek ez a normális élet valakinek más.Mindenki úgy él ahogy neki megfelel, így nem értem a kérdést se.Van úgy, hogy rohanok és van a ruhámon pár szõrszál, nem érdekel mivel nem akarok megfelelni másoknak, idegeneknek meg pláne nem és az se nagyon érdekel, hogy ki mit gondol.Kívánom, hogy sokan tudjanak így élni, mert azt látom az a meghatározó, hogy a másik mit gondol.(a másiknak is lehetne saját élete amit él, nem mindig a szomszéddal és másokkal foglalkozni)

Nőtársaim! Hogy lehetek ennyire peches!? Segítség!

Holnaptól egy hétig külföldön leszek, és ez az átok menses késett vagy másfél hetet, csak azért, hogy ma jöjjön meg, tönkretéve a 24 órás utat, a strandolást, stb. Annyira elkeseredett vagyok és olyan hülyén érzem magam emiatt!! Csak én vagyok ennyire peches? Légyszíves, mondjatok valami vigasztalót, ha tudtok, mert mindjárt bedilizek. :'(((

Legjobb válasz: Nemtudom mennyire vigasztal, nekem eddig életemben egyszer volt lehetõségem eljutni tengerpartra, talán többet nem is lesz, négy napra mentünk és az elsõ nap jött meg és az utolsó napig megvolt. Csak nevettem a helyzeten, igyekeztem viccesen felfogni, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, máskülönben tuti bediliztem volna. :D

Nemtudom mennyire vigasztal, nekem eddig életemben egyszer volt lehetõségem eljutni tengerpartra, talán többet nem is lesz, négy napra mentünk és az elsõ nap jött meg és az utolsó napig megvolt. Csak nevettem a helyzeten, igyekeztem viccesen felfogni, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, máskülönben tuti bediliztem volna. :D
Nem csak te, más annyira peches, hogy évente örül, ha 1x menstruál.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, hát máris szerencsésnek érzem magam. :)
tampon nem jöhet szóba? azzal simán tudnál fürödni is. Autóval mentek? Mert gondolom azért idõnként tartotok pihenõt, beugratok egy benzínkúthoz, és ott el tudsz menni rendbehozni magad. Egyébként ne katasztrófaként éld meg: gondolj arra, h egészséges vagy. Nekem legalábbis ez mindig beválik:) 18L
A kérdező hozzászólása: Igen, autóval megyünk, de annyira kellemetlen hogy azért kell megállni. :/ De köszi a választ, segített. :)
tegnap 20:17 vagyok. nyugi, nem csak miattad fogtok megállni. a 24 óra út alatt, ami rengeteg, tuti, h többször megálltok majd kempingekben, meg pihenõkben, mert nem csak neked lesznek szükségleteid.:) ha visztek magatokkal másik nõt/lányt, legalább óránként meg kell állni majd..:) Mind köztudott, a nõk gyakrabban pisilnek.:D Szóval nyugi, nem lesz ciki.:) Jó utat, és mégjobb nyaralást.:)
Peches? Változókorba vagyok, fél éve már nem volt mensesem. 50 évesemre, amit Kubába akartunk tolteni évekig gyujtottunk. Elmentunk....már a repcsin éreztem a derekam, de ugy gondoltam, biztos a 12 órás úttól...aztán megérkeztunk...esobe....a szobán látom megjott...semmi nem volt velem....még meleg ruha se nagyon..2 napig esett az eso...a szobaasszony hozott valami nagy tamponszerut, amit azonnal láttam, hogy fel nem teszem. Maradt a wc-papír...3.nap elállt az eso...nem a legjobb ido és bámultam a gyonyoru tengert....no, ki a pechesebb?
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok. :D Köszönöm szépen.

Hogyan lehetek egy kicsit erősebb?

11 éves vagyok,és nem érzem magam jól a b?römben.Az osztályban mindenki lenyom,szeretnék egy kicsit er?sebb lenni.Próbáltam edzeni naponta többet tornázni,de nem ment.Vagy túl meder?ltettem magam,vagytúl lusta voltam hozzá.Kéne egy olyan módszer,amivel(ha sokáig tart,nem baj)egykicsit er?sebbé tenne.

Legjobb válasz: nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek rólam hanem hogy hogyan lehetek erõsebb!!!

A kérdező hozzászólása: nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek rólam hanem hogy hogyan lehetek erõsebb!!!
Ennyi évesen még nyomjad a fegyencedzést:****** Automatikusan eltávolított tartalom.
ja a fegyenc jó lesz de hidd el nem azon múlik az élet, hogy ki nyom le kit a pénz a fontos nem a karod körmérete:)
Gondolj erre amikor a mozgásszegény életmód következtében a 40-rs éveidben elhízva cukorbetegen az elsõ szívinfarktus után vegetálsz.
Én nem élek mozgásszegény életmódot csak ez a fajta hülyegyerekféle presztizs idegesít, hogy ki tud kit megverni és hogy mindent erõszakkal, erõvel kell megoldani, meg kinyom le kit... Megáll az agyam ezektõl a hülyeségektõl, azért van számunkra a beszéd, hogy azzal oldjunk meg problémákat. Persze fontosnak tartom az egészséget és erõnlétet is, de azépeszûséget is egyben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!