Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetek a tesz-vesz-en (1 db)

Hogy lehetek vásároló a tesz-vesz-en?

arról ir a fáma, hogy 2 hét mire postán megkapom a reg.kódot, de én nem aukciót szeretnék, hanem vásárolni err?l nem ir semmit.

Legjobb válasz: Ez hülyeség. Nekem 2 órán belül kiküldték a kódot. Amúgy regisztrálnod kell ahhoz is, hogy tudják, nem kamu címre lesz kipostázva a csomag.

Ez hülyeség. Nekem 2 órán belül kiküldték a kódot. Amúgy regisztrálnod kell ahhoz is, hogy tudják, nem kamu címre lesz kipostázva a csomag.
Regisztráció után már tudsz licitálni függetlenül attól, hogy postán megkaptad-e a kódot. Amit esetleg a kód nélkül nem tudsz: Ahol van licit nélküli ár, az eladó beállításától függ, hogy "borítékos" (vagyis aki még nem aktiválta a kóddal a regisztrációt) megveheti-e. Vannak eladók, akik esetleg már beleszaladtak poénból regisztrálókba, õk érthetõ módon nem engedik. De ahol licitálni lehet, ott licitálhatsz, az lehet még esetleg akadály, hogy szintén az elõbb említett okból az eladó bizalmatlan az újakkal szemben és esetleg törölheti a licitedet. Erre az a megoldás, hogy találsz egy olyan menüpontot, hogy "Kérdezz az eladótól". Itt jelzed, hogy még ellenõrizetlen vásárló vagy, de komolyan szeretnéd megvenni az adott terméket. Ha pozitív a válasz, licitálsz. Végülis amit alapból nem lehet, az csak a licit nélküli áron való vásárlás, de az is csak a bizalmatlan eladóknál, a legtöbben nem tiltják le. (Én sem)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudom megnézni felhasználónevem/jelszavam? Lenn

Egy játék miatt kellene hozzáadni kapcsolatot net tulajdonságok/kapcsolatok menüpontban csak kéri az internet szolgáltatótól kapott felhasználónevet/jelszót.Ho ltudom megnézni ezeket?

1

Régi youtube csatorna bejelentkezési probléma?

Van egy régi csatornám, de nem tudom illetve nem társítottam google+-hoz,szeretnék bejelentkezni de nem tudok, az emailcimeme még él hotmailbe betudok lépni, és szeretném elérni az ahhoz tartozó csatornámat is,

1

Miért van az hogy egyes oldalak sikeresek lesznek, míg a többiek nem?

Miért jobb pl.: a Youtube mint a többi videómegosztó?

5

Ha megadom a címem a (t-home) akkor ki írja hogy nálam milyen net elérhető, de sajnos csak 20 mbites csomag a legnagyobb de például be írtam a szomszéd címét és neki meg van 120 mbites is! Most akkor ez hogy is van?

Ilyenkor mi a teendő? Mert én is szeretnék minimum 50 mbites csomagot

1

Hogyan tudnák wifit létrehozni számítógépről?

Lehet hogy hülyén kérdeztem, de az lenne a célom hogy telefonról és laptopról tudjak internetezni, úgy hogy a számítógép internetét megosszam... De sehol sem találok olyat ahol ezt be tudnám állítani. Routerem van... Hol és mit kell beállítani?

2

A laptopom nem csatlakozik a nethez csak wifin, mi lehet a baj?

ethernet kábelen keresztül nem kapcsolódik.

2

Facebookon egy bizonyos személyre sokat kerestem rá, és mindig az ő nevét hozza ki, amikor megnyomom a neve első betűjét a keresőben. El lehet ezt valahogy tüntetni?

0

Mitől van ez? Nem tudom rendesen használni a böngészőket.

Pár napja letöltöttem egy programot,de már töröltem is,viszont azóta amikor megnyitom bármelyik böngészőt ez az oldal jön be: <[link]

1

Hogy lehet leállítani a felugró ablakot?

Ez az ablak jelenik meg mikor megnyitok bármilyen weboldalt, legyen az youtube, bármi más, időközönként ez is megnyilik:

2

Gmailen létre szerettem volna hozni egy olyan e-mail címet, ami így nézett volna ki: keresztnev. [email protected], de az már foglalt volt. Mit ajánlanátok helyette, ami beszédes, például egy önéletrajzban?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!