Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehetek a (2404 db)

Természetes úton, hogyan lehetnék a lehető leghamarabb láthatóan izmos?

Hello. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy szeretnék izmos lenni a lehető leghamarabb,de mit tudnék csinálni a cél elérése érdekében szerek nélkül? Nem kívánok sem fehérjét sem más anyagot szedni akár milyen egészséges! :) Természetes úton szeretnék megizmosodni. Felesleg van rajtam bőven (95kg vagyok [17 éves]) szóval híznom nem kell. Nyárra szeretnék már eléggé látványos eredményt elérni! Megoldható? Hogyan? Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: GreenTea Eddz és kajálj jó.

GreenTea Eddz és kajálj jó.
Nagyon kevés a tudásod ahhoz, hogy bármi eredményt elérj, ezt világosan mutatja az elõbbi megszólalásod, miszerint a fehérje felfúj. Ostobaság. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_90_kgt_325_elsosegel.. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg.. Ez az alap. Ez urán még nézz utána minél több dolognak, de addig ne is próbáld jól csinálni!
A kérdező hozzászólása: :) Természetes úton alatt azt értettem, hogy bogyók, porok nélkül. A fehérjét meg azért emeltem ki külön, mert sokan ajánlották már.. Azét nem szeretnék fehérjét szedni, mert kérdezgettem embereket akik azt mondták, hogy a fehérje csak felfúj amire nekem már nincsen szükségem.. :)
Na és miért nem szeretnél? Azt már találjam ki én? Az írásod egyértelmûen azt jelenti, hogy a fehérjeport nem tartod természetesnek, hiszen szembeállítod a kettõt. Természetes úton akarok <-> szerek nélkül, nem kívánok fehérjét szedni. Ezt írtad. Ha nem ezt akartad átadni, azért meg hadd ne én legyek a hülye, én abból értek, amit írsz.
NAPOZIN!
Valóban, ahogy kevesen engedhetnek meg maguknak ilyesmit. Marad a fehérjepor. Hajrá!
A fehérjeporral nincs semmi gond. Arra való, hogy olcsóbban és egyszerûbben vidd be a megfelelõ fehérjemennyiséget. Viszont nem muszáj, ha megengedheted magadnak, hogy szilárd táplálékból vigyél be mindent, akkor megteheted. Ehhez naponta egy kiló csirkemellfilé illetve sovány marhahús kell. Ha van havi ötvenezer forintod csak húsra, akkor hajrá! Mivel sok rajtad a felesleg, még ha izmot is akarsz, elõször érdemesebb szálkásítani. GYORS eredményt csakis szálkásító diétával és megfelelõ edzéssel érhetsz el. Fogd magad napi 2000 kcal-os diétára, úgy, hogy a bevitt kalóriák 60%-a fehérjébõl, 20% szénhidrátból, 20%-a pedig zsírokból származzon. Heti három metaboikus súlyzózás és kettõ intervallumos kardió. Aztán láss csodát!
Elmesélnéd, hogy mégis honnan veszed, hogy a fehérje nem természetes anyag? Jártál te bioszórára? Vagy az oktatás színvonala leredukálódott annyira, hogy felismert a kutyát meg a cicát? Pedig nem is olyan rég voltam középsulis... Azért agyat elõbb növessz a biztonság kedvéért. De komolyan meséld már el, hogy mi a rossz a fehérjében. Már persze ha képes vagy rá...
Amíg nálad a fehérje nem természetes nehéz lesz. Szálkásító étrend heti 3 súlyzós edzés +aerob.
A kérdező hozzászólása: Istenem... -.- elbeszélünk egymás mellett, nem tudod nem érted mit magyarázok.. na mind1.. megoldom ;)
Gyakorlás!!!! Ha már túl leszel az 5-ik randin akkor már rutin feladat lesz az egész!!

Hogy lehetek a moderátor az ubiton?

Nem tudom hogy lehetek admin a ubiton.

Legjobb válasz: Kb sehogy Ha van felvétel lehet jelentkezni,de csak úgy se admin se mod nem lesz senki

Kb sehogy Ha van felvétel lehet jelentkezni, de csak úgy se admin se mod nem lesz senki


Hogyan lehetek a leghamarabban milliomos?

Legjobb válasz: lottó, pénzszállító rablás, drog termelõ esetleg drogcsempész.

lottó, pénzszállító rablás, drog termelõ esetleg drogcsempész.
Nyersz a lottón.
Eladod egyik vesédet...
családi pótlékból nehezen.
Beülsz Vágó Istvánnal szembe, és megválaszolod helyesen azt a pár kérdést, õ is azt kívánja majd neked h "legyen ön is milliomos" :) ) Jaa annak már vége? Hát akkor nem tudom...
Legálisan? Olyan vállalkozással, amire van kereslet.Szerencsejáték, mlm cég, vagy valami brutál jó végzettséggel egy ultra magas pozíció betöltésével.Az ilyen pozíciókra kb kihalás utján lehet bekerülni...

Hogy lehetnék a lányoknál kicsit "híresebb"?

Az osztálytársaim eléggé jóban vannak a lányokkal...én is jóban vagyok velük,de a haverjaimba szerelmesek a lányok. Hogy tehetnék jó benyomást egy lánynál ha nem vagyok annyira vagány,szép..?

Legjobb válasz: szerintem menj oda mondj aranyos dolgokat ... legyél vicces és megértõ (15) pl én szeretem ha egy fiú focizik :)

szerintem menj oda mondj aranyos dolgokat ... legyél vicces és megértõ (15) pl én szeretem ha egy fiú focizik :)
A kérdező hozzászólása: Én táncoltam két évig és most harcmüvészetezek szerintetek az eléggé jó?

Hogyan lehetnék a régi önmagam? Adnátok tippeket?

Régen mindig vidám voltam, vicces, voltak barátaim, szerettem mozogni és mindenféle színes dologgal körbevenni magam. De hónapok óta minden más. A barátok lemorzsolódtak (szerintem nem is voltak barátok) egyetlen igaz barátom maradt, őt mindennél többre becsülöm. Viszont már nincs kedvem sportolni járni, fekete dolgokkal veszem magam körül és semmit sem tűrök meg magam körül ami vidám dologra emlékeztetne (értsd díszek vagy bármi ami szép dolog). A munkámat nem szeretem és még keveset is keresek vele és sokat kell dolgozni. Szerencsére nemsokára vége lesz, de azt az időt is ki kell bírni és azután keresnem kell másikat. Nem tudom miért van ez, de már nincs motivációm és kitartásom semmihez. Van még visszaút? Adjatok tippeket hogy hogyan "változzak vissza?"

Legjobb válasz: Találj magadnak egy férfit. Egy párkapcsolat általában elõhozza az ember jobbik oldalát, szerintem rajtad is segítene.

Találj magadnak egy férfit. Egy párkapcsolat általában elõhozza az ember jobbik oldalát, szerintem rajtad is segítene.

Hogyan lehetnék a FED elnöke?

úgy tudom h az amerikai jegybank elnökének nagy befolyása van a világban, hogyan lehetnék az?:D

Hogy lehetek a MesterMc-n staff/admin?

Legjobb válasz: SEHOGY! CSINÁLJ SAJÁT SZERVERT!

SEHOGY! CSINÁLJ SAJÁT SZERVERT!
lehetetlen! hány éves vagy egyébként?:D
Fizess kb 2.000.000 Ftot és akkor talán.
*rva jó ismeretséggel, és nem árt ha tudsz programozni.
1.Várd meg amig admin vagy, staff felvétel lesz. 2.Nézd meg hogy megvan-e minden leírt szükséges dolog és, feltétel.(ha nincs szerezd be ha, nem lehet akkor itt vége!Ha nincs meg egyik feltétel akkor vége!) 3.Jelentkezz adminak ahol kell :)
Ha nagyon jól tudsz programozni és össze brahizol a tulajjal biztosan felvesz :D
tik nem tudjátok emailod küldsz pakixnak szeretnénk tsáff vagy admin
hát ugy hogy egy staff vagy admin mestermc tõl megkérded hogy lehec-e az és ha aszt mongya hogy igen akkor kérdezni fog kérdéseket és válaszolnom kell helyesen a kérdésekre
Sehogy! Eleve nem vesznek fel Adminnnak/Staffnak egy tizenévest. Nekik ez a munkájuk.

Hogyan lehetnék a barátja?

Járok egy lovardába lovagolni és ott van egy ló aki harap ha le akarod kefélni és még hozzá is nyomna a korláthoz, ha nem mennék el. Még a felnyergeléshez is le kell fogni a fejét és ugyanezt a lenyergeléssel is. Ha rajta ülsz akkor nagyon kedves és engedelmes. Mit tegyek hogy a barátja legyek?

Legjobb válasz: ha harapni kezd akkor fejbe kell vágni, rangsort kell rendezni

ha harapni kezd akkor fejbe kell vágni, rangsort kell rendezni
Lovaknál olyan fajta szeret, barátság, mint ami az embernél van nincs. Tisztelet van, kötõdés a társ iránt. Ha tisztel és kötõdik hozzád akkor mondhatod, hogy a barátja vagy. Élvezze amikor rajta ülsz, de mindig te legyél a fõnök. légy vele kellõen határozott, ahol én lovagolok, ott egy csomó ló olyan, hogy ha valaki nem elég határozott, akkor nekiáll csipkelõdni, fenyegetõzni. Általában elég ilyenkor a határozott fellépés, erõsebb hang, esetleg egy kisebb pofon a megfelelõ pillanatba. Ha a megfelelõ pillanatban csapsz neki oda, érteni fogja, ha nem sikerül elkapni azt a pillanatot, akkor akár agyon is ütheted, nem fogja érteni. Használd hozzá a hangodat is, hogy legközelebb csak rá kelljen szólni.
A lovak között nincs barátság, csak alá-és fölérendeltségi viszony. Az a ló pont semmibe vesz téged, azért viselkedik úgy veled. Meg kell nevelni, de ez nem a te feladatod.
Hogy hívják a lovad lehet, hogy ismerem. Szerintem ne üsd be elég ha rákiabálsz és ott maradsz mellette amikor megakar csípni (szóval nem menekülsz).Én 3 évig lovagoltam ilyen lovon ha valaki odament felakarta rugni, harapni. Engem nem bántott :)
A kérdező hozzászólása: A harapás még nem lenne akkora gond csak ha már felémegyek a kefével elkezd sunyítani és ha még közelebb megy elkezd a farával a korláthoz nyomni nem tudom mit csináljak ilyenkor??????
Üvölts rá, ha szükséges pofozd meg. Engem is próbált anno korláthoz nyomni egy ló, de rászóltam és megpofoztam kicsit. Nem szabad félned tõle, mert megérzi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!