Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet venni egy (388 db)

Fiúk, észre lehet venni egy lányon, hogy még szűz?

Viselkedésén vagy ilyesmi.. És ha már szexre kerül a sor, akkor észreveszitek, hogy még nem volt el?tte pasival?

Legjobb válasz: Persze hogy észre lehet venni. De vannak kivételek, akik annyira tapintatosak, annyira ügyesek, hogy csak úgy nem lehet megmondani, hogy az-e , vagy sem. Az elsõ alkalommal sem 100 %, mert lehet, hogy már a szûzhártyája elszakadt sporttól, vagy eséstõl, vagy akármi mástól.

Persze hogy észre lehet venni. De vannak kivételek, akik annyira tapintatosak, annyira ügyesek, hogy csak úgy nem lehet megmondani, hogy az-e , vagy sem. Az elsõ alkalommal sem 100 %, mert lehet, hogy már a szûzhártyája elszakadt sporttól, vagy eséstõl, vagy akármi mástól.
Könnyebben zavarba jön, lassan lehet haladni például vetkõzésnél, de ez nem baj :) inkább aranyos :D
még nem vettem észre senkin. de egy szûz lányt minden bizonnyal könnyebben zavarba lehet hozni ha olyan téma kerül szóba, hamarabb elpirul stb... amúgy baromira aranyos tud lenni amikor egy lány zavarban van és elpirul, imádom :D
Persze, hogy észre lehet venni, nem is nehéz, hisz hát látszik rajta.
Igen, fõleg ha zavarában nem a feje alá teszi a párnát, hanem a dereka vagy a popsija alá!
Mi a kérdésed célja? Szégyelled az iskolában, és ezért akarsz "normálisnak" tûnni? - Talán fõleg ha azt mondja, hogy már negyven pasival szexelt. :) vagy az elsõ alkalom miatt félsz? Én szeretném tudni, ha a párom még szûz. Sokkal óvatosabb, türelmesebb lennék, sokkal jobban figyelnék rá. Bíznod kell magadban és benne is! NEM SZÉGYEN!!!! Ha lefeküdtök, mindig védekezzetek. Megesik hogy a boci elesik. Olvastam már cikket ezzel a címmel: "Szûz voltam, terhes lettem". Én elsõsorban a gumit javaslom, mert azzal a terhességen túl a nemi betegségek is megelõzhetõek, de csakis márkásabbakat szabad használni. Javaslom szex közben elõjátéknak a masszírozást, ami átmegy erotikus simogatásba. Ha csak pettingrõl van szó, használjatok babaolajat, de ha többrõl. inkább vízbázisú masszázskrémet, mert az olaj tönkreteszi a gumit, és kész a baj. (férfi vagyok)

A farming simulator 2013 ba hogy kell disznókat venni? Van ól nekik, de a PDA szerint nincs egy disznóm se, nem tudom, hogy lehet venni.

Legjobb válasz: google: farming simulator 2013 how to buy pigs valami olyanokat írnak rakjál vizet:D

google: farming simulator 2013 how to buy pigs valami olyanokat írnak rakjál vizet:D
A kérdező hozzászólása: köszi

Szeretnék venni egy notebookot, de sajnos akármelyiket kinéztem, nincs bennük dvd/cd olvasó (író) sem. Ezekbe a gépekbe nem lehet beleépíteni pár ezer ft-ért? Cd/dvd olvasó nélkül hogy lehet használni egy notebookot? Konkrétabban lent írom tovább.

Szóval eleva a windows telepítés..azért vegyek egy 32gb-os pendrievot hogy cd-rõl rámásoljam a fileokat a pendrivera és onnan a windows...ugyan már ez akkora gyökérség..és ha éppen sürgõsen akarok egy cd-rõl feltenni valamit a gépre? Akkor nincs ott még egy gép ami beolvasná nekem a cd+pendrivet hogy átmásoljam a cd-rõl a pendrivera a fileokat. Mit tudnék ezzel kezdeni? Most pl :

Legjobb válasz: Viszonylag jó vas. I5-ös proci, 8 giga ram, 1 giga videókártya, 1 terra vincseszter. Játékokra és Photoshopra kiválóan alkalmas lesz. Azt én se értem mért nincs benne optikai meghajtó. Bár ma már lehet rendszert telepíteni pendriverol(pár napja tettem)de ha fontos neked a DVD meghajtó lehet olcsóbb volna egy USB-s ami ma már 6-7 ezer forintból megvan.

Viszonylag jó vas. I5-ös proci, 8 giga ram, 1 giga videókártya, 1 terra vincseszter. Játékokra és Photoshopra kiválóan alkalmas lesz. Azt én se értem mért nincs benne optikai meghajtó. Bár ma már lehet rendszert telepíteni pendriverol(pár napja tettem)de ha fontos neked a DVD meghajtó lehet olcsóbb volna egy USB-s ami ma már 6-7 ezer forintból megvan.
A kérdező hozzászólása: *2Gb videókártya nem? :O Ömm....és esetleg nem tudnál küldeni egy másik oldalt ahol ilyen árban megkapom ezt a gépet részletre kevés thm-el? MErt itt ipon.on 43, 7% Thm- a kutya sem fogja megvenni:(
Marha gyenge az a VGA még asztaliban is, ez meg végképp. Játékra nem túl alkalmas. Optikai meghajtó meg azért nincs, mert 2013-t írunk. A nyelvem alatt elfér 64GB adat, anélkül hogy zavarna, akkor meg minek szórakozni 4.7GB-os DVD-vel?
Gta V meg 3ds max, hol már?! Ilyenhez asztali pc-ben kellenek 170 ezres konfigok, és még is csak alap. Laptopban 300-ról fölfelé lehet ilyenben gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: haveromnak hp pavilion g6 -ja van.. hdd-750Gb 2Gb os AMD radeon 6670 azthiszem egy 4magos AMD proci 1, 6ghz 4Gb ram Neki szaggatva futott a gta iv de azthittük maga a játék a rossz...(mindig erre gyanakszunk) Sajnos szükségem van notebookra mert sokat utazom. És gitározok is és a kottáim a gépen vannak(guitar pro) ..és közbe azért játszani is akarok...(13éves vagyok..) Illetve nemrég kezdtem természetfotós, , szakmám'' és ügye ehhez kell a photoShop is. Most akkor mit kezdjek? :( Nincs semmi ötletem.
A kérdező hozzászólása: http://ipon.hu/webshop/product/asus_x550cc_xx233d_kek/522219 Ez a laptop sem jobb? Más vga van benne és ez 2Gb-os.
A GT720M ugyanaz kb mint a GT630M Az meg hogy hány GB ki a szart érdekel? Ha 100GB-os lenne akkor szerinted erõsebb lenne?
A kérdező hozzászólása: akkor max 180-k ért tudnátok írni valamit ami azért futtaj a gamekat?


Otthoni zenéléshez keresek eszközöket. Úgy hallottam, hogy lehet venni egyszerû keybordot és van program, amivel egy szg-el összekötve lehet "szintetizátort" imitálni. Hol hirdetnek vagy árulnak ilyet? Gábor

Legjobb válasz: Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.

Nem feltétlen jó ötlet így csinálni, mert számítógépre elég nehéz jó hangmintát találni. Vegyél egy egyszerûbb kísérõautomatikás hangszert.

T-Mobile-nál lehet olyat csinálni, hogy webshopból venni egy telefont számlával domino csomagban, és utána a kártyát kivenném és beleraknám a mostani Vodafonosat? (Alcatel OT 995)

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de nem fog mûködöni. Elõtte függetlenítsd és utána már bátran használhatod vele a vodás kártyát.

Lehetni lehet, de nem fog mûködöni. Elõtte függetlenítsd és utána már bátran használhatod vele a vodás kártyát.
Nem, mivel ha szolgáltatónál veszed a telót akkor az jelen esetben T-mobil-függõ, azaz csak T-s kártyával mûködik. Csak akkor tudsz bele Vodásat tenni ha kifüggetleníted, ami pár ezer forinttól kezdõdik (mobiltípustól függ). Ezért drágábbak a független mobilok, mert azok bármelyik SIM-kártyával mûködnek, a szolgáltatónál vásároltak viszont csak saját SIM-et fogadnak el.
Nem mert a szolgáltatónál kártyafüggõ mobilok vannak. Ki kell függetleníteni más kártyához.

Kérdezték töllem hogy mit kérek de egyszerüen semmi nem jutott eszembe. (lány vagyok) és a fiunak pedig az iskolába kéne mert lesz ajándékozás és nem tudom hogy mit lehet venni egy 12 éves fiunak?

2 kérdésem lenne.1. mit lehetne venni egy 12 éves lánynak karácsonyra? 2. mit lehetne venni egy 12 éves fiunak karácsonyra? többi alul

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Szerintem vegyél neki egy polot vagy egy sapkát:D

Észre lehet venni egy pasinál hogy nem volt még orális szexben része?

Kielégítettem a pasim és hát lehet hogy csak élvezte, de nem nagyon engedte h a számból kikerüljön a szerszáma. Néha azért jó lett volna nyelni is meg megpihentetni a szám. De úgy hogy nyaldosom a makkját vagy vmi. Mindig vissza nyomogatta. Így élvezi gondolom, vagy nem volt még része benne? Nem kérdem mert úgyse vallja be.

Legjobb válasz: Nem. Max. azt lehet észrevenni, hogy b.unkó. Egyébként meg nem csak "arra" van a szád, ezt elmondhatod neki is :)

Nem. Max. azt lehet észrevenni, hogy b.unkó. Egyébként meg nem csak "arra" van a szád, ezt elmondhatod neki is :)
A tapasztalatlanság számlájára akarod írni, úgy látom, hogy ennyire erõltette befelé. Hát, lehet végül is, bár szerintem az elsõ ilyen élménynél éppen hogy inkább félénk a legtöbb pasi, és nem azzal kezd, hogy õ akar irányítani... Azzal viszont egyetértek, hogy beszélned kéne vele, ha neked így nem jó. Az rendes tõled, hogy közben nem hozod szóba, hogy ne vedd el a kedvét tõle, de ha legközelebb is ezt csinálja, akkor élvezés után próbáld meg óvatosan megemlíteni.
Bizonyára jól csináltad és ezért nem hagyott neked szünetet, de ezt ne hagyd annyiban. Mivel a te szádról és levegõvételed gátlásáról van szó, neked kell ilyenkor irányítani, különben fennáll a veszélye, hogy egy életre elveszi a kedved az orális szextõl. Mond meg neki kerek perec, hogy a füleiden, bárhogy is igyekszek nem kapsz levegõt:) És ne nyomogassa a torkodra, ha nem akarja, hogy lehányd. Ja, és nagy a gyanúm, hogy vagy tapasztalatlan ilyen téren, mert akkor tudna az elõnniekrõl, vagy egy önzõ pasid van.
Van cigitömõ kütyü te okos. Üres szálat beleteszed és belehúzza a dohányt.
Cigitöltés. Úgy, hogy megveszi a dohányt és a hüvelyt ("üres szálat") majd egy gép segítségével beletölti. Az az értelme, hogy olcsóbb.

Ki lehet venni egy mkv file-ból a felíratot, úgy hogy az meglegyen külön srt file-ban?

Azt tudom, hogy mkvmerge GUI progival lehet hozzáadni, meg eltávolítani, de kivenni azt nem. Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Igen. Elõször nyissuk meg az .mkv fájlt az MKVToolnix programmal.( Én MKVToolnix 6.0.0.500 Portableét használtam). Csak annál a feliratnál hagyjuk meg a pipát amit menteni szeretnénk. Majd Start muxing. Ekkor kapunk egy .mks felirat fájlt. Másodszor nyissuk meg a Subtitle Edit 2.8 ( SUB_se28 ) programot. File - Import subtitle from Matroska file... paranccsal nyissuk meg az .mks fájlunkat. Majd File - Save as...-sal mentsük ki SubRip(.srt) formátumban. File encoding UTF-8-ra, a Subtitle format SubRip (.srt)-re legyen állítva.

Igen. Elõször nyissuk meg az .mkv fájlt az MKVToolnix programmal.( Én MKVToolnix 6.0.0.500 Portableét használtam). Csak annál a feliratnál hagyjuk meg a pipát amit menteni szeretnénk. Majd Start muxing. Ekkor kapunk egy .mks felirat fájlt. Másodszor nyissuk meg a Subtitle Edit 2.8 ( SUB_se28 ) programot. File - Import subtitle from Matroska file... paranccsal nyissuk meg az .mks fájlunkat. Majd File - Save as...-sal mentsük ki SubRip(.srt) formátumban. File encoding UTF-8-ra, a Subtitle format SubRip (.srt)-re legyen állítva.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Hogy lehet képes egy apa tudomást sem venni a gyermekéről? És miért nem ítéli el őket senki?

Sajnos annyi helyen olvasok és hallok ilyet és mindenhol az apát védik, hogy biztos szemét volt a volt feleség és oka van annak, hogy nem keresi a gyermeket sem. De ha ez mégis az egyéni döntése volt, akkor hogy képes így élni az életét, miközben tudja, hogy valahol egy (vagy több) gyermek vágyna a szeretetére?

Legjobb válasz: Nem mindenki alkalmas az apaságra, ahogy az anyaságra sem. Én amondó vagyok (és bocsánat a kifejezésért), hogy nem ott kezdõdik a szülõség, hogy megcsin**ta,vagy megszülte valaki a gyereket, hanem amikor valaki tisztességesen felneveli, s elindítja a saját kis útján.

Nem mindenki alkalmas az apaságra, ahogy az anyaságra sem. Én amondó vagyok (és bocsánat a kifejezésért), hogy nem ott kezdõdik a szülõség, hogy megcsin**ta, vagy megszülte valaki a gyereket, hanem amikor valaki tisztességesen felneveli, s elindítja a saját kis útján.
egyébként egyet értek abban, hogy nem mindenki alkalmas az apaságra, van olyan helyzet, hogy a gyerek is jobban jár, ha az "apa" kimarad az életébõl, azok, akiket hidegen hagy, hogy van egy gyermekük valahol a világban, én inkább azokat tartom "hibásnak", mint egy fogyatékkal született gyereket...
ma 14:55 Semmivel sem vagy kevesebb!
4. Köszönöm
Az én apámnak vannak gyerekei, mindenki azt mondja, hogy megértik, mert házasságon kÍvüli kapcsolatból születtem, és anyu tehet róla, aki azóta sajnos meghalt. Hát én nem tudom megérteni, miért vagyok kevesebb, hogy az se érdekli mi van velem, a többi gyerekével pedig tökéletes apa. Van egy babám és most érzem át igazán, hogy milyen álszent egy gonosz ember.
Az apáknak soha nincs olyan kapcsolatuk a gyerekeikkel mint az anyáknak nem õk hordták ki õket, nem õk szülték, nincs az az érzelmi kötõdés. Ez emiatt van. Meg valljuk be ha bejön egy válás akkor a gyerekek úgy 100%-ban azért rohangásznak csak apucihoz hogy lelejmolják pénzzel.
A körülményektõl függ. 98%-ban elítélem az ilyen apákat. A barátnõm volt párja a 2%-ban van benne: miután kijelentette 23 évesen, hogy még nem szeretne gyereket, a barátnõm mégis teherbe esett. Nem véletlenül. Nõként és anyaként is azt mondom, valahol megértem. Ha nem akarok gyereket, akkor nem akarok. Ha a nõ, a kit szeretek ennek ellenére erre kényszerít, akkor mégis mire számít? És az ilyen esetek nagyon kis része derül csak ki....
"egyes férfiak mennyire ki tudják húzni magukat a felelõsség alól." Egyes nõk is. Nõk, férfiak... Emberek.
Lehet kicsit off lesz... Van fèltesóm apum és anyum rèszèröl is.Apum nem tartja a kapcsolatot a fiàval, hogy mièrt?Sajnos ezt most sem tudom... Pàromnak is van gyereke, elfogadtam.Elöbbi barátnöi szinte meg akarták tiltani, hogy tartsa a kapcsolatot a gyerekèvel...na ez is milyen màr.
A kérdező hozzászólása: Persze, de én azokra az esetekre értem a kérdést, amiknél mindkét fél akarta a gyermeket és aztán a férfi mégis lelépett és nyugodt lelkiismerettel éli tovább az életét.
A koromat kifelejtettem:25/N
Most az jobb lenne, ha muszájból menne a gyerekeihez? A gyerek nem hülye, csak kicsi, érzi, ha nem szeretik.
A kérdező hozzászólása: Ez nem kifogás, hogy az sem lenne jobb, ha muszájból jönne. Ez a legundorítóbb dolog szerintem..:/
#13 és 16 gondoltam értelmes, felnõtt embereknek nem kell leírni, hogy "vannak kivételek". Én a nagy átlagról beszéltem.
13-assal egyetertek, 1.: nem mindegyik anyaban van benne 2.: valamelyik apaban jobban benne van mint nemelyik anyaban, szoval nem jo igy altalanositani.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz jobb természetesen, csak egyik nap olvastam itt egy ilyen kérdést és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mindenki az apát védte, pedig elhagyta a pár hónapos gyermekét és nem is kíváncsi rá. És nagyon ledöbbentett, hogy ismeretlenül is a nõt szidták, meg még a pici gyerkõcöt is, hogy el akarták venni a férfi függetlenségét. Teljesen abszurdnak tartottam és szomorúnak, hogy egyes férfiak mennyire ki tudják húzni magukat a felelõsség alól.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nagyon durva, amit írsz. Egy gyerek nem ravasz pénzéhes dög, nyilván ha szereti az apját, akkor válás után is azért megy hozzá, hogy vele legyen.
ma 14:58 válaszoló Ez saját tapasztalat?
A kérdező hozzászólása: Van egy barátnõm, akit 3 évesen ott hagyott az apja, mert rájött, hogy mégsem tetszik neki a gyerekkel járó felelõsség. Az anyja egész életében egyedül küszködött, az apa gyerektartást sem fizetett. A lányban meg örökre ott a tüske, hogy valaki eldobta és képtelen normális párkapcsolatra sem, mert nem bízik senkiben. Szerintem ez a durva és hogy az ilyen apa még csak büntetést sem kap az élettõl, hiszen neki teljesen megfelel, hogy 0 gonddal élheti az életét, míg valahol a volt párja egyedül szenved a gyerekével.. Én nagyon sajnálom az ilyen nõket és gyermekeket.
én kiskoromban apás voltam, de lassan 10 éve, hogy nem láttam. sose volt egy minta apa. nem különösebben foglalkozott velünk, pedig azt mondják, hogy imádott bennünket. 20L
Egy nõben ösztönösen benne a van a utódgondozás, az odaadás, az önzetlen szeretet, az elsõ naptól, hogy tudja, hogy terhes. Egy apában nincsenek apai ösztönök. születés után lassan alakul ki a kötõdés, ami azon alapszik, hogy együtt laknak a bébivel, és megszokja, megszereti. Ha egy apában nem alakul ki kötõdés az évek során, vagy idõ sincs arra, hogy kialakuljon, mert korán lelép, akkor abban nem lesz semmilyen vágy a gyerekei iránt. Sok apa van, aki az elsõ perctõl kezdve játszik, fürdik, stb. a gyerekkel, és élvezi, de még õk sem érzik azt a szeretetet, amit az anyák. Csak egy mini-játszótárs a gyerek. Ez évekig így is marad.
Ahogy egy anya is képes rá. Nem nemtõl függ, embertõl, ösztöntõl. Ez van. Attól, ha elítéli valaki, kinek lesz jobb? Aki elítéli az ezen rágja magát, akit elítéltek, azt pedig nem érinti. Az állatvilágban is van ilyen, és van olyan viselkedés. Kérdezõ: Attól, hogy ezen idegesíted magad, jobb lesz bármelyik elhagyott gyereknek, vagy hazamegy bármelyik apa, vagy csak te érzed magad rosszabbul?
"Egy nõben ösztönösen benne a van a utódgondozás, az odaadás, az önzetlen szeretet, az elsõ naptól, hogy tudja, hogy terhes." Már amelyikben benne van. Amelyikben nincs, abban meg nincs. Szóval ez így téves.
Tudod, ha tényleg olyan az apa személyisége, csak örülhet a gyerek, hogy nem ismeri. (agresszív, alkoholista, stb.)
A kérdező hozzászólása: 17:06-os, nyilván a ti esetetek egy más helyzet, itt tényleg nem apukádon múlt a dolog. De én nagyon sok olyan helyzetet látok, mikor egy még védtelen gyereket hagy magukra az apjuk és közben összevissza szidja mindenkinek a volt feleséget, próbálja magát szentként beállítani, még a gyereket is képes okolni. Én az ilyen embereket nem tudom megérteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!