Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet valakit, akit minden nap (3 db)

Hogy lehet elfelejteni valakit, akit minden nap látok?

úgy értem már hosszú ideje nagyon tetszik egy osztálytársam... haverok vagyunk, de nem hiszem, hogy bejövök neki, bár nem vallottam be h szeretem de valahogy érzem h nem viszonozza... mindennap látnom kell, elég kislétszámú osztály vagyunk úgyhogy elkerülni se igazán tudom, és minden nap amikor látom egyre aribb és én egyre jobban szeretem. mit tegyek hogy kiszeressek bel?le? annyira szép fiú h az eccer?en valami hihetetlen, még soha nem láttam senkit aki ennyire szép lett volna... de lelkileg is az.

Legjobb válasz: sztem legyel vele joben...es csak...de csak ugygondolj ra, mint egy baratra...s ha elegge megismered kiszeretsz belole (tapasztalat)...de vigyazz ne hogy ebbol mar ilyen tapadas legen, mert akkor meg fog utalni....:)

sztem legyel vele joben...es csak...de csak ugygondolj ra, mint egy baratra...s ha elegge megismered kiszeretsz belole (tapasztalat)...de vigyazz ne hogy ebbol mar ilyen tapadas legen, mert akkor meg fog utalni....:)
mond meg neki az igazat, vagy kis idõre szakíts meg vele minden kapcsolatot, vagy egyszerûen ne figyelj rá.. ne érdekeljen, h mit csinál, ne nézz rá stb. vagy ha vannak udvarlóid akkor az egyikkel próbáld meg hátha elfelejted..
hát hasonló cipõben jársz mint én voltam. kilencedikben megtetszett egy fiú. Haverok voltunk, állandóan piszkálódtunk. én elmondtam neki. írtam neki smst h mennyire tetszik. sajna visszautasított. kellett egy kis idõ(kb fél év) hogy újra ugyan olyan legyen a kapcsolatunk mint volt. ráébredtem akkor, hogy jobb volt h elutasított. nem hiszem h ismered õt milyen egy kapcsolatban. Mára(10.esek vagyunk)teljesen sikerült kitépni az érzéseket és "jóba" vagyunk. Szal ne félj kinyilvánítani az érzéseid. Hidd el minden jobb lesz akkor.lehet j még pozitív választ kapsz
Ha igazán szereted akkor sehogy! :P
Hát ez ismerõs sajnos. :/ kiváncsi lennék énis.(: 14/L
A kérdező hozzászólása: Nem figyelek rá, az oké, de nem nézhetek állandóan a padlóra, vagy mit tudom én hova. felnézek, meglátom, és idegesít! de nagyon szar:S
Nem kell padlóra nézni. Azt nézel amit akarsz. Az hogy ránézel még nem jelenti azt hogy beszélned kell vele. Elmész mellette mint egy idegen mellett..
Én párom tesójával vagyok így. Egy iszonyatos utálatos ember. Nem beszélünk vele, de hála õ se velünk. Nem nehéz, hidd el!
Megértelek és tudom hogy nagyon nehéz. Én is így vagyok a válófélben lévõ feleségemmel. Mivel megcsalt, már attól görcsbe van a gyomrom ha meglátom vagy meghallom a hangját, de együtt kell vele még egy jó darabig élnem, mert a válóper sokáig el fog húzódni.
Pl akaraterõvel. Nem figyelész rá és kész. Mi ezen a nehéz?
hát mondjuk ha eleve utálod mert valami olyat tett , amivel erre rászolgált, akkor mégis h lenne könnyû ?
Egy háztartásban éltek? -akkor nincs mese, valakinek mennie kell. Konkrétan mi a szitu? Én egy fedél alatt éltem a kicsi sógorkámmal- miután sajnáltatta magát, megengedük neki, hogy ideköltözzön, majd jól kihasznált minket, semmibe vett... iszonyat viták voltak a párommal miatta. Volt, hogy azt mondtam:jó, albérletbe megyek. Volt, hogy a gyerek ruháit pakoltam össze. A vége az lett, hogy egy oltári vita után a párom közölte vele, hogy amint befejezi a sulit, kap 1 hónapot, hogy elmenjen. Ha megbukik, akkor is! Így már tudtam tûrni, és számoltam a napokat, mikor lesz már vége ennek a rémálomnak. Hál' istennek, csak nagyon néha futunk össze, akkor megy a jópofizás, de máskülönben ki se állahtom!

Van valakinek tapasztalata a Lactase gyógyszerrel kapcsolatban? Valóban hatásos, és ezáltal lehet tejterméket fogyasztani, MINDENFÉLE tünet NÉLKÜL? És aki szedi, az hogyan? (tehát, minden nap 1-et, vagy csak tejtermék fogyasztása előtt x idővel? )

sajnos sem a gasztroenteorológus, sem a háziorvos nem adott semmiféle tájékoztatást (sőt, gasztro. fel sem írt nekem semmit, én jártam utána, hogy mi kell és úgy kértem háziorvost, írja fel, de tapasztalata nincs vele, így nem tudott ezekre a kérdésekre válaszolni.)

Legjobb válasz: Szia! Tejcukor érzékeny vagyok és csak Lactase-zal ehetek tejes ételeket/italokat. Nekem változó, hogy mikor mennyire hat (többnyire nem nagyon használ :( ). Egy tabletta 2 dl tejben lévõ tejcukrot tud feldolgozni. Étkezés elõtt közvetlenül kell bevenni. Szóval ha megeszel egy szelet csokit akkor is be kell venned egy tablettát, ha megiszol 3 dl tejet akkor 2 tablettát. Szóval csak logikusan :)

Szia! Tejcukor érzékeny vagyok és csak Lactase-zal ehetek tejes ételeket/italokat. Nekem változó, hogy mikor mennyire hat (többnyire nem nagyon használ :( ). Egy tabletta 2 dl tejben lévõ tejcukrot tud feldolgozni. Étkezés elõtt közvetlenül kell bevenni. Szóval ha megeszel egy szelet csokit akkor is be kell venned egy tablettát, ha megiszol 3 dl tejet akkor 2 tablettát. Szóval csak logikusan :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) tartok tõle én is, hogy nem nagyon fog használni, az én gyomrom még a laktózmentes tejet sem bírja :D de az ember kétségbeesésében bármit képes megtenni, hogy valamivel jobb legyen... szóval köszönöm a választ és további jó egészséget:)
Én is így vagyok vele :) Neked is legyen jó az egészséged!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!