Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet valakit, akit minden (59 db)

Hogyan lehetne ugy gondolkodni mint Sherlock Holmes? Ugyertem hogyan lehet valakinek akkora megfigyelokepessege? Gyakorlas?

Legjobb válasz: ugy, hogy kitalalt szemely... vannak jo megfigyelok, de Sherlock az iroi fantazia szulemenye. lehet gyakorolni egyebkent, sot, ez a kepesseg fejlodik magatol is: minel tobbet foglalkozol valamivel, annal jobban tudod mikre kell odafigyelni - pl. faszobraszkent azonnal latod merre allnak a rostok a faban, hogyan kell hozzanyulni. a laikus nem latja, mert nem tudja mire kell figyelni. Sherlock olyan, mintha effektive mindenhez ertene, ezert a legkisebb elteres is azonnal szemet szur neki. Mivel mindenhez nem lehet erteni, nyilvan a sherlock-i kovetkezteto-gep sem mukodik.

ugy, hogy kitalalt szemely... vannak jo megfigyelok, de Sherlock az iroi fantazia szulemenye. lehet gyakorolni egyebkent, sot, ez a kepesseg fejlodik magatol is: minel tobbet foglalkozol valamivel, annal jobban tudod mikre kell odafigyelni - pl. faszobraszkent azonnal latod merre allnak a rostok a faban, hogyan kell hozzanyulni. a laikus nem latja, mert nem tudja mire kell figyelni. Sherlock olyan, mintha effektive mindenhez ertene, ezert a legkisebb elteres is azonnal szemet szur neki. Mivel mindenhez nem lehet erteni, nyilvan a sherlock-i kovetkezteto-gep sem mukodik.
Elmagyarázza a novelláiban, mit csinál. Olvasd el õket! Csak az életben nem hagy mindenki pont a megfelelõ helyen árulkodó jeleket.
Illetve a novellákban, bocs.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat.Ertheto.
Ilyen tehetséggel születni kell, de persze a gyakorlás sem árt. A témáról szól ez a könyv, érdemes lenne elolvasnod: [link] (Nem reklámként írom, egyszerûen nekem tetszett, azért ajánlom :) )
A kérdező hozzászólása: Nem problema, koszonom.

Hogy lehet valaki akkora szerencsétlen mint a szjg a reni?

hogy nem jön rá h cortez belé szerelmes?????a puszi,szilveszteri csók,a manga rajz,hogy idegesíti hogy petivel ,,lóg",bevállalta a rajzszakkört,amikor beteg volt lelépett rajzról csak hogy láthassa,hozott neki könyvet ami azért is csoda mert megtalálta a könyvtárat,a könyvet amit reni vitt neki tuti nem olvasta volna el ha nem tölle van,énekelt neki,azonnal ment szilveszterkor, és ezek mind az első 4-ben vannak!!!!!! jo mondjuk ha tetszik valaki nehéz észre venni hogy neki is tetszel főleg ha nem lép de ennyire?????? mondjuk kortez is elég fura mert folyton besértődik valamin de akkor is. de ettől függetlenül imádom a könyvet. de akkor is szerintetek hogy hogy ennyire nem tűnt fel neki????

Legjobb válasz: Én ismerek egy ilyen szerencsétlen lányt!!Szerelmes az egyik osztálytársába,és a folyosón nem mer mellette elmenni,mert hogy azt fogja hinni a fiú,hogy nyomul rá!!! Hiába mondtam hogy ez hülyeség,mivel az osztálytársunk meg hát eleve,én is jóba vagyok vele, szoktunk beszélni meg minden,és nem értem mi a baja!

Én ismerek egy ilyen szerencsétlen lányt!!Szerelmes az egyik osztálytársába, és a folyosón nem mer mellette elmenni, mert hogy azt fogja hinni a fiú, hogy nyomul rá!!! Hiába mondtam hogy ez hülyeség, mivel az osztálytársunk meg hát eleve, én is jóba vagyok vele, szoktunk beszélni meg minden, és nem értem mi a baja!
Na meg ne feledkezzünk meg a szüleirõl, akik arra várnak mindig, hogy legyen vele valami nagy probléma és büntethessék. Gondolok itt arra, amikor Virág egyest kapott, ami miatt Ren netkorlátozást. A szilveszterrõl ne is beszéljünk, amikor a hát mögött rendezték le, hogy menjen a koncertre, ahová nem is akart, aztán Virág hibája után újra csak keményen megbüntették. Stb. Komolyan, amikor valakinek a szülei ennyire azon vannak, hogy találjanak benne valamilyen hibát, jelet anorexiára, drogozásra, züllésre, bandázásra, akkor ne csodálkozzunk, hogy komplexusos lesz. Sajnos ismerek ilyet a valóéletben is, a szülõk észre sem veszik, mennyit ártanak a gyereküknek.
Lehet, hogy Reni azért nem gondolta azt, hogy Cortez beleesett, mert túl szépnek gondolta, hogy igaz legyen, azon kívül a szilveszteri csók után Cortez továbbra is járt Vikivel, ami jó nagy bunkóság volt, amikor pedig bevállalta a rajzszakkört, akkor Arnold figyelmeztette, hogy ne képzeljen bele többet a történetbe, mint amennyi benne van.
A kérdező hozzászólása: héj ez nem ér tudom hogy félre írtam de ezen nem akadt fenn senki.a szjg rövidítés és így értették.szóval? de amúgy azzal hogy direkt így lett megírva mert így kénytelen vagy tovább olvasni van valami.
Ez kérlek úgy mûködik, hogy a szerzõ, így kívánta megírni a történetet, te pedig, a többi szjg olvasóval együtt fogod a fejed, "hogy lehet valaki ekkora szerencsétlen", amivel pompásan eleget teszel a tisztelt szerzõ kívánságának. Annyira várjátok már, hogy reni végre észrevegye magát és blablabla, hogy biztos olvasni fogjátok a következõ részt is, amiben ismét felmerül egy ördöngõs probléma, ami okot ad majd az azt követõ rész elolvasására. Ez így megy majd addig, amíg a szerzõ meg nem unja, vagy nem követnek el ellene merényletet szélsõséges szépirodalmár fanatikusok. Csak lábjegyzetben, ha a szerencsétlenségnél tartunk, "mint a szjg a reni".
A kérdező hozzászólása: jo persze én megértem mert azért tényleg nehéz rájönni és imádom a szent johannát csak néha már kicsit ideges vagyok hogy mit kell ennyire szerencsétlenkedni.mert ugye egyértelmû hogy összejönnek és ezért várod és várod de még a 6 kötetig várni kell.de ha belegondolok cortez is elég nyomi mert õ sem jön rá hogy a reni belé van esve.és nem értem miért kell mindenen megsértõdni.de azt nagyon szeretem amikor idegbajt kap a meglepi buliján amiért szerintereni hazudik neki. :DDD a másik meg akitõl én frászt kapok az arnold.úúúúúúristen én õt nagyon nagyon nagyon nem szeretem.
Én most arra reagálnék, amikor egy szerencsétlen lányról írtak itt az elõbb. Én teljesen megértem. Mert én egyszer úgy jártam, hogy egy lány elkezdett velem veszekedni, hogy nyomulok a pasijára. De az Isten szerelmére, én voltam a hetes, és csak úgy tudtam kimenni a táblához, hogy elmentem a srác padja mellett!!!
Jól van, az "mese", egy fantáziálásban bármi lehet:) Jó, nem mese, de most nem jött máshogy:)
Elsõ olvasatra is átjön, hogy tetszik neki az elsõ év végére, másodikban meg már szereti.
Igen de mondjuk ha elsõre olvasod rögtön neked se ugrana be hogy tényleg szerelmes belé de ha gondolkozunk rajta akkor tényleg annyi jelet adott Cortez de Reni csak azzal foglalkozott hogy mi van kint hogy a "Cortez fan club"-bal mi van meg hogy mit csinálnak . De a végére mégis sikerült neki. I  SZJG!!!!:)
*szóval csak nagyon a legelejébe olvastam bele, szóval még odáig el se jutottam, ilyen jelekig, amiket Cortez küld:)
1.2.és 4.vagyok; neten fönnvolt a könyvek eleje, most már nem tudom, melyik oldalon, többe is beleolvastam és nem tetszett:S:S
Én ezért nem olvastam:D
A kérdező hozzászólása: jo tudom de egy idõ után akkor is nagyon idegesítõ!!!! :D
elõzõ vagyok, plusz akkor kevesebb része lenne, így meg jobban el lehetett nyújtani a történetet gondolom:)
Igen igazad van, Reni tényleg elég szerencsétlen....Kingának mindvégig igaza volt!!

Hogy lehet valaki természetvédő? (mint azok akiket a látni a TV-ben, újságokban, akik csinálnak is valamit)

Attól még hogy gimnáziumba nem biosz szakra megyek semmi nincs veszve ugye? És hogyan tovább? (Azot hogy:"mint azok akiket a látni a TV-ben, újságokban, akik csinálnak is valamit" nem azért írtam mert a Tv vagy az újság a fontos, ne értsetek félre)

Legjobb válasz: Elmész a greenpeace irodájába, és közlöd, hogy szeretnél aktivista lenni.

Elmész a greenpeace irodájába, és közlöd, hogy szeretnél aktivista lenni.
Belépsz egy két környezetvédõ csoportba, és elmész az akcióikra. Nézegeted a neten, hogy hová keresnek önkénteseket. Most van a Föld napja, nagyon sok ilyen akció volt, országszerte, de a következõ a teszedd lesz, ami orszgáos takarításokat fog jelenteni. http://www.teszedd.hu/ Itt Egerben ekkor takarítjuk a patakot, is, de minden város mást fog rendbe tenni, kérdezgesd a helyi csoportokat.
A kérdező hozzászólása: jajj de jó, köszi!


Hogy lehet elfelejteni valakit, akit minden nap látok?

úgy értem már hosszú ideje nagyon tetszik egy osztálytársam... haverok vagyunk, de nem hiszem, hogy bejövök neki, bár nem vallottam be h szeretem de valahogy érzem h nem viszonozza... mindennap látnom kell, elég kislétszámú osztály vagyunk úgyhogy elkerülni se igazán tudom, és minden nap amikor látom egyre aribb és én egyre jobban szeretem. mit tegyek hogy kiszeressek bel?le? annyira szép fiú h az eccer?en valami hihetetlen, még soha nem láttam senkit aki ennyire szép lett volna... de lelkileg is az.

Legjobb válasz: sztem legyel vele joben...es csak...de csak ugygondolj ra, mint egy baratra...s ha elegge megismered kiszeretsz belole (tapasztalat)...de vigyazz ne hogy ebbol mar ilyen tapadas legen, mert akkor meg fog utalni....:)

sztem legyel vele joben...es csak...de csak ugygondolj ra, mint egy baratra...s ha elegge megismered kiszeretsz belole (tapasztalat)...de vigyazz ne hogy ebbol mar ilyen tapadas legen, mert akkor meg fog utalni....:)
mond meg neki az igazat, vagy kis idõre szakíts meg vele minden kapcsolatot, vagy egyszerûen ne figyelj rá.. ne érdekeljen, h mit csinál, ne nézz rá stb. vagy ha vannak udvarlóid akkor az egyikkel próbáld meg hátha elfelejted..
hát hasonló cipõben jársz mint én voltam. kilencedikben megtetszett egy fiú. Haverok voltunk, állandóan piszkálódtunk. én elmondtam neki. írtam neki smst h mennyire tetszik. sajna visszautasított. kellett egy kis idõ(kb fél év) hogy újra ugyan olyan legyen a kapcsolatunk mint volt. ráébredtem akkor, hogy jobb volt h elutasított. nem hiszem h ismered õt milyen egy kapcsolatban. Mára(10.esek vagyunk)teljesen sikerült kitépni az érzéseket és "jóba" vagyunk. Szal ne félj kinyilvánítani az érzéseid. Hidd el minden jobb lesz akkor.lehet j még pozitív választ kapsz
Ha igazán szereted akkor sehogy! :P

Hogy lehet valaki fejvadász? Olyan aki elkapja azokat az embereket akik nem jelentek meg a bíróságon? (mint a szingli fejvadászban)

Legjobb válasz: A fejvadász az cégeknek keres és tesztel le embereket,bizonyos állások,pozíciók betöltésére keres jelölteket,...amit te keresel,az nem tudom van-e így külön...szerintem Magyarországon ilyen szerintem nincs,itt aki nem megy el a rá vonatkozó bírósági tárgyalásra,azt rendõrök(akiknél van fegyver,gumibot,meg ilyesmi,vész esetére) állítják elõ...

A fejvadász az cégeknek keres és tesztel le embereket, bizonyos állások, pozíciók betöltésére keres jelölteket, ...amit te keresel, az nem tudom van-e így külön...szerintem Magyarországon ilyen szerintem nincs, itt aki nem megy el a rá vonatkozó bírósági tárgyalásra, azt rendõrök(akiknél van fegyver, gumibot, meg ilyesmi, vész esetére) állítják elõ...
Ez csak az Egyesült Államok pár tagállamában lehetséges magáncégeknek és ott is csak bizonyos szabálysértések, könnyebb bûncselekmény elkövetõi után mehetsz, rendõrségi felkérésre, stb. Az alvilági fejvadászhoz nem kell még OKJ se, de sitten vagy Kelenföldön elkaparva találhatod magad...
A kérdező hozzászólása: melyik tagállamokban?
Hát ez ismerõs sajnos. :/ kiváncsi lennék énis.(: 14/L
A kérdező hozzászólása: Nem figyelek rá, az oké, de nem nézhetek állandóan a padlóra, vagy mit tudom én hova. felnézek, meglátom, és idegesít! de nagyon szar:S
Nem kell padlóra nézni. Azt nézel amit akarsz. Az hogy ránézel még nem jelenti azt hogy beszélned kell vele. Elmész mellette mint egy idegen mellett..
Én párom tesójával vagyok így. Egy iszonyatos utálatos ember. Nem beszélünk vele, de hála õ se velünk. Nem nehéz, hidd el!
Megértelek és tudom hogy nagyon nehéz. Én is így vagyok a válófélben lévõ feleségemmel. Mivel megcsalt, már attól görcsbe van a gyomrom ha meglátom vagy meghallom a hangját, de együtt kell vele még egy jó darabig élnem, mert a válóper sokáig el fog húzódni.
Pl akaraterõvel. Nem figyelész rá és kész. Mi ezen a nehéz?
hát mondjuk ha eleve utálod mert valami olyat tett , amivel erre rászolgált, akkor mégis h lenne könnyû ?
Egy háztartásban éltek? -akkor nincs mese, valakinek mennie kell. Konkrétan mi a szitu? Én egy fedél alatt éltem a kicsi sógorkámmal- miután sajnáltatta magát, megengedük neki, hogy ideköltözzön, majd jól kihasznált minket, semmibe vett... iszonyat viták voltak a párommal miatta. Volt, hogy azt mondtam:jó, albérletbe megyek. Volt, hogy a gyerek ruháit pakoltam össze. A vége az lett, hogy egy oltári vita után a párom közölte vele, hogy amint befejezi a sulit, kap 1 hónapot, hogy elmenjen. Ha megbukik, akkor is! Így már tudtam tûrni, és számoltam a napokat, mikor lesz már vége ennek a rémálomnak. Hál' istennek, csak nagyon néha futunk össze, akkor megy a jópofizás, de máskülönben ki se állahtom!

Hogy lehet olyant készíteni mint pl ha valaki rákattint a képre akkor pl kap 1 dollárt a kislány?

A kislányomnak Aneorizmája van és meg kell m?teni de ez nagyon drág a m?tét és kellene a támogatás hogyan tudok ilyent készíteni??

Legjobb válasz: Írnál errõl az egészrõl pár sort, kicsit részletesebben?

Írnál errõl az egészrõl pár sort, kicsit részletesebben?
Sehogy, ezek átverések. Vannak olyan hoaxok, amik olyan 1-2 éves gyerekeknek gyûjtenek még mindig pénzt, aki már rég iskolába járnak. A legbiztosabb módja ha számlaszámot nyitsz és felhívod a támogatásra a figyelmet, de a kattintások után senki sem fog fizetni, ez évtizedes spamterjesztõ trükk.
A kérdező hozzászólása: értem okés köszönöm
Igen, jöttem ... és már évek óta boldogan élek vele :) ) 19/L
A kérdező hozzászólása: És miért gondoltad meg magad, hogy mégis többet szeretnél a barátságtól?
Még nem jöttem össze senkivel sem igazán, csak egyszer ismerkedtem személyesen. 19/F
19/F!!! Te már odaírtál egy szexualitásos dologhoz is..:D minek írod ha ne tapasztalod? :D
Valóban írtam már más kérdéshez is. Hogy miért? Mert érzem, hogy el kell mondanom.
Egyszer megdugtam egy csajt, aki évekig tepert utánam, de csak barátként kezeltem. Azzal gyõzött meg, hogy az érzelmeit félre fogja tenni, és csak szeretõk leszünk. Oltári béna volt a csaj(pedig a teste jó volt). És totál megbántam hogy lefeküdtem vele. Természetesen nem lett folytatása. Nem véletlen az, ha valakitõl nem akarsz semmit, hiába akar tõled a másik. Az ilyet megérezni, hogy úgyis rossz partner lenne.
A kérdező hozzászólása: Pedig az elmondottak alapján mégis van ilyen. Csak nem értem mi az oka.
Nem rég hasonlóan jártam én is, viszont akkor én voltam a szerelmes és a lány mindvégig bizonytalan volt az érzelmeit illetõen, ami szakításkor derült ki. Nagyon beleéltem magam a dologba, szinte már elképzeltem vele a jövõt, pedig csak kétszer találkoztunk személyesen..., még csók sem volt. A "szakítást" követõen napokig magam alatt voltam, de már szinte nem is gondolok rá. (A 19/F)
EZ érdekes. Gondolom az elõzõ üzenetbõl bemásoltad vagy valami nem?
és ebbõl hogy vontad le azt a következtetést hogy a barátod megcsal??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!