Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet utoljára (108 db)

Hogy lehet hogy utoljára márc.22-én volt meg, azóta nem és a teszt negatívot mutat?

Már töbször teszteltem és nem mutatott még halvány csíkot sem

Legjobb válasz: És még nem voltál dokinál?? Ha a teszt - akkor nem vagy terhes, vagyis más oka van annak, hogy nem jött meg.El kellene menned az orvosodhoz, hogy kiderítse miért is nem jött meg.Nekem is csak márc.7-én volt utoljára, de én kaptam rá norcolutot, és persze clostilbegytet.Lehet hogy a hormonok szórakoznak veled, vagy lehet hogy cisztád van.Menj orvoshoz!!!!!!

És még nem voltál dokinál?? Ha a teszt - akkor nem vagy terhes, vagyis más oka van annak, hogy nem jött meg.El kellene menned az orvosodhoz, hogy kiderítse miért is nem jött meg.Nekem is csak márc.7-én volt utoljára, de én kaptam rá norcolutot, és persze clostilbegytet.Lehet hogy a hormonok szórakoznak veled, vagy lehet hogy cisztád van.Menj orvoshoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kezd megjönni, de köszi a választ

27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?

Legjobb válasz: Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt,kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek,sõt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy késõbb,de volt amikor elõbb sikeredett.

Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak, nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz, aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más, ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával, hogy pluszban mehessen, de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt, kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek, sõt legalább nyugiban lesz, nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont, én sem napra pontosan voltam UH-n....volt, hogy késõbb, de volt amikor elõbb sikeredett.
A hivatalos terhesgondozási protokoll szerint ennyi a kötelezõ ultrahang vizsgálat. Nyilván van aki ennél több vizsgálaton vesz részt, ennek több oka lehet: 1. valamilyen orvosi ok miatt szükséges sûrûbben vizsgálni a babát. 2. Fizetõs ultrahang vizsgálatra megy 3. maszek orvoshoz jár, ahol általában minden megjelenéskor van ultrahang vizsgálat is. Az igaz, hogy az ultrahangnak nincs kimutatható magzat károsító hatása, de az is, hogy ha orvosilag nem indokolt nem feltétlen muszáj túl sûrûn így is vizsgálni a babát.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Megnyugodtam:) Köszönöm a gyors válaszokat nektek:) Csak aggodtam hogy akkor kell csak mennem:) De igy már tudom:) Köszönöm még1x a gyors megnyugtatást:)
Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következõ uh a kötelezõ volt 31 hetesen. Boldog babavárást kívánok! 33 hetes km

Az iwiw-en hogy lehet eltuntetni hoyg mikor leptem be utoljara es hogy lehet eltuntetni az imelcimet hogy nem latszodjon?

Legjobb válasz: e-mail címet úgy, hogy bejelölöd a profilodnál, hogy csak barátok vagy senki sem láthatja. A belépés idõpontjának eltüntetésére nincs lehetõséged. Az meg fog jelenni.

e-mail címet úgy, hogy bejelölöd a profilodnál, hogy csak barátok vagy senki sem láthatja. A belépés idõpontjának eltüntetésére nincs lehetõséged. Az meg fog jelenni.


Hogy lehet a mester mc -ben azt játszani hogy lekell győzni egymást és aki utoljára marad az nyert . :D?

Minecraft ,mester mc

Legjobb válasz: ugy hogy átmész a hungergame szervere

ugy hogy átmész a hungergame szervere

Hogyan lehet megnézni, hogy én, vagy valamelyik ismerősöm, mikor volt utoljára bejelentkezve a gmailbe? Sok levelező tudja ezt.

Legjobb válasz: Megnyitod a gmailt, jobb oldalon van egy olyan, hogy legutóbbi fióktevékenység-Részletek.Erre kattints.

Megnyitod a gmailt, jobb oldalon van egy olyan, hogy legutóbbi fióktevékenység-Részletek.Erre kattints.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek.

Miért lazultak ki a szájharmonikámban a csavarok, amelyek a síplemezeket rögzítik? Kb.15 éve használtam utoljára, most elővettem, és zörgött belülről. Levettem a fedlapokat, és akkor láttam, hogy az összes csavar kilazult. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Arra gondolok, hogy az acélcsavaroknak van valamennyi rugalmassága, és hiába volt a harmonika nyugalmi helyzetben 15 évig, a környezetbõl a finom rázkódások elérhették, a többit pedig elintézte a csavar feszítõereje, és önmagától kicsavarodott. Jól gondolom? Bár bagatell probléma, mégis érdekel a megoldás.

A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy az acélcsavaroknak van valamennyi rugalmassága, és hiába volt a harmonika nyugalmi helyzetben 15 évig, a környezetbõl a finom rázkódások elérhették, a többit pedig elintézte a csavar feszítõereje, és önmagától kicsavarodott. Jól gondolom? Bár bagatell probléma, mégis érdekel a megoldás.

FONTOS! Hogy lehet megnézni a skype-ban hogy valaki mikor volt utoljára belejentkezve? (az ismerőseim közül)

Legjobb válasz: A skype interaktív-ez azt jelenti,hogy amikor egyidõben vagytok fenn,csak azok az információk láthatóak--tehát sem üzenetet nem tudsz hagyni-logikusan-,sem azt megnézni mikor volt fenn, amikor te nem.

A skype interaktív-ez azt jelenti, hogy amikor egyidõben vagytok fenn, csak azok az információk láthatóak--tehát sem üzenetet nem tudsz hagyni-logikusan-, sem azt megnézni mikor volt fenn, amikor te nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
Nekem 3.8-as Skype-om van és ott, ha rámész az ismerõsöd nevére(nem kell rányomni csak az egret odahúzod a nevéhez), akkor kirja, hogy mikor volt utoljára elérhetõ.

Márc 13-án láttam utoljára a picikém és majd csak jövőhét pénteken megyek dokihoz (remélem lesz uh ) . Hogy lehet kibirni? Nagyon hosszu idő szerintem.

16+5 pocis vagyok. Azzal nyugtatom magam hogy ha baj lenne annak biztosan lenne valami - bármilyen jele.

Legjobb válasz: Szia! Én is márc. 13-án voltam uh-n, és 17 hetes vagyok. Ugyanolyan türelmetlen vagyok én is, mint Te! :) Folyton az jár a fejemben, hogy vajon minden rendben van-e vele. Így, hogy még nem érezzük a mozgását (legalábbis én még nem), csak azzal nyugtatom magam, hogy szépen nõ a hasam, továbbra is figyelek arra, hogy egészséges maradjak, illetve a jól ismert tünetek (hányinger, fáradékonyság, bizonyos szagoktól való undor) akármilyen kellemetlenek is, nekem azt a bíztató jelet adják, hogy a picivel továbbra is minden rendben :) Tényleg nagyon hosszú idõ ez az 1 hónap, de nyugi, légy türelemmel, biztosan minden rendben van! Élvezd ezt a szép állapotot, hiszen olyan hamar elrepül az idõ! További jó babavárást! :)

Szia! Én is márc. 13-án voltam uh-n, és 17 hetes vagyok. Ugyanolyan türelmetlen vagyok én is, mint Te! :) Folyton az jár a fejemben, hogy vajon minden rendben van-e vele. Így, hogy még nem érezzük a mozgását (legalábbis én még nem), csak azzal nyugtatom magam, hogy szépen nõ a hasam, továbbra is figyelek arra, hogy egészséges maradjak, illetve a jól ismert tünetek (hányinger, fáradékonyság, bizonyos szagoktól való undor) akármilyen kellemetlenek is, nekem azt a bíztató jelet adják, hogy a picivel továbbra is minden rendben :) Tényleg nagyon hosszú idõ ez az 1 hónap, de nyugi, légy türelemmel, biztosan minden rendben van! Élvezd ezt a szép állapotot, hiszen olyan hamar elrepül az idõ! További jó babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Szia Tök ari vagy köszönöm :-) Még én sem érzem a picurkát , néha irigykedem is a páromra mikor esténkét õ hallgatja több percig. Nekem nincs tünetem se mármint hányinger meg ilyesmi. A pocim nekem is szépen nõ , majd most indul be csak igazán :-)))
Én 9. hetesen voltam elõször UH-on és most a 12.re kell várnom, nagyon hezen bírom, fõleg, hogy azért elég sok minden itt fog kiderülni, ez lesz végülis az elsõ szûrés, hogy jól fejlõdik e az én csöppségem, nagyon izgulok hogy minden rendben legyen....
Szia!Igen hosszú idõ amit UH nélkül eltölt az ember, de sajnos muszáj valahogy kibírni.Terhességem elején volt, hogy 7 hétig nem nézett rám az orvosom, pedig veszélyeztetett terhes vagyok.Volt tavaly 1 missed ab-m és ez a terhesség sem indult zökkenõmentesen.Hiába kértem tõle a havi kontrollon, hogy nézzen meg nem tette.Azt mondta szerinte jól beállt a terhességem?Ezt vajon mibõl látta, a szemembõl?Felháborítónk tartottam és elmentem 1 másik orvoshoz aki megvizsgált.Nagyon hosszú idõ volt amit ki kellett bírnom, de tudtam ha idegeskedem azzal csak ártok a picinek.De remélem most már havonta számíthatok UH-ra.Sokat olvasgatok a terhességrõl, és próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és bízom benne, hogy nem lesz semmi baj.Veled is minden rendben lesz.Sétálgass, nézegess baba holmikat és majd csak eltelik az idõ valahogy.Minden jót kívánok nektek!:-) 21+6 hetes
Szia. Én is így vagyok ezzel. A 12. hetin voltam 2 hete, és a következõ még mindíg 4 hét! Azaz 6 hét összesen! Nagyon hosszú idõ. De én is úgy vagyok vele, hogy ha fáj a cicim, és megvan még egyéb tünetem, nincs gond. És nem is lehet gond! (volt már vetélésem 1 éve 5hetesen) Csak arra gondoljunk hogy egészséges gyönyörû kisbabánk fog születni! Én mindíg ezt mondogatom magamnak és a pocaklakónak is :) Nehéz a várakozás, jó lenne belátni hogy vajon mi van bent, mit csinál... Boldog, nyugodt babavárást! 14hetes

Iwiwen az volt kiírva, h. ma 13 órakor léptem be utoljára, pedig otthon se voltam akkor. Hogy lehet ez?

csak én tudom a jelszót.

Legjobb válasz: Sokat hallani hogy itt ott közösségi oldalakon feltörik a jelszavakat.Egyszer velem is megcsinálták fogalmam sincs ki amikor nem voltam otthon valaki feltörte és a nevemben mindenféle ocsmány leveleket küldözgetett.Nekem fogalmam sem volt róla hogy most mi van csak azt vettem észre hogy az ismerõseim elkezdtek oltogatni hogy én mit k*rvázom le õket meg ilyenek nagyon rossz volt pedig én soha nem csináltam ilyet :S Azóta egy jó hosszú jelszót találtam ki számokat betûket kevertem össze ezt már biztos hogy nem fogják feltörni :)

Sokat hallani hogy itt ott közösségi oldalakon feltörik a jelszavakat.Egyszer velem is megcsinálták fogalmam sincs ki amikor nem voltam otthon valaki feltörte és a nevemben mindenféle ocsmány leveleket küldözgetett.Nekem fogalmam sem volt róla hogy most mi van csak azt vettem észre hogy az ismerõseim elkezdtek oltogatni hogy én mit k*rvázom le õket meg ilyenek nagyon rossz volt pedig én soha nem csináltam ilyet :S Azóta egy jó hosszú jelszót találtam ki számokat betûket kevertem össze ezt már biztos hogy nem fogják feltörni :)
Ja még az is lehet, hogy valaki küldött neked egy billentyûzetleütés naplózót(keylogger).De lehet, hogy tényleg csak az iwiw szarakszik.Ha jelszót változtatsz, abból nagy bajod nem lehet.Egy vírusirtás sem árthat.
lehet h mégsem.... de am az iwiw egyébként si csinál néha érdekes dolgokat, szal nem kell csodálkozni:)
Az iwiw néha csinál érdekes dolgokat.De az is lehet, hogy tényleg feltörtek.Változtass jelszót.Az a jó jelszó, ami legalább nyolc karakter(asszem iwiwen nem lehet hosszabb), vegyesen tartalmaz kis és nagy betûket, és különleges karaktereket. Pl: M!uw67O?gH Az ilyeneket is fel lehet törni természetesen(pl brute force módszerrel), de túl sok idõ lenne(évtizedek, századok), úgyhogy meg sem próbálkozik vele senki.
billentyûzetleütés naplózót(keylogger)...ez mit jelent? köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!