Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet tudni, hogy (2595 db)

Környezetedben követett már el valaki öngyilkosságot? Hogyan? Lehet tudni, hogy mi volt az oka?

Egyre gyakrabban hallani öngyilkosságokról. Érdekel, hogy az emberek miért jutnak erre a végzetes elhatározásra?

Legjobb válasz: ,,gyakrabban hallani öngyilkosságokról." ez relatív. Csak neked tûnt fel most, hogy ez van, és nem egyedülálló jelenség. Korábban is sok volt, mindig is így volt. Nem lehet tudni. A túlélõk találgatnak, és a találgatásnak hatalmas irodalma van. Egyik rokonom lõtte fejbe magát pár hónapja, még most is téma volt karácsonykor,hogy miért, a rokonaim egymásnak estek a vita hevében kb... -_-" A községemben nagyjából évente történik legalább egy. Kreálhatnak utóbb okot a nyomozás után, de az akkor is csak messzirõl érintheti a valóságot.

, , gyakrabban hallani öngyilkosságokról." ez relatív. Csak neked tûnt fel most, hogy ez van, és nem egyedülálló jelenség. Korábban is sok volt, mindig is így volt. Nem lehet tudni. A túlélõk találgatnak, és a találgatásnak hatalmas irodalma van. Egyik rokonom lõtte fejbe magát pár hónapja, még most is téma volt karácsonykor, hogy miért, a rokonaim egymásnak estek a vita hevében kb... -_-" A községemben nagyjából évente történik legalább egy. Kreálhatnak utóbb okot a nyomozás után, de az akkor is csak messzirõl érintheti a valóságot.
Nekem az édesapám lett öngyilkos:((( Mai napig nem tudjuk az okát. Talán a kilátástalanság, elkeseredettség vezette õt oda, hogy megtegye.
Nálunk apám, ott elõttem próbálta meg. Felvágta az ereit. Rögtön mentõt hívtam, megmentették, kórházba vitték. Sosem felejtem el a látványt :/
Édesapám tavaly karácsony elõtt lett öngyilkos. egész életében elítélte és gyengének tartotta azt, aki ezt teszi magával és a családjával. Akkoriban elég sok gond volt a házzal, a munkájával, pár hét alatt lefogyott 15 kilót, az orvosok azt mondták, csak kimerült, írtak neki fel pár gyógyszert, hazaengedték a kórházból-egy hétre rá tette meg...Aznap reggel teljesen vidámnak tûnt, amikor anyum elment otthonról munkába, éppen dudorászott a konyhában, és sütéshez-fõzéshez készült, hetek óta nem volt olyan vidám. Délután hazaérkezve édesanyám talált rá..hagyott egy rövid búcsúlevelet, de abban semmi nem magyarázott meg.
# 2 a statisztikák szerint a népesség már mínuszban jár:D
A nagyapám. Õ sem mondta el miért, de egyszer csak mikor egyedül maradt megtette... Biztosra ment. Én kicsi voltam, azt mondták inkfartusa volt stb, de egyszer egy beszélgetésbõl véletlenül kihallottam, hogy mi is történt igazából. Fél szavak voltak, de akkor már tudtam, hogy önmaga tette. Pár hónap múlva megkérdeztem valakit, hogy hogyan és akkor elmondták. :-((( 23/N
Itt szerintem egy öngyilkos sincs, honnan tudjuk? Valamiért elkeseredtek, és gondolták jobb lesz sehol vagy odaát.
Nekem a papám. igaz, még akkor nem születtem meg. Õ ács volt, és ahogy telt rajta az idõ, félt felmenni a tetõre. A végén olyan dolgok voltak már, hogy ivásba fojtotta a bánatát, nem mert hazajárni, állandó veszekedések voltak mamám és közte, ráadásul így pénzt se adott haza. Kétségbeesettsége, munkanélkülisége, és a félelem -hogy miatta szétesik a család- végzett vele. (elõtte a szüleim ott laktak kis idõt, aztán a sok veszekedés miatt menekültek...)
Második! Rosszul tudod. Magyarországon naponta három/!/ ember követ el öngyilkosságot!
évrõl évre kevesebb az öngyilkosság...
Engem elhagytak, és azért gondolkodom rajta. Az exemet mindennap látnom kell, és ez egyre elviselhetetlenebb. Eddig csak a család miatt nem tettem semmit...
2011-12-27 13:39 Tehát errõl is a nõk tehetnek, te nagyon okos.... Gratulálok.
Ki a franc pontozza le az öngyilkosságokról, tragédiájukról író válaszolókat?
Jobban apámmal van a baj, mert egy primitív állat.Az õ szüleihez megyek, ha megyek.Azt az évi 5-10 alkalmat kibírom amennyit ott van, mert neki velük is baja van(kivel nem...).Senkivel nincs jóba, a háta mögött mindenki hülye, mindenki köcsög.De persze ha beszélget vele akkor nyal.Egy hazug, képmutató.Olyanokat hazudik rólunk másoknak, hogy leégessen.Mindent ránk ken, mindenért mi vagyunk a hibásak.Anyám meg nem hagyná rá, elkezd veszekedni.Utána még hülyébb lesz.
8. vagyok.Helybe járok majd gimibe, úgyhogy elköltözni nem jó.Esetleg nagyszüleimhez.
Utolsó tanulsz még vagy dolgozol? Valahogy nem tudsz elköltözni a szüleidtõl? Én is lelkileg eléggé leépültem miattuk, de szerencsére le tudtam tõlük lépni albérletbe. Hogy a témához is hozzászóljak: nekem nagypapám lett öngyilkos, rákos volt. Szegény nagyon szenvedett tõle és ezt látta végsõ megoldásnak. Nyugodjon békében. Én is egyre többet gondolkozom öngyilkosságon, soha nem volt még párom és alig látok rá esélyt hogy legyen. Iszonyat szar azzal a tudattal élni hogy a kutyának sem kell az ember Próbálok magamon változtatni, de ha a 30. születésnapomig sem jön össze semmi akkor asszem inkább itt hagyom ezt a világot. 27/f
Én akarok.Szüleim kergettek ide, reménytelen az életem, senkit nem érdeklek, senki nem foglalkozik velem, a kutyával szebben beszélnek.Beleõrültem. Ha sikerül egy probléma megoldva, ha nem vagy megváltoznak velem, vagy megpróbálom még egyszer.
Nekem az egyik nõvérem akart öngyilkos lenni, bár szerintem csak felakarta magára hívni a figyelmet..
ohh, jajj, ezek szerint mégis csak igazam van, és az öngyilkosságok száma folyamatosan csökken: http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96ngyilkoss%C3%A1g szóval mindenki, aki olyan húú de okos próbált lenni, most szívogassa kicsit a fogát, aztán csendben üljön vissza a helyére egy jókora egyessel :D
igen, súlyos depresszió miatt.
Mi tanultunk az öngyilkosságról. Magyarországon a vezetõ ok a munkanélküliség és a szerelemi bánat. Két olyan dolog, ami nagyon padlóra tudja küldeni az embert. Ettõl kevesebbnek érzik magukat, és értelmetlennek az életüket. Az öngyilkosság egyfajta problémamegoldó módszer. Ha a problémát nem tudja megszüntetni, akkor megszünteti önmagát, ezzel a probléma is eltûnik számára. Ez amit leírtam, persze nem törvényszerû. Pszichológusok, szociológusok foglalkoztak ezzel a kérdéssel, vizsgálták a dolgot. Amit õk kibogarásztak, azt írtam le:)
Magyarországon sz.r az életszínvonal, nem lehet megélni, az ember egész nap gürizik, hogy megtudjon élni, ehhez még gondolom pluszban jön valamilyen családi tragédia, veszteség stb. Én ezt gondolom.
A szomszédom "barátnõje". Idõsebb fejjel jöttek össze, boldognak is látszottak. Aztán egy nap a pasi elment dolgozni, és arra ért haza, hogy a nõ a fürdõkádban fekszik, és a vízbe benne van a bedugott hajszárító. Hagyott egy levelet, hogy senki ne haragudjon rá... Hogy mi lehet az oka? Szerintem a végsõ elkeseredettség, bánat, magány, életutálat. Én nem vetem meg ezeket az embereket, inkább sajnálom. :(
Egy kollégám apja, még tizenvalahány éve. Nem ismertem, tõle tudom. Egyébként érdekes, mennyi férfit hajszol bele a családja (= neje) és az az körüli gondok...
A kérdező hozzászólása: , , gyakrabban hallani öngyilkosságokról." ez relatív. Csak neked tûnt fel most, hogy ez van, és nem egyedülálló jelenség. Korábban is sok volt, mindig is így volt. Munkámból adódóan tudom, hogy ez a jelenség napjainkban egyre gyakoribb, de ezen ne vitázzunk. Gyakori okok: anyagi okok, betegségek, féltékenység. Az okok és a miértek idõvel változnak, viszont általánosítani nyilván nem lehet. A kérdést azért tettem fel, mert érdekel, hogy milyen problémákkal küzdöttek azok az emberek, akik végül eldobták maguktól az életet.
23 éves lány ismerõsöm. Hat gyermekes családból való, édesapja a legismertebb néprajz kutató volt.A szakmában elismert, a családjával azonban kegyetlen durva. Ez a lánya mániás depresszióban szenvedett. Emiatt fejezte be.

Hogyan lehet tudni, hogy egy lánynak/fiúnak kamu adatlapja van facebook-on?

Netes ismerkedésnél jó megsz?rni,hogy az ember kivel tart kapcsolatot.Ezért érdekelne,hogy honnan lehet megtudni,ha valakinek nem valós az adatlapja?! Köszönöm!

Legjobb válasz: 100%ra nem lehet megmondani hogy kamu. De vannak jelek amik gyanúsak lehetnek. Pl ha 10 ismerõse van és egyik se ott lakik ahol õ. Bár ha 200 ismerõse van még attól is lehet kamu mert van aki visszaigazol mindenkinek és pont ilyeneket fogott ki. Ami biztató ha sok képe van fent és a barátival van és õk is meg vannak jelölve a képen. Azt nehéz lenne megcsinálni hogy 5 fiktív személy és közös képen vannak, ráadásul még vannak egyéb képeik is. Ha írtak az üzenõfalukra akkor is valószínû hogy nem kitalált személy, ugyanis azoknak nem ír senki. Bár aki nem társasági személy vagy nem érdekli annyira a face az úgyse tesz fel sok mindent.

100%ra nem lehet megmondani hogy kamu. De vannak jelek amik gyanúsak lehetnek. Pl ha 10 ismerõse van és egyik se ott lakik ahol õ. Bár ha 200 ismerõse van még attól is lehet kamu mert van aki visszaigazol mindenkinek és pont ilyeneket fogott ki. Ami biztató ha sok képe van fent és a barátival van és õk is meg vannak jelölve a képen. Azt nehéz lenne megcsinálni hogy 5 fiktív személy és közös képen vannak, ráadásul még vannak egyéb képeik is. Ha írtak az üzenõfalukra akkor is valószínû hogy nem kitalált személy, ugyanis azoknak nem ír senki. Bár aki nem társasági személy vagy nem érdekli annyira a face az úgyse tesz fel sok mindent.
Sehonnan
hát nem tudom, de én éppen azért mentem fel, mert az én nevemet feltette valaki, képet nem., azóta sem történt ott semmi változás,
Hát barátom! Azt nem nagyon tudod kinyomozni.
Vannak bizonyos jelek, amik utalhatnak rá, hogy az adott adatlap egy fantomhoz, nem valós személyhez tartozik. Ezekre a jelekre kell figyelni.
Sehonnét, ha csak nem vagy ügyészség, NNyI, vagy ilyesmi. A Facebook azért népszerû ennyire, mert "sohasem tudhatod, hogy a vonal másik végén nem egy intelligens vadászkutya ül-e." Néha persze vannak árulkodó jelek. Ha véletlenül valaki igazi irányítószámot ad meg (ritka), akkor az adott névvel és az irányítószámmal megadott adatokkal végiglapozod a guglit. Türelem kell, mert nagyon sok találat lehet. Ugyanígy párosíthatod a keresést mondjuk a hobbijával, ill. azzal amihez legtöbbször (értelmesen) hozzászól, állítólagos iskolája honlapján keresztül, stb. Szintén használhatsz más közösségi oldalakat is, és kereszt-keresést végezni. De önmagában a Facebookról gyakorlatilag lehetetlen megtudni, ha nem árul el semmi személyes, lenyomozható adatot.

Hogyan lehet tudni, hogy a cicánk vemhes? Egyre csak nő a hasa, pedig ugyanannyit kap enni.

Legjobb válasz: Ha a cica nincs ivartalanítva( gondolom nincs, különben fel sem merült volna) és tüzelés idején elcsatangolt (nem kell napokra eltûnnie, éppen elég az is, ha kijárós mondjuk napközben) akkor majdnem biztos, hogy megtörtént a dolog. Õk "csak" csinálják, nem gondolkodnak. A hormonok termelõdnek, ha van rá lehetõségük, akkor nem tétlenkednek, elvégre ez náluk a fajfenntartásról szól.

Ha a cica nincs ivartalanítva( gondolom nincs, különben fel sem merült volna) és tüzelés idején elcsatangolt (nem kell napokra eltûnnie, éppen elég az is, ha kijárós mondjuk napközben) akkor majdnem biztos, hogy megtörtént a dolog. Õk "csak" csinálják, nem gondolkodnak. A hormonok termelõdnek, ha van rá lehetõségük, akkor nem tétlenkednek, elvégre ez náluk a fajfenntartásról szól.
Nézd meg a macska cicijeit, ha megnagyobbodtak, és pirosodnak, akkor nagyon valószínû, hogy babákat vár. (Hasonló kérdés volt már, ott találsz még válaszokat.)

Hogy lehet tudni hogy kíván a férfi engem?

Legjobb válasz: Tiszteleg a zászlós.

Tiszteleg a zászlós.
amikor a közeledben van, lélegzik.
melyik férfi? a Józsi?
kocsányon lóg a szeme és folyik a nyála ha meglát:) ) amúgy folyamatosan a közeledben van, mosolyog rád, apró ajándékokat ad, 2 értelmû célzásokat tesz
Erre a kerdesre keptelenseg valaszolni komolyan mert tul egyszeru.

Hogyan lehet tudni hogy egy gép elbírja pl: 4giga ram?

Legjobb válasz: csak szólok win xp van 512mb ram és elméletileg 34b vidikártya de nem biztos

A kérdező hozzászólása: csak szólok win xp van 512mb ram és elméletileg 34b vidikártya de nem biztos
Az alaplap specifikációjából. a leírásában megtalálod mennyit támogat
Megnézed a leírását az alaplapnak.
Ha win xp-d van, akkor valószínû 32 bites (bár van 64-es is) ebben az esetben hiába teszel bele 4 giga ramot, mert csak max 3-at tud kezelni.Hogy az alaplapod tudja-e kezelni az ekkora mennyiségû memóriát azt pedig már a többiek megválaszolták.
#4, 4 GB-ot tud kezelni. Mivel beletartozik a HDD és a VRAM is (és egyéb cache-ek is), 3, 8-3, 9 GB körül fog neki látni, ha az alaplap kezel annyit.
A kérdező hozzászólása: közce mindenkinek

Hogy lehet tudni hogy rendőr mögött vagy előtt kell elhaladni?

Épp a kresz vizsgámra gyakorlok és sose tudom hogy ilyenkor mi van. Ha az út közepén rendőr jelzi hogy merre kell haladni akkor hogy lehet eldönteni hogy őt megkerülve, vagy ő előtt kanyarodunk be. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: ) ha a rendõr a jobb karjával maga mögé int, bal tenyerét pedig a balról jövõ forgalom felé fordítja, a jobbról érkezõ jármûvek - a rendõr mögött - balra bekanyarodhatnak; a jelzés nem tiltja a jobbról érkezõ jármûvek egyenes irányban való továbbhaladását vagy jobbra bekanyarodását, de a többi irányból érkezõk részére a továbbhaladás tilalmát jelenti;

) ha a rendõr a jobb karjával maga mögé int, bal tenyerét pedig a balról jövõ forgalom felé fordítja, a jobbról érkezõ jármûvek - a rendõr mögött - balra bekanyarodhatnak; a jelzés nem tiltja a jobbról érkezõ jármûvek egyenes irányban való továbbhaladását vagy jobbra bekanyarodását, de a többi irányból érkezõk részére a továbbhaladás tilalmát jelenti;
d) ha a rendõr jobb karját vízszintesen maga elé nyújtja, bal karjával pedig maga elé int, a balról érkezõ jármûvek - a rendõr elõtt - balra bekanyarodhatnak; a jelzés nem tiltja a balról érkezõ jármûvek egyenes irányban való továbbhaladását vagy jobbra bekanyarodását, de a többi irányból érkezõk részére a továbbhaladás tilalmát jelenti;
A rendõrt nem szabad hátulról megkerülni.
a rendõrnek van keze , ez kar jellzésnek nevezik. ha nincsen lámpa akkor õ az ezt suliban oktatják . 1 jellzõ lámpák 2 kresz táblák stop vagy elsõbség adás 3 rendõr ez a 3 rom forgalom irányitó dolog a kreszben. rendõr ha elfáradt akkor lényeg vállal feléd néz , ez azt jellenti , te fogod õt meg kerulve bekanyarodni ugy hogy a szembe jõvõ gépkocsinak elsõbséget adsz. ...... feléd néz kar jellzést ad botjával integet elõte fordulszbe ... ha fel emeli a kezáta magasba vagy botját az az jellenti fordulni fog ez a piros jelzés mindenki áll fordul és vált másik iránybol indulnak...de kresz orán oktatják hol voltál?:) van pár ilyen kérdés szed öszemagad mert nem lesz jogsid elsõre...
confiance! Már párszor bíráltam a helyesírásod, de most egy kérdéssel megtoldom! Te magyar vagy, vagy csak tanultad a magyar nyelvet? Egyszerûen értelmezhetetlen amit írsz, és jó nagy része ostobaság!
A rendõr az intésével jelzi, hogy elõtte, avagy mögötte kell-e elmenned.Nyilván nem tudom itt lerajzolni, de jól láthatóan jelzi.
Köszönöm Agytörzsi prof.! Pedig már a moderátor is látta! Esik az oldal színvonala! :(

Apás szülésről mi a véleményetek? Pocakosak? Ti hogy álltok apával miota kismamik vagytok? Hogy lehet tudni hogy szereti e a babotokat? Kapcsolatotok? Bent szeretne lenni de én tartok tőle? !

Legjobb válasz: velem bent volt a párom,de ezt a döntést egyébként rá bíztam teljesen.nem eröltettem.ha õ nem jött volna be akkor anyu lett volna mellettem.(nem akartam ráeröltetni,én nagyon szerettem volna ha bejön velem,de féltem ha erõszakoskodok akkor utána hátha megbánja h bejött,és esetleg gondok lehetnek,de bejött velem és nem bánta meg).az elsõ pillanattól szerette a fiunkat,még a pocakban is.nagyon örült neki.a kapcsolatunk is jó szerencsére,terhesen is az volt.igaz vannak vitáink néha de kinek nincs.

velem bent volt a párom, de ezt a döntést egyébként rá bíztam teljesen.nem eröltettem.ha õ nem jött volna be akkor anyu lett volna mellettem.(nem akartam ráeröltetni, én nagyon szerettem volna ha bejön velem, de féltem ha erõszakoskodok akkor utána hátha megbánja h bejött, és esetleg gondok lehetnek, de bejött velem és nem bánta meg).az elsõ pillanattól szerette a fiunkat, még a pocakban is.nagyon örült neki.a kapcsolatunk is jó szerencsére, terhesen is az volt.igaz vannak vitáink néha de kinek nincs.
Mindkét babát már a pocakban is imádta!közösen tervezett várt babák, ezért aktív részese volt a 9hónapoknak is, bejött a vizsgálatokra(magán)és a szülõszobára is!Mindkettõ császár volt, a mûtét alatt üvegablakon nézett és õ kapta rögtön kézbe a babát.Nagyon tisztel a terhesség, a vizsgálatok és a mûtétek "elviseléséért"(és azóta minden kismamát)és jó anyának tart.Még szorosabb lett a kapcsolatunk, bár amúgy is klassz gondolkozású férfi volt(egyébként a férjem)Szerintem ne foszd meg ettõl a csodás élménytõl, hisz neki is babája születik!
Velem ott volt a párom, és azóta is minden rendben velünk, sõt sokszor úgy érzem még jobban szeret - ahogy átölel...sokkal több benne az érzelem mióta megszületett a babánk. A terhesség alatt minden ultrahangos vizsgálatra elkísért, és láttam, hogy élvezi. :) Pocakosan sokszor megdicsért, és mindig óvott, védett. S nagyon jó apa, kislányunkat is nagyon szereti, ez látszik minden mozdulatán, és látszik a szemében is.
Szia habár én már nem vagyok kismama, de nálunk a párom volt aki mondta bent szeretne lenni.Én se elleneztem így bent volt.Eleinte(mivel nem volt szabad apás szoba)nem volt bent és nagyon rossz volt.Csak arra figyeltem 2 fájás között vajon mikor jön a következõ, mennyire fog fájni.De mikor bejöhetett minden más lett.Már nem is fájt annyira(de tényleg)annyira elterelte a figyelmem.Nagyon sokat jelent.(de sajnos császár lett, de így viszont õ tartotta elõször a kezébe)Legközelebb csak olyan kórházba megyünk ahol egybõl bent lehet.de persze csak a fejemnél állhat, ez az egy kikötésem van.
Hogy lehet tudni hogy szereti e a babotokat? ezt a kérdést nem igazán értem...
Nálam alap, hogy bent lesz...sokat fog jelenteni nekem, és természetesen õ is szeretné... Minden vizsgálatra elkísért eddig, bent volt az uh.-kon, akár hüvelyi akár hasi történt. Azt vettem észre, hogy az elsõ uh. után fogta fel igazán az egészet, hiszen õk nem éreznek, és egy darabig nem is látnak semmit. Mosolygott, mint egy óvodás mikor elõször láttuk mozogni a babát.
Nálunk egyelõre az a helyzet, hogy nem akar benn lenni, én meg nem erõltetem, ha esetleg meggondolja magát, akkor nincs ellenemre. De még van 4 hónapunk kitalálni:D Amúgy ne haragudj, hogy belekötök, de nálunk nem nekem van babám, hanem nekünk...Ha te is így gondolnál rá, lehet könnyebb lenne elfogadnod, hogy õ is szeretne részt venni benne:D
Nálunk is bent volt a párom, pedig én is tartottam tõle.De áldom az eget, hogy mégis beengedtem, mert nagyon nagy segítség volt.Azóta talán még jobban megértjük egymást és persze szeretjük is.A drága pici lányunkat pedig egyenesen imádja!!Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok!!
Nálunk se volt kérdés, hogy benn lesz e a párom. Mindenképpen benn akart lenni:D Annyit kértem tõle, hogy oda le, semmiképpen ne nézzen. Aztán mégis úgy adódott, hogy oda kellett néznie. Külföldön élek, itt csak egy szülésznõ van benn a szülésnél, senki más. Egy síma ágyon szültem, és a szülésznõ fogta az egyik, párom a másik lábam, ezért rálátott a dolgokra. De semmi mellékhatása nem lett szerencsére:D Vajúdásnál is sok segítséget nyújtott, hogy ott volt. Elég volt, hogy fogta a hátam, hogy hozzám ért. Pedig azt hittem, hogy pont ellenkezõleg lesz. Elõtte is olyan volt a kapcsolatunk, hogy elõttünk nem voltak tabuk, és most is így van ez. Nem változott semmi.
Az elején nekem voltak kétségeim az apás szüléssel kapcsolatban, de ahogy közeledik, már biztosak vagyunk benne, hogy ott a helye. Õ is nagyon szeretné egybõl látni a babát. Nagyon lelkes, imádja a babát már elõre és engem is. :) Én csak attól tartok, hogy viseli majd az én szenvedésem, és hogy nem tud segíteni. De szerintem nagyon nagy közös élmény lesz.
Nálunk nem lesz bent.Se õ, se én nem szeretnénk ezt.Egyébként imádja a babát, gyakran simizi a pocakom, és érdeklõdik a babás témák iránt.

Hogy lehet tudni, hogy szük-e vagy tág vagyok-e? 150 cm vagyok 40 kg hogyan tudjam meg hogy meikhez tartozom? 16 vagyok

Legjobb válasz: Így távolról nem tudom megmondani...:-) Ki kell próbálni.

Így távolról nem tudom megmondani...:-) Ki kell próbálni.
A hülyék csoportjához, ha ilyet tudsz kérdezni és a válaszokból nem jössz rá, hogy nem mérhetõ így.
Nem tök mindegy? Ezekbõl az adatokból nem lehet tudni :-D Ha majd valakivel együtt leszel és szexeltek, akkor ha nagyon fáj majd a behatolás és nehezen megy be, akkor szûk vagy, ha fordítva akkor tág. De úgy gondolom, hogy nem kell ezzel foglalkoznod.
Attol meg lehetsz tag, mert 40kg vagy! Nem fugg ossze sem a magassaggal sem a sulyoddal.
Finom szûk vagy.
eljösz hozzám egy menetre és megmondom :)
Pasidat megkérdezed. Ha meg nincs mert szüz vagy és nem dugsz fel magadnak vastag dolgokat akkor valószínûleg szûk vagy
Ha ismerjük a hüvelybõl távozó váladék változásait, elõre meghatározhatjuk a peteérés idejét és a fogamzás szempontjából nem biztonságos napokat. Ebben a módszerben, amely egyébként igen megbízhatatlan, a ciklus négy szakaszát különböztetjük meg. Menstruáció: minden egyéb váladékot láthatatlanná tesz. Kerüljük a nemi érintkezést, ha nem szeretnénk gyermeket, mert akad néhány nõ akinél a havi vérzés idején következik be a peteérés. Korai napok: viszonylag „száraz” napok, amelyeken alig képzõdik váladék, az is zavaros, ragacsos. A nemi érintkezés csak nagyon rövid idõtartamú ciklus esetén nem biztonságos, ha nem szeretnénk gyermeket. Termékeny napok: a peteérést nagyobb mennyiségû nyálkás, áttetszõ váladék jelzi. A változás észlelésétõl a folyás tetõpontját követõ három napig tartózkodunk a nemi élettõl, ha nem szeretnénk gyermeket. Viszonylag biztonságos, terméketlen napok: a folyás tetõpontjától számított negyedik naptól a következõ vérzés kezdetéig tart a nemi élet legbiztonságosabb, terméketlen szakasza természetes védekezés szempontjából. A kis mennyiségû folyás ismét zavaros, ragacsos és sûrû.
egy tágabb punci is képes szûkülni és egy szûk is képes tágulni... tehát lehetsz mindkettõ.... a szülés után kitágul :)
14:20-nak Az Isten szerelmére , ne mondj neki ilyeneket, mert a végén beleül egy fürt banánba és aztán megkérdezi, hogy akkor most szûk és szûz még???
Szûk és éretlen mint az agyad szerinted belédlátunk????amugy meg dugd fel az ujjad és nézd meg ha fáj akkor igen ha nem 1, 2akkor nem
lol:D A súlyod és a magasságod alapján nem fogod tudni megállapítani:P xD
Úgy lehet csak megtudni ha együtt leszel egy sráccal és elmondja, hogy szûk volt-e vagy tág. Saját magadnak nem tudod megnézni, mert nincs viszonyítási alapod!
A kérdező hozzászólása: azt csak spontán irtam oda, nem azt akkarom tudni hogy lehet tágitanni, hanem h lehet megtudni, meikhez tartozom
hú, ezt nemide akartam, bocs :D

A facebookon meg lehet tudni hogy kik és hányszor nézik meg az adatlapomat? Azt láttam már itt más kérdésekben h azt h kik nézik meg nem lehet. De azt hogy ha vki nagyon sokszor megnézi azt meg lehet vhogy tudni?

Legjobb válasz: szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?

szerinted ha 1-2 megnezest nem lehet tudni akkor a nagyon sok megnezest hogy lehetne??? es miert nezegeted nagyon sokszor valaki profiljat? hm?
Nem, ez ugyanolyan mint hogy kik nézik meg.
A kérdező hozzászólása: Ha felteszek egy ilyen kérdést akkor abból egybõl következik hogy én nézegetem? Kérlek tekintsd meg az 1. mondat utolsó szavát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!