Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet tartani a molylepkéket (1 db)

Hogy lehet távol tartani a molylepkéket?

Mindig bejönnek a konyhába, hiába ütöm le ?ket, pár nap és újra megjelennek. Mit lehet tenni ez ellen?

Legjobb válasz: Der\tsd ki mif;le. Van ruhamoly ( szekrényben lakik és ruhát eszik) és van aszalvány-, ételmoly (ételben lakik és lisztes dolgokat eszik). Pakold ki a kamrádat, fûszertartódat és nézd meg, hogy nem lett-e valamelyikbõl molybölcsõ :)) Ha a levesporos zacskón apró pici lyukakat látsz, dobd ki mert az is molyos. Rossmanban vehetsz mindkét fajtára molycsapdát. 700 Ft körül van. Nagyon hatásos.

Der\tsd ki mif;le. Van ruhamoly ( szekrényben lakik és ruhát eszik) és van aszalvány-, ételmoly (ételben lakik és lisztes dolgokat eszik). Pakold ki a kamrádat, fûszertartódat és nézd meg, hogy nem lett-e valamelyikbõl molybölcsõ :) ) Ha a levesporos zacskón apró pici lyukakat látsz, dobd ki mert az is molyos. Rossmanban vehetsz mindkét fajtára molycsapdát. 700 Ft körül van. Nagyon hatásos.
Gondolom ezüstmolyra gondolsz. Nem bejönnek, ott kelnek ki. Ne halmozz fel otthon lisztet, rizst, tésztát, levesport, kekszet stb. Sajnos egyenként át kell nézni mindent, mibe költöztek bele, és kidobálni õket. Kis lyukak, vékonyszálú fonalakkal összetapadt csomók jelzik a jelenlétüket. Ki kell pakolni konyhát, kamrát. És egy darabig ne is tarts otthon csak azt, amit rögtön felhasználsz. Sajnos bármikor újra behurcolhatod õket valamilyen élelmiszerrel, ezért mindíg figyelni kell az apró árulkodó lyukakra a csomagoláson.
Molyok ellen népi gyógymód a levendula. Állítólag nagyon utálják az illatát, és elkerülik. Lehet, hogy az csak a ruhamolyra igaz, de egy próbát szerintem megér.
Az etelmoly lepkeket nem csak az üzletböl hozhatod haza, hanem beröpülnek a lakasba. Nezz at minden elelmiszeredet.A lisztet, morzsat, stb. tedd atlatszo csavaros üvegekbe.A müanyagcsomagaolast atszurjak.A konyha ablakan feltetelnül legyen szunyoghalo.A drogeriakban lehet kapni ragacsos csapdakat, erdemes hasznalni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Agresszív a törpenyulam mit tegyek vele?

Mikor hozzánk került pár hét alatt megszokott minket, viszont 1-2 hónapja agresszív ha próbálom simogatni dobbant a lábával és karmolni próbál. Mi lehet ennek az oka? És mit tegyek,hogy újra szelíd legyen?

10

Hogyan lehetne a 2 éves macskát és az 1 éves kutyát összeszoktatni?

Nemrég költöztünk ki emeletes házból egy 2 éves whiskas macskával kertes házba, amit végül könnyen megszokott, szeret az udvaron, teraszon is lenni és bent is szokott pihenni. Nemrég örökbe fogadtunk egy 1 éves bobtail keverék kan kutyát és sehogy sem tudjuk őket összebarátkoztatni. A macska fúj, karmol, elszalad a kutya utána és ugat és agresszív.

1

Valaki írna nekem bővebben a tehenek inszeminálásának menetéről? NAGYON FONTOS! Bővebben lenn!

Pl. az inszeminátor hogyan jut hozzá az ondóhoz? Ha hozzájutott, akkor mit kell csinálni vele, le kell fagyasztani? Hogyan juttatja be a tehénbe az ondót? Mennyi százalék esélye van hogy a tehén vemhes lesz? Van különbség a különböző állatok inszeminálása között? Milyen vizsgálatokat kell végezni az inszeminálás előtt a hím és nőstény állatokon? Előre is köszi a válaszokat!!

2

Van valakinek tapasztalata az Exo-Pet állatorvosi rendelővel kapcsolatban?

Milyen nehéz időpontot kapni, mennyire drága, mennyire profik stb. Törpenyúlnak kéne :)

1

Milyen különleges állatokat lehet tartani?

2

Ha az utcán látok egy elpusztult állatot (macskát) milyen számon lehet bejelenteni hogy elvigyék?

5

Ez micsoda eléggé meg ijedtem tőle? !

Ez volt ma a fűrdő kádba..

2

Miért menekült el a medve ebben a helyzetben, nem győzte volna le a pumát? (videóval)

ebben a vidiben harcol egy kicsit a két állat, a maci egy csapással arréb dobja egy méterrel a pumát, mégis végül ő maga szalad el miért dönthetett így?

1

Milyen hatásos a nooski patkányfolytó csapda?

2

Beteg nyest van a kertben. Mit lehet csinálni? 0

Átjött szólni a szomszéd hogy valószínüleg beteg nyest van a kertben mert hogy a nyest nem marad meg így nappal a kertben.De van egy kiskutyám is és ki kéne majd őt engedni valamikor.De mit csináljunk a nyestel?Mi van ha hozzányúlok és valami bajom lesz utána?(fertőzés stb..)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!