Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet számitógépre rakni a (11 db)

Hogy lehet a számitógépre rakni a fotóimat digitális fényképezőröl?

Legjobb válasz: elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.

elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.
A harmadik változat pedig az, amikor az operációsrendszer fényképezõgépnek ismeri fel a fényképezõt, és mindenféle külön program telepítése nélkül az eszközvarázsló segítségével tudod letölteni a képeket. Ebben az esetben külsõ program telepítése nem szükséges, de külön meghajtóként nem látszik a gép.
és a negyedik, mikor van a gépben kártyaolvasó vagy külön kártyaolvasót csatlakoztatsz a géphez, és abba rakod a fényképezö kártyáját. nekünk alapbol van a gépben, mert nekem is más meg a páromnak is más kártyája van aztán mikor jön a család barátok hogy most csinált a baby-röl képet nézzük meg akkor azok is bele férnek.

Olyat lehet hogy van a számítógépemhez, egy 2.1-es hangfalszett, és lehet külön valahogy hozzá venni, rakni, egy mélynyomót? Vagy hogy lehet géphez kötni, és milyen mélynyomót lehet?

Legjobb válasz: ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

Hogyan lehet a számítógépre hangfelvételt rakni? Amikor az együttesek pl. : Hooligans, Tankcspda felrakják a gépről a lemezre a számokat?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.

Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.
nem lehet szerintem , én nem tudok ilyenrõl
Így. [link]
De ínkább usb kábelen párosidóket mert az sokal gyorsabb ja és szerintem a telefonak képes írányítani a gépet !

Lehetséges az, hogy a számítógépembe csak egy adott határig lehet videókártyát rakni?

A számítógépem már nem mai darab kimondottan gyenge is

Legjobb válasz: Alaplapod leirhatad voln vagy pedig a gép model nevét csatlakozó számít AGP/PCI-E/PCI

Alaplapod leirhatad voln vagy pedig a gép model nevét csatlakozó számít AGP/PCI-E/PCI
Egyébként igen. Minden gépbe csak egy adott határig lehet videókártyát, de ez a procitra és RAM-ra is vonatkozik...
Egyébként igen. Minden gépbe csak egy adott határig lehet videókártyát rakni, de ez a procira és RAM-ra is vonatkozik... (Sok volt a hiba egy mondatban)

Lehet olyan programot rakni a számítógépre, hogy a fiam ne tudjon rajta szexoldalakat nézegetni? Ha igen, mi lenne az?

Legjobb válasz: PL. az ESET Smart Security 5-ben már eléggé fejlett szülõi felügyelet van. Ezen kívül vírusirtó, tûzfal és antispyware egyben.

PL. az ESET Smart Security 5-ben már eléggé fejlett szülõi felügyelet van. Ezen kívül vírusirtó, tûzfal és antispyware egyben.
Vannak ilyen célra programok, de nem kell ahhoz "szex" kifejezést tartalmaznia egy oldalnak, hogy pornó legyen rajta. Úgyhogy simán kijátszható a dolog, mindenre kiterjedõ program pedig nem létezik. Azzal például mit kezdenél, ha nem nézné az oldalt, hanem egy független helyrõl letöltené (például p2p segítségével)? Nem látogatna hozzá pornó oldalt, mégis meg tudná nézni. Ha ezt is letiltod, akkor még mindig ott van, hogy elkéri valakitõl. Ha ezt is eléred, akkor egyszerûen olyan legális erotikus tartalomra fanyalodik, mint a facebookon látható ribik képei. Ha pedig ezt is letiltod, az már olyan totális ellehetetlenítés lenne, hogy mindegy ha nincs is net a házban. A pornót nem lehet kiölni a netrõl, úgyhogy inkább a helyén való kezelés a lényeg mint a tiltás. Az sem mindegy hány éves a gyerek, mert mondjuk 10 év alatt nem is kellene felügyelet nélkül hagyni. 10 év felett pedig már az életben is érik olyan ingerek amik izgatóak lehetnek rá, sajnos ma már ilyen a világ.
#2-esnél a pont. Ha nem tiltod le a netet akkor szerintem torrentrõl le tudja tölteni, és ha a netkábelt el is vágod esetleg baltával, akkor is ott maradnak a haverok. Pendrive, mobil vinyó, DVD...
A kérdező hozzászólása: Nagyon vígasztalóak vagytok. A fiam holnapután lesz 12 éves. Akkor a suliban mindezt hogy lehet megoldani, hogy ott se nézzenek pornót?
Sehogy. Ha hozzá akar jutni, hozzá is fog.
A suliban van felügyelet a számítógépes termekben.
Errõl annyit, hogy én is általánosban láttam elõször, kb 6-odikos lehettem. Simán ki voltak pakolva az asztalra a képek. Ennyire van nagy felügyelet.
Igen, a legtöbb helyen simán lesz*rják. Nincs lóvéja az iskolának külön rendszergazdára illetve mindenféle biztonsági/felügyeleti szoftvereket vásárolni. Ha legigázzák a kölykök az oprendszert árnyékmásolatról simán visszaállítják és kész.

Kaptunk egy új videó kártyát de nem tudjuk hogy bele e lehet rakni simán a számítógép be bele lehet?

ez van a videó kártyán: hys64t64000hu-3.7-a assembled in china 510MB 1Rx8 pc2-4200U-444-11-A1 jobb oldalt:it services cl6059430

Legjobb válasz: Milyen az alaplapod? Milyen videokártya van benne? Inkább keress valakit aki ért hozzá. Nem hiszem el, hogy egy informatikában kicsit jártasabb egyént sem ismersz?

Milyen az alaplapod? Milyen videokártya van benne? Inkább keress valakit aki ért hozzá. Nem hiszem el, hogy egy informatikában kicsit jártasabb egyént sem ismersz?
Ha tényleg ilyen hülye vagy igényelj sárga papírt.
A kérdező hozzászólása: ez hülye hangokat add ki ha be kapszolom a hangszorot xD (halál, meghalsz). és a képernyö tele van zöld koponyákal ez kemény X'D
A kérdező hozzászólása: mükszik*
A kérdező hozzászólása: ez nem vicc tényleg meg csináltam és mostmár bükszik is :P csak egy picit füstöl még xD de tök jó let 6x gyorsabb :D
Bakker, ekkora trollt! :D Legalább már vicceset írj és helyesen!
A kérdező hozzászólása: sikerült bele rakni :P :D csak az a fehér izék törtek el meg a kábalaokat kelet ki tépkedini néhyány nem akart ki jönni ezért el vágtam utána meg megrázot ._. de a végén rá jötem hogy nincs ki kapcsolva a gép és kikapcsoltam háturol ki huztam mindent és miután bele raktam folyton ki eset ezért oda ragaztotam de most melyik kábelt hova dugjam vissza ? am volt néhány felesleges kábel azt le égetem és visszem méj telepre de segitesz hogy melyik kábelt hova dugjam ? amit elvágtam azt ösze ragasztotam csk nem azal amelyikel elöte volt mert elfelejtetem hogy hogy volt na de ez nemelég de most füstöl is :( de nem indul hanem ilyen kopony félét mutat a képernyön 2 csontal :( mit csinályjak hogy ujra induljin ? mostmár meg mostam is (bedoptam a fürdökádba és le mostam és mostmár gyönyörü *-*)
A kérdező hozzászólása: ha fent vagy fészen akkor jelölj meg és ott át küldöm a képeket https://www.facebook.com/78467987j
A kérdező hozzászólása: hogy a rákoma küldjem el a képeket ? X'D
A kérdező hozzászólása: akkor egy kis türelmet mert k*rva lasu a gép xD
Fotózd már le a géped alaplaját, meg ezt a videókártyát és mutasd meg! :)
Te semmi képen!
A kérdező hozzászólása: nekem azt monták hogy video kártya ._. de akkor bele tehetem ?
Az memória! xD :)
A kérdező hozzászólása: hol lehet kapni ? (új kérdis hogy lehet csalni matek dogán ? xD)
Például ha virtuális gépbe telepíted, akkor igen.
[link] Másik partícióra fel tudod rakni szerintem, de nézz utánna a bootmanager-ének.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!