Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet számitógépre rakni (14 db)

Iphon 5s-rõl hogyan lehet képeket rakni számítógépre?

Legjobb válasz: hat eloszor is iphon nm letezik Iphone rol pedig itunes-al vagyis dugd be a gepbe usb kabelel,hozd be az itunes-t,es ott mar meg kell jelenjen

hat eloszor is iphon nm letezik Iphone rol pedig itunes-al vagyis dugd be a gepbe usb kabelel, hozd be az itunes-t, es ott mar meg kell jelenjen

Olyat lehet hogy van a számítógépemhez, egy 2.1-es hangfalszett, és lehet külön valahogy hozzá venni, rakni, egy mélynyomót? Vagy hogy lehet géphez kötni, és milyen mélynyomót lehet?

Legjobb válasz: ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.


Hogyan lehet a számítógépre hangfelvételt rakni? Amikor az együttesek pl. : Hooligans, Tankcspda felrakják a gépről a lemezre a számokat?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.

Nem teljesen világos a kérdés. Ha jól értem a lényeget: a zene hogyan kerül a gépre? A zenészek egy studióban találkoznak, ahol mikrofonos hangosítás, effektezõ, keverõpult, számítógép, több sávos hangrögzítõ program segítségével digitális formában rögzítik a felvételeket. Onnan kerül a cd-re. Házilag is lehet hangfelvételt készíteni, s ha megfelelõ szoftvereket válogatunk össze, akár profi eredmény is születhet.
Szia, az xp-t nem birná el? Egy konfigot írhatnál.

Hogy lehet a számitógépre rakni a fotóimat digitális fényképezőröl?

Legjobb válasz: elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.

elsõnek össze kell kapcsolni a számítógéppel. ehez általában mellékelnek kábelt. Alapvetõen kétfajta fényképezõgép van. Egy egyik, ha rákopcsolod a gépre, akkor külsõ meghajtóként viselkedik. Errõl egyszerûen le kell másolni a képeket. (jobb a békesség alapon ne törülj így képet, mert összezavarodhat, azt mindíg a fényképezõgéppel csináld) A másik fajtához kommunikációs program van. Azt fel kell telepíteni.
A harmadik változat pedig az, amikor az operációsrendszer fényképezõgépnek ismeri fel a fényképezõt, és mindenféle külön program telepítése nélkül az eszközvarázsló segítségével tudod letölteni a képeket. Ebben az esetben külsõ program telepítése nem szükséges, de külön meghajtóként nem látszik a gép.
és a negyedik, mikor van a gépben kártyaolvasó vagy külön kártyaolvasót csatlakoztatsz a géphez, és abba rakod a fényképezö kártyáját. nekünk alapbol van a gépben, mert nekem is más meg a páromnak is más kártyája van aztán mikor jön a család barátok hogy most csinált a baby-röl képet nézzük meg akkor azok is bele férnek.
nem lehet szerintem , én nem tudok ilyenrõl
Így. [link]
De ínkább usb kábelen párosidóket mert az sokal gyorsabb ja és szerintem a telefonak képes írányítani a gépet !

Lehetséges az, hogy a számítógépembe csak egy adott határig lehet videókártyát rakni?

A számítógépem már nem mai darab kimondottan gyenge is

Legjobb válasz: Alaplapod leirhatad voln vagy pedig a gép model nevét csatlakozó számít AGP/PCI-E/PCI

Alaplapod leirhatad voln vagy pedig a gép model nevét csatlakozó számít AGP/PCI-E/PCI
Egyébként igen. Minden gépbe csak egy adott határig lehet videókártyát, de ez a procitra és RAM-ra is vonatkozik...
Egyébként igen. Minden gépbe csak egy adott határig lehet videókártyát rakni, de ez a procira és RAM-ra is vonatkozik... (Sok volt a hiba egy mondatban)

Hogy lehet úgy letölteni számítógépre játékot. Hogy utána azt rá lehessen rakni mobilra?

Legjobb válasz: Mobilra külön játékok vannak, általában jar formátumban. 4shared.com-ról és impulsive.hu-ról rengeteg mobilos játék tölthetõ le.

Mobilra külön játékok vannak, általában jar formátumban. 4shared.com-ról és impulsive.hu-ról rengeteg mobilos játék tölthetõ le.
A kérdező hozzászólása: szia. köszi.lehet hogy én vk.h.lye a géphez de nem tudtam letölteni egyik oldalról sem játékot.ha tudnál segíteni, örülnék neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!