Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet számitógépre (923 db)

Hogyan lehet számitógépen fülhallgatóval zenét hallgatni?

van hangfalam,de inkább fülhallgatóval akarok zenét hallgatni

Legjobb válasz: Mi nem volt jó az nem derül ki, de ha kihúzod a hangfal vezetékét a számítógép hátulján és oda bedugod a fejhallgató dugóját akkor jónak kell lenni. Amúgy bármilyen fülhallgató vagy fejhallgató aminek ugyanolyan dugója van mint a hangfalkábelnek jó hozzá.

Mi nem volt jó az nem derül ki, de ha kihúzod a hangfal vezetékét a számítógép hátulján és oda bedugod a fejhallgató dugóját akkor jónak kell lenni. Amúgy bármilyen fülhallgató vagy fejhallgató aminek ugyanolyan dugója van mint a hangfalkábelnek jó hozzá.

Computerimperium-ról, hogy lehet számítógépet rendelni?

Legjobb válasz: Nehogy az imperiumrol rendelj.Ossze lehet rakni az imperiumosoktol 1000 szer jobb gepet az arabol!!!

Nehogy az imperiumrol rendelj.Ossze lehet rakni az imperiumosoktol 1000 szer jobb gepet az arabol!!!

Hogyan lehet számítógépet jelszóval levédeni? Ha levédem, mennyire biztonságos?

Legjobb válasz: az opreációs rendszert is le lehet védeni jelszóval a felhasználó fióknál keress valami jelszó megadása opciót(változhat az operációs rendszer függvényében, de valami hasonló mindenhol) Ez mind arra elég hogy csak úgy tudják a gépet használni, ha újratelepítik a gépet(vagy egy live cd-t indítanak), vagy kiütik a bios beállításait

az opreációs rendszert is le lehet védeni jelszóval a felhasználó fióknál keress valami jelszó megadása opciót(változhat az operációs rendszer függvényében, de valami hasonló mindenhol) Ez mind arra elég hogy csak úgy tudják a gépet használni, ha újratelepítik a gépet(vagy egy live cd-t indítanak), vagy kiütik a bios beállításait
A kérdező hozzászólása: Már meg van minden, köszi :D
a bios-ban van ilyen lehetõség, más nem tud sokat kezdeni a konfiggal azzal a felállásban, de ha az adataidat akarja ahoz hozzá tud férni.
Már elõttem elmondták. De a következõ kérdésed ne az legyen, hogy elfelejtetted a jelszavad és hogy hogy tudsz belépni... :D


Hogyan lehet számítógépet összekötni házimozival? !

A kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék összekötni egy 5.1-es házimozit a számítógépemmel. Milyen kábelek kellenek hozzá, és ezek után tudok e majd a házimozi hangfalaival a gépen zenét hallgatni?!

Legjobb válasz: Attól függ milyen bemenetek vannak a házimozin, és milyen kimenetek a gépeden. Általában egy Jack-RCA kábellel szokott mûködni, de ennél lehet, hogy van jobb megoldás is...

Attól függ milyen bemenetek vannak a házimozin, és milyen kimenetek a gépeden. Általában egy Jack-RCA kábellel szokott mûködni, de ennél lehet, hogy van jobb megoldás is...
Elõzõ választ 'erõsítsem': Nálunk optikai kábellel van átvéve.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel a Jack-Rca-s megoldást választom.....összekötöm a gépet a házimozival és ha egy zenét akarok meghallgatni a gépen, akkor azt, hogy fogom hallani a házimozi hangfalain?

5.1 es házimozirendszert hogy lehet számítógépre csatlakoztatni?

szeretném hangosabban halgatni és régen tudtam de már elfelejtettem :d

Legjobb válasz: Optikai kábelt bedugod azt megy. Ha ilyen kis 5.1es cucc, akkor a 3 jacket szín szerint. Ha optikaival kötöd, vezérlõben át kell rakni, hogy azt használja.

Optikai kábelt bedugod azt megy. Ha ilyen kis 5.1es cucc, akkor a 3 jacket szín szerint. Ha optikaival kötöd, vezérlõben át kell rakni, hogy azt használja.

Hogyan lehet számítógépet víz alatt működtetni? (Bővebben lent)

Erre gondolok:

Legjobb válasz: Úgy hogy nem vizet használnak, hanem olajat, ami nem vezeti az áramot. (fogalmam sincs milyen olajat)

Úgy hogy nem vizet használnak, hanem olajat, ami nem vezeti az áramot. (fogalmam sincs milyen olajat)
A desztilált víz nem vezeti az áramot, azt öntenek az akkumulátorba is.Ha lesz fölösleges akváriumom kipróbálom:}
De szerintem van benne egy kis rafinéria
Na megnéztem még egyszer alaposabban.Az tényleg nem víz.A flakonon is olajat ír, de látszik mikor önti bele.A víz másként viselkedik.De látványos az biztos.
A desztillált víz nem tartalmaz sót, ezért nem vezeti az áramot.Szerintem az lehet vagy valami olajféleség.
A kérdező hozzászólása: Hülye voltam bocsánat most már észrevettem hogy valami olaj de elsõre nem úgy tûnt. köszönöm a válaszokat!

Hogy lehet számítógéppel fényképezni magamat? Milyen program kell ehhez?

Remélem értitek.

Legjobb válasz: Nem csak program kell, hanem eszköz, egy webkamera. Ahhoz tartozik egy program, aminél sok esetben beállítható, hogy 1 db képkockát is elmentsen, így önálló képeket tudsz kimenteni vele, nem csak videót rögzíteni.

Nem csak program kell, hanem eszköz, egy webkamera. Ahhoz tartozik egy program, aminél sok esetben beállítható, hogy 1 db képkockát is elmentsen, így önálló képeket tudsz kimenteni vele, nem csak videót rögzíteni.
A kérdező hozzászólása: Laptopom van, és mûködik a kamerája, de nincs ilyen programom.

Hogy lehet számítógépet és olyan tv-t összekötni amin nincs usb bemenet?

Legjobb válasz: Az USB nem értem, hogy jön a képbe. Normál esetben a gépet a tv-re valamilyen videókábelen kötöd, pl VGA vagy HDMI. Esetleg kompozit/komponens/s-video képcsöves TV esetén.

Az USB nem értem, hogy jön a képbe. Normál esetben a gépet a tv-re valamilyen videókábelen kötöd, pl VGA vagy HDMI. Esetleg kompozit/komponens/s-video képcsöves TV esetén.
A kérdező hozzászólása: azt értem...de a filmeknél is ilyen szivárványszínû csíkot húz ki egyes alakzatokból
Egyébként elvileg beállítható, hogy a tévére ne a monitor képe kerüljön, hanem kiterjesztett módban második monitorként üzemeljen. Ha pedig ez megvolt, érdemes kézzel beállítani a TV felbontását, mondjuk max 640x480-as felbontásra. E fölött már olvashatatlanul homályosak a betûk rendszerint.
Hogy érted, hogy villódzanak a színek? Hmm... Lehet, hogy a gép a TV-nek NTSC/60Hz módot állított be, neked a tévé viszont csak PAL/50Hz-et kezel? Utánanéznék a beállításnak. Egyébként a tévét eszedbe se jusson szövegolvasásra használni. Arra jó, hogy mondjuk filmet nézz rajta a kanapéról, de a tévé képe, még S-Video mellett is homályos, nem való szövegolvasásra. Arra a monitor való.
A kérdező hozzászólása: sikerült megoldani hogy mind a kettõn ugyanaz a kép látszik...de a tv-n villódzanak a szinek...és olvashatalanná teszik a szöveget...hogy lehet ezt csökkenteni?
Igen. (feltéve, hogy nem valami õskövület ATi :)
A kérdező hozzászólása: Catalyst Controll centernek kéne lennie a gépemen ha a videókártyám ATI?
Nos ez már attól függ, hogy milyen videókártyád van! nVidia videókárta esetén nVidia vezérlõpult, AMD/ATi videókártya esetén pedig Catalyst Control Center. Ezek valamelyikében kell körülnézned. Ha valami más videókártyád van, akkor passz. :) Mind nVidia, mind Catalyst esetében van külön menüpont a TV-nek a programon belül.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy én vagyok buta...de utóbbi kábelem van...és van bement a tv-n kimenet pedig a videókáryán...össze is dugtam...de mit kell átállítani hogy küldjön jeleket?
A kérdező hozzászólása: és mit kell beállítani ahoz hogy a tv-re is küldje a jeleket?
A kérdező hozzászólása: egyépként azt hiszem van olyan bemenet a videókártyámon...hol lehet olyan kábelt kapni?
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a segítséget...és mi a helyzet az LCD tv-vel?
A kérdező hozzászólása: igen az lenne a cél...képcsöves
Nos feltételezem, hogy a cél az, hogy a számítógép képe a TV-n jelenjen meg - tehát a TV-t használnád monitorként, nem? Milyen TV-re kötnéd? LCD? Képcsöves?
A kérdező hozzászólása: bocsi...csak elég analfabéta vagyok ebben a témában...szoval melyik kábel a legjobb? és hova kell a gépen dugni? és a tv-n?
Érdekes jelenség lehet, de fogalmam sincs, hogy mitõl lehet... Zavaró a dolog fõleg, hogy ennyi kérdés/válasz után már eljutottál addig, hogy van kép... :3 Esetleg a tévéd képbeállításait megnézheted a tévéd menüjében. De nem tudom elképzelni sem, hogy milyen lehet a hiba.

Hogyan lehet számítógép merevlemezét letörölni úgy hogy soha többé adatokat ne lehessen visszaállítani újra?

Ramot hogyan milyen programokkal törölhetem és a virtuális memóriát hogyan nyerhetem vissza teljesen?

Legjobb válasz: NTFS fájlrendszer esetén 16TB a maximális fájlméret. A 4GB a régi FAT32 fájlrendszer korlátja volt.

NTFS fájlrendszer esetén 16TB a maximális fájlméret. A 4GB a régi FAT32 fájlrendszer korlátja volt.
A virtuális memória méretet lehet változtatni, vagy kikapcsolni is. Sajátgép speciális beállításaiban található. A RAM-ot nem kell törölni, a gép kikapcsolásakor a RAM is kiürül. Amíg fut a gép, addig viszont muszáj valahol tárolni a folyamatokat. A merevlemezt sem lehet 100%-ban formázni, mert adat-visszaállító programok képesek még információt kiolvasni formázott lemezrõl is. Egyes programokban található mélyformázás (pl. CCleaner), ahol nem csak egyszer és nem csak nullákkal, hanem 30-50 menetes formázással törli az adatokat a program. Talán még azzal hatékonyabb a formázás, mint egy sima format paranccsal.
neked bizony egy maréknyi c4-re van szükséged ;)
A kérdező hozzászólása: Válaszokat köszönöm
a virtuális memória mérete max 4 giga lehet, ntfs partíción.
A kérdező hozzászólása: Tudna-e valaki fiatalító öregítõ és fantom készítõ szoftvereket?

Hogy lehet számitógéppel fényképezni? Mármint h csinálni egy képet pl msnezés közben úgy h bevan kapcsolva a webcam? Remélem értitek.

Legjobb válasz: Ha letöltöd a Photoscape nevezetû progtamot, akkor a menüjébe ott van hogy képernyõmentés..arra katt és kész is vagy.

Ha letöltöd a Photoscape nevezetû progtamot, akkor a menüjébe ott van hogy képernyõmentés..arra katt és kész is vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!