Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet rávenni, hogy (139 db)

Kutyát, hogy lehet rávenni, hogy játszón? Még az eldobót labda sem érdekli.

Legjobb válasz: Kamaszt hogy lehet rávenni, hogy figyeljen oda nyelvtanórán? Na, ugyanaz a módszer kutyáknál is mûködik..

Kamaszt hogy lehet rávenni, hogy figyeljen oda nyelvtanórán? Na, ugyanaz a módszer kutyáknál is mûködik..
A labda dobálást az enyémek sem szeretik. Kb nézek rám, mint valami idiótára, hogy ha voltam olyan hülye, hogy eldobom, akkor menjek utána én... :) Viszont fogócskázni imádnak. Én kergetem meg ijesztgetem õket, õk meg nagy vigyorral rohannak elõlem. :) Én is alaposan lefáradok tõle!:)
próbáld meg a foci labdát valami laposabbat sok kis kutya is szereti hiába némelyiknek be se fér a szájába. vagy csak futkározz vele.
A kérdező hozzászólása: Sétálni szokunk és szereti is.
Nekem is tacsim van és õ sem játékos egyáltalán. Tanulni sem nagyon szeret, de a hasát nagyon szereti, szóval jutalomfalatért azért dolgozik. Ha nem szeret játszani, akkor sétálj vele sokat, azt bizti szeret meg tanuljatok.
A kérdező hozzászólása: A jutalom falatért ad pacsit.
Kedves kérdezõ! figyelj, nem minden kutyus szeret labdázni meg ilyesmit. Például az enyém se szereti csaka futkározást, próbálj meg vele úgy játszani hogy trükkökre tanítod:) az enyém már sok mindent tud:)
A kérdező hozzászólása: Hosszú szõrû tacskó. Egyszer vettem egy madzagot aminek a két végén volt egy hurok, még a szájába sem vette be. Eldobtam de még csak utána sem nézet.
Milyen fajta?Azért, mert egyes fajták jobban szeretik pl. a húzogatós játékot a gazdival, mint a labda után rohangászást :) Próbáld meg esetleg, hogy ne labdát, hanem egy darab vastag kötelet vagy egy rossz cipõt dobj.S elõször ne dobd túl messze.
A kérdező hozzászólása: :)
Tudom milyen erzes. Az en mamam tacskoja sem labdazik, nem jatszik semmit, sot meg setalni sem akar.De nyaron addig leszek ott, amig el nem viszem azt a kutyust setalni:)

Hogy lehet rávenni, hogy bemenjen a házba?

Ideéglenesbe van most itt egy kutya 1,5 hónapja. Tegnap kaptunk kutyaházat. Próbáltuk, hogy jutalomfalatot rakunk be az ólba. Ennek az lett a vége, hogy bement az ólba a jutalomfalatért és kihozta...

Legjobb válasz: Nem kell rávenni. Elég, ha tudja, hogy van. Ha szükségét érzi, hogy elbújjon vagy fázik akkor úgyis bemegy magától.

Nem kell rávenni. Elég, ha tudja, hogy van. Ha szükségét érzi, hogy elbújjon vagy fázik akkor úgyis bemegy magától.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem tudom, hogy mennyire tudja, hogy az a sajátja. Többször próbálkoztunk kutyakajával, szárazkenyérrel, ill egyszer úgyis próbálkoztunk, hogy a lábtörlõt beraktuk amin feküdni szokott. Az az igaszság, hogy õ régen kóbor volt tehát azt se bizto tudja, hogy miaz. Eddig kutyáimmal ilyen nem volt. Ami van mellette kutyám az olyan , hogy mikor az õ ház kész lett is kiraktuk a házat a kertbe örömében ugrált. /csoda, hogy nem ugrott bele/ tehát nagyon tanácstalan vagyok már. Kicsit aggódok emiatt a kiskutya miatt, hogy jönnek a mínuszok.
A kutya nem ismeri a tulajdonviszonyokat. Neki mindegy, hogy az kié. Azt se tudja, hogy az egy kutyaház. Számára az nem más, mint egy menedék, amit ösztönösen használni is tud, ha szükségét látja.

4 éves gyereket hogy lehet rávenni, hogy az ágyában aludjon?

Hozzáteszem van testvére tehát senki ne írja, hogy hagyjuk üvölteni és vigyük vissza ha átjön, ráadásul dolgozunk már és erre nincs kapacitás. Az ágya egy szobában van a testvérével és van fény is.

Legjobb válasz: Akkor mégis mit írjunk? 4 éves.. lehet vele beszélgetni. Kérdezd meg tõle, hogy miért nem szeretne az ágyában maradni? Lehet hogy a tesó miatt?

Akkor mégis mit írjunk? 4 éves.. lehet vele beszélgetni. Kérdezd meg tõle, hogy miért nem szeretne az ágyában maradni? Lehet hogy a tesó miatt?
A kérdező hozzászólása: azt mondja fél, de hát nincs egyedül és sötétben
Azt nem irtad kedves kérdezõ, hogy hol akar aludni, ha nem az ágyában? Sztem is beszélgess vele errõl, ill. amikor lefekteted, maradj kicsit ott vele, simogasd, esetleg mesélj neki és jó éjt puszi után gyere ki tõle.Ha ismét felkel, visszakiséred újra, simogatod kicsit megint, aztán kijössz.Lehet ezt el kell játszani jó párszor és jó pár este, de meglátod egy idõ után megérti õ is és elalszik az ágyában.Tudom, mert az én fiammal is voltak egy idõben ilyesmi gondok, s megoldódott ezzel a módszerrel, amit irtam.Kitartás!
A kérdező hozzászólása: 3 éve elaltatom, mese, átjön közénk, visszaviszem és minden este ez van, belefáradtam, hogy lassan 4 éve nem volt átaludt éjszakám csak ha köztünk volt. A válasza: nem akarok itt aludni


Cicám nem eszi meg a száraz eledelt, csak konzervet és pipit. Hogy lehet rávenni, hogy megegye?

Próbáltam már keverve hozzáadni a konzervhez, de nem eszi még így sem. Ha nem adok mást, félek éhen hal. Azért lenne jó, ha ilyet is enne, mert sokat nem vagyok otthon, a konzerv büdösödik, nem tudok annyi kitenni.

Legjobb válasz: hát hidd el ha éhes megeszi! lehet nem eszik 1-2 napig de utána eszegetni fogja a szárazat. nem mindegy milyet veszel én Cat-Chow cicakaját szoktam adni azt szereti. ja és utána se adj minden nap konzerveset mert akkor továbbra sem eszi a szárazat, én heti 1-2x szoktam adni konzervet és ami még leesik a pultról (husi stb)

hát hidd el ha éhes megeszi! lehet nem eszik 1-2 napig de utána eszegetni fogja a szárazat. nem mindegy milyet veszel én Cat-Chow cicakaját szoktam adni azt szereti. ja és utána se adj minden nap konzerveset mert akkor továbbra sem eszi a szárazat, én heti 1-2x szoktam adni konzervet és ami még leesik a pultról (husi stb)
Próbáld meg h pl reggel 8 körül adsz neki konzervet, 2 körül egy kevés konzervet+a szárazat, este (8-9) pedig csak szárazat. Nekem így szokta meg. Annyi h ha este nem ette meg a szárazat, akk reggel nem adtam neki konzervet, csak 2kor. De arra figyelj, h ha semmiképp nem akarja így sem, akk nem kell erõltetni, nem kell szegényt "kínozni". :) Õk is egyéniségek, lehet, hogy neki nem ízlik.:) Az én cicám a tejet nem inná a világért sem. :D
Az enyém sem eszi meg a szárazkaját, nem is veszek neki mert minek ha nem szereti.

Egy 4-5 hetes kismacskát hogy lehet rávenni, hogy kakiljon?

Olyan mintha szorulása volna. Tegnap egy keveset hasmenéses formában ürített, de ma még semmit.

Legjobb válasz: a tápszert az állatpatikus/állatorvos javaslatára langyos kamillavízbe tettük, aztán összekevertük whiskas junior kajával, azt is imádta és este most fõtt krumplit adtunk neki tápszerrel. Szépen megette. Vízet lehet adni 5 hetes macseknak?

A kérdező hozzászólása: a tápszert az állatpatikus/állatorvos javaslatára langyos kamillavízbe tettük, aztán összekevertük whiskas junior kajával, azt is imádta és este most fõtt krumplit adtunk neki tápszerrel. Szépen megette. Vízet lehet adni 5 hetes macseknak?
Tegyétek az alomra, és finoman masszírozzátok a kis hasát. Fog kakilni.
Persze, kaphat vizet is.
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem leírni, hogy természetesen az olvasottak alapján mindennap 4-5 alkalommal általában kaja után megdörzsölgetjük langyos-vizes vattával a popsijár és a pociját.
A macska.hu-n van egy oldal, ami a macskák tplálásával foglalkozik. Az elsõ pont a kölykökkel foglalkozik. Ott azt írják, hogy érdemes minden evés után finoman megmasszírozni, mert az serkenti az ürítést. http://www.macska.hu/taplal.php
A kérdező hozzászólása: naponta többször masszírozgatjuk, törölgetjük nedves vattával a fenekét, de semmi. tegnap 5 pöttyöt fosott, majd egy nagyobbacska adagot a törölközõjére. De azóta annyit evett majd szétrobban, de semmi sem jön ki. Most is adtunk neki 5 ml anyatejpótló cicatápszert. maszírozgattuk a pociját, hát most kicsit játszunk foglalkozunk vele, aztán majd meglátjuk.
A kérdező hozzászólása: _Sikerült kb 10 perce végre egy szép nagy adagot ürítenünk. A Végén egy cseppnyi véres volt. felhívtuk az állatorvost, azt mondta, hogy a féreghajtótól van. köszönöm a segítséget a masszírozással és a többivel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Sajnálatos módon, ma hajnalban olyan 4:20 körül Süti az örök vadászmezõkre lépett.
Szia! Mi történt vele?

Kislányom 16 hónapos. Múlt héten próbáltuk meg először a nagyszülőknél alvást, de nem maradt ott. Este 9-kor menni kellett érte, mert nem akart lefeküdni, nagyon anyás. Hogyan lehet rávenni, hogy aludjon a mamánál?

Legjobb válasz: Egyébként mennyi idõt tölt nagyszülõkkel? Korábban is volt csak velük, játszottak együtt? Mert ha nem nagyon, akkor többet kellene találkozniuk, hogy szokja a kislány õket. Esetleg a nagyszülõk/mama aludhatna nálatok kezdésnek.

Kislányom elõször 1 évesen aludt a tesóméknál (nincsenek nagyszülõk), nagyon izgultam, de semmi gond nem volt. Viszont elõtte olyan már volt, hogy együtt aludtunk ott illetve olyan is, hogy nálunk a tesómék fektették le. Lehet, hogy ilyeneket kéne kipróbálni. A másik, hogy lehet, hogy "rossz" korban van most ehhez, mert a kislányom 1, 5 éves és mostanában nehezebben van el nélkülem, mint 1 évesen. Most is elalszik a tesóméknál, de néha megy az ajtóhoz, hogy apa-anya.
Egyébként mennyi idõt tölt nagyszülõkkel? Korábban is volt csak velük, játszottak együtt? Mert ha nem nagyon, akkor többet kellene találkozniuk, hogy szokja a kislány õket. Esetleg a nagyszülõk/mama aludhatna nálatok kezdésnek.
Sehogy ha majd elég érett lesz hozzá akkor maradni fog. Én fiam se maradt elõször. Vártunk pár hónapot, azóta már négyszer aludt ott minden gond nélkül. Erõltetni nem szabad.
Hacsak nincs valami nagyon-nagyon fontos oka annak, hogy ott KELL néha aludni a nagymamánál, szerintem nem szabad erõltetni. Mi is próbálkoztunk a kisfiammal, ugyanez volt, menni kellett érte, mert annyira sírt utánunk. 3, 5 éves, pár hete kijelentette, hogy a mamánál szeretne aludni, hétvégén ment is anyósomhoz, jól érezte magát, nem volt semmi probléma. Örülök, hogy kivártuk, és nem edzettük rá idõ elõtt, egyikünk sem késett le semmirõl.
Szerintem még nagyon kicsi ehhez (az én kisfiam is 16 hós!). Várjatok vele még. Ha valami nagyon nyomós oka van, muszáj ott aludnia, akkor esetleg egyikõtök maradjon vele, legalább az elsõ néhány alkalommal!
Én 13 éves vagyok, és elõször 5 évesen aludtam ott mamánál. Azóta is cs kétszer. Sokszor vagyok nála nap közben, de annak h ott aludjak nem látom értelmét. És ez mindig is így volt. Szóval szerintem a kislányodra sem kell ezt rá eröltetni. Még túl kicsit is hozzá. Várd meg amíg nagyobb lesz és õ mondja h ott akar aludni.
Kisfiam elõször egyedül 15 hónaposan aludt a mamánál, nagyon imádta, de az én fiam már kicsi csecsemõként sokat volt a nagyszüleivel, és aludt is náluk, csak ugye akkor mi is ott voltunk, és csecsemõként is elaludt már velük, tehát ha épp vizsgáztam simán elaltatták, tehát az én fiam megszokta meg imádja is ha náluk alszik.Szerintem szoktasd hozzá apró léptekkel.
Mért kéne rávenni hogy aludjon ott? Várjátok ki amíg õ maga szeretne ott aludni, akkor ott fog maradni majd, de erõltetni nem szabad, fõleg ha õ még nem akarja. Az mért baj hogy anyás? Nem értem.
"Én 13 éves vagyok, és elõször 5 évesen aludtam ott mamánál. Azóta is cs kétszer. Sokszor vagyok nála nap közben, de annak h ott aludjak nem látom értelmét." Majd felnõsz és gyereked lesz megtudod, milyen jó egy szabad szombat, amikor elmehetsz a pároddal szórakozni vagy eltölthetsz otthon egy romantikus estét. "nem látom értelmét" :-))) ezen felröhögtem, még inkább gyerek vagy, mint felnõtt, de legalább mindenhez van véleményed. Amúgy oda lehet szoktatni a nagyszülõhöz egy-egy estére ennyi idõs korban a gyereket. Viszont ehhez a tipikus türelmes nagyi kell, aki 50x végignézi vele a bociboci tarka nyitható könyvet és nem parancsra altatja, mert általában a lefekvésnél kezdõdnek a problémák.
Akkor szerintem a legutóbbi alkalommal inkább "hisztirõl" lehetett szó, nyilván megsértõdött, hogy egyedül hagyták a szobába, a többiek meg kint voltak, mint ne mondjak engem még felnõttként is zavarna. :) Úgyhogy ezt kellene valahogy összehozni, hogy amíg ébren van mindkettõ, addig játszanak, és egyszerre feküdjenek le lehetõleg.
A kérdező hozzászólása: Egyébként imádják egymást a mama és a kicsi, sokat van ott napközben, a délutáni alvással semmi gond, ha a mama teszi le. Sokszor vigyázott rá éjszaka nálunk a mama 1-1 vacsora alkalmával.
A kérdező hozzászólása: Scythian! Köszönöm az együttérzést és hogy egyedüli anyukaként mellém álltál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Nagyon kedvesek vagytok. Az az igazság, hogy Szilveszterre szeretném, ha nyugodtan ott hagyhatnám a picit anyósomnál, egy nagy bulira lennénk hivatalosak. Természetesen, erõltetni nem fogom, de õ a 2. gyerek és néha jól esne, ha nem kellene 6-kor felkelnem. A nagyobbik lányom 7 éves, de sajnos az elsõ kísérletnél nem segített a mamának. Simán ott hagyták a kis ágyban, rácsukták a szoba ajtót, aztán mikor sírni kezdett, kivette a mama, de már nem akart ott maradni. A nagylány pedig mesét nézett ez alatt. :(
Ennyi idõsen nekünk is sietni kellett haza a moziból, mert sírva hiányolt minket. 2 évesen viszont szépen el volt a mamával nálunk. Mi elmentünk egy hétvégére apával a mama pedig nálunk vigyázott a kicsire. Nagyon jó volt két év után egy kicsit kettesben:) .
Nem kell altatni, hanem addig szórakoztatni, amíg magától elalszik a fáradságtól.
A kérdező hozzászólása: Így tettek, elmúlt szombaton végre sikerült ott aludni. 10-ig fent volt ugyan, de magától ment aludni. Biztosan sok volt az inger elsõre és nem akart lefeküdni. Anyósomnak sem volt kedve (szerintem) küzdeni vele, de legutóbb nagyon jól elvoltak. 2 év után elõször tudtam 6-nál tovább aludni. :) Köszönöm a sok kommentet.

Mit csináljak? Nem bírom ki nélküle, eddig minden nap együtt voltunk, hogy lehet rávenni hogy megbocsásson?

Van egy barátom, legjobb barátok voltunk (régen jártunk) és már vagy másfél éve szakítottunk, de azóta is legjobb barátok maradtunk, én még mindig szeretem, erre most közölte, hogy elege van belőlem, és hogy nem kíváncsi rám.

Legjobb válasz: Egy kis ideig hagyd békén,ez legyen mondjuk olyan 2-3 hét,aztán meg utána hívd fel,mondd el hogy hibáztál,de szereted..és szeretnél a legjobb barátja lenni még mindig/újra.

Egy kis ideig hagyd békén, ez legyen mondjuk olyan 2-3 hét, aztán meg utána hívd fel, mondd el hogy hibáztál, de szereted..és szeretnél a legjobb barátja lenni még mindig/újra.
Bocs, de ha te még mindig szereted, az nem barátság. Soha nem lesztek barátok. A lehetõ legjobb dolgot tette vele: véget vetett a reménytelen reménykedésednek. Ha meg tényleg annyira szereted, akkor tartsd szem elõtt, hogy a szeretet néha azt jelenti, hogy el kell engedni azt, akit szeretünk, pusztán azért, mert egyszerûen el AKAR menni.

Egy fiút hogy lehet rávenni, hogy egy kicsit ápolja az arcát?

A barátomnak nagyon szép arca van csak hihetetlenül elhanyagolja. Durván pattanásos és közbe meg nagyon hámlik. Az orrát is vakarja szegény és cafatokban jön le a b?r és ilyenkor még vérzik is. A hajára, öltözködésére fordít figyelmet de arcával, b?rápolással teljesen igénytelen. Tudom hogy nem ez a világ legnagyobb gondja de ahogy ? is értékeli h igényesen nézek ki, én is szeretném. Már próbáltam rávenni, h krémezze de ? azt nem mert utálja, idegesíti, n?k szoktak ilyet. Kozmetikusról hallani sem akar, oda szintén cska n?k járnak szerinte. B?rgyógyászhoz nem akar elmenni de sztem ott is kb krémet írnának neki fel. Valami tanács, hogyan lehetne rábeszélni? Sztem ?neki is jobb lenne ha ápoltabban nézhetne ki... segíteni szeretnék neki.

Legjobb válasz: Régen én is ilyen voltam, de a barátnõm teljesen megváltoztatott. Igazából egy ideig nyaggatott aztán vett nekem krémeket meg mindenfélét... Persze sose kentem be az arcomat. Úgyhogy mindig bekente és belemasszírozta az arcomba ami nagyon jó érzés, azóta is szeretem. Kinyomta a pattanásaimat és még arcpakolást is csinált nekem amit normál esetben kifutottam volna a világból de akkor elviseltem és jól esett. Aztán tök szép lett a bõröm, és azóta is bekrémezem, meg 2-3 havonta elmegyek kozmetikushoz. Rájöttem, hogy nem halok bele, ennyit megteszek, h jól nézzek ki, mint õ is mellettem jó akar kinézni. :) Szóval sztem kezdésként lesd el amit a kozmetikusod csinál és egy kedves esti kényeztetésként (persze a pattanás kinyomása nem az, de az arc masszírozása tényleg nagyon jó) vezesd fel a dolgot.

Régen én is ilyen voltam, de a barátnõm teljesen megváltoztatott. Igazából egy ideig nyaggatott aztán vett nekem krémeket meg mindenfélét... Persze sose kentem be az arcomat. Úgyhogy mindig bekente és belemasszírozta az arcomba ami nagyon jó érzés, azóta is szeretem. Kinyomta a pattanásaimat és még arcpakolást is csinált nekem amit normál esetben kifutottam volna a világból de akkor elviseltem és jól esett. Aztán tök szép lett a bõröm, és azóta is bekrémezem, meg 2-3 havonta elmegyek kozmetikushoz. Rájöttem, hogy nem halok bele, ennyit megteszek, h jól nézzek ki, mint õ is mellettem jó akar kinézni. :) Szóval sztem kezdésként lesd el amit a kozmetikusod csinál és egy kedves esti kényeztetésként (persze a pattanás kinyomása nem az, de az arc masszírozása tényleg nagyon jó) vezesd fel a dolgot.
Próbáld nyaggatni, aztán ha másképp nem megy, akkor megmondod neki, hogy amíg bõrgyógyászhoz el nem megy, vagy nem kezdi el ápolni az arcát, addig nem vagy vele hajlandó nyilvánosan megjelenni.
Ja, hét mond meg neki, hogy nem attól lesz férfi, hogy igénytelen. Milyen az, hogy a kozmetikushoz csak nõk járnak meg a bõrbetegségével nem megy el orvoshoz. Pl megmondhatnád neki, hogy undorító, és nem természetes, hogy hámlik, és menjen el kivizsgáltatni magát mert így félsz, hogy te is elkapod tõle... Ja biztos azért van nive men meg loreal men termékcsalád, mert csak a nõk használnak ilyet. Én eleve nem jönnék össze olyannal, aki ennyire igénytelen, tõlem lehet akármilyen jó ember, de aki ennyit nem képes magáért megtenni, az nem tudom hogy tudna felelõsséget vállalni másokért...
A kérdező hozzászólása: nem beteg, csak szimplán nagyon száraz az arca, gondolom az érzékeny arcának a borotválkozás se tesz jót. de tényleg vannak férfi termékek, nemtom, most vegyek neki egyet? azt nemtom h idegesíti e ha én kenem be az arcát, d eegy próbát megér :) amúgy nem akarom megbántani, és amit az utolsó írtál azzal nem értek teljesen egyet. azt utálja h kencefice van az arcán de alapjában véve ápolt és sztem semmi köze a felelõsségvállaláshoz. azt akarom csak elérni, h kibírja h krém van az arcán... vagy azt az 1 órát a kozmetikusnál...
Ha valaki durván pattanásos és hámlik is a bõre azt te nem fogod otthon krémekkel rendbehozni. És az meg egyfajta felelõsségvállalás magadért, hogyha beteg vagy, akkor elmész az orvoshoz. Ha magáért ennyit nem tesz meg, akkor miért tenne meg bármit is másokért... Persze lehet itt férfi meg nõiszerepekkel takarózni, hogy nem férfias, de ez csak kifogás...
Egyetértek az utolsóval, a barátodnak bõrbetegsége van, amivel bõrgyógyászhoz kell menni és nem drogériás szutykokkal kísérletezni, mert azoktól az ilyen bõr még rondább lesz.

Baby born babát hogy lehet rávenni, hogy használja funkcióit?

Van egy ilyen készletünk:

Legjobb válasz: Szia! Keresgettem a neten, meg rákerestem videókra, de csak arra jöttem rá, illetve láttam, hogy akkor könnyezik, ha megnyomod valamelyik csuklóját.

Szia! Keresgettem a neten, meg rákerestem videókra, de csak arra jöttem rá, illetve láttam, hogy akkor könnyezik, ha megnyomod valamelyik csuklóját.
A kérdező hozzászólása: Köszi Na ez az egy, amit mi is párszor elértünk. De hogy hogy nevet, gõgicsél, nyöszög.... na azt nem tudom. Nem is gyerekjáték ez, mert jól elvagyunk vele mi is, mégsem jövünk rá....
A kérdező hozzászólása: És hogy jön ki belõle a víz? Mert azzal fürdik, telemegy vízzel, de nem jön ki, és most lötyög benne...

Egy 12 éves lányt hogy lehet rávenni hogy elmenjen gy. Pszichológushoz?

Gyermekem külföldön él az anyjával.Most nálam van de nagyon magába tud fordulni id?nként.Csak annyit mond:utálja a nevel?apját.De vajon miért?Nem mondja el mert gondolom fél az anyjától...Féltem a gyereket,mit tegyek?

Legjobb válasz: Talán beszélj elõtte te a gyermek pszichológussal, hogy mit a bevett módszere erre.

Talán beszélj elõtte te a gyermek pszichológussal, hogy mit a bevett módszere erre.
Talán ha beszélõviszonyban vagy a volt feleségeddel, említsd meg neki, hogy aggódsz a gyereketekért és elmondhatnád, mit tapasztalsz. Nyilván õ szereti a párját, rosszul esik neki, ha utálja a gyerek õt. Kérd meg, hogy üljenek le beszélni együtt.
Ja, és még annyi, hogy 12 évesen nem fog elmenni pszichológushoz, mivel kiskorú, a szülõvel kell elmennie, ezért is jó lenne bevonni az exedet.
Szerintem is keress fel te magad egyet, és kérdezz rá mi ilyenkor a teendõ, illetve próbálj minél többet beszélgetni, játszani, foglalkozni vele, hogy a bizalmába fogadjon, hát ha neked is elmondaná ugyan azt, mint amit mondjuk egy pszichológusnak.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy kevés az idõnk, úgyhogy marad a beszélgetés:) De köszönöm nektek a tanácsokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!