Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet pontozni (7 db)

Hogyan lehet valaki kérdését pontozni? Mert a toplistában a kérdésekre is van pontszám feltüntetve.

Legjobb válasz: Kérdést nem lehet pontozni, a kérdezõ azért kap pontot (és nem a válaszadóktól) mert feltett egy kérdést.

Kérdést nem lehet pontozni, a kérdezõ azért kap pontot (és nem a válaszadóktól) mert feltett egy kérdést.
Akkor már értem ezt a NOrB!! gyereket is...

Ketten hogy lehet tekézni, pontozni egy sávon?

Nagyon fontos lenne

Legjobb válasz:
Felváltva nem nagyon van értelme, ha pontozni is akartok, mint ahogy a bowlingnál sem. Ha egyikõtök végzett a célul kitûzött gurításszámmal, következhet az ellenfél. Rendszerint 30 telit és 30 tarolást szoktak gurítani a kezdõk. Versenysportban jelenleg 120 vegyest (60 teli+60 tarolás) gurítanak, alsóbb osztályokban 100 vegyest. Régebben 200 vegyes volt a standard, Németországban ma is ennyi. Esetleg van mégegy megoldás az egy sávon két ember tekézésére pontozással együtt. Úgy néz ki, hogy minden értékû gurítást teljesítened kell szép sorjában. Felírod a táblára vagy egy papírra nullától kilencig a számokat, és ahány fát ütöttél, azt az értéket kihúzod. Akinek elõször elfogy az összes számértéke, az nyert. Nullát csak úgy érvényes gurítani, ha valamelyik oldalon elmegy a bábuk mellett a golyó, azaz érvénytelen és falról pattanó nulla nem számít.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Felváltva nem nagyon van értelme, ha pontozni is akartok, mint ahogy a bowlingnál sem. Ha egyikõtök végzett a célul kitûzött gurításszámmal, következhet az ellenfél. Rendszerint 30 telit és 30 tarolást szoktak gurítani a kezdõk. Versenysportban jelenleg 120 vegyest (60 teli+60 tarolás) gurítanak, alsóbb osztályokban 100 vegyest. Régebben 200 vegyes volt a standard, Németországban ma is ennyi. Esetleg van mégegy megoldás az egy sávon két ember tekézésére pontozással együtt. Úgy néz ki, hogy minden értékû gurítást teljesítened kell szép sorjában. Felírod a táblára vagy egy papírra nullától kilencig a számokat, és ahány fát ütöttél, azt az értéket kihúzod. Akinek elõször elfogy az összes számértéke, az nyert. Nullát csak úgy érvényes gurítani, ha valamelyik oldalon elmegy a bábuk mellett a golyó, azaz érvénytelen és falról pattanó nulla nem számít.

Hogy lehet kérdést pontozni?

Legjobb válasz: Erre nincs lehetõség.

Erre nincs lehetõség.
nem lehet
van egy tpolista, ott gyüjthetsz pontokat.mivel?minden feltett értelmes kérdéssel, minden értelmes vàlaszoddal, és a vàlaszok mellett vannak a zöld, meg a piros hüvelykujjak, ha a vàlasz tetszett a kkor ràkattintaszz a hasznosra, ha nem akkor az ellenkezöjére.éjszakànként erre összegyülnek a pontok(gép végzi)ha aznap sok vàlaszt adtàl, nagyobb az esélyed màsnap a toplistàn elörekerülésre!!¨¨¨¨


Hogy tetszik nektek az alábbi két szám? Jöhet részletesebb beszámoló is, főleg hozzáértőktől, meg mondjuk pontozni lehet 10-es skálán.

Heaven tells no lies

Legjobb válasz: Én szeretem a Helloweent, jó számok ezek. Fõleg az elsõ ami tetszik, mondjuk 9 pont. A második egy erõs hetes. (Nem vagyok hozzáértõ.)

Én szeretem a Helloweent, jó számok ezek. Fõleg az elsõ ami tetszik, mondjuk 9 pont. A második egy erõs hetes. (Nem vagyok hozzáértõ.)
Az elsõröl egybõl az Avenged sevenfold nevû eggyüttes jutott eszembe.. nekem tetszik.. :D 10/8 A második az annyira nem, mert nem szeretem az ilyen lassabb számokat.. 10/5
A kérdező hozzászólása: hát belehallgattam pár Avenged sevenfold számba. Távolról sem véltem hasonlóságot felfedezni.
2. vagyok.. Én konkrétan az afterlife, meg a bightmare számukra gondoltam, de akkor ezek szerint csak én gondolom hasonlónak.. :)

Miért nem lehet azt, hogy a kérdező tudjon csak pontozni?

Nagyon sok jó választ lepontoznak sajnos!

Legjobb válasz: Nem értem én sem, mire jó ez a pontozósdi. Sok az önzõ, bunkó ember itt és, ha nem ért egyet a másik véleménye az övével, kegyetlenül lepontozza, amikor igenis hasznos választ ad valaki. Szerintem így ahogy van, hülyeség. De ez csak vélemény.

Nem értem én sem, mire jó ez a pontozósdi. Sok az önzõ, bunkó ember itt és, ha nem ért egyet a másik véleménye az övével, kegyetlenül lepontozza, amikor igenis hasznos választ ad valaki. Szerintem így ahogy van, hülyeség. De ez csak vélemény.
Támogatom ezt a kapcsolót. De legalább háromszor aláhúzva, nagy zöld betûkkel kellene az a felirat, ami jelzi.
az a baj, hogy sok kérdezõ meg nem veszi a fáradtságot, hogy pontozzon... szerintem ez az egész pontrendszer úgy, ahogy van nem kellene, mert csak a hülyeség nõ vele, fõleg mióta a haszontalan válaszokat el is tüntetik. (vagy legalább lenne egy kapcsoló az adatoknál, ami általános érvényû)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!