Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet pasival megbeszélni (2 db)

Miért van az, hogy a pasikkal nem lehet megbeszélni a kapcsolatban felmerülő problémákat?

Vagy csak nekem vannak ennyire rossz tapasztalataim?

Legjobb válasz: Neked vannak rossz tapasztalataid. Én pl a barátnõmmel mindent meg tudok beszélni annak 'ellenére' hogy pasi vagyok.

Neked vannak rossz tapasztalataid. Én pl a barátnõmmel mindent meg tudok beszélni annak 'ellenére' hogy pasi vagyok.
Én mindent meg tudok beszélni a párommal, egy kapcsolat ettõl lesz jó :-) Szerintem is csak neked vannak rossz tapasztalataid.
akkor lkehet ketten vagyunk....tobb tapasztalkatom van ferfiakkal...20 eves vagyok...ahogy eszrevettema velem egykoruakkal, mert fiatalok, nehezebb megbeszelni, nagyon zarkozottak..a 27, 28 mar erettebbek, de erosen ravaszok....s csak magukert tesznek...szoval attol is fugg....na meg h mennyire vagy a kapcsolat elejen..
Kell hozzá egy megfelelõ helyzet, hangulat, és persze a megfelelõ felvezetés, és hanmgnem.Ez általában mûködik, de ha mégsem akkor nem tudom mi lehetne tenni. Egyébként én is egyet értek az elõttem szólókkal: én is mindent meg tudok beszélni a Párommal!
Válaszom egyszerû: Ugyanazért, amirért sok nõvel sem!
Szerintem inkább nõkkel nehezebb megbeszélni.
Attól is függ hogy hány éves a pasid. 18 évesen egy srác értelmi fejlettsége (srácok, bocsi, de bizonyítottan) olyan, mint a tied (lányé) 14 évesen. És ezt tapasztaltam is középiskolában. Még 4.-ben is éretlenek voltak a srácaink...:s
Egy jó kapcsolat alapja az, ha mindent meg lehet beszélni a másikkal.Nekem nem volt ilyen rossz tapasztalatom, eddig minden kapcsolatban öszintén meg lehetett beszélni a problémákat is.Valószínûleg pont olyanokat foghattál ki, akik nem szerették megbeszélni ezeket.

Hogy lehet egy pasival megbeszélni hogy legyen vadabb az ágyban?

Szeretném ha este letámadna.....

Legjobb válasz: mond meg neki egyszerûen.

mond meg neki egyszerûen.
Szerintem küldj neki egy sms-t hogy nagyon kívánod és szeretnéd ha vadul megcsokolna és letépné rólad a ruhát! Biztos lehetsz benne h nagyon fog sietni haza és megfogja valósitani a vágyadat!;)
én is ezt csinálnám mint az elötem lévö válaszolo!
jók az elõzõ válaszok is de nekem van egy jobb 5letem! Mutass neki pédát! Amig nemtudja hogy mitakarsz nemis csinálja! "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!" Vadulj le:P
így: Te Béla, legyél vadabb az ágyban!
A kérdező hozzászólása: és letépné a ruhámat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!