Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet paranccsal mac (2 db)

Elfelejtettem a laptopomon a jelszót 1 fiók van rajta nincs emlékezteto se igy hogy lehet ujratelepíteni a windowst? Vagy formázni a hdd-t pl mac-en ugy lehet formázni hogy bekapcsolásnál nyomvatartod a c gombot itt nincs ien parancs? HELP

Legjobb válasz: Beteszed a lemezt, beállítod a boisban hogy cd-rõl induljon és ujraindítod a géped. Azután meg a win telepítõjében tudod formázni a hdd-t.

Beteszed a lemezt, beállítod a boisban hogy cd-rõl induljon és ujraindítod a géped. Azután meg a win telepítõjében tudod formázni a hdd-t.
http://itfroccs.hu/windows_7_elfelejtett_jelszo_megoldva Ezért kár lenne újratenni a gépet.
A kérdező hozzászólása: ez compaq n620c itt nem lehet ezt beállítani :(

Hogy lehet php paranccsal mac címet lekérni adot usertől?

Legjobb válasz: igazából sehogy. van rá ugyan elméletileg mód, de csak egy routeren belül mûködik a dolog és router és szervert is sepiciálisan kell rá konfigurálni. mire kell ez neked?

igazából sehogy. van rá ugyan elméletileg mód, de csak egy routeren belül mûködik a dolog és router és szervert is sepiciálisan kell rá konfigurálni. mire kell ez neked?
Szerintem tiltó rendszert szeretne csinálni, mert azzal "végleg" ki tud valakit tiltani, de végülis mac címet is egyszerû változtatni. Amúgy sehogy nem lehet lekérdezni, voltak rá próbálkozások, de nem lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!