Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet paranccsal (85 db)

Frissítsd 1.3-ra és akkor már lesz 'cheat mode'.
Ez letöltött játékoknál van, nem?
nem másolni kell az indítófájlt, hanem csinálni hozzá egy parancsikont jobbgomb a fájlon, küldés parancsikonként az asztalra

Label-nél hogyan lehet paranccsal több sorba írni? (vb. net)

Vegyük példának a "Label1.Text".

Legjobb válasz: Mûködik. Köszi szépen. :)

A kérdező hozzászólása: Mûködik. Köszi szépen. :)
Szúrj bele a szövegbe Environment.NewLine-okat.


Az OnPlayerCommandText-nél hogy lehet megadni több parancsot?

Sürgõsen kellene a segítség :D

Legjobb válasz:
return 0; fölé, de az elõzõ parancs utolsó kapcsos-zárójele alá, vagyis: public OnPlayercommandText { //ELSÕ PARANCS if(parancs) { return 1; } //MÁSODIK if(parancs2) { return 1; } //HARMADIK if(parancs3) { return 1; } // és így tovább return 0; }

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); return 0; fölé, de az elõzõ parancs utolsó kapcsos-zárójele alá, vagyis: public OnPlayercommandText { //ELSÕ PARANCS if(parancs) { return 1; } //MÁSODIK if(parancs2) { return 1; } //HARMADIK if(parancs3) { return 1; } // és így tovább return 0; }
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Dzsiszüsz krájsz én még a problémádat sem fogtam fel xd azthittem az strtokosra gondolsz.

Tacskó keveréket hogyan lehet megtanitani arra hogy parancsra támadjon?

a labradoromat már kitanitottam egy alapszintu engedelmességin és második lett a vizsgán,elővigyázatosságból szeretnem megtanitani a fiatal tacsi kevereket.kb 1 éves és kissé határozottabb természetű főlleg férfiakkal szemben.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Tacsk%C3%B3 Tacskót parancsra támadjon???? Szerintem hamarabb kikotorja a pockot, az ürgét, a mezei nyulat hasonlókat az üregébõl, odujából, minthogy megtanulna emberre-állatra támadni parancsra. Nem véletlen, hogy másik neve: pockos kutya! Persze, ha valami miatt "bevadul", akkor viszont ember legyen a talpán, aki megfékezi. Amikor hozzánk másfél évvel késõbb eljött a korábbi gazdája, mozdulni sem tudtunk, úgy lekapta a bokájáról a zoknit abban a percben, ahogy belépett a kapun.... mert nem felejt, és bár jól érezte magát nálunk, tudta, mennyire elkényeztettük, és sokszor ki is követelte a kényeztetést, a régi gazdit csak "megbosszulta"! :)))

http://hu.wikipedia.org/wiki/Tacsk%C3%B3 Tacskót parancsra támadjon???? Szerintem hamarabb kikotorja a pockot, az ürgét, a mezei nyulat hasonlókat az üregébõl, odujából, minthogy megtanulna emberre-állatra támadni parancsra. Nem véletlen, hogy másik neve: pockos kutya! Persze, ha valami miatt "bevadul", akkor viszont ember legyen a talpán, aki megfékezi. Amikor hozzánk másfél évvel késõbb eljött a korábbi gazdája, mozdulni sem tudtunk, úgy lekapta a bokájáról a zoknit abban a percben, ahogy belépett a kapun.... mert nem felejt, és bár jól érezte magát nálunk, tudta, mennyire elkényeztettük, és sokszor ki is követelte a kényeztetést, a régi gazdit csak "megbosszulta"! :) ))
Hát nem tudom! A tacskó génjeiben sosem volt benne az õrzõ-védõ ösztön, ez az én szememben legalább annyira természetellenes kényszerítés lenne, mintha egy oroszlánból akarnál vegetáriánust faragni!
már bocsánat hogy letöröm a lelkesedést de ha egy hörgõ tacskó indulna felém bármikor felrúghatnám a holdig. nah persze ez az általános. normális esetben lazán le lehet szerelni, fõleg mert nagyon kicsi. milyen elõvigyázatosságot tudna szolgálni az a szegény kis termetû eb?
hát ari meg minden hogy kontroll nélkül a tacsid nekiugrik a féfiaknak, de ahogy már más is írta, nehogy egyszer az egyik ezt megelégelje és felrúgja a kutyádat. én nem férfi vagyok de a kezdeti meglepõdés után hidd el hogy simán le tudnám szerelni a tacsidat és még örülhetsz ha nem rúgtam fel az égbe. fõleg hogy a tied leírásból ítélve tipikus idegbetegként viselkedik, nem is gondolkodik így még annál is könnyebb leszerelni. felõlem lehet akkora is mint egy spániel, akkor sem ellenfél. mellesleg nem lepõdnék meg azon sem ha ez a kutya csak eljátsza hogy kemény legény és egy határozottan felé haladó embertõl csak ugatva hátrálna, hacsak nem befogná és rohanna világgá. szerinted az ö.v. re használt kutyák miért olyan jól megtermettek mind? mert azokat már fõleg a testalkatuk miatt is bazi nehéz lenne leszerelni. sõt!
Kutyaiskolába vidd el és ott õrzõ-védõre , miközben támad dicsérni kell , ott ostorral és ruhában tanítják, de elõtte "rongyoznak" vele, azaz rongyot dobálnak neki és el kell kapnia.
A kérdező hozzászólása: ez nem kapar pockot semmi ilyesmit..jobb házõrzõ mint a labradorom.férfiaknak pillanat alatt neki fordul...parancs nélkül!!!
A kérdező hozzászólása: ja és ne egy fajta tacsit képzeljetek el mibel keverék sokkal izmosabb és testesebb mint a tajtatiszták, na meg szebb.is dd
Szerintem felesleges megtanítani mert eléggé ki testû. Félõ lesz, hogy akkor valaki spiccre kapja és felrúgja a kutyádat a csillagos égig.

Hogyan lehet a weblapomon feltolto (button type="file") gombot kozepre es felulre rakni? Es hogyan lehet megcsinalni, hogy a fajl kivalasztasa utan azt a parancsot vegezze el, hogy megjelenitse a bizonyos oldalon.

Aki nem erti, www.djhondakgpc. Wu. Cz

Legjobb válasz: A középre igazítás megoldható úgy, hogy az objektumot egy div-be rakod, és a divnek adsz egy text-align:center; CSS tulajdonságot. Persze más megoldások is léteznek. A második kérdésed megaodása nem csupán egy parancs, hanem a szerver oldali programozás (mondjuk PHP). Az ürlapon keresztül bekért adatokat szerver oldalon feldolgozod, ellenõrzöd, mûveleteket végzel velük, és az eredményt HTML kimenetre küldöd. Amíg nem értesz a programozáshoz, azt nem igazán tudod megoldani, hogy a feltöltött fájlok tartalmait a honlapodon megfelelõ módon megjelenítsd.

A középre igazítás megoldható úgy, hogy az objektumot egy div-be rakod, és a divnek adsz egy text-align:center; CSS tulajdonságot. Persze más megoldások is léteznek. A második kérdésed megaodása nem csupán egy parancs, hanem a szerver oldali programozás (mondjuk PHP). Az ürlapon keresztül bekért adatokat szerver oldalon feldolgozod, ellenõrzöd, mûveleteket végzel velük, és az eredményt HTML kimenetre küldöd. Amíg nem értesz a programozáshoz, azt nem igazán tudod megoldani, hogy a feltöltött fájlok tartalmait a honlapodon megfelelõ módon megjelenítsd.
A kérdező hozzászólása: hat valamit megertettemn belole :D ....majd probalgatok, de kosz a segitseget :)

Hogy lehet Gta San Andreasban Multiplayerben parancsokat beírni (pl dolgozni teleportálni?

Legjobb válasz: Hát ez szerver függõ, általában a ha belépsz egy szeróra akkor ír, hogy /help vagy ilyesmit. Akkor chatbe beírod, hogy /help és ki írja milyen paranccsal lehet, mit csinálni.

Hát ez szerver függõ, általában a ha belépsz egy szeróra akkor ír, hogy /help vagy ilyesmit. Akkor chatbe beírod, hogy /help és ki írja milyen paranccsal lehet, mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogyan lehet interneten keresztül, az IP és az adott port megadásával egy gépen parancssorban parancsokat indítani?

Mivel vannak ilyen programok, például az "Airytec Switch Off".

Legjobb válasz: Az adot gépen ehhez futnia egy szervernek, ami fogadja a távoli csatlakozást illetve továbbítja a küldött parancsokat a gép parancsértelmezõjének. Linux alatt erre szolgál az sshd, Windows alatt meg ebben a fórumhozzászólásban találhatóak megoldások: http://serverfault.com/a/429427

Az adot gépen ehhez futnia egy szervernek, ami fogadja a távoli csatlakozást illetve továbbítja a küldött parancsokat a gép parancsértelmezõjének. Linux alatt erre szolgál az sshd, Windows alatt meg ebben a fórumhozzászólásban találhatóak megoldások: http://serverfault.com/a/429427
A kérdező hozzászólása: Olyan kéne, ami XP-n elfut, nem szeretnék Servert telepíteni, mivel már van egy mûködõ FTP meg WEBszerver a kérdéses gépen.
Mindenképpen kell szervert telepíteni. Használj SSH. Például a freesshd programot.

Minden parancsot teljesít a kutya, előreenged az ajtóban, de ha hívom nem jön? Ez hogy lehet?

Legjobb válasz: ha hívod és nem megy, akkor nem teljesít minden parancsot. Netán meg kellene tanítani a behívás végrehajtására is.

ha hívod és nem megy, akkor nem teljesít minden parancsot. Netán meg kellene tanítani a behívás végrehajtására is.
Nagyon nincs tekintélyed a szemében, nem neveled megfelelõen. Az ilyen kis butaságok, mint hogy ki megy ki elõször az ajtón és társai, semmire se jók, nem ettõl fog tisztelni a kutyád, ahogy te is láthatod. Valóban nevelni kell, nem pedig buta "falkavezérségi trükköket" használni.
Nekem vissza jön a kutyánk, a páromnak már nem. Azért, mert õ elverte amikor elszökött. Az utolsó parancs az volt, h:"Gyere ide!" Amikor a kutya nagy nehezen oda ment, azt hitte azért kapott ki. Én utána megyek és úgy csapok a fenekére. Ha nagy nehezen vissza jön, nem bántom. Néha csak úgy is oda hívom magamhoz, h adjak neki egy kis jutalom falatot. Ilyenkor ezt a parancsot jó emlékhez köti.
Próbáld meg úgy megtanítani neki a behívást hoyg rákötsz egy vékony kötelet a nyakörvére és ha hívod akkor azzal próbálod magadhoz húzni:)
Ez sehogy. Valamelyik állítás nem igaz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!