Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet péniszt hosszabítani (1 db)

Hogy lehet a péniszt hosszabítani?

18 éves férfi vagyok.

Legjobb válasz: Minek kell hazudni...ha meg lecikiznek arra meg nem kell figyelni...neked még sehogyan sem!Te még növésben vagy és még nõni fog a férfiasságod is..a barátomnak 21cm,és csak 16,szal nem kell állandóan a nagyról álmodni,mert az sem jó mindíg.

12 évesen az még nõ :) no para 14-15 évesen fog kb a testednek megfelelõ méretet fölvenni, de csak a növésed leállásával bnyeri el a léced is teljes pompáját :)
Minek kell hazudni...ha meg lecikiznek arra meg nem kell figyelni...neked még sehogyan sem!Te még növésben vagy és még nõni fog a férfiasságod is..a barátomnak 21cm, és csak 16, szal nem kell állandóan a nagyról álmodni, mert az sem jó mindíg.
Ennyi hülyét egy rakáson...
ekkora izetleneket pff... fogadjunk neketek még 5 cm es sincs kis csumpik xD szánalmas...
Csakis mûtét, 2-3cm.
Nem.Manszturbálással se.
Van rá több módszer is, pl. péniszpumpa, meg ha jól tudom különbözõ gyógyszerek. De szerintem felesleges ezen gondolkodnod. Hány cm?
12 cm még apádnak sincs te kis vakarcs.szar amivel mérted!Max 12 mm!!!
Csak 12centiméter???De szar vagy de komolyan!
köss rá egy traktort. vidéki, de tuti megoldás
12 évesen ne foglalkozz ezzel - amúgy nem nagyon lehet nagyobbítani csak mûtéttel!!! de szerintem az nem éri meg hiszen csak pár centivel tudják növelni!!!! Ne azzal foglalkozz hogy mekkora hanem hogy jól tudd használni!!! De ezzel a témával ráérsz kb 5 év múlva foglalkozni
12 évesen nem kéne még ilyenekkel foglalkoznod.:) egyébként meg szerintem minden pasi csak azért aggódik a pénisze nagysága miatt, mert azt hiszik kisebb kukival rosszabb a teljesitményük az ágyban... ez egyáltalán nem igaz. úgyhogy emiatt te se agoddj! fõleg ne ilyen fiatalon!
A nõi hüvely akár 4 cm is lehet (nyugalomban. Izgalomban szépen megnyúlhat, késõbb kicsit összehúzódik és minden irányból jól illeszkedik. Ki van ez találva, kérem...) A 13 cm az átlagos méret. A méreted még nõni fog... de már most is megfelelõ. Most már csak használni kell megtanulni.
egyetértek az elõttem szólóval. a férfiak kicsit késõbb érnek, de szerintem NEM 14-15 évesen éred el a határt, so ne aggódj, a többiek meg minek járnak ide fel, nem a cikizés kell, ezért találták ki ezt az oldalt. A "végsõ méreteket" egyébként szerintem 21évesen éri el az ember, mind magasság, mind testsúly, mind "hossz" terén, szóval nyugi. Egyébként tapasztalat, egy nõnek sokkal jobb, ha vastagabb, és az nõi hüvely sem sokkal hosszabb 16cm-nél asszem (ha valaki tudja, javítson ki), annál hosszabbra meg nincs is szükség.
A kérdező hozzászólása: 12 és fél vagyok ott a korral hazudtam. És 12 cm
hehe ezt a sok hülyét Nézd tedd fel magadnak a kérdést? melyik lenne jobb, 30 cm ami nem áll fel soha, vagy 12 ami életed végéig?? :D Amúgy meg 7 cm tõl már meg tudsz termékenyíteni egy nõt, nyilván a testi paramétereidnek megfelelõt válassz ne egy 2m magas kosaras csajt :D jah és még valami, tesóm orvos szóval... a nõi hüvelyben az elsõ pár cm en van érzékelõ receptor, utánna már semmi, tehát ha bedugsz oda egy 10 cm es valamit akkor azt érezni fogja a hölgyemégy!!4 no para ezen!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20 éves kor körül csökken a recskázás gyakorisága?

4

Hármas szex milyen?

egy nő és két férfi,soakt fantáziálok iylenről mostanában,de nem tudom hol találhatnék két oylan pasit aki bennen lenne.

5

Lányok, ki az aki kipróbálná 2 pasival? És ha igen akkor miért?

9

Csajok titeket is izgat ha a szexben alarendeltek vagytok?

Semmi durvara nem gondolok.pl :lefogja a srac a karod vagy bekoti a szemed stb..es persze neha forditva .

9

Van itt ilyen lány / nő? Szeretőt keresek fiu vagyok! Levelekre válaszolok . Kort, lakhelyet írjatok ha írtok!

1

A lányok élvezik ezt?

http://www.youtube.com/watch?v=Basj6AMK71w

Mármint amikor "ráülnek" a vízre. A lányoknak élvezetes érzése lehet, amikor a víz odamegy?

7

Facebokon van egy csaj aki nem valami szép viszont a képei izgatóak számomra. Ez mitől van?

A csaj melltartóban van elég csúnya de ha nézem a képeit áll a farkam és kivánom őt! Régen nem érdekeltek a csúnya lányok! Mi történik velem? 21fszűz

3

Van beceneve a puncidnak/farkadnak? (az enyémnek Kemény Henrik)

22

Ilyenkor mi a teendő? Mit kell kérni?

A hétvégén voltam vásárolni és mikor bementem az egyik boltba (nem szeretnék rossz reklámot nekik, ez a biztonsági őr hibája) úgy éreztem, hogy a biztonsági őr nagyon bámul/néz engem. Ez még nem lett volna baj, mert az a dolga, hogy figyeljen, viszont utánam jött és amikor fordultam az egyik sornál, akkor megfogta a fenekem. Én ekkor visszafordultam és azonnal megkérdeztem, hogy elnézést, de mit csinál? Erre ő elkezdett bókolni nekem, hogy szép a szemem, stb. Engem felzaklatott a dolog és inkább kirohantam. De ilyen szexuális zaklatás vagy csak nem kívánt figyelem esetén hol tegyek panaszt? Van valami vásárlók könyve/panaszkönyv? Mi a pontos neve? Mással is történt ilyesmi? Hogyan kezelte?

2

Miért szemét az, aki meg**g egy csajt aki részeg?

Nem az a részeg, amikor azt se tudja hol van, mi történik, hanem csak be van rúgva.
Azt mondják az ilyenre hogy mocskos állat, lekéne lőni!
De most miért? Ha benne van a csaj akkor?
Különben is az alkohol az gátlás oldó, szóval a csaj amúgy is benne lenne józanon is, csak nem meri, mert gátlásos.
Hol itt a probléma?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!