Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet péniszt (257 db)

Hogyan lehet péniszt növelni . Ha a mérete nagyon pici? Egyáltalán mennyire számít egy lánynál a "méret"? Merjek szeretkezni? Szégyellnem kellene és inkább felejtsem el a szexet egy életre?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire kicsi. Sokan azt gondolják hogy pl egy 13 cm-s szerszámmal nem tudnak kezdeni semmit ez nagy tévhit csak tudni kell használni. Persze ha nagyon kicsi pl 10 cm alatt van akkor az már jelenthet gondot.

Attól függ mennyire kicsi. Sokan azt gondolják hogy pl egy 13 cm-s szerszámmal nem tudnak kezdeni semmit ez nagy tévhit csak tudni kell használni. Persze ha nagyon kicsi pl 10 cm alatt van akkor az már jelenthet gondot.
A Family Guy-ban van egy nagyon jó példa erre: "Peter tudod, hogy annyira érdekel a péniszed mérete mint téged a melleim-é..." (mondjuk erre Peter sírva elrohan, de ez most nem lényeg :D) Mellesleg pénzért bármit kapni...nagyobb brét, alacsonyabb elvárású ribiket...
Vannak ilyen mûtétek, de azokhoz jól zsebbe kell nyúlni. És olyanról is hallottam , hogy ha a pénisz pumpát napi rendszerességgel (fél óra/nap) használod 3 éven át az valamennyivel növeli a méretet, de ez nem nagyon ajánlott.
Kedves Kérdezõ! Nekem van egy ismerõsöm, és nem viccelek 7cm mikor áll neki. De a csajok imádják, úgyhogy fel a fejjel
Mert az ujjai 17cmesek?:O
Nem, nem tünt fel hogy ilyen hosszúak lennének:D De tényleg imádják a nõk, én se értem miért. De ez az igazság.

Hogy lehet nagyobb péniszem?

Helló!

Legjobb válasz: Szia! Én lány vagyok,de szerintem a 10cm még nem olyan gáz.A páromnak 13 van és nagyon jó vele a szex.Ha jó kemény akkor a 10 cm-es is élvezetes lesz, hisz a nõi hüvely mérete kisebb mint egy férfi pénisz hossz.A szex nem a méreten múlik, hanem a technikán.Illetve a párommal van amikro nem is tövig nyomja hanem szép lassan és kb.a feléig és az is nagyon izgató.Szóval e miatt ne legyél ilyen idióta,mert a pénisz növelés veszélyekel járhat és szerintem nincs is olyan módszer ami egyik napról a másikra megnövesztené, max mûtéttel.AMúgy ha szép a péniszed az sokkal többet jelent mint a hossza.AMúgy én voltam 15 cm-es vagy annál nagyobb péniszû fiúval és egyáltalán nem volt jó, mert mondom ez a technikán múlik nem a méreten, na meg a atúl nagy az amúgy is fájdalmat tud okozni.Ha szeretitek egymást akkor emiatt nem fog elhagyni.Ismerek olyat akinek még a tiédnél is kisebb van és vékony, mégis évek óta egy lánnyal van és már a házasságon is gondolkodnak.A pornó filmekben lehet nagy péniszeket mutatnak,de szerintem a lányok többsége egyáltalán nem olyanra vágyik, esztétikailag lehet jól néz ki,de szex közben nem hiszem h. oilyan élvezetes lenne.

Szia! Én lány vagyok, de szerintem a 10cm még nem olyan gáz.A páromnak 13 van és nagyon jó vele a szex.Ha jó kemény akkor a 10 cm-es is élvezetes lesz, hisz a nõi hüvely mérete kisebb mint egy férfi pénisz hossz.A szex nem a méreten múlik, hanem a technikán.Illetve a párommal van amikro nem is tövig nyomja hanem szép lassan és kb.a feléig és az is nagyon izgató.Szóval e miatt ne legyél ilyen idióta, mert a pénisz növelés veszélyekel járhat és szerintem nincs is olyan módszer ami egyik napról a másikra megnövesztené, max mûtéttel.AMúgy ha szép a péniszed az sokkal többet jelent mint a hossza.AMúgy én voltam 15 cm-es vagy annál nagyobb péniszû fiúval és egyáltalán nem volt jó, mert mondom ez a technikán múlik nem a méreten, na meg a atúl nagy az amúgy is fájdalmat tud okozni.Ha szeretitek egymást akkor emiatt nem fog elhagyni.Ismerek olyat akinek még a tiédnél is kisebb van és vékony, mégis évek óta egy lánnyal van és már a házasságon is gondolkodnak.A pornó filmekben lehet nagy péniszeket mutatnak, de szerintem a lányok többsége egyáltalán nem olyanra vágyik, esztétikailag lehet jól néz ki, de szex közben nem hiszem h. oilyan élvezetes lenne.
Már átalakultál teljesen? Pl. Szemérem szõrzet már teljesen kialakult, hónaljszõrzet minden??
A kérdező hozzászólása: 16, 5 Nemsokára 17. Úgyhogy valószínûleg már nem fog sokat nõni. Sem a péniszem sem a mennyisége.
Korod? 11 év? mert nekem akkor volt akkora :P
A kérdező hozzászólása: Találtam pár oldalt, ami részben jó, de olyat, ami teljesen jó lenne, olyat nem. Ha valaki tud ilyen oldalt az tenne fel? Még a veszélyekkel is megpróbálkozok. De, valaki segítsen nekem. Még ha nem is tartós, a nyújtás, meg ezek, akkor is. Akkor addig csinálom amíg kell.
A kérdező hozzászólása: De, akkor is van valami megoldás nem? Amit beküldtek az oldalt, az jónak tûnik. Már csak pár képet vagy videót raknátok be? (elõtte, utána képek)+Tudnátok berakni olyat, ami növeli az ond mennyiségét? ÉS, kamrákból állnak a pénisz. Ezeket lehet nyújtani, meg ilyesmi, amitõl több vér fog belefolyni. Szóval, tuti, hogy van valami amivel növelni lehet a péniszt, meg az ondó mennyiségét. Az oldal jónak is tûnik. Csak pár elõtte utána képet raknátok be, hogy mennyire sikeres ez a módszer? Az ondónál is ugyanez.
A pénisz nem izom, ezért nem tudsz rá gyúrni, se nyújtani.Az ondót a herék termelik, és hogy te mit szeretnél, azt nem fogják megkérdezni tõled. Kedves kérdezõ, ez nem kívánságmûsor, hanem genetika. Rázd ki a fejedbõl ezeket a téves gondolatokat, és fogadd el magad, mert ez a feltétele annak hogy a partnered is elfogadjon.
Maximum, ha újra születsz feltéve persze, ha fiúnak születsz ismét, akkor van esélyed rá, hogy nagyobb lesz. Egyébként sehogy.
hány éves vagy kérdezõ? 14? ne akard növelni a cerkát..nõni fog az magától.
A péniszt nem lehet megnagyobbítani, csak mûtéttel, ami viszont nagyon kockázatos. Semmi más nem mûködik! A többi mese, pénzlehúzás.
Napi 2-3 órát kell vele foglalkozni, és legalább fél évig csinálni, hogy látható legyen a hatás. És igen, nem a legegészségesebb. Van akinél impotenciát okozott.
http://penisz-noveles.freeweb.hu/ Állítólag mûködik. Egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Kösz, nem is nagyon akartam mûtétet. Nincsen valami tartósabb?
8, 23 v 17/f
Szia! "Tibi avgyok de hódítani akarok" :D ha valamit naponta rákötsz, pl egy cserép virágot (ahogy a filmben is), és sokx megismétled, lehet bizonyos nyúlást elérni a pénisz szöveteinél. ez viszont nem tartós, ha nem folytatod mindig. de ha jól tudom, ezzel is csak olyan max 1-2-3 centit lehet nyerni, rövid idõre, és biztos nem a legegészségesebb dolog... mûtét-nehogy kipróbálod (nem mintha tudnám, de h ott matassanak nekem...) mindenesetre sok sikert, és üdv!
A kérdező hozzászólása: Értem, de legalább egy kicsivel legyen nagyobb. Részben azért, mert azt mondják, hogy akinek nagyobb van, nagyobb az önbizalma:) A lényeg az, hogy én mindenképp ha nem is sokkal de legalább az átlag méretet érjem el, közelítsem meg. Tudom, hogy nem a méret a lényeg, de ha lehet gyakorlatokkal legalább akkora, mint a normál pénisz, akkor már jó. Tudom, hogy nem egyrõl a kettõre megy. De, mondjuk lefekszünk, és azt látja, hogy egyre nagyobb:) A lényeg, az hogy mindenképp, ha nem is nagyobbat, de az átlag méretet azt érjem el. Ha lehet gyakorlatokkal növelni, akkor megpróbálom. Másik dolog meg az ondó. Nagyon kevés van nekem. Neten már egy doktorral i beszéltem, nem szeretném elmondani, hogy mennyi jön ki, de nagyon kevés. Elég nehéz így teherbe ejteni lányokat. Szóval mutatott egy gyógynövényt, de azt nem tudom, minden nap szedni, mert drága. Szóval ehhez is, nincs valami gyakorlat vagy iylesmi, hogy több legyen ez is?
Komolyan mondom: jelq technika meg bathamte farokpumpa!!!
Nálunk is ugyanez van. Remélem, hogy majd valaki ad normális választ.
Mivel ugye a G-pont a hüvely elülsõ falán helyezkedik el teljesen racionális, hogy egy lefelé görbülõ pénisz nem fogja úgy érinteni. Próbáljatok többféle pózt.
ha egyenes, vagy felfelé görbülõ cerkával sem volt soha hüvelyi orgazmusod, akkor nem a cerka a vétkes. van kezed neked is, a párodnak is. nincs abban semmi ciki.

Egy kicsit zavar, hogy a péniszem kicsit sem szabályos kör alakú..Mit lehet ezzel kezdeni? Lányok volt már dolgotok ilyennel és ha igen mit szóltatok hozzá?

Egy kicsit zavar, hogy a péniszem kicsit sem szabályos kör alakú, mármint úgy hogy a szélessége az 4.2 cm (tolómér?vel megmértem:)), viszont a kerülete kb 12.5 cm, szóval ha szabályos kör lenne az átmér?nek 3.9nek kellene lenne kb. Ez azt eredményezi, hogy a szélessége és a,hát jobb szót nem tudok, vastagsága között elég nagy eltérés van. Van rá valami módszer, hogy szabályosabb kör legyen? Nem is írom, hogy a hülye válaszokkal kíméljenek, mert úgyis lesz...

Legjobb válasz: örülök,hogy ez a legnagyobb gondod:D sztem a lányoknak ugyanolyan élvezetet lehet csinálni egy nem szabályos pénisszel,sztem nincs is teljesen szabályos..az én páromé se az:)

örülök, hogy ez a legnagyobb gondod:D sztem a lányoknak ugyanolyan élvezetet lehet csinálni egy nem szabályos pénisszel, sztem nincs is teljesen szabályos..az én páromé se az:)
Láttam már egy pár farkat de egyik sem volt teljesen szabályos. Hülyén is nézne ki szerintem :D Ne görcsölj ezen.
Kisöcsém, a puding próbája az evés. Ha lesz barátnõd, próbáld ki magabiztosan, mást úgy sem tehetsz, levágni, átszabni nem lehet. Ha ezen görcsölsz, az pedig végkép nem segít.
a felszín térfogatos vagyok !! csak azért írtam mert felesleges dolgokkal foglalkozol !! szerinted ha egy csaj rá nézz megmondja hogy hoppá ennyi és ennyivel eltér a péniszed!! mert NEM !! és egy nem tízen éves hapsi nem kérdez ilyet mert ha már volt nõvel dolga és az meg van vele elégedve ilyen kérdést nem tesz fel csak ennyi ...
elképzeltem ahogy ül az ágyon, tolómérõvel, vonalzóval, colstokkal, notesszel, ceruzával, számológéppel és letolt nadrággal.. mókás kép.
Had gratuláljak kisöcsém. Tõlünk kérdezed, hogy jó a fütykösöd, mikor talán a barátnõd 1 picit jobban képben van? Szerinted mit tudunk mi a farkadról, amit õ nem? Minek írsz felesleges kérdéseket? A lányoknak meg üzenem, hogy igen, minket ez ennyire foglalkoztat. Pont annyira, mint téged, hogy nagy-e a segged, elég nagy-e a melled, van-e strihád és hasonlók. Úgyhogy légyszi, nem beszólni, én is méregettem annak idején. :D
ha már a farkatokat nem mindig tudjátok használni legalább mérni tudtok :d
szerintem nagyon izgalmas lehet, hogy nem szabályos:)
felszínt és térfogatot nem számolsz ?? :D:D röhejes komolyan mondom nektek pasiknak hogy mennyi problémátok van :D:D de télleg ...
müködik? gondolom ja... akkor? senkinek nem tökéletes alakú, van akinek jobra balra kanyarodik, hát istenem... ha az aktuális csajod nem zavarja akkor téed se gondolkoztasson:D engem biztos nem zavarna... ez van ezt kaptad, nekem meg kicsi a mellem(75/B) de istenek, lesz*rom, mert a párom igy szeret, és nem tart vissza semmiben:D és nem az alakjától függ h jó lesz e szexhez hanem a gazdijától:D ha ügyes vagy vele, nincs baj:D
Látom a térgeometria nem az erõsséged..Elég furcsán néznék rád, ha egy szabályos kör lenne a farkad. A közösülést jelentõsen megnehezitené:-D
Az elõzõ vagyok. Bocs, csak vicces volt. Szóval én már próbáltam vagy huszat, szóval tuti, hogy a pénisz nem henger alakú. De az nem stimmel a kérdésben, hogy neked egyszerûbb volt a megmérni a kerületet és osztani pível, mint egy mozdulattal másfelõl is megmárniaz átmérõt, ha már kezedben volt a tolómérõ??? Ennyire kockafejû vagy?
Fogd satuba, amíg hengeralakú nem lesz!
mekkora baromság xD
CSak szólok, h senkinek sem köralakú a pénisze! Íme egy átlag pénisz: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU3/assets/images/pey1.gif
szabályos kör? OO az gáz.. szerintem valami hengerszerûségnek kéne lennie.. nemde?
Ha zavar, hogy nem szabályos használj fakockát :D
Ezt nem hiszem el hogy valaki ennyit foglalkozzon nem tizenéves létére ráadásul a faszával...marhára gyerekes vagy...mintha én egésznap a mellemet méregetném..
Hát te hülye vagy fiam, de nagyon :D
Már ne is haragudj, de te nem vagy 100-as. tolómérõvel méregeted magad? ha van barátnõd, akkor kérdezd meg tõle. Bár azt hiszem, ha lenne barátnõd, nem kérdezgetnél ilyeneket. ja, és ne izgulj még bekerülhetsz a rekordok könyvébe a négyzet alakú "kukiddal"!!!
A kérdező hozzászólása: Kisöcsém? Mondtam, hogy nem tízenéves vagyok...és ki van próbálva már elég régóta, barátnõm is van, és neki jó. Összesen annyi érdekelt, hogy mivel minden nõ más, másnak mi a véleménye. Gyakorlatban viszont nem akarom kipróbálni mással, mert nem tesz ilyet az ember ha szerelmes... A felszín, térfogatos válaszolónak meg csak annyit, hogy haha tényleg vicces, hogy így megmértem, persze az már egyáltalán nem érdekli, hogy csak a kérdés kedvéért csináltam, mert precíz ember vagyok, elkönyveli magában, hogy minden nap ezzel szórakozok, biztos van kis konyhai mérlegem is, hogy a súlyát mérjem...a többieknek köszi a választ
Én is irigylem Pinocchiót. Az esztergált dákó sokkal mutatósabb, pláne pácolva, lakkozva. A lányok biztosan imádják.
XD olyan büdös a pin.d hogy lekókad tõle
szûz még?
lehet hogy nagyon görcsöl
vagy szorítja a gumi
A kérdező hozzászólása: nem szûz:) )
akkor, volt vmi rossz szexuális élménye? De nyugi, ez nem a te hibád, csak ha nem tart elég izgatónak, kérdezd meg tõle.
A kérdező hozzászólása: en már kérdeztem tõle..illetve..célozgattam rá..de nem tudom..:(
akkor ezt tisztázzátok le, addig ne menjetek tovább
ilyen velem is volt már, h a barátom nem volt szûz és mégis ugyanez volt mint veled.de egyszer bement úgy és onnan már jó volt:)
Nem, van ilyen pénisz, semmi baj nincs vele.
Mert merevedéskor vérrel telik meg.Ennek így kell lennie . Többszörös nagyságára is nõhet ilyenkor.Ez a normális mûködése .
Ezt hívják vérpénisznek :)
ahogy elõttem írták vérf**zod van olyan mint a vérfarkas csak nem a teliholdtól hanem a nemi izgalomtól változik át vérszomjas ragadozóvá
A kérdező hozzászólása: pontosan, amikor kell akkor minden rendben van :) köszi a válaszokat!
vérpéniszed van, ez ilyen
nem baj, vérpéniszed van ez ritkább azt jelenti alap állapotban igen kicsi a pénisz de ha áll soksorosára nõ, tehát alapból mondjuk 5 cm állva meg akár 15-18 cm is, a másik a hús pénisz ami alap állapotban is nagyobb tehát 9-11 cm akár és ha áll akkor csak pár cm-t nõ, tehát lesz belõle 15 cm.

Hogyan lehet természetes módon növelni a pénisz méretét?

Legjobb válasz: Nincs semmilyen módszer erre. A különbözõ, neten terjedõ módszereket pedig nagyon nem ajánlom, mert vagy nem hatnak, vagy veszélyesek, fõleg az injekciós dolgok, nem egy pénisz veszett már oda miattuk.

Nincs semmilyen módszer erre. A különbözõ, neten terjedõ módszereket pedig nagyon nem ajánlom, mert vagy nem hatnak, vagy veszélyesek, fõleg az injekciós dolgok, nem egy pénisz veszett már oda miattuk.
Sehogy. Sõt, még mûtéti úton is csak 1-2 centit tudnak növelni és az sem garantált. Akkora lesz a férfi pénisze, amekkora genetikailag be van kódolva.
Tökéletesen egyet értek az elõttem lévõ válaszokkal. Már nem lehet mit hozzá fûzni .
Futás vagy biciklizés, vérkeringésnek jót tesz és keményebb lesz a cerka.
No cigi, no alkohol, no drog! Edzeni kell sokat szteroidok nélkül!

Hogy lehet megnöveszteni a péniszt?

Hülyén hangzik a kérdés,de megmagyrázom. Merev állapotban 10 cm,ha van. Ez nagyon kevés. A leend? barátn?m meg csak kinevetne.

Legjobb válasz: Fogadd el, a pénisz sehogy sem nõ.

Fogadd el, a pénisz sehogy sem nõ.
törõdj bele , de ne plasztikáztasd mert lehet hogy nem lesz jó, a nõnek nem a hosszúság számít ha nem a minõség
Miért hiszi azt minden férfi hogy a nagy 23 centis f*sz jó valamire? Én együtt jártam egy olyan pasival akinek 21 centis volt a féltett kincse és mit ne mondjak rohadtul nem volt jó. Hátulról abszolult nem lehetett vele csinálni, mert mikor hozzáért a méhszájamhoz csillagokat láttam de nem a gyönyörtõl hanem a fájdalomtól. Nagyon sokáig eleinte eléggé fájt akárhogyan is szeretkeztünk. Hú de betyár jó volt. :S Ezt akarod hogy a nõ sírjon a fájdalomtól?
Sztem ha raksz fel képet róla, megmondjuk mi a helyzet. Nem kell félni, anonim oldal, és segíteni akarunk, nehogy azt hidd perverzek vagyunk :)
Leghamarabb egy Viperrel :) Egyébként Neked nem mindegy, mekkora? Ha úgysem kell nõ.. Nem úgy tûnik, mintha annyira rajonganál a nõi nemért! Vagy nézegetni akarod, vagy minek? 13:33
Na persze rakjon fel képet. Egyszer egy csaj rakta fel ide a p*náját, mindenki lehordta mindenféle k*rvának.
...nem nõ, mert nincs nõ...
Nem lehet és nem is kell.
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. A méretem is kb ekkora, és emiatt nem merek közelíteni a lányokhoz. Sajnos ezekben a pénisz nagyobbító technikákban nem igazán hiszek, és az állítólagos torna (mert van ilyen) sem túl eredményes, szerintem. Abban bízok, hogy majd egyszer találok egy olyan lányt, aki magamért fog szeretni, és nem azért, mert nagy a farkam, és majd elfogad ilyennek. De sajnos nehéz ilyet találni. Fel a fejjel, te se add fel!! 21f
Ez a nagyság kérdés teljesen szubjektív. Ugyanis a nõi hüvelyek sem egyformák. Egy kisebb, szûkebb hüvelyû nõnek kimondottan fájdalmas lehet egy nagy dorong, a tiéd meg pont jó. A vastagság egyébként többet számít, mint a hossz.
A kérdező hozzászólása: Ez pazar. Ha ismerkedek legközelebb, megkérdezem a lûánytól: Nem tudod, mennyire szûk a vaginád? Csak, hogy összepasszolunk-e. :S
Jajj, de lökött vagy...csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ez szubjektív dolog. Szerintem, nálad inkább agyban a baj...
Végre ki kellene próbálni, nemcsak méricskélni.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kéne egy csaj. :S
Asszem ebben járok én is, valaki írta, h anno nem vittünk be elég tápanyagot.Ez gyerekként volt, azért bûnhõdök most?
A kérdező hozzászólása: Semmi zsír nincs. testalkatomat tekintve olyan átlagos vagyok. Azaz se túl vékony, de nem is izmos.
ha 26 vagy akkor péniszplasztika mennyire vagy kövér mennyi ott a tövénél a zsír mert lehet, hogy jóval nagyobb és csak ennyi lóg kis
A kérdező hozzászólása: A gond csupán az, hogy mást mond a nõ, mint amit gondol. Magyarán: az ellenkezõjét mondja (vagy amit hallani akarunk)mint amit gondol.
Sokat kell tornáztatni. Használni.Hadd izmosodjék! Szerelmi bevetéseken. Nem hinném, hogy a barátnõd annyi félét látott volna már! Neki ez lesz a tökéletes forma!
Az enyém 20 cm és néha még így is kicsi. Gondolj bele...
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm, és valószínûleg nem is igen lesz.
Kézrátétellel. :D :D egyébként plasztika....
Válassz szûzlányt, annak nincs viszonyítási alapja. Akár el is veheted, s nem is lesz. Azt mondod neki, ez extra méret. Nem fogja colostokkal méregetni...Amúgy a hossza a nõnek tökmindegy. Inkább hogy mire használod. Egy nõ
Egyél sok belsõséget, májat, lépet, vesét, herét - lehetõleg hím állatét.
Naponta kétszer kell a bõrt húzogatni a végén, napi 2*10 percet
A kérdező hozzászólása: Oda kellett volna írnom, hogy komoly válaszokat várok. Enélkül jönnek az értzelmesebbnél értelmesebb feleletek. De a nõi komment az oké. Az értelmes válasz.
elõször is meg kell születni aztán megérni a serdülõkort, amikor is a pénisz elkezd nõni meg nõni, és nõ, nõ, és akkor egyszer csak vége, nem nõ tovább sok tápanyagot kell ehhez magadba belepakolni, hogy legyen mibõl építkezni
komolyra fordítva: hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok.
A nõk nem a legnagyobb f...t keresik, hanem az Igazit!
A kérdező hozzászólása: Na, persze.:S
elõzõ vagyok. Miért nem hiszel nekem? Annyi magányos, szeretetre éhes nõ van.. Rosszul esett, hogy kiperszézted a válaszomat. 46 éves nõ vagyok, jobban tudom nálad, mit akarnak a nõk. Különben volt egy ilyen szeretõm, semmi gondot nem okozott neki, kifejezetten jó volt az ágyban. http://www.vital.hu/themes/sex/penisz1.htm Válassz kínai nõt, ott ez nagynak számít!
VAN egy farokmasszázs ami mûködik. Majd írj ha érdekel!

Hogyan lehet hosszabb péniszem tabletták nélkül?

Normális ötleteket kérnék szépen, hogy milyen módszerek vannak, amelyek ha hosszabb távon is, de hatásosak

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz az ilyen módszerekkel, mert több közülük káros, roncsolja a pénisz szöveteit. Ha csak nem extrém kicsi, akkor szerintem békélj meg a méreteddel. Egyéb esetben konzultálj egy dokival, ez nem játék.

Nagyon vigyázz az ilyen módszerekkel, mert több közülük káros, roncsolja a pénisz szöveteit. Ha csak nem extrém kicsi, akkor szerintem békélj meg a méreteddel. Egyéb esetben konzultálj egy dokival, ez nem játék.
Egy lány csodákat tud mûvelni vele! Ajánlom a kézrátételes módszert.
Adj neki enni, hogy nagyra nõjön, mint apa.
A tablettákat sarlatánok árulják, nem érnek semmit! Egy klopfolóval ütögesd a gáztûzhelyen hetente kétszer 10 percig, majd mikor a szövetek felpuhultak, akkor celluxszal rögzítsd a combodhoz a jancsikádat, hogy nyúlhasson. Sok sikert, nekem bejött! Marika néni
Tabletták nélkül! Kamu, ha ilyen tablettát ajánlanak, még nem találták fel.
Köss rá madzagot, másik végéri súlyt és idõvel nyúlik! Komolyan!
adj neki enni:D ez tetszett... vagy: http://testmodositas.blog.hu/2010/01/14/penisznyujtas
plasztikai sebész néhány milloióból akármit kihoz neked. Csak a pénztárcád szabhat határt.
Elvileg ha magadat elégited ki akkor azt úgy kell, hogy amikor mennél el akkor abba hagyod és ezt sokszor egymás után... és csak akkor menny el ha már nagyon nem birod megállni
Szerintem nincs olyan módszer, ami hatásos és egészséges. Békélj meg a szerszámmal, nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a gond vele.
Állítólag létezik egy masszírozós módszer. A TV-ben láttam valamelyik tudományos mûsorban.

Vajon mi lehet az oka annak hogy a péniszem szex közben kicsit elernyed, félmerevé válik?

A párommal pár hónapja vagyunk együtt, eleinte a sex nagyon jó volt ,el is tartott kb 1 vagy 1,5 óráig is , és az orgazmus után is még sokáig állt a péniszem,de sajnos ez az első hónapban volt így :((( Most egy ideje egy menet sem tart olyan sokáig :( és ráadásul félmerevvé válik a péniszem..az lehet az oka hogy abba hagytam az edzést? (kondizást meg a boxolást is és felszedtem kb 10 kilót :S) Kérem aki tud adjon tanácsot !!! Köszönöm !!

Legjobb válasz: Szerintem ennek a jelenségnek, inkább lelki oka lehet. Ami kicsit bebonyolítja a hibák kiszûrését. Sokszor az is lehet gond ha túl monotonná, egyhangúvá válik a szex. Ha a párkapcsolattal nincs gond akkor szex közben érdemes elsõ lépések valami újat (izgatót) belevinni az aktusba. Segédeszköz, szerepjáték, új pozitúrák, vagy csak mély romantika. Érdemes megfigyelni hogy a kapcsolatotokban mennyi idõt fordítotok a pettingre! Ennek növelésével, idõbeli elhúzásával is lehet növelni a nemi vágyat. Csak úgy mint a szex megvonásával. Ha ezek nem segítenek akkor érdemes felkeresni egy szex terapeutát, mivel a környezet is sokszor okozhat ilyen eredményeket: stresszes életmód, túlzott tejesítési vágy stb...

Szerintem ennek a jelenségnek, inkább lelki oka lehet. Ami kicsit bebonyolítja a hibák kiszûrését. Sokszor az is lehet gond ha túl monotonná, egyhangúvá válik a szex. Ha a párkapcsolattal nincs gond akkor szex közben érdemes elsõ lépések valami újat (izgatót) belevinni az aktusba. Segédeszköz, szerepjáték, új pozitúrák, vagy csak mély romantika. Érdemes megfigyelni hogy a kapcsolatotokban mennyi idõt fordítotok a pettingre! Ennek növelésével, idõbeli elhúzásával is lehet növelni a nemi vágyat. Csak úgy mint a szex megvonásával. Ha ezek nem segítenek akkor érdemes felkeresni egy szex terapeutát, mivel a környezet is sokszor okozhat ilyen eredményeket: stresszes életmód, túlzott tejesítési vágy stb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!