Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet nem látszik Több (7 db)

Hogy lehet hogy nem látszik? Több mint egy hete késik, és már 3 tesztem pozitv lett, de a dokim csak azt érzi, hogy megduzzadt a méhem és talán látja a petezsákot, 2 hét múlva mennék vissza, de az olyan messze van. Kérjem ki más doki véleményét is?

Legjobb válasz: Nem szükséges másik doki, valószínû,hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.

Nem szükséges másik doki, valószínû, hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.
A terhesség elején ez elõfordul. Valahogy bírd ki azt a két hetet:) Ha pozitív a teszt, minden valószínûség szerint legközelebb már világosan látja a doki a babát! (valószínûleg másik orvos is ugyanezt mondaná)
más doki sem fog mast látni hidd el a petezsak is tisztan csak a 5-7hétben látszik es csak aztan a magzat
Szia.Velem is pont ez a helyzet, az elsõ vizsgálatomon nem látott semmit a doki uh-gal, pedig több tesztem is pozitív lett.Azt mondta, hogy 10 nap múlva menjek vissza.Nagyon türelmetlen vagyok, és félek is a köv. vizsgálattól, mi van, hogy ha akkor sem lát semmit.Szóval csak türelem, tudom nehéz, de felesleges másik dokihoz elmenned.
Szia.Nekem 2 teszt lett pozitiv(de csak a reggeli vizelettel).Ma voltam dokinál, és nem látott semmit.1 hét mulva kell vissza mennem.Azt mondta.hogy kb.38napos kórtol mutatja ki az ultrahang.Most én is izgulok nagyon, csak reménykedni tudok!Drukkolok neked!

Youtube uj csatorna kinézeten nem látszik a nézettségem? (többi lent) Hogy lehet beállítani?

tehát amikor rámegyek a csatornámra én látom de ha idegen megy fel ő nem látja az én nézettségemet... a régi kinézet sokkal jobb volt... Hogy lehet visszaállítani?

Legjobb válasz: alapból ott van legfelül. Bal sarokban fent a logonál.

alapból ott van legfelül. Bal sarokban fent a logonál.
A kérdező hozzászólása: De ha ramegyek egy idegen csatornára ott nem mutatja, vagy ha rájössz a csatornámra nem látod az én nézettsegem.
linkeld be a csatornádat
A kérdező hozzászólása: www.youtube.com/user/nerfioner de amugy megtaláltam oda kell menni a youtube-ról menupontra és ott van
Mukodhet. Ahogy telnek az evek, az a nehany ev egyre kevesbe szamit.
Szerintem mûködhet!!!:) 22/L
nem
nem hiszem. a korkülönbség nem baj, viszont ebben a fázisban nagyon nagy szakadék lehet az a 6 év.
A lány az idõsebb? Szokatlan.


Rálõsz egy páncélököllel.
van amit verhetsz nagykalapáccsal, az sem árt neki...... üveg fajtájától függ. a páncélököl mellett talán célravezetõ egy kis pontba szintén nagy energia bevitele..... hegyes végû kalapács.
Ablaktörõ kalapáccsal.
Hõlégfúvóval esetleg lánggal hevíteni a keretre vigyázva. Brutális módszereknél is az ajtókeret sérülése a kockázat. Ha fóliával védett az is összetörik, csak egyben tartja a fólia...... le lehet fejteni.
Ti most betörésre képeztek egy béna betörõt!

A netbookmra véletlenül ráléptem és tönkrement a monitorja :/ Úgy kb a 1/3-a látszik, a többi nem. Hogy lehetne ezt megoldani? (minél olcsóbban ha lehet)

Legjobb válasz: Elmész egy használt alkatrészeket áruló boltba és veszel bontottam, vagy egy outlet számtech boltba, esetleg vatera.

Elmész egy használt alkatrészeket áruló boltba és veszel bontottam, vagy egy outlet számtech boltba, esetleg vatera.
legolcsóbban úgy lehet, hogy veszel egy újat.
meg kellene nézetni, nem-e ciszta
A kérdező hozzászólása: Köszi a gondolatot. Ezek kemény kis göbök. mint egy borsó. Na majd látjuk:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!