Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet nem látszik (131 db)

Tudnál egy képet ide betenni pl a citromos gondról ?
A kérdező hozzászólása: Sajnos most nem tudom lefényképezni, hogy a képernyõt hogyan tudom elküldeni meg nem tudom. De leírom egy picit jobban: A citomailnél a bal oszlopban: csak az ingyenes weboldal látszik, a felsõ vízszintes sorban levélírás, levél címzettje vagy tárgya, részletes keresés látszik, illetve az alsó sor sem látszik. Csak úgy tudom használni, hogy találomra. Ha valaki tud kérem segítsen.
Megnéztem megint de továbbra sem érthetõ a problémád. A citrom oldala hibátlanul bejön. Láthatod te is.: http://imagerz.com/QFdCDlRVAAU
A kérdező hozzászólása: Igen megnéztem, ezen látszik és nagyon örülnék, ha én is ezt látnám megnyitáskor. A hogy beérkezett, elküldött, stb. üzenetek a bal oldalon, illetve küldés mentés piszkozatként, kilépés, ilyesmi nálam nem látszik.

Lehet másfél éves babának aranyere, úgy hogy kívűlről nem látszik?

Lehet ez miatt fájdalmas a kakilás,igaz?

Legjobb válasz: Én kizárnám az aranyeret. Próbálj neki pro kidet adni, az segít lazítja kicsit a székeltet és gyakoribbá teszi a székürítést. . Lehet az a baj,hogy ritkán kakil és ilyenkor nagy kaki jön ahogy a fiam mondja és az így összegyülemlett nagy mennyiségû székeltet nehezebben üríti. De mindenképpen kérd ki a gyerekorvos véleményét is.

Én kizárnám az aranyeret. Próbálj neki pro kidet adni, az segít lazítja kicsit a székeltet és gyakoribbá teszi a székürítést. . Lehet az a baj, hogy ritkán kakil és ilyenkor nagy kaki jön ahogy a fiam mondja és az így összegyülemlett nagy mennyiségû székeltet nehezebben üríti. De mindenképpen kérd ki a gyerekorvos véleményét is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

Elhalt terhesseg vagy meg tul korai a magzat? 14. napon voltunk egyutt utoljara, akkor is lehet hogy meg nem latszik a baba?

Nagyon meg vagyok remulve hogy esetleg elhalt a magzat,4+3 kor voltam uh-n akkor latszott valami de meg nem lehett megalapitani hogy mehen belul vagy sem.5+6 hetesen megijesztett a dokim hogy lehet elhalt terhesseg, mert csak ures petezsakot latott es szivhangot sem. Es van egy verrog is. Ketszer ez ido alatt nagyon kevesett vereztem utanna barnaztam. Most kell szednem a duphastont hogy a verrog felszivodjon.6+6 hetesen kell ujbol visszamennem, mennyi az eselye hogy legyen baba es szivhang?

Legjobb válasz: Van esely siman. nekem 5+6on volt szivhang,de 4+6on rendes petezsak latszott.szerintem fiatal terheseg.

Van esely siman. nekem 5+6on volt szivhang, de 4+6on rendes petezsak latszott.szerintem fiatal terheseg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnem ha igazad lenne. nekem 4+3-an alig latszott valami pont.

Hol lehet kappni olyan ffharisnyát ami nem feltünö? Egy lánnyal fogattam, hogy harisnyába és rövidnadrágba elmegyek vele bulizni, és nem tudom milyen harisnyát vegyek szin mindegy! Hol kapok olyat ami nem látszik annyira!

Legjobb válasz: Hogy lenne már mindegy a szín? Akármilyen vékony, ha pl.: zöld, látszani fog. Egyébként minél kisebb DEN-es, annál kevésbé látszik. A 8-as, testszínû, nyári harisnya például csak nagyon közelrõl látszik (hogy miért kell nyárra is harisnya? Mert bizonyos helyeken protokoll.). Normál boltban (akármilyenben) általában 15 DENes a legátlátszóbb. Speckó boltokban kaphatsz csak vékonyabbat. Ilyen pl.: a http://harisnya.hdishop.hu/ . De férfibõl ott se lesz 8-as. De egyébként is többnyire csak méretben különbözik a férfi és a nõi, fõleg a vékonyaknál (csak a vastag ffiharisnyákon van slicc).

Hogy lenne már mindegy a szín? Akármilyen vékony, ha pl.: zöld, látszani fog. Egyébként minél kisebb DEN-es, annál kevésbé látszik. A 8-as, testszínû, nyári harisnya például csak nagyon közelrõl látszik (hogy miért kell nyárra is harisnya? Mert bizonyos helyeken protokoll.). Normál boltban (akármilyenben) általában 15 DENes a legátlátszóbb. Speckó boltokban kaphatsz csak vékonyabbat. Ilyen pl.: a http://harisnya.hdishop.hu/ . De férfibõl ott se lesz 8-as. De egyébként is többnyire csak méretben különbözik a férfi és a nõi, fõleg a vékonyaknál (csak a vastag ffiharisnyákon van slicc).
Van ferfibe is 8 denes, csak igy ird be a googleba! Egyebkent meg nem kellene ekkora ugyet csinalni ebbol, hogy latszik vagy sem, mivel egyreszt gyartanak ferfibe is tehat viselheted, mivel gyartanak a nok reszere is nadragot, es ok sem bujnak a bokor moge, hogy ne hogy meglassak oket benne mivel azt nekik gyartottak! Masreszt pedig van a nokkozt olyan elvetemult aki siman ferfi cuccokba jar!
A kérdező hozzászólása: köszi!de milyen vastagot vegyek amibe nem fogok fázni?vagy vegyek nõit inkább?
Válassz. Ha vékony, akkor nem látszik, de nem is melegít. Ha vastag, akkor látszik és melegít. Ez van.
A kettõ együtt NEM mûködik. Most vagy olyat keresel, amiben nem fázol (=vastagabb), vagy olyat, ami nem feltûnõ, mert nem látszik (=vékonyabb). Ebben a hidegben én már 90 denest hordok és abban már egyáltalán nem látszik át a lábad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ! de te hölgy vagy gondolom!vagy ne foglalkozzak vele, hogy meglátják?amugy elég fagyos vagyok!
A fogadás nem pont arról szól, hogy le mered-e járatni magad harisnyában? Ezek a lehetõségeid: 1- választasz egy vékonyat (8-10 den), amiben megfagysz, és amiben talán nem szúrják ki, hogy harisnya volt rajtad, s csak a sort miatt fognak "cikizni" (hogy hogy mersz ilyen hidegben abban lenni). 2- vastagabbat választasz, nem fagysz meg, viszont valószínûleg égsz majd, mint a Reichstag, ugyanis a férfiak többnyire csak hosszú nadrág alá, aláöltözetként hordanak harisnyát vagy jégert. 3- elbukod a fogadást
"ti milyen harisnyát hortok a nadrág alat" már megint itt vagy?
Szerintem habra gondolsz. Beszárítva tartós és nem látszik.
szerintem meg a "matt hatású wax"
A kérdező hozzászólása: aha, inkább ez lesz az, ahogy utána olvastam egy pár termék jellemzõnél :) nem is tudtam róla, hogy van ilyen. köszi szépen!

Ha a tesztem nagyon halványan látszik attól még lehet baba? Fel akartam tenni a képet hogy tanácsot adjatok de nem tudom mert a képen nem látszik!

múlthét csütörtökön voltam beültetésen ezen a héten már csináltam egyet kedden ami negativ lett!most csütörtökön csináltam még egyet ami nagyon halvány lett!probáljak hétvégén meg egyet?ja meg az van hogy elkezdet ma este szurkálni a hasam mintha meg akarna jönni ez baj?

Legjobb válasz: A szín erõssége mind1, ha látszik, akkor terhes vagy. Ez 99%. Úgy tudom a szín erõssége összefügg a vizsgált hormon mennyiségével, ami nyilván az idõ elteltével nõ. Pár nap múlva csinálj még egyet azért.

A szín erõssége mind1, ha látszik, akkor terhes vagy. Ez 99%. Úgy tudom a szín erõssége összefügg a vizsgált hormon mennyiségével, ami nyilván az idõ elteltével nõ. Pár nap múlva csinálj még egyet azért.
ha tényleg látszik és nem szellemcsík, akkor babás vagy...tesztelj 2-3 nap múlva újra
A kérdező hozzászólása: és az a szellemcsík milyen?
Csinálj még egy tesztet szombaton. Drukkolok!
Nekem is volt egyszer egy halványcsíkos tesztem, minden jel babára mutatott, az orvos is elküldött UH-ra, mert neki is gyanús volt, de nem volt semmi, csak bebeszéltem magamnak. Amint közölték UH-on, hogy nincs baba, kijöttem és már meg is jött a menstruációm. A lényeg, hogy ne görcsölj a gyereken, mert az nem jó a szervezetnek. Majd ha a doki azt mondja, hogy igen baba van, akkor örülj :)

Lehet-e Tena betetet mensire hasznalni? Menyire latszik a Tena betet a ruha allatt, lehet peldaul nadragot ravenni ugy hogy nem latszik?

Legjobb válasz: Így van elõzõnél a pont. Nehogy azt hidd, hogy jobban nedvszívó, csak ki kellett valami újat találni ami hasznot is hoz.

Így van elõzõnél a pont. Nehogy azt hidd, hogy jobban nedvszívó, csak ki kellett valami újat találni ami hasznot is hoz.
Miért akarsz te Tenát használni? Vegyél rendes betétet, amit arra találtak ki.
A Tena betétet biztos nem tudod úgy használni, hogy egy szûk nadrág alatt egyáltalán ne látszódjon.
Az én barátnõmnek sokszor nagyon erõs volt a mensije, és õ ilyenkor mindig tena lady extra-t használt. Igaz, olyankor passzosabb bugyikat viselt de nem zavarta. Neki bevált, és nem is látszott át a nadrágján. Szerintem próbáld ki nyugodtan.
Esetleg használj nappal is éjszakai betétet.
Terhes vagy!
semmi baja, terhes. nekem is volt ilyen azt hittem hogy mar oreg, de aztan megszul, igaz hogy nem 10et, hanem csak harmat, semmi komoly, csak ha nem tul oreg mar
A kérdező hozzászólása: Nem öreg. Köszi a válaszotokat.
Terhes, tutira... csak vigyázni kell vele, hogy különválaszd ha esetleg van mellette nagyobb hal is, mert az bizony örülni fog neki... és megeszi!!!!
A kérdező hozzászólása: Már rég elpusztul a guppi, és amikor meghalt felboncoltam, és rengeteg ikra volt benne......
szegények :(

Hogy lehet hogy nem látszik? Több mint egy hete késik, és már 3 tesztem pozitv lett, de a dokim csak azt érzi, hogy megduzzadt a méhem és talán látja a petezsákot, 2 hét múlva mennék vissza, de az olyan messze van. Kérjem ki más doki véleményét is?

Legjobb válasz: Nem szükséges másik doki, valószínû,hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.

Nem szükséges másik doki, valószínû, hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.
A terhesség elején ez elõfordul. Valahogy bírd ki azt a két hetet:) Ha pozitív a teszt, minden valószínûség szerint legközelebb már világosan látja a doki a babát! (valószínûleg másik orvos is ugyanezt mondaná)
más doki sem fog mast látni hidd el a petezsak is tisztan csak a 5-7hétben látszik es csak aztan a magzat
Szia.Velem is pont ez a helyzet, az elsõ vizsgálatomon nem látott semmit a doki uh-gal, pedig több tesztem is pozitív lett.Azt mondta, hogy 10 nap múlva menjek vissza.Nagyon türelmetlen vagyok, és félek is a köv. vizsgálattól, mi van, hogy ha akkor sem lát semmit.Szóval csak türelem, tudom nehéz, de felesleges másik dokihoz elmenned.
Szia.Nekem 2 teszt lett pozitiv(de csak a reggeli vizelettel).Ma voltam dokinál, és nem látott semmit.1 hét mulva kell vissza mennem.Azt mondta.hogy kb.38napos kórtol mutatja ki az ultrahang.Most én is izgulok nagyon, csak reménykedni tudok!Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!