Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet msnen h (6 db)

Hogyan lehet megtudni, h valaki msnen csak rejtve van, vagy téll ki van jelentkezve?

Van vmilyen trükk v program erre? Kösz:)

Legjobb válasz: messenger discovery azt most nem tudom, honnan tudod letölteni, de gugli biztos kidobja:D

messenger discovery azt most nem tudom, honnan tudod letölteni, de gugli biztos kidobja:D

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.
Windows media playerben az Eszközök menü/beépülõ modulok lenyíló listájában lehet.
szia. nekem be van ez pipálva, és msn-ben is. sajnos igy sem jeleniti meg. mi a teendõ? win7-em van, 2009-es msn (az hiszem) és a legujabb plus van hozzá.
A kérdező hozzászólása: de nekem nincs is olyan h eszközök, csak: most játszott, mûsortár, bemásolás, írás, szinkronizálás, media guide. ennyi!:/
Van olyan menüsor, csak nálad nincs bekapcsolva. CTRL+M kapcsolja ki/be, vagy pedig az Alt megnyomásakor ideiglenesen megjelenik. Ott már van Fájl/Nézet/stb.., és az Eszközökön belül található a beépülõ modulok. Itt kell a Messengerhez egy pipa, meg a Messengerben is egy pipa hogy mutassa a lejátszást. Ha sehogy sem jön össze, a Winamp és VLC is tartalmaz olyan beépülõ beállítást ami kijelzi a WLM-ben a lejátszott zenét vagy akár videót is.


Honnan veszed észre azt h. tetszel egy fiunak? És msnen hogy lehet az ilyet észrevenni?

Legjobb válasz: Mindig rádír és érdeklõdik :P Ha lát rólad képet, akkor pedig nagyon dicsér :P

Mindig rádír és érdeklõdik :P Ha lát rólad képet, akkor pedig nagyon dicsér :P
Amit még én észrevettem... Rákérdez a kiírásodra, ha rossz kedved van megpróbál felvidítani, elterelni a figyelmed, ha neki van baja, elmondja. Élõben keresi a tekinteted, mosolyog rád, esetleg zavarban van melletted.
A kérdező hozzászólása: xD bocs de nem az vagy ..de ez nekem megkönnyebbülés mert én nem a fiu oszt.társa vagyok ...a te napodat meg elrontottam :P bocsii ...:D de am. nemtom ugyanígy vagyok am. mint te...nemtom mit kéne csinálnom..és nem merem neki elmondani mert félek h. nem tetszek neki és az egy akkora szívtörés lenne..
Én is ugy vagyok vele :( nagyon félek a NEM-tõl......
A kérdező hozzászólása: xD de annyira h. nemigaz..komolyan egy világ törne bennem össze és az a baj h. mindennap látom pf és ezután mit gondolna? és veled?
Én is igy vagyok vele :( nagyon nagyon fáj a szivem mert most is beszélek vele, és anyira szeretem hogy az nemigaz...... És nem mondhatom még neki el, még nem, habár szerintem tetszem neki, de ilyenkor sose lehet tudni lehet hogy csak beképzelem...
A kérdező hozzászólása: vegyél fel msnre xD : [email protected]
A kérdező hozzászólása: más mit gondol a kérdésrõl??
nekem is tetszik egy egy srác, és el is vagyunk egész jól msnen :D mondjuk ittén vagyok a kicsit rámenõsebb, én írok rá, de ezt már megszokta mindenki, én márcsak ilyen msn-fan vagyok :D egyszer majd ha rossz kedvem van, kiírok valamit személyesembe, hátha rákérdez :D
A kérdező hozzászólása: :D nekem már rákérdezett egy csomószor és akkor rem. neked is ráfog :D
Nah most jön az hogy eddig reménykedtél hogy én vagyok az akire gondolsz, én pedig benned reménykedtem, és elmondom neked Vajdaságból irok, Gimibe járok, 3. osztályba.... Ha te vagy MSE hát nemtudom mit mondjak, ha meg nem ismerjük egymást, egyszer megiszunk valamit és jót röhögünk ezen az egészen xD
A kérdező hozzászólása: xD nemtom de honnan írsz am.? lééci erre válaszolj
A kérdező hozzászólása: köszii majd megfigyelem:)
A kérdező hozzászólása: wíííí......XD akkor most nemtom eldönteni mert ...hát szokott kérdezni a kiírásomról..meg elég sokszor keresi a tekintetemet is :D
Hát én pl igy vagyok most egy lánnyal :D nagoyn tetszik neki, de mivel osztálytársak vagyunk megpróbáltam elkerülni, mostanra észrevettem hogy nem lehet igy elkezdtem vele berátkozni, aztán szépen lassan megkérdem tõle lehetne e valami komolyabb... Hmmm lehet hogy te vagy az :) de nem hiszem xD Szóval csak próbáld kiismerni, az is lehet hopgy kerüli a tekinteted...
*nagoyn tetszik nekem, nem neki:P moist értem haza és még levannak fagyva az ujjaim xD
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem---> kerüli a tekintetedet?? ez mi ? xD
Ember, nem minden pasi olyan rámenõs, vannak akik kerülik bizony a tekinteted, mert tudják hogy ha rádnéznek csurogni fog a nyáluk xD Mindenféle põasi van, eszméletlenül sok felfogás van, mindenki máshogy reagál egy dologra, az is függ hogy a fiú menyire tapasztalt... Hány éves vagy? :P bocs a kérdést de érdekel
A kérdező hozzászólása: te honnan írsz?xD
LOL hát ha ugy jön ki hogy te télleg az vagy akire egész nap gondolok, fizetek egy vodkát xD deh nem hiszem ugysincs akora szerencsém... Amugy épp most beszélek MSN-vel veled... Menyi az esélye hogy te légy az.... xD 17-F vagyok amugy...
Hány éves vagy?

Hogy lehet megcsinálni msnen h ne láthassam partnereim személyes üzenetét (amit bárki láthat fent), de ettől még beszélgethessek velük?

Azt szeretném,h a partnereim személyes üzenete ami az ablakba fenn a felhasználónevük mellett van,ne jelenjen meg.Ebben kérnék segítséget!

Legjobb válasz: Csináld keskenyebbre az msn fõablakodat.

Csináld keskenyebbre az msn fõablakodat.
A kérdező hozzászólása: Esetleg egyéb ötlet amivel nem kell álandóan az ablakot állítgatni?
miért nem akarod látni?
na ja mi bajod vele? egyébként ragaszol 1 fél centi vastag papircsikot a monitorra és akkor az majd kitakarja neked!
Itt találsz hozzá programot: http://www.apatch.org/

Fiúk! Ha egy lány bejön nektek de van bnőtök akkor lehet az, hogy ha egy kicsit elkalandoztok a témákban msnen akkor utána picit éreztetni akarjátok, h van bnőtök, és ezért máshogy álltok hozzánk?

Ilyenkor mit lehet tenni? Ha várok és pár napig nem írok rá, akkor az jobb, ugye? Mert ha nem minden nap beszélünk esetleg még hiányolhat is? köszönöm el?re, lécci írjatok

Legjobb válasz: Abban az esetben ha fõként ezekért a témákért írt rád, akkor teljesen elképzelhetõ, hogy pár napja éppen fáradt/nincs felizgulva esténként így egyelõre pihenteti a beszélgetést. Ha megint olyan nap lesz, amikor nem volt szex, és nõhiánya van, akkor rád fog írni és ismét pajzán témákra fog terelõdni a szó. 22F

Abban az esetben ha fõként ezekért a témákért írt rád, akkor teljesen elképzelhetõ, hogy pár napja éppen fáradt/nincs felizgulva esténként így egyelõre pihenteti a beszélgetést. Ha megint olyan nap lesz, amikor nem volt szex, és nõhiánya van, akkor rád fog írni és ismét pajzán témákra fog terelõdni a szó. 22F
mint mindenki mást :) amugy jah... vlaszeg csak kurni akar... :D
Szerintem is, amint szexhiánya lesz, és nem volt hétvégén témázgatás az asszonnyal, akkor újra írni fog, és újra pajzán témákra terelõdik a szó.Ilyenkor azt is elejtheti esetleg, hogy az asszonyt csak szexre tartja.Na, ilyenkor akar behálózni.Ne higgy neki!Téged is csak tárgyként kezel. 23/L
Ezt nem értem, de ha van bnõm, akkor visszafogottabb vagyok a határ felé közeledve.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, felnyitottátok a szeme, h csak játszik velem:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!