Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet msnen (36 db)

Hogy lehet msnen sokat beszélgetni, valami jó téma kellene akármi jó!?

16F

Legjobb válasz: Lánnyal kapcsolatos dolgok, vagy akár rokon, vagy akár suli, vagy akár idõjárás, vagy akár zene, vagy akár aznap mi történt, vagy barátnõje, vagy haverjaid, vagy hobbi, vagy egy helyzet, egy film, egy sorozat, Róla, Rólad, érzések, gondolatok... Rohadt sok minden van. :)

Lánnyal kapcsolatos dolgok, vagy akár rokon, vagy akár suli, vagy akár idõjárás, vagy akár zene, vagy akár aznap mi történt, vagy barátnõje, vagy haverjaid, vagy hobbi, vagy egy helyzet, egy film, egy sorozat, Róla, Rólad, érzések, gondolatok... Rohadt sok minden van. :)
Nekem mindig van mirõl meséljek magamról, mondjuk van kis korkülönbség köztünk.Egy csomó érdekes dolgot találhatsz a neten is amirõl lehet beszélgetni.Olvass sokat, hogy tájékozott légy.
Nehogy már ne tudj témát felhozni. :) Annyi, de annyi mindent lehet...
A kérdező hozzászólása: pl????
Kérdezgess róla ismerd meg.Amúgy milyen volt a napod, mit tervezel holnapra, miujság van.. vagy témák pl. - gyermekkori élmények - film/könyv/színdarab/kiállítás/zene - legemlékezetesebb pillanatok - tulajdonságok (mit tartasz magadban a legidegesítõbbnek? szerinted mi a legnagyobb elõnyöd, erényed? miben vagy igazán ügyes?) - hobbik, akár közösek, akár az õ saját hobbija, arról biztos szívesen beszél - állatok, háziállatok, milyen háziállatot szeretnél - élet apró dolgai (lakás, ételek, italok, szórakozás) - kedvenc mesefigura, egyáltalán is kedvencek. - családi kapcsolatok (öccse, húga, bátyja, nõvére, keresztapja, etc) remélem tudtam segiteni.:)
Én volt csajommal, napi szinten tudtunk, órákig is msn-en beszélgetni:D Nem volt baj a kreatívitásunkkal.:D Mindig tudtunk mindenrõl beszélni, és póénkodni egymással:D
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek sokat segíttetek ;)
Windows media playerben az Eszközök menü/beépülõ modulok lenyíló listájában lehet.
szia. nekem be van ez pipálva, és msn-ben is. sajnos igy sem jeleniti meg. mi a teendõ? win7-em van, 2009-es msn (az hiszem) és a legujabb plus van hozzá.
A kérdező hozzászólása: de nekem nincs is olyan h eszközök, csak: most játszott, mûsortár, bemásolás, írás, szinkronizálás, media guide. ennyi!:/
Van olyan menüsor, csak nálad nincs bekapcsolva. CTRL+M kapcsolja ki/be, vagy pedig az Alt megnyomásakor ideiglenesen megjelenik. Ott már van Fájl/Nézet/stb.., és az Eszközökön belül található a beépülõ modulok. Itt kell a Messengerhez egy pipa, meg a Messengerben is egy pipa hogy mutassa a lejátszást. Ha sehogy sem jön össze, a Winamp és VLC is tartalmaz olyan beépülõ beállítást ami kijelzi a WLM-ben a lejátszott zenét vagy akár videót is.

Lehet msnen (vagy valamin) keresztül olyan vírust (vagy akármit) küldeni, amitől 100%-ig biztosan annak akinek küldjük ujrakell tenni a gépét, és a rajta levő képek, videók 100%, hogy törlődnek?

Legjobb válasz: szia ha jó programozo vagy akkor igen de az se 100 százaékos attól függ ki mennyire ért a gépekhez pl ha nagyon fontosak a képek elvileg vissza lehet állítani format után is attól függ mennyire slérült a régi particios tábla van egy program amivel ezt meg lehet csinálni de amit esetleg te a neten letölthetnél vírust az már biztos felismerik a virusirtok ugy hogy felejsd el ezt mert nem fog müködni

szia ha jó programozo vagy akkor igen de az se 100 százaékos attól függ ki mennyire ért a gépekhez pl ha nagyon fontosak a képek elvileg vissza lehet állítani format után is attól függ mennyire slérült a régi particios tábla van egy program amivel ezt meg lehet csinálni de amit esetleg te a neten letölthetnél vírust az már biztos felismerik a virusirtok ugy hogy felejsd el ezt mert nem fog müködni
A kérdező hozzászólása: és mi a program neve? honnan lehet megszerezni?
Szia! El tudod ezt sütni, ha a másik gépén nincs vírusirtó, nincs tûzfal, nincs routere, régebbi oprendszere van mint Windows Vista, és régebbi MSNje van, ami nem szólogat be a vírusirtóért. Vista, és az azutáni Windowsok már az ilyen programok elõtt megkérdezik, hogy te indítottad-e el(UAC), tehát észrevétlenül nem tud a háttérben lefutni. Ha olyan módszerrel szeretnéd törölni a dolgokat, hogy ne lehessenek visszaállíthatók, akkor az egy jó ideig eltart. (256 megás CF kártya 2 perc, számold ki ezt mondjuk 250 gigás winchesterrel.)


Hogy lehet beállítani msnen, hogy 2 címmel is be legyek jelentkezve?

2 címem van, egyik az ismer?söknek, a másik a barátoknak, és családtagoknak. Jó lenne mindkett?n egyszerre fent lenni, de nem tudom, hogy kell beállítani :D

Legjobb válasz: ha van msn plus telepítve akkor annak a beállítasai között van 1 olyan lehetõség h kapcsolódás többfikóhoz, azt engedélyezni kell, másik módszer ha msn discovery-t telepíted az is tudja ezt plusz még 1 marég dolot.

ha van msn plus telepítve akkor annak a beállítasai között van 1 olyan lehetõség h kapcsolódás többfikóhoz, azt engedélyezni kell, másik módszer ha msn discovery-t telepíted az is tudja ezt plusz még 1 marég dolot.
kell hozzá msn plus! azon belül a beállítások és lehetõségek, testreszabás, és az egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezése legyen kipipálva! :)

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.

Logitech QuickCam Communicate STX, hogy lehet vele msnen videóhívást csinálni? Mikrofon? Bővebben lent. (webkamera)

El?ször is nem vagyok számítógép zseni, nem is értek igazából hozzá.

Legjobb válasz: Esetleg nézd meg a Vezérlõpult --> Hangbeállításokat és ott ha tudod állítsd át az alapértelmezett hangszóról a camerára illetve annak a hangszórójára. Ha itt nem tudod, akkor MSN-en próbáld meg az Eszközök --> Beállítások --> Hang és videobeállítások fülön. Ott mindent megtalálsz, a hangerõt be lehet állítani és az alapértelmezett eszközt is. Ha létrejött a hívás akkor a kép mellett még tudod a hangerõt állítani illetve a partner képe mellett az õ hangerejét. Ha így sem megy, nincs több ötletem.

Esetleg nézd meg a Vezérlõpult --> Hangbeállításokat és ott ha tudod állítsd át az alapértelmezett hangszóról a camerára illetve annak a hangszórójára. Ha itt nem tudod, akkor MSN-en próbáld meg az Eszközök --> Beállítások --> Hang és videobeállítások fülön. Ott mindent megtalálsz, a hangerõt be lehet állítani és az alapértelmezett eszközt is. Ha létrejött a hívás akkor a kép mellett még tudod a hangerõt állítani illetve a partner képe mellett az õ hangerejét. Ha így sem megy, nincs több ötletem.

Msnen hogy lehet ezt megcsinálni? (többi lennt)

Hogy a kiírásomat ne lássa egy emberke? Vgay több? Van olyan szkiprt hogy be lehet állítani? Vagy program?

Legjobb válasz: Nem hiszem ! ha letiltanád de lehet akkor se!

Nem hiszem ! ha letiltanád de lehet akkor se!

Meg lehet azt csinálni, hogy az msnen az újdonságoknál ne írja ki az én volt személyes üzeneteimet?

Legjobb válasz: Azt nem lehet beállítani ! meg már úgyis látták, nemtom mit zavar..

Azt nem lehet beállítani ! meg már úgyis látták, nemtom mit zavar..

Msnen hogyan lehet beállítani, hogy a kiirás is szines legyen? /pl átmenetes szöveg? /

Legjobb válasz: kimásolom, de csak a színkodok jelennek meg. én nem látom,hogy szines lenne

A kérdező hozzászólása: kimásolom, de csak a színkodok jelennek meg. én nem látom, hogy szines lenne
ahogy névnek. formatumpanelbe elkezded irni, oszt kimasolod a szoveget.
Te nem is fogod látni.

Hogy lehet beállítani, hogy az MSNen a személyes üzimnél látható legyen, hogy mit hallgatok a Windows Media Playeren?

Legjobb válasz: Belépsz windows media playerbe,ott van olyan ,h eszközök(fent a fájlos sorban)--->beépülõ modulok--->messenger rem érthetõ volt:)

Belépsz windows media playerbe, ott van olyan , h eszközök(fent a fájlos sorban)--->beépülõ modulok--->messenger rem érthetõ volt:)
Az MSN-nél is be kell kapcsolni a gyors üzeneteknél hogy mutassa az éppen hallgatott zenét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) 2.válaszoló azt h kell??
személyes üzidnél van egy nyíl lefele, és akk ott kiírja h a halgatott zene adatainak megjelenítése^^
*hallgatott, bocsi:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!