Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet mikrofont (72 db)

Hogy lehet hangosítani mikrofont?

Vettem egy mikrofont, és azt akarom, hogy haljam a hangszóróban, amit mondok a mikrofonba, hogyan csináljam?

Legjobb válasz: start menü/beállítások/vezérlõpult hangok és audióeszközök/hangerõ fül/speciális hangerõ panel ha van mikrofon, akkor vagy le van véve a hangja, vagy el van némítva, ha nincs, akkor beállítások/tulajdonságok keresd meg a listában a mikrofont és rakj elé pipát. aztán OK ja és csatlakoztasd a mikrofont :)

start menü/beállítások/vezérlõpult hangok és audióeszközök/hangerõ fül/speciális hangerõ panel ha van mikrofon, akkor vagy le van véve a hangja, vagy el van némítva, ha nincs, akkor beállítások/tulajdonságok keresd meg a listában a mikrofont és rakj elé pipát. aztán OK ja és csatlakoztasd a mikrofont :)
A kérdező hozzászólása: az elsõ nem nyert, a másodiknál a tulajdonságoknál akadtam el... az hol van? jobb klik? XP -m van...
tálcán hang-ikon (óra mellett) jobbklikk hangerõszabályozó megnyitása, mikrofont felveszed kiveszed a pipát ha van. ha nincs mikrofon beállítások, tulajdonságok, kipipálod és re.

Camstudióval hogy lehet felvenni a hangomat is ha fülhallgatón van a mikrofonom?

Legjobb válasz: Ha rendesen be van állítva, akkor fel kell vennie. Beállítások/Hang rögzítése mikrofonról. Itt pedig a különbözõ beállítási lehetõségek vannak: Beállítások/Hang beállítások/Hang beállítása mikrofonhoz

Ha rendesen be van állítva, akkor fel kell vennie. Beállítások/Hang rögzítése mikrofonról. Itt pedig a különbözõ beállítási lehetõségek vannak: Beállítások/Hang beállítások/Hang beállítása mikrofonhoz


Hogyan lehet letiltani Windows 7-en, hogy a mikrofont ne hangosítsa ki hangszóróra?

A kever?ben a csúszkát teljesen lehúztam, de még mindig hallatszódik...Mit csináljak?

Legjobb válasz: Alul a tálcánál katt a jobb egér gombbal a hangszóróra majd ott a "Rögzítõeszközök" feliratra. Majd ott válaszd ki a mikrofonod és kattints rá. Aztán keress egy ilyen fület, hogy "Figyelés" és ott ha ki van pipálva az "Eszköz figyelése" akkor onnan a pipát vedd ki. Ezután "Alkalmaz" és "Ok" gomb. A csúszkát pedig nyugodtan visszatolhatod utána és nem fog halladszódni a háttérbõl semmi.

Alul a tálcánál katt a jobb egér gombbal a hangszóróra majd ott a "Rögzítõeszközök" feliratra. Majd ott válaszd ki a mikrofonod és kattints rá. Aztán keress egy ilyen fület, hogy "Figyelés" és ott ha ki van pipálva az "Eszköz figyelése" akkor onnan a pipát vedd ki. Ezután "Alkalmaz" és "Ok" gomb. A csúszkát pedig nyugodtan visszatolhatod utána és nem fog halladszódni a háttérbõl semmi.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ugyan ezt csináltam és hallatszódik... Ilyenkor mi a teendõ?

Ha bedugom a mikrofont a gépbe, akkor a hangfalon halloma saját hangom ha beszélek. Hogy lehet beállítani hogy ez ne történjen meg, de ha pl skype-on vagy ventrin beszélek akkor működjön a miki?

Válaszokat el?re is köszi.

Legjobb válasz: XD a tálcán (lent jobb oldalon) van egy kis hangszóró ikon amivel általában a hangerõt szabájzod.... arra tolsz egy jobbklikket hangerõszabájzó megnyitása ott be tudod állítani a vonalbemenetnél a némítást vagy a beállítások menüpontban tulajdonságokra katt és ott e tudod állítani hogy a mikrofont is mutassa...ott is csak el kell némítani..és ha kell akkor kiveszed a pipát a némítás-ból...

XD a tálcán (lent jobb oldalon) van egy kis hangszóró ikon amivel általában a hangerõt szabájzod.... arra tolsz egy jobbklikket hangerõszabájzó megnyitása ott be tudod állítani a vonalbemenetnél a némítást vagy a beállítások menüpontban tulajdonságokra katt és ott e tudod állítani hogy a mikrofont is mutassa...ott is csak el kell némítani..és ha kell akkor kiveszed a pipát a némítás-ból...
A kérdező hozzászólása: És ha ezt a mikit leszedem 0-ra akkor ventrin semmit sem fognak hallani? gondolom nem.

Lenovo G580-as típusú laptopon hogyan lehet bekapcsolni a beépített mikrofont?

A leírása szerint van benne ilyen, én viszont nem találom, fogalmam sincs, honnan keressem ki vagy nyissam meg. Ha valakivel Skype-on akarok beszélni, akkor ott hogyan tudom bekapcsolni, hogy legyen hangom?

Legjobb válasz: Ha telepíted a Skype-ot, akkor a webkamerát és a mikrofont automatikusan fel szokta ismerni. Ha a laptop lejátszik hangokat akkor a hangkártya programja is megvan, ilyenkor rendszerint csak használni kell. Próbáld ki, hívd fel az Echo/Sound test service-t és ha visszajátssza amit bemondtál akkor minden jó.

Ha telepíted a Skype-ot, akkor a webkamerát és a mikrofont automatikusan fel szokta ismerni. Ha a laptop lejátszik hangokat akkor a hangkártya programja is megvan, ilyenkor rendszerint csak használni kell. Próbáld ki, hívd fel az Echo/Sound test service-t és ha visszajátssza amit bemondtál akkor minden jó.

Milyen hangszóróra, vagy ilyesmire lehet mikrofont rákötni úgy, hogy lehetőleg hordozható legyen és ne kelljen konnektorba dugni?

Legjobb válasz: Nos én elég sokat dolgozom mikrofonokkal de MI A KÉRDÉS ?? Komcsi nem értem ......

Nos én elég sokat dolgozom mikrofonokkal de MI A KÉRDÉS ?? Komcsi nem értem ......
szerintem vegyél egy hangszóros mp3mat/4et.Olcsóbb, s sokkal egyszerûbb megoldás.:)
A 01:38 -nak: Aki ebben a témában profi, tudja, hogy nem lehet mikrofont egyenesen hangszóróval összekötni minden nélkül, mert nem fog szóni. Aktív hangszóróval (egyszerûen szólva) viszont lehet - ha todod mi az. A kérdezõ lehet hogy egészen más szakterületen PROFIBB mint mi itt a mikrofoncsomagolóval együtt. De Te ha nem érted a kérdést, vagy nem tudod a választ, MINEK válaszolsz??? Tehát a rövid válasz nem "SEHOGY", hanem: "AKKUMULÁTOROS AKTÍV HANGSZÓRÓRA".
A helyzet az, hogy nem csomagolom õket, hanem részben technikailag állítom össze az erõsítõvel, keverõkkel színpadokon, részben én magam is hazsnálom õket, de sjanos a kérdezõ igen idióta módon fogalmazta meg a kérdését ... Ha felteszi konkrétan, mit szeretne tudni, válaszolok szívesen, na de hát nem lehet tduni mégis mit szeretne. Ne haragudj, elõször is, akkor a kérdésre a rövid válaszom: SEHOGY! Ne haragudj, köss rá egy mikrofon egy hangszóróra, és kíváncsi leszek mi fog történni .... merthogy semmi. Csak feltételezem, hogy kihangosításról van szó, na de ez már más téma, ehhez ellenben kellene tudni jó pár adatot, mégis mit mire, hogyan ... Úgyhogy tök jó, hogy te bölcs tanácsokat tudsz adni arra amire nem tudod mi is az ... De nézd, hát kösd rá a mikit egy hangszóróra, és ha ezzel bármit is megoldottál, akkor gratulálni fogok, de amúgy énekelj bele nyugodtan.
... és még az elsõ válaszolónak: külömbség sokat dolgozni mikrofonokkal - pl. ha egy gyárban csomagolod õket, vagy tudni is azokat aktívan használni - nem kell lenézni a kérdezõt azonnal csak azért, mert Te nem voltál képes felfogni mit szeretne tudni...!
Hát minél jobb hangminõséget akarsz elérni ugye annál nagyobb kell hogy legyen a hangszóró (bizonyos kereteken belül). Például egy kis 8cm átmérõjû hangszórótól ne várd, hogy a mikrofont rádugva az erõsítõjére mindenki nyomást fog érezni a basszusoktól a gyomrán. Pillanatnyilag Szlovák oldalon találtam de remélem ez is segít kiindulópontként: http://shop.mediatech.sk/?ref=JGNtZD0ndG92YXJfZGV0YWlsJzs=&p.. vagy ami hangosabb (megafon): http://www.rhsound.com/sk/er-66s_tlakove-repro-megafon.rhd.5.. illetve ez (csak ez már nagyobb és drágább, de szintén elemrõl használható aktív repró): http://www.proeling.sk/Reproduktory-prenosne/ :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.hát tulajdonképpen egy olyan eszközre lenne szükségem amit magammal tudok vinni.Tehát annál nem kéne nagyobbnak lennie, hogy beleférjen mongyuk egy hátizsákba.A cél az lenne, hogy elõ tudjam venni bárhol, rádugjam a mikrofont és szóljon, lehetõleg viszonyleg normális hangminõségben.
Jó hát ha csak eza probléma, akkor viszont ha 12 V-od van, akkor nem sok pénz, és már van 220 V-od is azonnal, tehát emiatt kár sztem feleslegesen kidobni egy csomó pénzt, hogy minden 12 V-ról mûködjön ... Én a terepjárómba tettem olyan konvertert ami a 12 V-ból 220-at csinál, és ez speciel 1000 W-ig bírja, de nyilván vannak komolyabbak is, lényeg hogy így mindent tudok használni ami 220 V-os rendszerû a kocsiról is. Ezt akartad tudni? És mi lenne a cél? Csak mert aztán pl. aktív hangfallal pár ezer Ft-ból is megoldható amit kérdezel, de ha meg komolyabban akarod, akkor persze más összegekkel kell számolni.
12V= feszültségrõl üzemelõ erõsítõvel egybeépített, hangszóró, vagy egy nagyteljesítményû autós erõsítõ végfok, hangfalakra kötve, + egy mikrofon elõerõsítõ, vagy keverõ. (ezek üzemeltethetõk a 12V= nagyteljesítményû akkumulátorról is, és ez által függetlenek a hálózattól!)
Vegyél egy megafont, arra találták ki.

Sims 3-ba, hogyan lehet bandát csinálni (zene) és lehet-e benne énekelni, mert nem láttam mikrofont. :/?

Köszi.

Legjobb válasz: Ha a simednek van zenei jártassága, megkérheti egy társát, hogy alapítsanak együttest. Rá kell kattintani a másik simre, és elvileg megjelenik az opció. És persze csak a Leszáll az éj kiegészítõvel lehet bandát alapítani. Énekelni sajnos nem lehet, de az új kiegészítõvel lehet majd. (Vár a színpad)

Ha a simednek van zenei jártassága, megkérheti egy társát, hogy alapítsanak együttest. Rá kell kattintani a másik simre, és elvileg megjelenik az opció. És persze csak a Leszáll az éj kiegészítõvel lehet bandát alapítani. Énekelni sajnos nem lehet, de az új kiegészítõvel lehet majd. (Vár a színpad)
joba kell lenned a masik emberrel es megkered h alapitsatok bandat es azt hiszem kell h legyen legalabb 1 kis jartassagotok valamelyik hangszeren , enekelni meg nem lehet de ezeket is csak a Late Night(leszall az ej) be lehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, én már nagyon-nagyon várom az új kiegészítõt. :DD azt hiszem márciusban jön ki. :)
lehet, hogy a hangszóró helyére dugtad be
A kérdező hozzászólása: Jaj, ennyire nem vagyok hülye. :D Minden jó helyen van és mégis. Én azon keresztül hallok, viszont engem csak a gép belsõ mikrofonján keresztül.

Hogy lehet PC-n mikrofonba beszélve kihangosítani a beszédet?

Mondjuk ha pl. belebeszélnék a mikrofonba és valami programmal kihangositana a beszédem. (pont mintha koncertmikrofonnal beszelbek a kozonsegnek) Bocs, de nm tudtam erthetobben leirni, nah de ha vlki érti, ha tud ajanljon programot, koszi.

Legjobb válasz: Aktív hangszóró, vagy erõsítõ-hangfal kell. A program az másodlagos, annyit nem lehet hangsítani úgysem hogy a minõség rovására nem menjen.

Aktív hangszóró, vagy erõsítõ-hangfal kell. A program az másodlagos, annyit nem lehet hangsítani úgysem hogy a minõség rovására nem menjen.
A kérdező hozzászólása: de vannak hangszoroim, es nem nagyon számítana a minõseg, amugy engem a program neve érdekelne :P
Nem kell hozzá program. A windows hangpulton bekapcsolod a mikrofont és beállítod a hangerõt és már hallod is a hangszóróban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!