Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet menstruációt pár nappal (24 db)

Hogy lehet a menstruációt pár nappal előrébb hozni, van rá valami gyógyszer vagy valami?

Lombik programhoz kellene,hogy el?bb megjöjjön és kezdhessem a programot,nem szedek fogamzásgátlót amivel befolyásolni lehetne így más válasz kell.

Legjobb válasz: létezik egy gyógyszer erre. érdeklõdj a nõgyógyászaton, vagy az orvosodnál. én úgy tudom hogy receptre lehet megvenni.

létezik egy gyógyszer erre. érdeklõdj a nõgyógyászaton, vagy az orvosodnál. én úgy tudom hogy receptre lehet megvenni.

Hogyan lehet megelőzni a menstruációt, pár nappal?

Legjobb válasz: Ha már rendszeres, akkor kiszámolod. De ez a védekezés (már ha annak szánod) csak 40% -os. Azaz igen nagy a teherbe esés veszélye.

Ha már rendszeres, akkor kiszámolod. De ez a védekezés (már ha annak szánod) csak 40% -os. Azaz igen nagy a teherbe esés veszélye.
A kérdező hozzászólása: jajjj nemértitek baszod..
A kérdező hozzászólása: van rendszeresen, de azt akarom h késõbbjöjjön meg
Haladj kelet felé. Úgy a Föld forgásiránya miatt meg tudod elõzni. :D
Ha szedsz fogigátlót, ne tarts szünetet, hanem kezdd el a következõ csomaggal. Ha nem csinálsz rendszert belõle, nem lesz tõle bajod. Mielõtt bárki megkövezne, nekem ezt annak idején nõgyógyász ajánlotta. Ha nem, akkor állítólag nagy mennyiségû C vitamin is kitolja 2-3 nappal, de ezt még nem próbáltam.

A Nuvaringet hüvelygyűrűt választottam még csak pár napja helyeztem fel de nem a menstruáció alatt ahogy azt a papírja írta. Én pedig a hetedik napon helyeztem fel. Lehet, hogy elveszti fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Attól függ, szedtél-e elötte vmilyen fog.gátlót vagy használtál-e. Amennyiben elötte nem használtál semmilyen fog.gátlót akkor a mensid elsõ napján kell felhelyezni. Ha elötte szedtél/használtál vmit, akkor pedig akkor kell felhelyezni mikor leteltek az aktuális "szünetes" napok! Szal mondjuk ha tabit szedtél elötte akkor akkor kell felhelyezni mikor a tablettát elkezdenéd.. a többi levan írva a tájékoztatóban. Ha egyik sem igaz rád kár volt felraknod mert semmit nem ér.

Attól függ, szedtél-e elötte vmilyen fog.gátlót vagy használtál-e. Amennyiben elötte nem használtál semmilyen fog.gátlót akkor a mensid elsõ napján kell felhelyezni. Ha elötte szedtél/használtál vmit, akkor pedig akkor kell felhelyezni mikor leteltek az aktuális "szünetes" napok! Szal mondjuk ha tabit szedtél elötte akkor akkor kell felhelyezni mikor a tablettát elkezdenéd.. a többi levan írva a tájékoztatóban. Ha egyik sem igaz rád kár volt felraknod mert semmit nem ér.

Miért lehet az, hogy a menstruációm előtt pár nappal már nem élvezem annyira a szexet, mint máskor?

Olyan mint ha sz?kebb lennék, és nem nedvesedek be annyira, mint máskor (a síkosító sem sokat segít ilyenkor). Kívánom a szexet, de még sem esik jól. Már több éve párkapcsolatban élek, és nagyon szeretjük egymást a barátommal és 19 vagyok.

Legjobb válasz: szerintem ez természetes, velem is elõszokott ez fordulni. vannak olyan napok amikor meg egyáltalán nem kívánom a szexet. hullámvölgyek...

szerintem ez természetes, velem is elõszokott ez fordulni. vannak olyan napok amikor meg egyáltalán nem kívánom a szexet. hullámvölgyek...
Szia! Nemlehet, hogy tudat alatt görcsölsz? Vagy lehet, csak a hangulat miatt. Olyankor ne legyetek együtt. Csak pár nap és a havi. Ugyhogy addig csak bújjatok össze...:D
Nálam is így van. Akkor még a meleim is nagyon fájnak, nem is kívánom az érintést se, nem hogy a szexet.
pardon, melleim
Ez velem is így van, gondolom, a hormonok miatt lehet és természetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! jó tudni, hogy nem csak velem van ez. Én mondjuk kívánom a szexet, csak teljes mást érzek amikor bennem van, és inkább kellemetlennek mondanám:s Hát akkor ez van sajnos.. Ki kell várni míg megjön és elmúlik:(

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Megjött a menstruációm, de a gyógyszeremből (corenelle) még van 2 szem. Volt hogy nem tudtam ugyanabban az időpontban bevenni, pár napja előfordult, hogy több órával később vettem be. Lehet ez az oka?

Terhes biztos nem vagyok, teszteltem is. A pontatlan bevétel okozhatja, hogy gyógyszerszedés közben jött meg?

Legjobb válasz: Igen. Amikor nem veszed be leesik a hormonszint és ettõl lehet elõbb vérezni.

Igen. Amikor nem veszed be leesik a hormonszint és ettõl lehet elõbb vérezni.

Csak 4 hónapja szedek fog-gátlót. Pár napja a hasam nagyon begörcsölt, máskor is szokott ilyen lenni a menstruációm előtt, de azóta előfordul, hogy barnás-piros folyásom van amit elég kellemetlen szag is kísér. Szerintetek mi lehet a progléma?

Gombára is gondoltam, de nem érzek viszket? vagy ég? érzést.És a menszeszemnek jöv?héten kellene megjönnie.

Legjobb válasz: lehet hogy nem megfelelõ az a fajta gyógyszer neked! vissza kell menni a nõgyógyászhoz és megbeszélni ezt vele

lehet hogy nem megfelelõ az a fajta gyógyszer neked! vissza kell menni a nõgyógyászhoz és megbeszélni ezt vele
ez biztos tabletta-gond, valszeg nem megfelelõ
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a kommenteket!Megvárom a jövõhetet és ha letudtam a piros napjaimat akkor elmegyek!Remélem tényleg csak az lehet a gond.

Sexeltem barátommal amikor hanyatt feküdtem nem fájt amikor más pózra váltottunk akkor már az is fájt ha megérintett ott. Ez mitõl lehet? Az okozhatta a bajt hogy épp vége volt a menstruációmnak? Próbáljuk meg pár nap múlva újra vagy menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!

Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok 20 éves lány vagyok 7 hónapja élek nemi életet és õ az elsõ barátom akivel lefeküdtem az elsõ 4-5 aktus kicsit fájt de türelmes és ügyes volt a fiú (sokkal tapasztaltabb mint én és így nem volt rossz az elsõ se) azután a nyáron semmi gond nem volt a szeretkezéssel nem fájt könnyen becsúszott és mindig figyelt rám 2-3x elélveztem egy aktus során. De most mivel megvolt és elõtte nem találkoztunk így kimaradt 10 nap a szexuális életünkbõl, tegnap este oda került a sor hogy szeretkeztünk ameddig a hátamon feküdtem nem volt gond aztán az oldalamra feküdtem közben és elkezdett fájni akkor pózt váltottunk én voltam felül õ alul és az is fájt amikor csak hozzám ért és abba hagytuk a sexet mert annyira fájt az érintése hogy sírni tudtam, mindenhol fájt ha egy kicsit is beljebb csúszott, a fehérnemûm érintése is fájt, már nem fáj annyira de még most is kellemetlen. Nem véreztem nem volt semmilyen furcsa váladék mikor fürödtem az is kellemetlen volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!